FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 03 mar 2024, 22:00

Ljudi najveci poras je Ajla. Horde su nasjele na foru nasamareni su pravo.

To je odraz pravog stanja.

Ostalo sve dolazi iz tog odnosa, iz laganja..zavlacenjaa
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 03 mar 2024, 22:00

Renan ne zabija ali i ne prima :bih:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 mar 2024, 22:01

Ja mislim da je priblem sto igraci sad kad dodju u FK SARAJEVO dodju tu radi ugovora i nacina placanja. Isplata ugovora u fulu sta god da se desi..

Mislim da se to mora rijesit po cjenu da dovedemo i losije igrace al se mora dovest karakter igraca koji ce pristat na ucinak. Drugo igraci znaju (vecina) kad dodju u FK SARAJEVO da 3-4 losa reza treber leti a cak kad nivi dodje ako ih i istjera napatice dobro. Mislim da se to mora promjenit mora trener imat ledja i mora se stat i reci trener ima posrsku nebitno od koga i sa koliko razlike i koliki niz.

U suprotnom trenera kad dovedemo novog prije podpisa stavit covjeku u ugovor 4 poraza u nizu poraz od sb zelje sa vise golova razlike automaski razlaz (NA STETU TRENERA)pa da vidimo onda koce uzet da nas trenira..

Lahko je govorit trpi se rozman posle pobjede protiv posusja trpi se rozman poske remija sa borcem goskom trpi se rozman nakon minimalnog poraza od veleza prava trpnja je ovo kad nije lose vec kad je horor i kad igraci i ss potonu do dacke..

Jer ako nista vratimo se na
FEDJU
MIRZU
HUSREFA
VASOVSKOG
KODRU
JAKIRA
VINKA

NEMOZEMO NAPRAVIT SISTEM JER KAD GA KRENEMO PRAVIT IL GA NAVIJACI UNISTE POBJEDIO TE OVAJ POBJEDIOTE ONAJ PLATE OVAKVE ONAKVE MJENJAJ IL JE BANKROT ILI IMAMO 9 igraca iz prvih 11 povrijedjeno pretrenirani nisu odradili dobre pripreme itd itd..

MORAMO URADIT NESTO DRUGO i drugacije

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 mar 2024, 22:01

Joojj brate..kada nemaš ništa reći onda bojkot,kladionica,iluminati,dosije x, osim istine da je loša selekcija igračkog kadra.Rožmanova krivica je u tome što je doveo 7-8 svojih igrača s kojima je mislio pregaziti ligu..očito se precjenio i mislim da je to i sam uvidio..ali džaba sada.Pošto sam zaluđenik u balkanski fudbal vjerujte da pola naše lige nije ništa lošije od pola Hrvatske i Srbijanske lige..naravno osim Din.Haj.Zvez.i Part.Ko može reći evo da Sloga sada ne može sa Varteksom,Osijekom,IMT,Pazarom..a treneri nam dovode razne poluigrače iz tih timova i kontaju Bosna je,lako ćemo..

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 mar 2024, 22:01

scholsey je napisao/la:
03 mar 2024, 21:48
MaroonBjelave je napisao/la:
03 mar 2024, 21:46
Kakav je ovo mazohizam kod naših trenera da ne objave javno problem koji imaju u svlačionici? Imenujte problem fino i ćao.
Ma izmišljaju ba.. odnosno preuveličavaju. Slično ovim što za sve krive mahalu.

Sve sa ciljem da sakriju svoje neznanje.
Nešto baš, ali baš, ne valja. Ili amnestira sebe za NEZNANJE ili je tolika dalabu da potura obraz za mlohave čune koje ima u ekipi. A koje je opet on doveo.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 03 mar 2024, 22:01

ado-hz je napisao/la:
03 mar 2024, 21:48
Amcho1 je napisao/la:
03 mar 2024, 21:45
Bio sam protiv bojkota kada je Mirza vodio ekipu i rekao sam neka mu rezultati sude, a ne navijači. Rožman od kada je tu dobio je od mene subjektivno bezrezervnu podršku. Ovo trenutno je jako loše, ali nije moguće da su ljudi zaboravili igrati fudbal preko noći. Ofirne stvari se dešavaju na terenu, kao da si ubacio amatere. Prave se nekakve frke i forsiraju se kartoni. Možemo popustiti i promjeniti trenera ali u tom slučaju ova užasna praksa od strane igrača se nikada neće iskorijeniti i stići će nas opet. Znam da ćete me razapeti ali smatram da trenera ne treba mijenjati nego pokušati sasjeći i riješiti problem sa igračima. Pozz
Svake 2godine se promijeni cijeli sastav i dodju potpuno novi igraci.
Kako je moguce da mi uvijek dovedemo i potrefimo igrace koji prave bojkot???
Nije uvijek bojkot, nekad su i druge stvari po strani. Greška Rožmana što nije iskristalisao prvih 11 i vrlo vjerojatno da bi od tih 11 imao podršku. Počeo je previše rotirati i situacije gdje mjesto "zvijezdama" ugroženo ne podržava naš mentalitet jednostavno. Dalje tražeći krivca dolazi do još većih kombinacija i preturanja igrača po pozicijama što dovodi do potpunog pogubljenja. Vjerojatno je mislio da i kod nas može proći sistem nadmetanja i da će igrati ko je bolji ali nažalost nije prošlo. Pa i sam kaže, na pripremama i treningu jedno, a na terenu skroz drugo. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 mar 2024, 22:02

Bravo za rupu od golmana zato i jesi došao u ovu ligu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 mar 2024, 22:03

Tamburanje, pa naše saburanje. Tamburanje, pa naše saburanje. Tamburanje, pa naše saburanje. I tako svako kolo yebo te Tito i fudbal!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 mar 2024, 22:04

8500 se skupi gurbeta i uzmu nas. Kad smo ih uzeli 20 i nesta hiljada bilo. E tugo od koga mi gubimo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 mar 2024, 22:04

Nema problema. Treba svakog ko piše u interesu kluba linčovati jer mu je stalo. Treba ih sve otjerati. Jel Mirvic slijedeci ? Ne valja ni on jer troši svoje novce ? Hajde nemojte bit stidljivi.

evo otjerat ćemo Rozmana i vidimo se slijedece godine sa istom ovom pričom , kako treba promijeniti trenera.

Ko da nam je prvi put. Nije. Prošle godine smo mijenjali trenera, pretprošle isto , pa promijenismo i trenera nakon duple krune prve u historiji kluba, pa promijenismo trenera koji je vodio ekipu bez plata, pa dovedemo “legende” i šta je rezultat bio ? Raspad sistema na svim frontovima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 mar 2024, 22:04

Penaranda srao na treningu, što onda igra?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 mar 2024, 22:06

Prebacite diskusiju na temu članovi only, ovo ovdje nema smisla do subote čitati
NEMA NAZAD

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 03 mar 2024, 22:06

jurisicduska je napisao/la:
03 mar 2024, 22:04
Nema problema. Treba svakog ko piše u interesu kluba linčovati jer mu je stalo. Treba ih sve otjerati. Jel Mirvic slijedeci ? Ne valja ni on jer troši svoje novce ? Hajde nemojte bit stidljivi.

evo otjerat ćemo Rozmana i vidimo se slijedece godine sa istom ovom pričom , kako treba promijeniti trenera.

Ko da nam je prvi put. Nije. Prošle godine smo mijenjali trenera, pretprošle isto , pa promijenismo i trenera nakon duple krune prve u historiji kluba, pa promijenismo trenera koji je vodio ekipu bez plata, pa dovedemo “legende” i šta je rezultat bio ? Raspad sistema na svim frontovima.
Zato sad prvo Mirvic da se ostavi Sarajeva, pa onda trenera.

Mirvic je jedini krivac za sve ovo sto se desava u klubu.

Nije vise ni rezultat problem koliko losa selekcija ljudi kojima se dala sloboda u odlucivanju.

Ne moze se klub voditi online.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 03 mar 2024, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 03 mar 2024, 22:06

jurisicduska je napisao/la:
03 mar 2024, 22:04

Svaki put, ama bas svaki put, kad se promijeni trener, ponove se iste stvari. Nesto kao na pocetku igramo, onda se sve raspadne i opet tjeranje i tako u krug. To nam je vec slucaj godinama.Ako ovaj sad ode, nema smisla vise ovo ni pratiti. Pa ja ne mogu popamtiti igracki kadar nakon jedne pisljive sezone. 50 igraca ode 50 ih dodje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 mar 2024, 22:06

4 ligaska poraza u nizu
1:9 gol razlika,hvala lijepo i dovidjenja.U Domzale pa demagogiju prosipaj.Od svih trenera najmanje je pokazao da vrijedi da se istrpi a najvecu moc je imao.Nema opravdanja,otjerati ublehasa dok nismo Evropu popusili

Jbt igrale su 11.i 4.ekipa na tabeli hahahaha
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 mar 2024, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 mar 2024, 22:07

Zadnje 3 godine ovo je 738282 ista situacija u kojoj se nalazimo.
I da ponovimo još jednom , ovdje nisu krivi ni Peneranda ni Rožman , nego su problemi mnogo dublji u strukturi kluba ,počevši od predsjednika , direktorice marketinga , v.d. direktora kluba itd.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 mar 2024, 22:07

Da je ustati ujutru i da pročitam da je bivsi. Ni Europu necemo doceksti sa ovim mamlazima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 mar 2024, 22:07

Mirvic je problem jer se puno cuje za njega. Radi brate u tisini.
Okruzi se pametnim savjetnicima i to je to.

Al svakako da je duzan objašnjene za Ajlu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 mar 2024, 22:08

Kako je Pena brat valja, sve joj zna..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 03 mar 2024, 22:08

joker90 je napisao/la:
03 mar 2024, 22:08
Kako je Pena brat valja, sve joj zna..
Samo da prodje pripreme

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Ahrefs [Bot], Amidzaa, bhfanatic14, Dave, InatSilniBosanski, juka55, jurisicduska, keli, Posejdon, Proximic, rimljanin90, tuitamo, Zagor i 79 gostiju.