Kraj! REALan rezultat i zaslužena pobjeda!
E ybg sad
najgore je kad srbima idetutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:23Joj dosade ove, skoro se sprijateljili svi...Jedva cekam borac sutra. tad su prava je.batanja
Papak primitivni,BarbareZeljin je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:39Ti si ba teski oblik budale. Ja ne pisem na tom forumu,niti imam ikakve veze sa rodrigom 87.Pitarsam je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:27Šta ba papcino,ovde prosipaš filozofiju,bacaš šuplju,aBarbareZeljin je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:39Specijalne jedince MUP-a su vrlo vrlo sposobne.
Ako pricamo o ovim obicnim ,tu se mozeno sloziti da rade na principu manje je bolje.
Ovaj sto poziva na paljenje Grbavice kao 92, bi sad pricao o funkcionalnom drustvu. Prica o MUP-u drzave koja je sva truhla,u kojoj policija ne smije da te pogleda poprijeko,jer danas ces ostati bez posla ako te klosar snimi da ga udaras i dovodis u red. Tako da vecina njih i ne zeli i ne smije da se bakce. Jer nema zastite od drzave. Sutra ce ga sacekati ispred kuce ili kao ovi udariti autom.
Drustvo nam izmedju ostalog i jeste disfunkcijonalno pored ovih kloceva,djipketa i pitarsamova,pored tih sto pisaju navijacima Sarajeva u usta,sto pripremaju sacekuse i slicno.
Pa evo na forumu imas 3 lika,sa kojim ne mozes voditi nikakvu raspravu. 5000 postova ,5000 istih prica punih mrznje,ismijavanja,maloumnosti...Evo da stanes ispred njih i da im nista nisi uradio,cak sta vise maksimalno zelis biti korektan. Dobio bi salve uvreda,napada,nenormalnih reakcija..
Evo ja bih se sa ovom trojicom mogao do sutra raspravljati i pisati najgore stvari o Sarajevu i takvim navijacima,sa takvim razmisljanjima.. Sa druge strane bilo bi mi zao, da me pogresno shvati svaki moj prijatelj ,clan porodice koji navija za Sarajevo. A shvatio bi,jer po defaultu svako na kraju krene braniti i naginjati na svoju stranu.
Prosto covjek ne moze da vjeruje kakvih budala danas ima na obje strane.
Da ne mozes doprijeti do njih. Da ne mozes da vjerujes kakvi su to mentalni sklopovi.
Sto je najveca tuga,ne biraju oni vise ni izmedju svojih,spremni bi bili i svoje napasti,koji ne zele belaje i nasilje.
Ne bi me cudilo da za godinu dana procitam da su navijaci napali djecu na igralistu osnovne skole ,jer su nosili dres Zelje ili Sarajeva.
Na lobotomiji nisi tako miroljubljivim primitivac jedan!
Nakotili se mishevi na i oko Grbavice poslije reintegracije
Tog naselja.
Došli im roditelji iz pizdica,kao za vrijeme Austro-Ugarske
Kad su protjerali stoku sa stočne pijace i šatore razvukli.
Uselili se u napustene cetnicke stanove.
Djeca,sadašnji firauni na betonu odrasla umjesto
njiva i planina.Nisu navikli,roditelji im na balkonima
Veš suše.Mladi mitomani umjesto ulovke,noževe nose.
Djecu od 16g. Kindapuju,upadaju u stanove i na svu
Žalost policija ih odmah pusta na slobodu,ko da su dobro
Dijelo napravili!
Vazda je F.K.Zeljeznicar bio politička i policijska kurava.
Treba li se sjetiti samo Duska Zgonanjina prijeratnog
Ministra policije BiH sa Sokoca,člana Uprave.
Ili onog sto im je bio predsjednik sto ga prebise prije
Par dana na Dobrinji.
I kada sam bio na tom forumu,moj nick je bio Barbarez i bio sam i ostao isti.
Smradu jedan zbog tebe i takvih ogranicenih istomisljenika i imamo ovo sto imamo.
Ja za iste i slicne budale na nasoj strani,mislim isto sto i o tebi i slicnim tebi.
Je bo vas onaj ko vam je dao da isplivate i dobijete prostor pa cak i na forumu.
Kme kmeee , budi malo Realan, vas je najvise iz Ilijasa i Sandzaka, pod ud laj nam ga
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:23Joj dosade ove, skoro se sprijateljili svi...Jedva cekam borac sutra. tad su prava je.batanja
to je to druze
Meraak1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:30
Zutti ti mozes samo u usta primit kruti, miran budi Ral lagaaa![]()
Neke se istrage spominju...
I Real složi tri komada pa ništa.Paromlinac je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:14Kad slozis tri komada Realu i gledas ih onakve ponizene i raspamecene, onda zvijezde padaju s neba.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Burberry46, ristagrad, StevieG8 i 22 gosta.