FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja ne mogu da vjerujem da ima jos bolesnih umova koji misle da ovog konja trebamo zadrzati. e to su pravi neprijatelji kluba.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- TurkishAirlines
Zna li neko koliko su otprilike menadjerske provizije koje klub placa? I da li Mirvic ima neke veze sa nekom menadjerskom agencijom?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
a koga bi ti osim onog trenera sto je fasovao 5:2 i dobio podrksu kluba nakon 0:8 ?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kako sa Feđom nije bilo ovakvog strpljenja mene zanima? Rožman da izgubi sve do kraja pojedinci bi pisali da treba istrpit. Sa Feđom bi nam pročepilo kad tad imali smo igru, kamo sreće da je ostao i drugu polusezonu. Sa ovim nemamo ni rezultat ni igru, ni godinu dana nije tu a već je pogubio konce. A mi hoćemo da on ostane ovdje duži period, čime je zaslužio?
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻
-
- Kontakt:
Ocito je da su Rozman i Ibricic mnoge stvari loše procijenili i ne vladaju svlačionicom. Moglo se to zaključiti iz Rozmanove izjave gdje kaze na pripremama sve ok a kad smo se vratili u Sarajevo igraci odlutaju u tom fazonu je nesto rekao. I ocito da je to problem spoljnji uticaj na svlacionicu al to su morali znati da ce se desavati to je Rozmanov i Ibricica posao da drze atmosferu u ekipi. Recimo prošle sezone je bila veca negativa prema Mirzi i ekipi a on je uspio da pridobije igrace i bolje su izgledali na terenu vise borbe i zajedništva su pokazali pa Bgm i igra 3-4 gola po utakmici zrinjskom, velezu, sirokom. Jednostavno nisu Rozman i Ibricic bili svjesni kakav smo klub i sta ih sve ceka osim treninga i taktike fk sarajevo imaš još puno zamki kad si trener mahala, menageri, razne opzicije, nestrpljivi navijaci itd. Puno pogresni poteza od Ibricica i Rozmana sad ispaštaju.
Tog sto ti je na avataru i kojeg spominjes koji je uzeo duplu krunu i bio na putu ka jos jednoj tituli. Sa njim bi kup ove sezone bio minimum i to u sred sezone da dobije posao.AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:29a koga bi ti osim onog trenera sto je fasovao 5:2 i dobio podrksu kluba nakon 0:8 ?
Apsolutno nije bitno. Jeste, ,volio bih tog trenera, ali u ovom trenutku bih bio.zadovoljan i Vladom Jagodicem, samo da maknu ovog rahljavca. Ne znam sta vise treba uraditi da vam dokaze da ne znaAngelDiMaria je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:29a koga bi ti osim onog trenera sto je fasovao 5:2 i dobio podrksu kluba nakon 0:8 ?

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da mi je ko pričao da ćemo izgledat bolje sa Mirzom nego sa nekim drugim trenerom.. jad, čemer i tuga
ZZ
Ma kako nije ista ekipa? Niko nije otisao osim Sahinovica koji je svakako bio tanak. Avramovski nikakav doprinos nije dao. Plus si doveo nekakve igrace. Znaci 95% ista ekipa koja je rasturila istog ovog Zelju i Zrinjskog i sasvim solidno igrala citavu polusezonu. Trebalo je to samo bolje da izgleda nakon priprema. Tu i jeste kvaka, sto nakon priprema ko da se nikad sastavili nisu. Nek izadje Rozman i kaze i nek se odstrane ti igraci taman da je Renan Oliveira kriv.AVNOJ je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:20Keno, kao prvo ovo nije ista ekipa koja je jesenas igrala. Druge ne, ne treba ga tjerati slažem se s a tobom, to bi bila još veča ludost od ove u kojoj se nalazimo. Imao je svu slobodu kao niti jedan trener sam se uvalio u ovo blato i nek se čupa kako zna i umije, nek imenuje ko ga minira nek mjenja taktiku bilo šta nek radi nek se čupa. Davanjem otakaza njemu bi samo dali alibi kako nismo bili strpljivi da je bio blizu zacrtanog i ostalo. Ovako akonsam odluči da ode i ostavio ovakav haos u timu on je završio sa vođenjem bilo koje iole ozbiljnije ekipe a ako mu je Sarajevo vrh u karijeri a tek mu je 40 onda ga treba popišat.nokee je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:10TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 mar 2024, 08:59Rozman ne moze dici ovu ekipu. Ako se odluci da se halali evropa, ja bih ostavio Rozmana samo da sam sebi zagorca ovaj svoj posao i da se sam vadi iz go.v.ana u koje nas je sve uvalio.
Jes da cemo izgubiti koji mjesec zivota nervirajuci se, ali nek se Rozman malo jede svoja gov.na kao sto mi jedemo njegova.
A ako je cilj da se kup uzme i ode u Evropu, onda se vec danas on mora otpustiti.
Evo otpustis ga i sta daljee? Dovedes najboljeg trenera iz nase lige i on **** za pola godine max, tjeraj i njega (vec smo imali primjer Dudica) sta dalje?
Nema ba vise smisla tjerati dovoditi i tako u krug. Janez ako ima problem u svlacionici da je neko minira nek izadje i kaze. Jer ovako tjeranjem trenera samo se vrtimo u krug.
Dovedi sad Jakirevica on dok svoje igrace dovede ove rastjera, taman u tome pocne miniranje mahale i svlacionice. Nama je izgleda najmanje miniranja sa strane bilo kad je mahala (citaj Varesanovic) vodio. Nazalost!
Nema ovdje napredka ovako.
Ja bi ga pustio da radi i dalje ali da se izadje na vidjelo sta ne valja. Jer ovo je ista ekipa koja je vise nego dobro odigrala proslu polusezonu.
Ovdje ba nije stvar vise ni kupa ni evrope ni propustene jos jedne sezone, ovdje je stvar sto niko nista ne moze da napravi dugorocno da bude.
Vjerujem da je ovdje 95% ove raje sto pise prezadovoljno bilo kad se imenovao ovaj SS a sad ti isti bi vratili Mirzu samo da ne gledaju Rozmana, i tako u krug. Ko ker kad ganja rep nikako da ga ufati.
Ja bi podrzao svakog trenera koji ima nekakav dugorocniji plan pa pod svaku cijenu. Taman nista ne osvojili.
Necu nikad podrzati vracanje na staro i dovedi Husrefa nek uzme kup pa cemo vidjeti sta cemo sljedece sezone dok se ne najjebe svima mama i ne uzme kes. Taj scenario smo gledali vec i vec znamo na sta izlazi isti.
-
- Kontakt:
Ja nesto nisam pristalica promjene trenera i mislim da je to samo bum 3 kola i onda opet se vrati na isto. Al stvarno su Ibricic i Rozman uradili mnogo nelogični i ispostavilo se loših poteza prekrize Mulalic, Balta, Vrancic, Šerbercic, Zeljkovic dovedes 4-5 drugih koji su u rangu s ovim nabrojanim ili slabiji a potrisio si mnogo novca na te bez potrebne rokade. Onda Penaranda se forsira a on je sve suprotno od onog što Rozman zeli, Penaranda klasični mahalac igrac pepa, vrti loptu, neodgovoran, usporava igru, baš kao neki zabavljač na terenu, Renana nema nigdje mislim da 10 utakmica nije zabio gol a posljednji 5 nije u šansu usao. Cinim se da su opasno promašili s procjenom igraca i sad ispaštaju a i mi s njima. Probat kup čupati al bit ce tesko, nista ne pokazujemo.
-
- Kontakt:
Zadnji put izgubili 4 u nizu daleke 1995/96
Veliki si trener Simone Rozmane
puna podrska 
Veliki si trener Simone Rozmane

-
- Kontakt:
Odlazi slovenska ubleho vise sta cekas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nema se tu šta razmišljat mi akcije ne možemo napraviti, dvica ba, frajko nema pojma. Očigledno je da je svim trenerima sa strane problem ova liga, ne znam zašto mi divljamo džaba, daj nam na koga smo navikli gore ne može biti. Dvije najgore ekipe lige protiv nas igraju kao da su Inter jbt.
e cuj podrska rozmanu hahaha
**** vas otac blizi smo ispadanju nego evropi
**** vas otac blizi smo ispadanju nego evropi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nevjerovatni ljudi...Boze sacuvaj razmisljanja
Otjerat ce ga kad ispadnemo iz kupa a tad ce bit kasno.A i Evropa nam je upitna sa ovim ublehasom jer nista ama bas nista bolja ekipa nismo od Sloge citavu sezonu koja nas je svakako oderala dvije utakmice.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jeste isti tim,samo sto je prosao pripreme s Mirzom,pa je ispocetka i izgledao nekako,kako je vrijeme prolazilo padali smo. Mi smo jesenji dio zavrsili sa cetri poraza,kao cetvrti na tabeli sa 12 bodova zaostatka za prvim. Osim toga cijelu sezonu smo izgledali blijedo i tanko. Par utakmica smo se provukli na guzove,kao protiv GOSK-a ili protiv Igmana,mada su i pobjede protiv Zvijezde i Posusja bile teske za gledati. Zrinjski je odlucio jedan ,slucajan dribling Penita,inace bio bio X kuci ,protiv ove godine slabog Zrinjskog. zeljA ne vrijedi pominjati,njihovu jesenju ekipu su samarali popovi iz Medjugorja i studenti iz Opuzena,ta pobjeda nema fudbalske vrijednosti.nokee je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:47Ma kako nije ista ekipa? Niko nije otisao osim Sahinovica koji je svakako bio tanak. Avramovski nikakav doprinos nije dao. Plus si doveo nekakve igrace. Znaci 95% ista ekipa koja je rasturila istog ovog Zelju i Zrinjskog i sasvim solidno igrala citavu polusezonu. Trebalo je to samo bolje da izgleda nakon priprema. Tu i jeste kvaka, sto nakon priprema ko da se nikad sastavili nisu. Nek izadje Rozman i kaze i nek se odstrane ti igraci taman da je Renan Oliveira kriv.AVNOJ je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:20Keno, kao prvo ovo nije ista ekipa koja je jesenas igrala. Druge ne, ne treba ga tjerati slažem se s a tobom, to bi bila još veča ludost od ove u kojoj se nalazimo. Imao je svu slobodu kao niti jedan trener sam se uvalio u ovo blato i nek se čupa kako zna i umije, nek imenuje ko ga minira nek mjenja taktiku bilo šta nek radi nek se čupa. Davanjem otakaza njemu bi samo dali alibi kako nismo bili strpljivi da je bio blizu zacrtanog i ostalo. Ovako akonsam odluči da ode i ostavio ovakav haos u timu on je završio sa vođenjem bilo koje iole ozbiljnije ekipe a ako mu je Sarajevo vrh u karijeri a tek mu je 40 onda ga treba popišat.nokee je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:10
Evo otpustis ga i sta daljee? Dovedes najboljeg trenera iz nase lige i on **** za pola godine max, tjeraj i njega (vec smo imali primjer Dudica) sta dalje?
Nema ba vise smisla tjerati dovoditi i tako u krug. Janez ako ima problem u svlacionici da je neko minira nek izadje i kaze. Jer ovako tjeranjem trenera samo se vrtimo u krug.
Dovedi sad Jakirevica on dok svoje igrace dovede ove rastjera, taman u tome pocne miniranje mahale i svlacionice. Nama je izgleda najmanje miniranja sa strane bilo kad je mahala (citaj Varesanovic) vodio. Nazalost!
Nema ovdje napredka ovako.
Ja bi ga pustio da radi i dalje ali da se izadje na vidjelo sta ne valja. Jer ovo je ista ekipa koja je vise nego dobro odigrala proslu polusezonu.
Ovdje ba nije stvar vise ni kupa ni evrope ni propustene jos jedne sezone, ovdje je stvar sto niko nista ne moze da napravi dugorocno da bude.
Vjerujem da je ovdje 95% ove raje sto pise prezadovoljno bilo kad se imenovao ovaj SS a sad ti isti bi vratili Mirzu samo da ne gledaju Rozmana, i tako u krug. Ko ker kad ganja rep nikako da ga ufati.
Ja bi podrzao svakog trenera koji ima nekakav dugorocniji plan pa pod svaku cijenu. Taman nista ne osvojili.
Necu nikad podrzati vracanje na staro i dovedi Husrefa nek uzme kup pa cemo vidjeti sta cemo sljedece sezone dok se ne najjebe svima mama i ne uzme kes. Taj scenario smo gledali vec i vec znamo na sta izlazi isti.
Problem je bas ta pretencioznost i megalomanija koju pominjes : Kao treba imati dugorocne planove,strategija razvoja,vizije i slicne pizdarije. Ta prica je potekla od Debila Mirvica. Ne treba imati nikakve planove. Treba imati dobrog lokalnog trenera ,dati mu solidnu ekipu i pustiti ga da radi bez opterecenja 'ciljevima' ,igrati tekmu po tekmu,sezonu po sezonu,ako bude dobro ,nadogradjivati postepeno,smisleno se pojacavati ,ulagati u akademce,davati im sansu,cekati priliku. A ako ne bude valjalo otjerati tog trenera ,dovesti drugog,pa nastaviti dalje isto.
Mirviceva megalomanija i ciljevi nas kostaju 3 sezona lutanja i poraza. A svjetla na kraju tunela nema.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, boki86, Hajdeee, NeSamSafetee, Pantelija i 74 gosta.