FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

AngelDiMaria
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 mar 2024, 13:01

najbolje bi bilo kakvog trenera iz pazara ili krajine, jedino oni znaju biti autoriteti i pravi bosnjaci sa celicnom rukom
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 04 mar 2024, 13:02

Bosniak10 je napisao/la:
04 mar 2024, 12:57
hordasDoboj je napisao/la:
04 mar 2024, 12:55
Na Mirvicu je sad, ima dovoljno razloga da prihvati ostavku jer ocito da ovo ne ide. Imas drugu opciju koja je za nase standarde suluda i nesvakidasnja a to je da pruzi podrsku treneru i SŠ do kraja sezone i tako pokaze ovim pi*kama na terenu da se nece svaki put mijenjati kad im se digne q.

Mi Evropu necemo izgubiti, i Velez je qarina realno. Ispast cemo od Borca svakako. Najbolje bi bilo prespavati do Juna nekako..
Pa valjda trener kao trener ne smije dat da mu igrači kolo vode. Ima li on ikakav autoritet? I čime je dosad pokazao da zaslužuje da mu se da još vremena?
Kakav autoritet svaki mec po 4-5 izmijena,vidis po tome da je se pogubio i da nema pojma sta bi napravio,nego ide na srecu pa ako sta upali dobro i jest.Dzeno je za ovoga pro licenca,da ne spominjem bolje od Dzene.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 04 mar 2024, 13:03

I od danas se igra fudbal reče Rozman kojeg je lani malteški Balzan izbacio iz Evrope.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 mar 2024, 13:05

Savo Milošević neki dan, u jednom srbijanskom podcastu.Vrijedi pročitati.

slika

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 mar 2024, 13:06

Rožman pred okršaj na Grbavici: "Nogomet će se igrati i u ponedjeljak šta god da bude u derbiju".

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 mar 2024, 13:07

Ovi branioci bi garant i prevaru oprostili, jbg treba vremena da se privikne na mene :mrgreen:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 04 mar 2024, 13:09

Za branjenje stranaca bi život dali. A svoje toliko ne vole da će svaki dan pričati kako ne valjaju i kako ih treba tjerat.
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 04 mar 2024, 13:09

Ne preostaje nama nista nego Boga da molimo nekako da procepi.

Ostao ili otisao Rozman nista se tu nece mnogo promjeniti.
"To je jednostavno SARAJEVO"

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 mar 2024, 13:14

Ti plava kosuljica Smradovca pod rame i na Jug.

Branioc ovdje nije niko. Svi ovdje vide da ne ide, da je lose, traze se razlozi zasto je to tako? Kako da nama ni jedan ebeni trener ne valja, kako rijesiti problem da se kako se kome cefne u svlacionici minira trenera, zvao se on Rozman Dudic peti deseti.
Dokle tjerati trenere, sve su to legitimna pitanja.
Ne shvacaju neki da nije problem samo trener ovdje, da jednostavno ovdje niko nikad nije pokusao da napravi nesto sto ce trajati vise od jedne polusezone, zato se i sabotira toliko. (sjecamo se svi primjera Kodre)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 mar 2024, 13:15

Sto se mene tiče nek vrate i Husrefa ali nek mu stave izlaznu klauzulu da se gasi klub čim ga otjeraju. Dakle da postoji opcija da ostane 5 godina ili da ugase klub ako ga otpuste, drugačije nikako. Eto jel on za istrpit ako jest 5 godina šta god bilo neka ga.

Meni nije Rozman bitan kao Rozman nego kao personifikacija dešavanja i klubu unazad 30 godina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 04 mar 2024, 13:17

A i kakve ba firme vodi ovaj Mirvić. Gdje se to svakoj šugi na prvu daju ovolike ovlasti da i ja pošaljem CV. :crazy:

Grob te j.ebo ja krv propišao dok nisam došao do stadija da se nešto pitam.. a kod nas ko god dođe, odmah glavni. De mu likove u stručni, de mu 10ak igrača da procirkulišu kroz klub, de mu vremena, de mu pozitivnu atmosferu kakogod.. ma de mu qrac.

I nije sad to neka vele matematika. De se čovječe skontaj šta hoćeš.. a ne jedan dan revolucija, drugi razvojni klub, treći opet neki pretendent na titule. Rezultat svega da si obični qrac na biciklu. Prvo se on mora dohavizati pa tek onda ostalo.

Natrpao nekih besserwissera i wannabe managera i on sad šatro vizionar. :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 04 mar 2024, 13:19

scholsey je napisao/la:
04 mar 2024, 13:17
A i kakve ba firme vodi ovaj Mirvić. Gdje se to svakoj šugi na prvu daju ovolike ovlasti da i ja pošaljem CV. :crazy:

Grob te j.ebo ja krv propišao dok nisam došao do stadija da se nešto pitam.. a kod nas ko god dođe, odmah glavni. De mu likove u stručni, de mu 10ak igrača da procirkulišu kroz klub, de mu vremena, de mu pozitivnu atmosferu kakogod.. ma de mu qrac.

I nije sad to neka vele matematika. De se čovječe skontaj šta hoćeš.. a ne jedan dan revolucija, drugi razvojni klub, treći opet neki pretendent na titule. Rezultat svega da si obični qrac na biciklu. Prvo se on mora dohavizati pa tek onda ostalo.

Natrpao nekih besserwissera i wannabe managera i on sad šatro vizionar. :zviz:
Nije džabe Aylah još u klubu
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 mar 2024, 13:20

Mirvic je glavni krivac stanja u FKS.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 mar 2024, 13:20

slika

I ovaj zutokljunac sa zida ce nam glave doci

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 mar 2024, 13:20

Meni Rozman svakim danom sve vise lici na Basica. Isto se on ovako pogubio, poceo da izmislja i rotira iz ocaja, ne jer je imao neku ideju. Da li je i svlacionicu izgubio kao Klaun to ne znam, ali djeluje da jeste. Mozes ti biti najveci autokrata na svijetu, ali kad te protivnicki treneri takticki raskuju vise puta igraci ti prestanu vjerovati i istopi ti se autoritet.

Njega je sinoc Akrapovic ubio nogama. Da ne analiziram u detalje, gledali smo svi. Ne samo da je bolje postavio ekipu, nego su nas ganjali po terenu kao kerovi. Nas igrac cim primi loptu trojica se zalijecu na njega da ga pritisnu. Dok su se Amoah i Hiros zajebavali gore, radili sta su htjeli, pa kasnije i onaj Boljevic. I da, Zeljkan je duplo spremniji od nas. Seferovic i onaj Talijan, Luca kako vec, ocito znaju sta rade.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 mar 2024, 13:24

Surreal je napisao/la:
29 feb 2024, 16:01
eh hvala momci puno, vidimo se na Grbavici, ipak ću ja neku plavu košulju obući da se uklopim :mrgreen:
Surreal je napisao/la:
03 mar 2024, 20:14
Odlična atmosfera na Grbavici, makar je bila prije nego što sam izašao, svaka čast navijačima Željezničara, vrhunska pobjeda.
Kakvi navijaci takav i trener. Bitno je da si ti pasa uzivao u atmosferi, ebo nas pokisle nikakve.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 04 mar 2024, 13:26

TurkishAirlines je napisao/la:
04 mar 2024, 13:20
Mirvic je glavni krivac stanja u FKS.
100%

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 mar 2024, 13:28

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 mar 2024, 13:20
Meni Rozman svakim danom sve vise lici na Basica. Isto se on ovako pogubio, poceo da izmislja i rotira iz ocaja, ne jer je imao neku ideju. Da li je i svlacionicu izgubio kao Klaun to ne znam, ali djeluje da jeste. Mozes ti biti najveci autokrata na svijetu, ali kad te protivnicki treneri takticki raskuju vise puta igraci ti prestanu vjerovati i istopi ti se autoritet.

Njega je sinoc Akrapovic ubio nogama. Da ne analiziram u detalje, gledali smo svi. Ne samo da je bolje postavio ekipu, nego su nas ganjali po terenu kao kerovi. Nas igrac cim primi loptu trojica se zalijecu na njega da ga pritisnu. Dok su se Amoah i Hiros zajebavali gore, radili sta su htjeli, pa kasnije i onaj Boljevic. I da, Zeljkan je duplo spremniji od nas. Seferovic i onaj Talijan, Luca kako vec, ocito znaju sta rade.
Sve go strucnjak.
Hajd nam malo pojasni te detalje molim te.
Jedno je kad ti ekipa ima 7 puta vise zelje i volje na terenu a nesto sasvim drugo je takticka postavka trenera. Djaba tebi da te Klopp licno postavi kad ti ekipa nema zara na terenu. E to sto nema zara jeste pravo pitanje? A to da je neko nekoga ubio smijesno. Akrapovic se postavio potpuno isto ko protiv Zrinjskog sto se i ocekivalo. Samim tim nikakvih tu iznenadjenja nije bilo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 04 mar 2024, 13:31

nokee je napisao/la:
04 mar 2024, 12:09
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
04 mar 2024, 12:03
I odlucilo se, da je vrijeme da se da kontinuitet treneru, a da taj trener to istovremeno zasluzuje manje nego svaki njegov prethodnik.

Sve smo losiji i losiji, i sto duze ostanu Mirvic, Ajla, Potura i ostali puleni, klub ide u sve vecu dubiozu.

Pojma oni nemaju. Promijene 50 xy igraca i trenera, i zamijene ih jos gorim, jos za to trose najvise novaca u ligi.

Mislim da je vrijeme da navijaci izraze nezadovoljstvo prema gospodinu investitoru, koji to jako lose hendla. Nek zna i on da se nece slijepo podrzavati jer daje pare.
I Dudica i Rozmana je svaki maltene forumas, navijac podrzao. Lako je sad pricati jel fulio. Evo vidimo kako Dudic vodi u Srbiji, jednostavno kod nas nije islo.
A evo odrezemo i tu hranu na kojoj sjedimo i sta onda? Ne mozes raditi neki korak a da ne razmisljas o dva unaprijed.
Nece on tek tako otici, ipak je tu potrosio neke pare. Niko nije nedodirljiv. Najlakse dizati glas protiv Ajle, koja je Mirviceva odgovornost, ili protiv trenera i igraca. Cinjenica je da smo se svemu protivili osim gospodinu nedodirljivom. Treba iskazati nezadovoljstvo onim sto je napravio za ovih par godina, i situacijom u kojoj se nalazimo, ipak je on glavni i odgovorni.
Pa cemo vidjeti na sta ce to izaci. Ova trenutna situacija vrijedja inteligenciju. Tu je i Tan koji je vecinski vlasnik i dalje, sto je vrlo vazno.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 mar 2024, 13:31

muhamedhulk je napisao/la:
04 mar 2024, 10:38
jedino sto zamjerim treneru je neforsiranje nasih juniora. to je za mene uslov broj 1 - min 1 u pocetnih 11 i jos jedan da udje sa klupe da ga zamjeni, + sto imas jednog u-21 igraca. to mora tako biti, to je vodilja.
Ako je to jedino sto mu zamjeras, ti si dusman u rangu strumfova

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bvsic, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, Varijantas8 i 96 gostiju.