FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
Protiv Igmana umjesto "Mi smo divovi" neka puste od Teya Dore "Moje more" nekako je prikladnije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nije samo tebi brate. To fakat jest nevjerovatno nestručno.. isto kako je doveo ove, mogao je i dovesti 2-3 igrača koja će mu donijeti dodatnu energiju i pomoći da to sve iole liči na neku ekipu.bordobijeli je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:40Meni bi to logicno bilo da se desilo kad je došao, bili igraci koje on nije birao itd. Sad kad su on Ibricic prekrizili ko nije htio da radi po njihovom sistemu, pa doveli oni 6-7 igraca koje su zeljeli i sad da ne drze svlacionicu to mi je baš bezveze i nestručno.
Vidio je da je to problem i opet ništa.. čak i otjerao one provjerenije i iskusnije. Izgledamo ko juniori jbt, bez ikakvih obrisa profesionalaca. I on i Ibričić su se maksimalno izofirali sastavljajući ekipu.
Kakvi crni bojkoti. Samo ovi levati ne znaju.
The saddest thing in life is wasted talent.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Najprikladnije bi bilo od Seje Kalača
ala ala ala to ne valja
sve si meni ti dalja i dalja
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
I to je za plakati oni dovedu Karića i Hiroša bez para bolji od naših veznih koje smo doveli još obestecenje placali.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:01O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ceka da se sjeti gdje su ostavili oklagije. Trebao bi vidjet s nekim od njihovih vlogera mozda ima na snimkuIstinasamo123 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:07Jel se otkljuco vodja iz sopinga, recite mu da izadje da su mu to frendovi u plavom rijesilidiplomatija je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:03Djeste Nepalci, postavlja li se krov na istoku, kako ide,, moze li se spavati?![]()
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 04 mar 2024, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Vala da vam kažem iskreno,dok su se igrači samarali dok ih je bilo strah u grad izaći tad se i igralo
Sad imaju svoje privatne strazare po 2 ,3 auta,2,3 žene po 10 djece ,po 2,3 računa pa da nema rozmana na klupi ja bih sebi ruku odsjekao da mi ona narkomancina postigne gol sa 50metara ili da vidim krezube na tribinama kako mi se smiju
Ne treba mi ni husref ni dzeno ni aleks ferguson, pogino bih na terenu
Ovdje osjetim dozu ljubomore izmedju igrača, jel u platama ili minutama ne znam,ali moju podrsku stručni stab ima samo zato što vidim sile koje ih napadaju iste one što su vrebale iza coska cijelo vrijeme
Sad imaju svoje privatne strazare po 2 ,3 auta,2,3 žene po 10 djece ,po 2,3 računa pa da nema rozmana na klupi ja bih sebi ruku odsjekao da mi ona narkomancina postigne gol sa 50metara ili da vidim krezube na tribinama kako mi se smiju
Ovdje osjetim dozu ljubomore izmedju igrača, jel u platama ili minutama ne znam,ali moju podrsku stručni stab ima samo zato što vidim sile koje ih napadaju iste one što su vrebale iza coska cijelo vrijeme
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma brate evo ja od muke placem. Zamisli 260k kesa, na stranu plata, za igraca kojeg neki skretnicar Galic iz Kiseljaka baca na usta.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:06I to je za plakati oni dovedu Karića i Hiroša bez para bolji od naših veznih koje smo doveli još obestecenje placali.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:01O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
+1 treba li veći motiv od dešavanja i nepravdi prema Hordama danas? Zamisli dobiju te likovi koji za tri mjeseca zarade kao ti za jedan.donDondon je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:11Vala da vam kažem iskreno,dok su se igrači samarali dok ih je bilo strah u grad izaći tad se i igralo

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma cega bolji brate? Pa u onoj atmosferi bi i neki forumas izgledao kao Messi iz najboljih dana. Pun stadion, vadis se iz zone ispadanja, nafurani maksimalno. Jednostavno te ponese to sve. Eto cekaj koju utakmicu istom tom Hirosu ce psovat sve po spisku.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:06I to je za plakati oni dovedu Karića i Hiroša bez para bolji od naših veznih koje smo doveli još obestecenje placali.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:01O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rozmanu podrska ne zbog rezultata nego zbog Kluba i buducnosti istog.
Ajla je v.d. i prima platu ali ne radi i nema nikakve veze sa Klubom (osim ako nema kakvih spijuna da su ostali iza nje pa da je upucena u sta cisto sumnjam). Ima do Mirvica jer je tesko iz Amerike voditi Klub i smatram da se mora vise ukljuciti ili sto prije naci svoju desnu ruku da vodi Klub iz BiH.
Ajla je v.d. i prima platu ali ne radi i nema nikakve veze sa Klubom (osim ako nema kakvih spijuna da su ostali iza nje pa da je upucena u sta cisto sumnjam). Ima do Mirvica jer je tesko iz Amerike voditi Klub i smatram da se mora vise ukljuciti ili sto prije naci svoju desnu ruku da vodi Klub iz BiH.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Tesko za reci i priznati ali njihovi vezni znaju vise fudbala od naših veznih. Naši su spremniji mogu trcati al u cistoj igri i kreaciji njihovi kvalitetniji ne govorim samo za ovu utakmicu nego općenito.Beli98 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:14Ma cega bolji brate? Pa u onoj atmosferi bi i neki forumas izgledao kao Messi iz najboljih dana. Pun stadion, vadis se iz zone ispadanja, nafurani maksimalno. Jednostavno te ponese to sve. Eto cekaj koju utakmicu istom tom Hirosu ce psovat sve po spisku.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:06I to je za plakati oni dovedu Karića i Hiroša bez para bolji od naših veznih koje smo doveli još obestecenje placali.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:01O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
Hiroš, Karic, Mekić, Radovac znaju vise fudbala od Julardzije, Matanovica, Buljubašića, Mustafica
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Grbavickim cetaljima zabranit dolazak naredni derbi na Hasetu, jedva docekali danas da se igra bez hordi
Karic bez minutaže cijelu jesen u Lokomotivi, u Osijeku jedva čekali da se riješe Hiroša, ni u Šibeniku ga nisu htjeli zadržati na posudbi.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:06I to je za plakati oni dovedu Karića i Hiroša bez para bolji od naših veznih koje smo doveli još obestecenje placali.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:01O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
Ovako na prvu kad pogledas jest tako. Medjutim, takva utakmica je bila da je njima sve islo od ruke a nama nista.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:21Tesko za reci i priznati ali njihovi vezni znaju vise fudbala od naših veznih. Naši su spremniji mogu trcati al u cistoj igri i kreaciji njihovi kvalitetniji ne govorim samo za ovu utakmicu nego općenito.Beli98 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:14Ma cega bolji brate? Pa u onoj atmosferi bi i neki forumas izgledao kao Messi iz najboljih dana. Pun stadion, vadis se iz zone ispadanja, nafurani maksimalno. Jednostavno te ponese to sve. Eto cekaj koju utakmicu istom tom Hirosu ce psovat sve po spisku.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:06
I to je za plakati oni dovedu Karića i Hiroša bez para bolji od naših veznih koje smo doveli još obestecenje placali.
Hiroš, Karic, Mekić, Radovac znaju vise fudbala od Julardzije, Matanovica, Buljubašića, Mustafica
I za onaj slobodnjak, u glavi sam sebi govorio gledaj sad kad budala zabije, i eto... Ne znam, jednostavno sve krene nekako naopako.
Isto onaj jedan derbi na Kosevu kad su dobili prekid, odmah sam znao da je gol. Nekako iskoriste svaku mogucu situaciju maksimalno. Oni do neki dan pljuju Amoaha, lik se poigravao sa nasim igracima ovu utakmicu... Ne znam kako objasniti, stvarno ne znam.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bravo za Kyeremeha i Ilieva, ko da su se trudili ko će više us*at
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo kao da neko namjerno radi. Da je Zulić došao u Sarajevo ne bi nam ovo radio. I on bi gledao neku varijantu da igramo dobro i da se ugradi u taj uspjeh i uzme pare. Kao da nas neko želi sahraniti
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Chony533, Dave, edgarallanpoe04, InatSilniBosanski, Konzerva, newton_heath_lyr, ubipara i 69 gostiju.