FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast mitomanima, ovo je za njih pobjeda sezone i kao da su osvojili titulu. Ljudi su htjeli pobjedu svim silama, sve im se poklopilo.
Ja ću i dalje biti te devize, da nas neće moći voditi strani trener dok je ovakva liga i situacija, ova liga je zatvorena i limitirana za strane ljude i mogu nas voditi samo domaći ljudi i tačka. To vrijedi i za igrače, čast izuzecima kojih je bilo na prste prebrojati koji su valjali. Bezveze se pare bacaju na strane trenere, strane igrače, kad dođemo na isto ili čak gore. Znači samo Dženo, Husref, Varešanović i takvi slični.
Ja ću i dalje biti te devize, da nas neće moći voditi strani trener dok je ovakva liga i situacija, ova liga je zatvorena i limitirana za strane ljude i mogu nas voditi samo domaći ljudi i tačka. To vrijedi i za igrače, čast izuzecima kojih je bilo na prste prebrojati koji su valjali. Bezveze se pare bacaju na strane trenere, strane igrače, kad dođemo na isto ili čak gore. Znači samo Dženo, Husref, Varešanović i takvi slični.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 03 mar 2024, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jel ovako bilo i sa Bahus ekipom? Recept za iscupati sezonu dovest nekog kao zalizani,da rade sta hoce,bez jakih treninga i da disat nisu u stanju na tekmi jer ce lumpovat do kasnih sati. Bilo koji trener koji ce ih derati treninzima,profesionalac ovdje nikad nista nece napraviti.
Razlika je samo sto za vrijeme Jesica nismo imali za kifle.morsecode je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:51I meni se cini tako. Ovo je izgleda preslikano ono crno proljece pod vodstvom pokojnog Jesica.bodi123 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:45Ma ovdje je očigledno puklo sve, na svim relacijama.
Igrači međusobno ne sarađuju, svako gleda sebe, Rožman je izgubio svlačionicu, vjerovatno ima i bojkota nekih, sve u svemu raspad sistema na svim nivoima.
Mirviću, Ibričiću, Slovencu, i ovim igračima, nema se tu ko štediti, svima odreda se naje.bem familije.
Sramota je koliko imamo resursa, a brukamo se ovako. Velika velika sramota
U pravu si.
Ali jbg klub je njegov, on se za sve pita.
Problem je sto je frajer glupo tvrdoglav, pa bolan ne razumijes se u fudbal plati nekoga ko se razumije da te savjetuje,dovedi covjeka iz Spanije,Belgije bilo odakle pa pitaj kako se radi, a ne ko maconja okruzi se mahalcima koji te krivo usmjeravaju i uzimaju nemilice i onda imas sta imas.
Husrefa do kraja sezone pa onda vidjeti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nema logike da ga bojkotuju igraci koji su u ekipi iskljucivo radi njega, bukvalno na stelu. Npr. osim Rozmana ne postoji trener koji bi u ekipi drzao julardziju ispred Vrancica, ispred Avramovskog, ispred mene. Suplja prica. Uostalom, kontam ne treba ga ni otpustit, natjerat ih da potpisu kakav anex na ugovor da ukoliko ne izbore Evropu, a nece, da se ugovor raskida na njihovu stetu i tjt.
Ma ovo je neka menadzerska sema garant, ne moze me niku ubijediti da Julardzija, Matanovic, Kapetanovic i Đurickovic(jesini polufubaler) nisu preko ibricica dovedeni da se uzmu pare od debelog.JVVVST je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:56Bravo, isto sam primjetio. Pa Kyeremeh ispada ko iz tramvaja CITAVU utakmicu, i umjesto da sta uradi po tom pitanju, ostavlja ga. Sta je s Beganovicem, jel mu **** sve slovensko pa ga zakovao za klupu?pitara je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:51Haj sto ti je poceo Kyeremeh na beku, al sto ti igra citavu utakmicu to je da poderes tu trenersku licencu.
Al potez da ti matanovic i Julardzija igdaju a Mustafica zabijes na klupu a jedini igrac koji moze nesto kreirati u veznom redu i moze igrati derbi je da se ubijes
Matanovic je najveca prevara u nasem dresu jos od Cezara i Emersona. Kome, zasto, zbog cega on igra? Je li JEDAN dobar potez imao u ovih pet utakmica?
Ovo sve ne da lici, nego je IDENTICNO sa Jesicevom situacijom. Od slova do slova preslikano.
I moli vas nemojte kekeca porediti sa pokojnim Jesicem. Jesic je bar imao opravdanje u vidu nedostatka finansija kada je trebao da odradi prelazni i dovede par igraca ovaj nema ama bas nikakvo opravdanje
Ništa od ostavke.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da imaju bar malo obraza vec sutra bi svi napustili klub.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Dzaba ovdje vazis,dok je HZ nikad nece imat bilo kakvu podrsku,nek i dalje daje one izjave kao sto je davao protiv kluba i on i Zekan,dzaba slova trosis.spezial je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:55Gdje su strucnjaci sto su nas ubjedjivali da je taktika kod mirze nidje veze, yebavali mu mater i tjerali ga, a covjek imao 6 puta bolju igru od ovog degena s natovarenih 5.000 neizivljenih debila na kostima zbog izjave od prije 20 godina. Nismo bolje ni zasluzili jer smo sve svoje rastjerali, a dovodimo sa strane polustrucnjake. Nema nafake dzaba ti sve
Moze li anketa da li ste za promjenu strucnog staba
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻
Igras dvije utakmice protiv zadnjeg i predzadnjeg u ligi i izgubis. Malo li je...
Dok ponedjeljak nije stigao, znači malo manje od 3h, skijaš mora i zvanično biti bivši
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Igor Bišćan
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Joj kad pocnu ovi bojkot bojkot,pa kako ga to prije 3 dana nisu bojkotovali u Banja Luci.
Uvijek izmisljamo nesto,lose se igralo i u generalci sa Slovencima nismo na gol pogledali,prenijeli to na prvenstvo ,svojim losim pripremama ugasio vecinu pojedinaca koji su dobro djelovali prvu polusezonu ,ekipa nije pojacana adekvatno, otjerao bolje da bi doveo losije i to je to nema tu filozofiranja,nema tu moc u sebi da igrace adekvatno motiviše i izvuce najbolje od njih.Podcjenio je ligu ukratko kao i vecina koja dolazi sa strane.
Uvijek izmisljamo nesto,lose se igralo i u generalci sa Slovencima nismo na gol pogledali,prenijeli to na prvenstvo ,svojim losim pripremama ugasio vecinu pojedinaca koji su dobro djelovali prvu polusezonu ,ekipa nije pojacana adekvatno, otjerao bolje da bi doveo losije i to je to nema tu filozofiranja,nema tu moc u sebi da igrace adekvatno motiviše i izvuce najbolje od njih.Podcjenio je ligu ukratko kao i vecina koja dolazi sa strane.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, belosevic23, Burberry46, Google Adsense [Bot], Haksss, hase73, HordasFks, miguelramos, NazorUso, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Posejdon, rimljanin90, Tarapi i 80 gostiju.