Ma ne kazem da su i njihovi neki top igraci, Hiroš, Radovac propale karijere, samo kazem znaju igrati fudbal podvaliti , kreirati. Mi ovo sto igramo u drugom djelu je negledljivo posebno od veznog reda, nikakve ideje, kreacije, duplog pasa, bas nista, trka u prazno.Beli98 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:25Ovako na prvu kad pogledas jest tako. Medjutim, takva utakmica je bila da je njima sve islo od ruke a nama nista.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:21Tesko za reci i priznati ali njihovi vezni znaju vise fudbala od naših veznih. Naši su spremniji mogu trcati al u cistoj igri i kreaciji njihovi kvalitetniji ne govorim samo za ovu utakmicu nego općenito.
Hiroš, Karic, Mekić, Radovac znaju vise fudbala od Julardzije, Matanovica, Buljubašića, Mustafica
I za onaj slobodnjak, u glavi sam sebi govorio gledaj sad kad budala zabije, i eto... Ne znam, jednostavno sve krene nekako naopako.
Isto onaj jedan derbi na Kosevu kad su dobili prekid, odmah sam znao da je gol. Nekako iskoriste svaku mogucu situaciju maksimalno. Oni do neki dan pljuju Amoaha, lik se poigravao sa nasim igracima ovu utakmicu... Ne znam kako objasniti, stvarno ne znam.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ali kakva buducnost kluba ne kontam kad ne zna raditi i to je to.Nije nista pokazao da mozemo temeljiti neku nadu za evo pola godine ama bas nista.Sta ako budemo trpili i trpili odjednom magicno cemo proigrati?Malo sutramuhamedhulk je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:18Rozmanu podrska ne zbog rezultata nego zbog Kluba i buducnosti istog.
Ajla je v.d. i prima platu ali ne radi i nema nikakve veze sa Klubom (osim ako nema kakvih spijuna da su ostali iza nje pa da je upucena u sta cisto sumnjam). Ima do Mirvica jer je tesko iz Amerike voditi Klub i smatram da se mora vise ukljuciti ili sto prije naci svoju desnu ruku da vodi Klub iz BiH.
Po toj logici onda ako Dzeni Uscuplicu dadnemo vrijeme on ce bit novi Jakirovic sigurno.Nije bitno ko radi i kako radi samo nek mi se dadne vrijeme i uspjet ce hahahaha
Od dolaska Mirvica svaki trener je pokazao nesto i imao opravdane alibije i razloge da se istrpi ali Rozman ama bas nista nema a najvecu moc je dobio od svih.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sto posto da ima,jel to Ziljkic jel to Mustafic koji minute danas nije dobio,igrali bi sigurno obojica osim ako nisu povrijedjeni,onda Anicic i bravure zadnje tekme pojma nemam koji igraci al se vidi iz aviona,nemoguce da izvedes 11 odbrambenih napravio bi barem jednu akciju za 90 minmoram je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:58Upravo je veceras ko je upratio press posloje utakmice spominjao svlacionicu, ali ne zeli da iznosi u javnost. Htio je reci uglavnom da ima nesto.bordobijeli je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:40Meni bi to logicno bilo da se desilo kad je došao, bili igraci koje on nije birao itd. Sad kad su on Ibricic prekrizili ko nije htio da radi po njihovom sistemu, pa doveli oni 6-7 igraca koje su zeljeli i sad da ne drze svlacionicu to mi je baš bezveze i nestručno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:36Ovo je raštimana svlačionica i loši odnosi, ništa drugo. Nemoguće je bjti ovoliko bezidejan na proljeće. Žao mi je što je to tako, ali ebiga, nikad na zelenu granu.
Ovo večeras je sramota, ali nije da nismo navikli. Boli me što su te ovakvi gurbeti uzeli, samo zato što su bili agilniji i nafuraniji. Ja sam i dalje uz Rožmana, jer mislim da su ovdje druge stvari posrijedi.
-
- Kontakt:
Iste su razlike i u svim evropskim klubovima, zato je trener tu i predsjednik da srede sve,Varesanovic sina gurao pa nije bilo neke ljubomore il on nije dozvolio da je bude sta znam,uglavnom ako si dobar trener moras sve to srediti,ovaj doveo sebi koga hoce,otjerao koga je htio i sad mu drugi krivi,mrs smecaru na skijanje..donDondon je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:11Vala da vam kažem iskreno,dok su se igrači samarali dok ih je bilo strah u grad izaći tad se i igralo
Sad imaju svoje privatne strazare po 2 ,3 auta,2,3 žene po 10 djece ,po 2,3 računa pa da nema rozmana na klupi ja bih sebi ruku odsjekao da mi ona narkomancina postigne gol sa 50metara ili da vidim krezube na tribinama kako mi se smiju
Ne treba mi ni husref ni dzeno ni aleks ferguson, pogino bih na terenu
Ovdje osjetim dozu ljubomore izmedju igrača, jel u platama ili minutama ne znam,ali moju podrsku stručni stab ima samo zato što vidim sile koje ih napadaju iste one što su vrebale iza coska cijelo vrijeme
Husrefa tjerali poslije jednog poraza a prvi bili,sad vam ovaj dobar kad smo 4 na tabeli i bjezimo Slogi 1 bod plus trica od nikad goreg zelje fuj,al dobro ako izgubis od zadnjdg nije sramota ni od predzadnjeg....e moj Ruzmarinu cvijeticu mladi,evropsko moderni...
-
- Kontakt:
Nemamo mi taj mentalitet nazalost i nikad necemo moci uvezati 3-4 pobjede protiv njih a oni su to znali protiv nas.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:01O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
Samim tim nikad ih necemo prestici u ukupnom omjeru.
Najbolji primjer danasnja utakmica.Oni i kad gube protiv nas 2-0 trce i bore se do zadnje minute da se vrate a kad vode
3-0 isto se bore kao da je pocetak utakmice.
Dok nasi cim su primili drugi gol digli ruke i halalili poraz,skinuli gace i rekli evo dajte nam sad 5 odustajemo.A kad povedemo 1-0 i evidentno smo bolji povlacimo se i cuvamo jedan gol razlike umjesto da ih nabijemo.
Najjace mi danas gube 3-0 i nesto onda se sjetili da trebaju trcati i boriti se

Novom treneru reci Eh kad sa ovim trenutnim kadrom napravis rezultat dobit ces moc da mozes dovesti neke igrace koje zelis i da se vise nikad ne ponovi da trener otpise 5-6 graca a da ne dobiju priliku kako treba kao sto su radili Simon i Jesic pokojni.Nama je potreban trener koji ce se nama adaptirati i naviknuti a ne mi njemu i trener koji zna izvuci 300% od svakog igraca.I obavezno uvesti plate po ucinku kome se ne svidja neka ne dolazi jer znaci da zna da mu se ne igra i da je dosao da nas oguli.Svaki igrac sa samopouzdanjem i karakterom ce prisati na to jer zna da dolazi da dadne 100% od sebe
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 mar 2024, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ali koja je logika u ovome ako ih on svakako placa i daje svoje pare??stojko je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:33E ovo je ono sto ja vec 2-3 godine napisem ovdje pa dobijem ban jer pozivam na nasilje![]()
A to je jedini lijek za ove ufurane princeze. Treba ih tuci, upadati im u stanove i daviti ih u snu. O izlasku u grad da ni ne pomisljaju, pa ces vidjeti da ce biti 300% bolji.
Ali kod nas u FKS ima jedan uhodani sistem pljacke u kojoj je glavni baja mirvah; Dovedes ufurane zvijezde, das im ogromne ugovore, oni odigraju 1 ili 2 dobre utakmice pa povuku rucnu. Nakon toga ih "SPORAZUMNO''otjeras sto oni fino naplate i lijepo podijele sa svojima haverima (U OVOM SLUCAJU TO JE MIRVAH). I tako svaki prelazni rok, sve isto, preslikano!
P.S. SPORAZUMNO ne znaci da vam je neko oprostio dug, nego znaci da ces ga isplatiti u ratama (99% slucajeva u TRI rate)
Ima smisla jedino ako i on sam posluje sa tudim parama, je li na to aludiras?
Ako je to u pitanju onda to objasnjava puno toga.
-
- Kontakt:
Samo sabura, gdje filozof galileo i ekipa da to kulturno objasne, te sisare pratim od jahica i sabrine koliko su botovali..
Nemoj se ljutit sta ljubi te facko
Nemoj se ljutit sta ljubi te facko
Svaka ti je za degeneka

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
O majku im yebem ne znam kako ću na ulicu sutra izaći i na posao otići.
A i san neće na oči... fuj.
A i san neće na oči... fuj.
Pa sta cekas?stojko je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:33E ovo je ono sto ja vec 2-3 godine napisem ovdje pa dobijem ban jer pozivam na nasilje![]()
A to je jedini lijek za ove ufurane princeze. Treba ih tuci, upadati im u stanove i daviti ih u snu. O izlasku u grad da ni ne pomisljaju, pa ces vidjeti da ce biti 300% bolji.
Ali kod nas u FKS ima jedan uhodani sistem pljacke u kojoj je glavni baja mirvah; Dovedes ufurane zvijezde, das im ogromne ugovore, oni odigraju 1 ili 2 dobre utakmice pa povuku rucnu. Nakon toga ih "SPORAZUMNO''otjeras sto oni fino naplate i lijepo podijele sa svojima haverima (U OVOM SLUCAJU TO JE MIRVAH). I tako svaki prelazni rok, sve isto, preslikano!
P.S. SPORAZUMNO ne znaci da vam je neko oprostio dug, nego znaci da ces ga isplatiti u ratama (99% slucajeva u TRI rate)
Treba se tuci ali neko drugi ako moze.
-
- Kontakt:
U zabludi ste ako mislite da anamo oni neće nastaviti padati u narednim tekmama. Pa ti igrači (većina) jedva čekaju da nađu bolju sredinu i da se finansijski riješe, te na derbiju ginu ne što vole Željkana nego da se pokažu u što boljem svjetlu ne bi li ih ko primijetio i napravio im izlaznicu prema boljem klubu, šta više moguće da neki od njih na slabijim tekmama miniraju igru. Protiv Zrinjskog su isto dobro igrali, protiv slabijih protivnika tanano. Kakva muda i bakrači, samo su pare bitne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:50Nemamo mi taj mentalitet nazalost i nikad necemo moci uvezati 3-4 pobjede protiv njih a oni su to znali protiv nas.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:01O cemu mi pricamo, sta pametujmo i kojem kurcu se nadamo? Oni imaju MUDA. Mi mozemo imat para ko Bayern, dzaba kad Bekric za 10 milja dovede Hirosa, a mi za 50 Julardziju.
Samim tim nikad ih necemo prestici u ukupnom omjeru.
Najbolji primjer danasnja utakmica.Oni i kad gube protiv nas 2-0 trce i bore se do zadnje minute da se vrate a kad vode
3-0 isto se bore kao da je pocetak utakmice.
Dok nasi cim su primili drugi gol digli ruke i halalili poraz,skinuli gace i rekli evo dajte nam sad 5 odustajemo.A kad povedemo 1-0 i evidentno smo bolji povlacimo se i cuvamo jedan gol razlike umjesto da ih nabijemo.
Najjace mi danas gube 3-0 i nesto onda se sjetili da trebaju trcati i boriti seAko necete od prve minute nemojte ni tad jer nam nista ne znaci na 3-0 u 85oj minuti neka trka i vadjenje.
Novom treneru reci Eh kad sa ovim trenutnim kadrom napravis rezultat dobit ces moc da mozes dovesti neke igrace koje zelis i da se vise nikad ne ponovi da trener otpise 5-6 graca a da ne dobiju priliku kako treba kao sto su radili Simon i Jesic pokojni.Nama je potreban trener koji ce se nama adaptirati i naviknuti a ne mi njemu i trener koji zna izvuci 300% od svakog igraca.I obavezno uvesti plate po ucinku kome se ne svidja neka ne dolazi jer znaci da zna da mu se ne igra i da je dosao da nas oguli.Svaki igrac sa samopouzdanjem i karakterom ce prisati na to jer zna da dolazi da dadne 100% od sebe
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Uklapa se u filozofiju al ono pravo
Fakat nema logike da se neko rasipa svojim novcem na nacin na koji to radi Mirvic pa da je ne znam ti kakva neznalica. Ovo sto on radi ti dode nesto kao unaprijedena verzija Ibrakovica birvaktile.stojko je napisao/la: ↑04 mar 2024, 01:14Da upravo to. On “ulaze” tudje pare i zato ga libo racku za Sarajevo i za rezultate.zagorski je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:50Ali koja je logika u ovome ako ih on svakako placa i daje svoje pare??stojko je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:33
E ovo je ono sto ja vec 2-3 godine napisem ovdje pa dobijem ban jer pozivam na nasilje![]()
Ja bih volio da on kupi prava od kerojeda jer bi tada vodio racuna i brinuo za klub a vec je upoznao sve mesetare u drzavi, sigurno bi bio dobar vlasnik. Ali ne vidim nacin na koji bi on to mogao uraditi jer on nema dovoljno para za takvo nesto niti vjerujem da ima zelju za takvom vrstom posla.
I opet vjerovatno slijedi neki ‘remont’ i opet sve isto.
-
- Kontakt:
Poslije utakmice najvise skace pred jadovima na "gazi pitare"
Ja bi se ubio da tako obrukam oca i kompletnu familiju al najiskrenije.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ne samo nama nego svim klubovima u bilo kojem
Kolektivnom sportu treba vodja.
Kako na klupi,tako i na terenu.
Nazalost mi nemamo ni jedno ni drugo i tu je
GLAVNI PROBLEM.
Sto se G.Mirvica tice-On ulaze novce u klub i infrastrukturu.
Da li je novac njegov ili od Trumpa,ne interesuje me.
Da ima nesrecu ili neiskustvo u trazenju leadershipa to stoji.
Leadership,Leadership od vrha pa preko klupe do terena.
Do tada mrka kapa!
Kolektivnom sportu treba vodja.
Kako na klupi,tako i na terenu.
Nazalost mi nemamo ni jedno ni drugo i tu je
GLAVNI PROBLEM.
Sto se G.Mirvica tice-On ulaze novce u klub i infrastrukturu.
Da li je novac njegov ili od Trumpa,ne interesuje me.
Da ima nesrecu ili neiskustvo u trazenju leadershipa to stoji.
Leadership,Leadership od vrha pa preko klupe do terena.
Do tada mrka kapa!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko onda plaća sve ovo?stojko je napisao/la: ↑04 mar 2024, 01:14Da upravo to. On “ulaze” tudje pare i zato ga libo racku za Sarajevo i za rezultate.zagorski je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:50Ali koja je logika u ovome ako ih on svakako placa i daje svoje pare??stojko je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:33
E ovo je ono sto ja vec 2-3 godine napisem ovdje pa dobijem ban jer pozivam na nasilje![]()
Ja bih volio da on kupi prava od kerojeda jer bi tada vodio racuna i brinuo za klub a vec je upoznao sve mesetare u drzavi, sigurno bi bio dobar vlasnik. Ali ne vidim nacin na koji bi on to mogao uraditi jer on nema dovoljno para za takvo nesto niti vjerujem da ima zelju za takvom vrstom posla.
Tan dio plaća, to je jasno, ali ne bi se on ovako razbacivao nema šanse.
Ko onda stoji iza finansiranja ovog? Neki Ismirovi partneri? Ko?
Jel moguće da ako upravlja tolikim kešom da ne mora polagat račune onome ko mu omogućava to?
Ili ulaže svoj keš, ali ne zna da ga Iskoristi?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Boli igrače i sš ku*ac, oni mirno spavaju sad
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne znam za njih, ali neće san. Po belaju nema ni apaurina.

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bvsic, Dave, johntravolta123, mnon46, nedimmmm1337, Proximic, TETRAPAK, VolimoSarajevo i 63 gosta.