Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odigrao je Boljević protiv Bosne u srijedu cijelu tekmu odnosno 60 min.,tako da može poluvrijeme sigurno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑04 mar 2024, 16:09Naredna tekma ce biti zaiebana. Kao prvo nema hajca Grbavice, kao drugo izgubili smo na 11 gostovanja u nizu, kao trece falice nam Krpic, Bismark je ocito nespreman, Boljevic mi isto kilavo izgleda. Napadacke opcije su vrlo zanimljive. Haracic, Amoah i Boljevic, Babaluk i Zuban![]()
Ovcina isto ima suspenziju, a Mekic i Pavic vuku povrede. Ne znam jel se jos neko sjebo protiv Nja.
Zvijezda ce bas zapeti protiv nas, jer sa pobjedom su na cca 5 boba od sigurne zone i prica se mijenja u potpunosti. Ocekujem i da nas **** neko ala Njegomirovic, Bilbija, Musa, Jelic, Kazlagic ili neki slican jazavac. U gostima nas sudije bas, bas jebu sa navlacenjem za protivnike.
Lako se nafurati protiv Nja i Jevreja, da vidimo sta se desava protiv Brgula. Naredna tekma ce puno toga reci. Bod nije neuspjeh ako sve sagledamo. I ne treba ići na bod nego na pobjedu, al nije neuspjeh gledajuci razvoj situacije.
Pokusaj da nesto urade jer su obrukani vise puta u skorije vrijeme. Jucer su se dodatno obrukali, tako da ne treba obracati paznju, s nasim je bilo i drugih grula tako da je skijesno pricati o nekom hodanju u ta doba. Uostalom sve je krenulo kad su stariji zaganjali nase mladje na Grbavici, tad je sve krenulo. Uglavnom dominacija i na terenu i van njega.
zahvaljujemRatoborniMrmot je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:27
https://www.youtube.com/live/NH1ZTesvTJ ... -zPj2zgtx0
Odigrao je cijelu tekmu protiv Rudara al mi i dalje izgleda lohotan. Pravio je grimase vise puta nakon asistencije za treci gol. Niko sretniji od mene da nije tako, jer je dobar igrac i napadac.jointunija je napisao/la: ↑04 mar 2024, 16:54Odigrao je Boljević protiv Bosne u srijedu cijelu tekmu odnosno 60 min.,tako da može poluvrijeme sigurno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑04 mar 2024, 16:09Naredna tekma ce biti zaiebana. Kao prvo nema hajca Grbavice, kao drugo izgubili smo na 11 gostovanja u nizu, kao trece falice nam Krpic, Bismark je ocito nespreman, Boljevic mi isto kilavo izgleda. Napadacke opcije su vrlo zanimljive. Haracic, Amoah i Boljevic, Babaluk i Zuban![]()
Ovcina isto ima suspenziju, a Mekic i Pavic vuku povrede. Ne znam jel se jos neko sjebo protiv Nja.
Zvijezda ce bas zapeti protiv nas, jer sa pobjedom su na cca 5 boba od sigurne zone i prica se mijenja u potpunosti. Ocekujem i da nas **** neko ala Njegomirovic, Bilbija, Musa, Jelic, Kazlagic ili neki slican jazavac. U gostima nas sudije bas, bas jebu sa navlacenjem za protivnike.
Lako se nafurati protiv Nja i Jevreja, da vidimo sta se desava protiv Brgula. Naredna tekma ce puno toga reci. Bod nije neuspjeh ako sve sagledamo. I ne treba ići na bod nego na pobjedu, al nije neuspjeh gledajuci razvoj situacije.
Mene više brine teren tamo,nisu se tamo naigrali ni Zrinjski,ni Široki ni Velež ni ovi bauštelci.
E dusa draga nek si mi rekao.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑04 mar 2024, 12:17Ti bas ne gledas nistaMocMahale444 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 02:26Nema Drlje odma se bolje igralo.
Haracic je za Bismarka kečera Gulit. Stvarno jbga Haracic nema srece kod nas.
Od crnogoraca jedino Cavnic ekstra igrac (samo kontrirajte Irfi necete promasiti) Radinovic dosta bolje nego ranije ali nije nesto.
Krpic opet bez gola, napadac kapiten. Opet necemo zanemariti tu borbu.
Amoah jak na lopti ali malo je on poglup igrac.
Hiros je igracina i moze preuzeti ono sto je Stila radio.
Svaka cast za tekmu.
Vahid brus Selimovic lee![]()
![]()
Coca majstorski.
Galicuuuuuuuuuuuuuuuuuu kralju napokon. Bravo![]()
Sad i u gostima izaci kao gazije i napokon uzeti 3 bobe.Drugi i treci gol je izmedju ostalog Radinoviceva zasluga osim sto je gurnuo obje lopte na krilo nije stao nego je punim sprintom krenuo prema pitarskom golu i razvukao odbranu. Da je bio standarni bek krenuo bi pravolinijski i ne bi zabili ni jedan jer bi se uduplao na krilu sa Boljevicem/Amoahom.
Gledaj malo kretnje igraca, nije sve u igri sa loptom.
Inace, sad smo sampioni, da ne bude opet **** vam mame. Neka, polako. Prvo da uzmu bod(ove) sa gostovanja.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Grbavica786 i 44 gosta.