Premijer liga BiH - aktuelno

avalPacidoroP
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la avalPacidoroP » 04 mar 2024, 13:23

Kamaga11 je napisao/la:
04 mar 2024, 13:17
avalPacidoroP je napisao/la:
04 mar 2024, 13:14
Mogu mislit na šta mu liči inbox na IG nakon story-a.
Kad mu se gospoda sa istoka lavora natovari, morat će opet sa utokom hodat :kafa:
Mogu ga jedino nastilovat, a i to ako smiju :rol: :rol:
Opremili su se bauštelci, ali jači je Radovac :kafa:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 04 mar 2024, 13:28

Euro-asfalt objavio oglas za 16.radnih mjesta..
Sinoć ga ukinuli, ne mogu nabaviti opremu za radnike.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 04 mar 2024, 13:28

Hansestadt je napisao/la:
04 mar 2024, 13:23
bagniadiluca je napisao/la:
04 mar 2024, 13:18
Virtu4l je napisao/la:
04 mar 2024, 12:47
Još mu je Akrapović lijepo rekao da nije vidio apsolutno ništa u Banja Luci, a Rožman zapeo k'o sivonja sa istim sastavom. :kafa:

To što su kao izgledali dobro protiv Borca neka zahvale Marinoviću koji je izašao u svom čuvenom ziceraškom modu da ne primi gol.
Upravo ! To sam ja i Mortemu napisao prije nekidan, ono Sarajevo iz BL tako može odigrati i taktički se postaviti samo u BL i nigdje više, samo što je Rožman mislio da je to dobitna kombinacija ali se grdno prevario i fasovao...Ja samo mogu da zamislim kakva je sada konfuzija tom istom Rožmanu u glavi jer više ni sam ne zna kako da se postavi....Gledam utakmicu sinoć i u jednom momentu, tamo kada su izvršene sve izmjene, apsolutno se više ne zna ko igra koju poziciju u Sarajevu i niko ne zna gdje treba da ide, totalni haos....što se tiče kup utakmice protiv nas, očekujem da će Vinko da ga devastira nakon ovog sinoćnjeg plaćanja danka neiskustvu.....
Nije dobro imati i previse izbora, a ne igraju im najbolji igraci u prvih 11. Nema logike da Hasic nije u prvih 11, i Buljubasic kao u21 igrac. Mehmedovica su doveli samo da ne predje u Zelju, a nisu gledali njihove realne potrebe sto se tice igrackog kadra.
To sa Hasićem je u BL dobro došlo jer je Vinko vjerovatno išao na tu kartu da njega zatvore i onda se našao u neobranom grožđu, nema Hasića i šta sad....ali brate ako ti uspije jednu tekmu to, pa normalno da je trener koji te dočekuje iduću utakmicu spremio odgovor na to i da ti to više ne prolazi....ne znam, navijao sam za Sarajevo sinoć ali je izgledalo toliko nemoćno, usudiću se reći da je Jedinstvo veći otpor pružilo Zrinjskom nego Sarajevo Želji sinoć, totalno ih je Željo dobio u sve i jednom segmentu, od želje i htijenja, do taktike i realizacije...
LETS GO FIGHTER

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 04 mar 2024, 13:33

STRAH OD RADOVCA?????????
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 mar 2024, 13:58

Malo osvrta na derbi..

-Sto se nas tice ponovicu da ne shvatam kako ovakva ekipa ne moze da prakticno sutne u go u gostima. Ako pobijedimo zvijezdu to ce bit znak da smo konacno na nekom boljem putu....ako izgubimo znaci sa prakticno osim moralne satisfkscije zbog pobjede nad sarajevom nista nismo uradili.

Hiros majstor mada to se i znalo, malo Karic sjecam se kad nam je dao go prosle sezone u dresu tuzle da sam kontao da ce bit dobar igrac.

-Sarajevo kao sto sam i sumnjao prije par kola ocigledno je veliki boliqrac u timu. Mozda ima i sukoba u svlavionici...Sa ovim ulaganjima da ovako lose igraju je zaista nestvarno...vidim navijaci najvise pljuju Perenandu i Julardziju...po meni su jucer najbolji bili u blijedoj partiji sarajeva...prrenanda je jedini nesto i pokusavo
=\_1921_/=

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 mar 2024, 14:02

slika

Zahvalnica navijačima i pokroviteljima derbija
FK Željezničar se zahvaljuje navijačima na sjajnoj podršci tokom svih 90 minuta. Dali ste ogroman doprinos u pobjedi nad Sarajevom.

FK Željezničar se također zahvaljuje pokroviteljima derbija:

P2P – www.p2p.ba
Centrotrans – www.centrotrans.com
Međunarodni aerodrom Sarajevo – www.sarajevo-airport.ba
Koteks Tešanj – www.facebook.com/koteksleather
Namex – www.nameks.com
Gebruder Weiss – www.gw-world.com
Spazio – www.shop.spazio.ba
Praktik – www.praktik.ba
Alat Shop – www.alatshop.ba
MKF Sunrise – www.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 04 mar 2024, 14:09

Sarajevo je skoro sve golove ovog proljeca primalo iz tranzicije protivnika (dva komada sinoc i jedan iz greske golamana).
U Banjaluci su igrali neku vrstu bunkera, pa Borac nije ni imao priliku za tranziciju, nego su morali napadati na postavljenu odbranu.
Eto ukratko zasto ih samo Borac nije pobijedio jer su samo u Banjaluci izasli bez puno rizika prema naprijed.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 mar 2024, 14:23

Pa pitari vidjeli Dialibu prepali se da ce zaigrati.. Sad mi je jasno.
Fk Željezničar.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 04 mar 2024, 14:26

Radovac je svojevremno bauštelce vaspitavao :tokralju:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 04 mar 2024, 14:35

invincible1921 je napisao/la:
04 mar 2024, 13:58

-Sarajevo kao sto sam i sumnjao prije par kola ocigledno je veliki boliqrac u timu. Mozda ima i sukoba u svlavionici...Sa ovim ulaganjima da ovako lose igraju je zaista nestvarno...vidim navijaci najvise pljuju Perenandu i Julardziju...po meni su jucer najbolji bili u blijedoj partiji sarajeva...prrenanda je jedini nesto i pokusavo
Ma priče o neborbenosti,bojkotu,svađama mačku o rep. Sarajevo katastrofalno selektirana i postavljena ekipa. Činjenica da je Rožman protiv nas postavio identično kao protiv Borca govori da se ili pogubio ili da je totalna neznalica.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 mar 2024, 14:47

imekorisnicko je napisao/la:
04 mar 2024, 14:35

Ma priče o neborbenosti,bojkotu,svađama mačku o rep. Sarajevo katastrofalno selektirana i postavljena ekipa. Činjenica da je Rožman protiv nas postavio identično kao protiv Borca govori da se ili pogubio ili da je totalna neznalica.
Slazem se i sa tim oko selekcije...otjerari Vrancica, Avramovskog plus ostali bez Dala...a dovesti blago
receno sumnjive zamjene mi je fkt neshvatljivo.

Nisam mislio da neko bojkotuje rozmana, ali su doveli igrace a nemaju nikakav tim...u takvom rasulu nez da si mesi dal
bi doso do izrazaja. Pogotvo ovi stranci..evo oliveira koji strasan igrac bez dileme, covjek ne postoji na teremu zadnjih kolko tekmi..onda neshvatljivo mi je da Hasica na klupi drzi covjek...

Ocigledno tu ne stima mnogo toga...sto svakako ne umamjuje nasu pobjedu
=\_1921_/=

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 04 mar 2024, 14:50

04 mar 2024, 14:47

Nisam mislio da neko bojkotuje rozmana, ali su doveli igrace a nemaju nikakav tim...u takvom rasulu nez da si mesi dal
bi doso do izrazaja. Pogotvo ovi stranci..evo oliveira koji strasan igrac bez dileme, covjek ne postoji na teremu zadnjih kolko tekmi..onda neshvatljivo mi je da Hasica na klupi drzi covjek...

Ne postoji jer je svaki klub koji je igrao protiv Sarajeva u ovoj polusezoni natjerao Sarajevo da šalje duge lopte. Svaka ekipa u ligi ima štopera koji može Renana pojesti u skoku. Ljudi nemaju vezni red. Džaba im,realno,strašan napad. Penaranda je baš igračina,uživo se to jučer moglo baš vidjeti.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 mar 2024, 14:53

04 mar 2024, 14:50

Ne postoji jer je svaki klub koji je igrao protiv Sarajeva u ovoj polusezoni natjerao Sarajevo da šalje duge lopte. Svaka ekipa u ligi ima štopera koji može Renana pojesti u skoku. Ljudi nemaju vezni red. Džaba im,realno,strašan napad. Penaranda je baš igračina,uživo se to jučer moglo baš vidjeti.
Sigurno jedan od boljih igraca koji je igrao premijer ligu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 mar 2024, 14:58

04 mar 2024, 14:50

Ma vezni red ne postoji...sto je najgore mogli su nac vrlo
jeftina rjesenja koja bi bili igraci zadatka i u tom slucaju da ofanzivni dio dodje do izrazaja...

Ovako nez ko je skautiro i dovodio, al se dobro zayebo
=\_1921_/=

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 mar 2024, 15:00

samo opusteno sutra ce biti u medijima vijenac i svecano otvaranje teretane

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 mar 2024, 15:02

stojko je napisao/la:
04 mar 2024, 14:56
Dobar je prevaranda. Vidi se to i po statistici
Sjajan je. Jednom ce zabiti gol, pa cemo ga jos vise hvaliti.

Nego, koliko ga Mirvah placa za majstorije koje izvodi po nasim terenima ?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 mar 2024, 15:08

stojko je napisao/la:
04 mar 2024, 14:56
Dobar je prevaranda. Vidi se to i po statistici
Kad sam prije dolaska ovoga lika govorio da u zadnje tri sezone ima više kartona od golova i asistencija zajedno, ovdje su se raznorazni nadimci potezali. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 mar 2024, 15:16

04 mar 2024, 14:58
Ma vezni red ne postoji...sto je najgore mogli su nac vrlo
jeftina rjesenja koja bi bili igraci zadatka i u tom slucaju da ofanzivni dio dodje do izrazaja...

Ovako nez ko je skautiro i dovodio, al se dobro zayebo
Tacno. Da je vezni red problem to i laik vidi. Nisu to ni toliko individualno losi igraci, koliko su nekompatibilni. Fali nam kreacije, nama bi ovaj vas Hiros sjeo ko budali samar, mislim taj tip igraca. Vi ste Bekrica napadali, a cim je dobio jaci budzet odradio je odlican prelazni rok.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 04 mar 2024, 15:18

Amidza je jutros naruzio vodje Hordi, dao im je ultimatum od 15 dana da rijese probelme unutra grupe. Ukoliko ne uspiju, morace Amidza da postavi nove vodje navijaca. Ovo je vec rairitet da vodja navijaca suprotne grupe postavlja vodje navijaca drugoj grupi, ali to je Amidza :tokralju:

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 04 mar 2024, 15:19

Ma bili smo bolji i borbeniji dosta plus atmosfera i navijaci daju snagu za 50%...
Sarajevo prvi gol bas golman amaterski se postavio,a ova dva pa nez dosta su spori kasne u duelu i Kerimeha na beku je provala godine,drugi gol se oklizne i izgubi loptu i 2 0
Treci gol neka mi neko pomogne Kerimeh krenuo na Boljevica pa stao i pustio ga bukvlano,a onaj stoper nez kako mu ime nije znao da li da izadje na Boljevica ili se povuce,na kraju se povukao nazad a Kerimeh nije stigao Boljevica i 3 0.veznog reda nemaju,bekovi losi,golman kriminalac,dobar je ovaj stoper i Renan i Hasic al su i oni pali u forni....
P.s nista od zadnjeg serafa :bow:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.