FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Lavcina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lavcina » 04 mar 2024, 15:40

Prvi uslov kojeg trazi FK Sarajevo kod odabira novih igraca je, da ima pic.kasti mentalitet.
To je i najbitniji uslov.

Da je juce onako bilo sve samo u kontra smjeru (da su zabranili dolazak Manijacima na Koševo par sati pred tekmu) Zeljkan bi nas raskovao na komade iz inata.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 04 mar 2024, 15:43

Nego da pitam gdje su sad oni poznavaoci fudbala koji su aplaudirali na nogiranje Vrancica iz kluba? Elem nas je krenulo otkad smo ga nogirali, vezni red ala City, pršti brzina i sitni vez.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 04 mar 2024, 15:44

Antikloc je napisao/la:
04 mar 2024, 14:50
Semper je napisao/la:
04 mar 2024, 14:44
Navodno je Ziljkic kaznjen jer je zakasnio na sastanak jer je klanjao namaz. Rožman nije uvazio objasnjenje.
Strumpfovsku ti majku jbm u zvalje :mrgreen:
Svi mu je yebemo samo na različite rupe :mrgreen:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 mar 2024, 15:51

Odlicna analiza derbija, dugo u nasim sportskim medijima nisam procitao ovako kvalitetan tekst. Ne znam ko je Marko Ivancevic, ali svaka mu cast.
Nije floskula da je derbi drugačija utakmica u odnosu na ostale. Na pritisak, očekivanja i motiv 22 igrača na terenu reaguju drugačije, pa za razliku od mnogih utakmica na uticaj same karakter individue eksponencijalno raste i izjednačava se sa kvalitetom.

Gledajući individualni kvalitet igračkog kadra, teško je ne primjetiti prednost na strani Sarajeva, ali gledajući karakter igrača unutar ekipe, Željezničar je bio jači.

Vidjelo se to tokom prvog poluvremena kada je u jednom trenutku omjer načinjenih prekršaja bio 10:3 na strani Željezničara. Domaći tim iskoristio je agresivnost da pokrije rupe na dijelovima terena koje su morali ostaviti, kako bi na drugim dobili prednost.

Bruno Akrapović je nakon utakmice istakao da Sarajevo nije moglo da se privikne na sistem Željezničara 3-4-3 koji je varirao u 5-4-1. Veliku ulogu tu su odradili Žozef Amora i Bizmark Čarls, ali i Harun Karić i Amer Hiroš.

Željezničar je svjesno opterećivao strane Sarajeva i vršio pritisak na bekovima, sa ciljem da Sarajevu onemogući lagan izlazak u sredinu terena. Pomoglo je tu domaćim i nerazumijevanje situacije od strane fudbalera Sarajeva, na šta je Simon Rožman skrenuo pažnju na pres konferenciji nakon utakmice.

“Neshvatljivo mi je da radimo ‘build-up” i imamo situaciju gdje su njihova tri igrača na našoj polovini, a mi pošaljemo dugu loptu” – rekao je Simon Rožman, opisavši rijetke trenutke kada je Željezničar zbog energetskog pada dozvoljavao Sarajevu da na taj način počinje napade.

Dobar dio prvog poluvremena Željezničar je stranu napadao sa pet fudbalera uz jednog osigurača. U formaciji kojoj je Željezničar izašao na susret Sarajevu, osim napada defanzivno nesnađenih bekova, Plavi su čuvali ofanzivne navike bekova fudbalera Sarajeva. U pritisak na bočne strane dolazila su dva napadača iz formacije 3-4-3. Amoa je vršio prvi pritisak na beka, gdje je uvijek u pripravnosti za pomoć bio Krpić, ujedno pazeći da gosti ne mogu okrenuti stranu preko drugog štopera. Hiroš je dolazio uz zadnjeg veznog Sarajeva, a wing-bek Željezničara uz krilnog napadača Sarajeva. Veliki dio posla u tome je odradio Harun Karić, koji je zbog rizika koji je Željo preuzeo, često ostajao u situaciji 1 na 2 u sredini terena, ali je svojim kvalitetom anulirao brojčanu prednost igrača Sarajeva. Štoper Željezničara najbliži presingu, ostajao je kao osigurač wing-beku, a Renan Oliveira daleko od lopte nije bio opasnost po Željezničar, koji je i u slučaju potrebe na njemu uvijek mogao biti sa dva fudbalera.

U fazi odbrane, Čarls i Amoa spuštali su se u četvorku sa Hirošem i Karićem, uz pet igrača iza svojih leđa, čime je Željo uspješno stao iza lopte i Sarajevu ponovo onemogućio prilaz golu.

Problem Sarajeva bio je iznošenje lopte i rješavanje pritiska. Brojčano, Sarajevo je moglo odgovoriti Željezničaru na to. Imali su gosti u formaciji 4-2-3-1 kao podršku svojim bekovima u iznošenju lopte dva defanzivna vezna i desetku Mehmedovića koji je imao obavezu pomoći u build-up-u, ali je vezni red Bordo tima odigrao utakmicu bez odgovornosti i rizika, čime su ostavili Kjeremeha i Radovića u nezgodnim situacijama. Preko strana, Sarajevo nije moglo izaći uz pritisak domaćih, pa su ti pokušaji i doveli do grešaka Penjerande, ali prije svega i velikog broja prekršaja nad njim.

Pronašao je Željezničar rješenje i na ono u čemu bi u drugoj polusezoni mogao imati problem, na ono u čemu je protiv Širokog Brijega imao problem. Na postavljenu odbranu Sarajeva, gosti su stajali u formaciji 4-4-2, gdje je Mehmedović više bio u ravni sa Oliveirom. Lako je Željezničar rješavao napade njih dvojice, s obzirom da Sarajevo nije radilo nikakav presing, a zatim bi Plavi u sredini terena imali sada višak igrača na svojoj strani. Wing-bekovi su odvlačili krilne igrače Sarajeva čime su ih spustili u krilo zadnjoj liniji i ostavili Karića i Hiroša nasuprot Julardžije i Matanovića. U toj konstataciji Željezničar je dobio igru koja odgovara Hirošu, a na to iz zadnje linije su se izvlačili Amoa, Krpić ili Čarls i Željo je tako dobio ili višak u sredini ili je uspješno poremetio odbranu Sarajeva (prvi gol kada je u igri 1 na 1 fauliran Karić).

Fudbal je igra u kojoj sitnice mogu napraviti značajnu razliku. Za neke od tih sitnica, doktorirao je Sulejman Krpić. Napadač Željezničara isključio je iz utakmice vrlo rano Radovića i Ilieva, čiji fokus nije bio na igri.

Dosta igrača Sarajeva mentalno nije bila na ovoj utakmici. Prednost koju je Krpić donio Željezničaru, nije imao ko nadoknaditi u ekipi Sarajeva. Gosti su tijelom bili tu, a glavom negdje daleko.

Ne otvara se mnogo situacija tokom utakmica, naročito derbija. Na dio terenu u kojem će se otvoriti prostor bazira se čitava taktika, a fudbaleri Sarajeva onda to simptomatično ne prepoznaju i ne koriste.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 04 mar 2024, 15:54

Eto ga usljivi faktor objavio clanak o sukobu dvojice fudbalera, sve sa ovog foruma koriste i blate nas, fino fino
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 04 mar 2024, 16:03

Sramota koliko smo loše vođeni.

Mi ni najmanje nismo bili spremni na ovaj scenarij.. al ni u kom smislu znači. Skroz smo izgubili glavu.

Bruka je za obični granap da ga nešto u poslu iznenadi, a ne kamoli za ovog fol vizionara. Kako mi se sve zgadilo, tačno ne vjerujem. :puke: :puke:
The saddest thing in life is wasted talent.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 mar 2024, 16:07

kekec i ajdukovac su se pokazali totalno nesposobnim u svome poslu, zakazali su u svim segmentima svoga posla i zbog toga ne zasluzuje apsolutno nase povjerenje,podrsku ili kako strucnjaci kazu ‘trpljenje’.
Ovo je sustina price i tacka.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 mar 2024, 16:09

Fkt šta je sa povratom novca od karata za događaj ma kojeg mi se zabranio pristup iako nisam ništa uradio, niti ja niti klub kojeg sam došao da bodrim ?

Hoću pare!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 mar 2024, 16:13

Lavcina je napisao/la:
04 mar 2024, 15:40
Prvi uslov kojeg trazi FK Sarajevo kod odabira novih igraca je, da ima pic.kasti mentalitet.
To je i najbitniji uslov.

Da je juce onako bilo sve samo u kontra smjeru (da su zabranili dolazak Manijacima na Koševo par sati pred tekmu) Zeljkan bi nas raskovao na komade iz inata.
Ne da trazimo igrace s pichkastim mentalitetom, nego se svako uklopi u sivilo i ovakav mentalitet, sto je razlika. Dovedi pet japanaca u BHTelecom, nista promijenit neces jer je ta firma truhla i zakrzljala vec 15 godina, ni konkurencija ih nimalo nije prodrmala iz tog stanja. Kod nas podrska veca nego ikad, pritisak manji nego ikad, na pocetku sezone se najavljuje trece mjesto kao uspjesna sezona, busamo se u prsa da smo najtrofejniji i boli nas qrac. Niko ne radi na tome da osvojimo jos 10 trofeja i onda kazemo "povucite nas za qrac". Ja da se pitam Zelji bih priznao sve superkupove i one republicke trofeje, i svaki dan ponavljao igracima da nam fale 3-4 trofeja da budemo najtrofejniji u ligi. Od tog kupa protiv Borca kad smo postali "najtrofejniji" mi smo dva cetvrta mjesta zabiljezili, evo trece u nizu u najavi, ako i to.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 mar 2024, 16:20

Imamo li i jedan primjer trenera koji je prvih pola godine ličio na Rožmana pa ga poslije krenulo nabolje?
Pod hitno nam treba press iz kluba da se objasne neke stvari ili napravi neki intervju na temu: cilj seniorskog tima i aktualna dešavanja
Pusti nam više klišeja , hoćemo da znamo šta se dešava u klubu i da sami odlučimo hoćemo li to podržati , barem toliko zaslužujemo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 mar 2024, 16:23

skullcrusher je napisao/la:
04 mar 2024, 15:54
Eto ga usljivi faktor objavio clanak o sukobu dvojice fudbalera, sve sa ovog foruma koriste i blate nas, fino fino
Sve mahala druže. Na klixu forumu neko piše na našoj temi kako su neki igrači otjerani jer nisu htjeli da potpišu ugovore gdje će pola para dobijati od kluba a pola od neke firme u Americi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 mar 2024, 16:28

roccosiffredi je napisao/la:
04 mar 2024, 16:23
skullcrusher je napisao/la:
04 mar 2024, 15:54
Sve mahala druže. Na klixu forumu neko piše na našoj temi kako su neki igrači otjerani jer nisu htjeli da potpišu ugovore gdje će pola para dobijati od kluba a pola od neke firme u Americi.
Sad krecu nasi I anamo oni dusmani.
Sto lazi bice jedna istina,namirisali krv

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 04 mar 2024, 16:28

Zeko87 je napisao/la:
04 mar 2024, 16:20
Imamo li i jedan primjer trenera koji je prvih pola godine ličio na Rožmana pa ga poslije krenulo nabolje?
Pod hitno nam treba press iz kluba da se objasne neke stvari ili napravi neki intervju na temu: cilj seniorskog tima i aktualna dešavanja
Pusti nam više klišeja , hoćemo da znamo šta se dešava u klubu i da sami odlučimo hoćemo li to podržati , barem toliko zaslužujemo.
Ma sva ta bagra je sad izgubljena, veze nema gdje udara. Imam osjećaj da oni nemaju neki backup plan ni za postove na društvenim mrežama. Čeka se da Mirvić na Skypeu kaže šta da se radi.

To tako može, al kad vodiš Rudar iz Kaknja.. ili kad si nevjerovatno umišljen pa živiš u ubjeđenju da ti nema niko ravan.
The saddest thing in life is wasted talent.

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 04 mar 2024, 16:48

Kao što je neko napisao:
"Sad se Spahic priziva,kad se spominjao prije, ovdje se pisalo sta ce nam ta ubleha i psihopata, kakvih suncokreta ovdje to je cudo,najgori ljudi sa sto lica."

Baš tako 100%. Ma i da je bio Spahić kod nas, mi bi ga otjerali poslje 6 mjeseci, pa bi vratili Ibričić i Ibraković u paketu. I njiha bi isto otjerali poslje 6 mjeseci, pa bi opet vratili Spahića. Volimo ponovit grešku 100 puta, makar sve propalo, jer smo fk sarajevo.
Kakvi navijači takav i klub-igrači-treneri. Bitno je nekima da su uživali na grbavici, jer atmosfera je bila top. Eto koliko imas dušmana u svojim redovima. Rožman će kad tad i sam otići + 20 ili 30 igrača, pa onda opet ide novi remont, nova era po 100 put.

A dušmani će viječito ostati, jer moraju od A do Ž sve živo otjerat, sve živo opsovati i vrijeđati. Samo otjerati, jer eto to je to sad bilo najbolje riješenje. Eto vidiš koliko je njima stalo do sarajevo. Danas ti je samo lični interes. Oni vole FK Sarajevo kao što i Bakir ili trojka voli BiH.
To je Ljubav kako vjetar puše. To je njihova ljubav prema svemu. Psovke, uvrede prema jednom voljenom klubu, prema igračima, legendama, ljudima koji su aktivni i troše novac, kud ćes dalje. To mogu samo dušmani,licemjeri,narkomani,kockari i tako dalje. Njima niko ne paše. Guardiolu bi otjerali jer eto šta će on iz Spanije, mi smo BiH fudbalska velesila. Rezultati su ti dokaz, da smo velika nula u fudbalu u svim segmentima, ali lakše se živi u nekoj zabludi pa da smo mi najbolji u fudbalu. Kad budemo sebi napokon priznali, da je tamo neki Klub Balkani koji je Šampion Kosova i koji je igrao 2 puta u nizu grupnu fazu, da su oni za nas plafon, bi će nam lakše u svemu.

Od 8.10.23 gdje sve super bilo i svi zadovoljni, do jučer 03.03.24, gdje je smak svijeta, sve otjerati, niko ne valja. Kako to brzo sve se promjeni i kako vjetar puše tako se ljudi okrenu. Znaju oni sve nema šta, zato su BiH i svi klubovi u fudbalu velika nula.
Niko nemože biti zadovoljan, i niko nemože branit onu bezobraznu igru, ali psovke,uvrede i ismijavanje neće pomoći. Allah sve duplo vraća, što se upravo vidi u našem klubu. Ne treba ti veće proklestvo, kad otjeraš 100 trenera i igrača, dovodiš 100 novi igrača i trenera, i opet nema iskorak. Opet sve isto.
Ne treba nam ni Vico kao neprijatelj, kad imas ovakve ljude u svojim redovima. Ismijavaju svoj voljeni klub, igrače i trenere. Svakakve psovke i uvrede. Jedva čekaju da mi izgubimo, pa da oni budu u pravu i da guraju svoj interes i svoje ljude.
A onda se čudimo što smo prokleti, i što nemamo sreće kad je evropa u pitanju, što celtic, što najteži protivnik, sve to ima svoje.
Sve je to ogledalo našeg stanje i društva. Dobili to što smo zaslužili.

Nema veze ko će biti trener. Njega čeka ista sudbina kao što je imao Husref,Dudić,Mirza i svi ostali treneri. Na početku sve super, nova era, svi sretni, poslje 6 mjeseci opet ide tjeranje,psovke i uvrede, jer smo FK Sarajevo.
Evo otjerat ćemo Rozmana nebrinite, i vidimo se slijedeće godine sa istom ovom pričom, kako treba promijeniti trenera i sve igrače otjerati.
Ko da nam je prvi put. Raspad sistema na svim frontovima.

Kao što reće duska potpuno potpisujem:
"Što se i mene tiče nek vrate i Husrefa ali nek mu stave izlaznu klauzulu da se gasi klub čim ga otjeraju. Dakle da postoji opcija da ostane 5 godina ili da ugase klub ako ga otpuste, drugačije nikako. Eto jel on za istrpit ako jest 5 godina šta god bilo neka ga.Meni nije Rozman bitan kao Rozman nego kao personifikacija dešavanja i klubu unazad 30 godina."

Dao bi savijet Husrefu, da stavi sebi platu po 60.000 evra mjesečno i da u slučaju otkaza poslje godinu dana, što je 100% sigurno u našem klubu, da mu Mirvić mora dati jos dodatno 1 milion evra, kao kaznu jer ga je otjerao poslje 6 mjeseci ili godinu dana, jer to je ipak FK Sarajevo, navijači koji vode klubsku politiku.

I ako sam protiv Husrefa zbog nekoliko razloga kao
zbog njegovog zdravlja a drugo jer smo ga 5 puta otjerali. Bruka i Sramota čovjeka po 6 put vratit, kakav je to obraz i ponašanje nekome tako nešto uradit. A i zbog sportski razloga, jer nikada u Europi nećemo napraviti ništa osim 3 kolo ili max. baraž ako ti Allah pomaže. Osvojit ćes ti titulu, ali evropa ti je drugi svijet za naše trenere. Husref nije trener za duge staze i on treba da ostane u historiji Sarajeva tačno onako kako ga gledamo sada.
Ja nisam navijač Rožmana,Husrefa,Mirze niti bilo kojeg drugog trenera. Ko god da bude trener, poželit ću mu sreću i sve najbolje.
Navijač sam FK Sarajevo i meni je najbitnije da Sarajevo napokon napreduje, a ne da uvjek iste greške pravi i to već godinama.

Valjda ćemo se kao Bordo Nacija opametit, valjda kad tad ili nikako. Šta god da se desi, mi smo to zaslužili i niko nam nije kriv, mi smo sami sebi krivi.
Pozdrav Bordo Nacija🔴⚪️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 mar 2024, 16:51

Kako ocekivati napredak kad su nam na kljucnim direktorskim pozicijama u klubu dokazani i afirmisani štrumfovi, a Mirvic jednostavno nema osjecaja za takve stvari. Direktorka kluba štrumfeta, sportski direktor štrumf.
slika

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 mar 2024, 16:56

Evo 17 h niko ništa se ne oglašava,ni Mirvić ni uprava ako uopšte imamo upravu,sve lijepo,bajno,atmosfera u klubu za 10 daj Bože da izdobri.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 04 mar 2024, 16:57

MortemHz je napisao/la:
04 mar 2024, 15:25
Hoće li se FK Željezničar oglasiti? Mi želimo da nam se refundira novac za događaj na kojem nismo mogli biti na pravdi boga, barem nas 99%.
Od mene neće i ne može biti halal sve i da je 1 KM u pitanju jer se godinama ponašaju kao posljednji šljam. Kada se otkažu ili zabrane neki koncerti uvijek se novac vrati tako da ne vidim razlog da isto ne bude i u ovom slučaju.
To bi bilo otprilike nekih 18.000 KM po računici.
Svaki pojedinac će svakako odlučiti kako da potroši svoj novac ali imam jedan prijedlog.
Da svi mi koji dobijemo novac to prebacimo na račun neke bolesne osobe koja treba našu pomoć.
Ja lično ovo ne bi uradio preko pomozi.ba jer su iznajmili i zloupotrijebili broj od bolesnih osoba da bi se skupljale donacije za ovaj drugi klub i ja sam sa njima završio za sva vremena. Od tog momenta samo lično preko porodice.

Primjer je ova beba od 2 godine.

Sara Delić iz Gornjeg Vakufa ima težak i rijedak oblik epilepsije koja ne reaguje na lijekove, a također i dijagnozu glicinske encefalopatije. Iako bi trebala redovno vježbati, ova djevojčica to nije u stanju, jer većinu vremena leži i pospana je, a koristi redovno propisanu terapiju.
Trenutno se nalazi u Istanbulu gdje joj je ugrađen VNS stimulator koji znatno utiče na smanjenje broja epileptičnih napada, a Sara je imala 15-ak dnevno.

Htio sam spomenuti Helenu i Dominika iz Sarajeva ali vidim da se već skupila pomoć za njih.
Šta mislite bi li mogli ovo odraditi? Nama tih 12 KM ne predstavlja ništa a kad se ujedinimo mogli bi platiti kompletnu operaciju i troškove liječenja nekome, ako ništa veliki dio toga.
Odlicna ideja. Bitno je samo da te pare ne zavrse u dzepu ovih prosjaka s grbavice. Glupo bi bilo sad da 1500 ljudi stoji u redu i ceka da mu se vrati 12 maraka. Ne znam gdje su trenutno pare, jesu li odmah uplacene zelji, nisam bas upucen na kom principu to radi.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 mar 2024, 17:04

Ma svi bi sad nešto tjerali ali niko neće nikad preuzeti odgovornost ni za šta. Meni je u svemu ovom Mirvić najmanje kriv . Prepustio je sve vezano za zeleni teren ljudima koje smo sami priželjkivali.

Koliko poena su nam oduzele Horde bojkotom i izostankom sa ključnih mečeva?

Koliko bodova nam je otkinuo frustrirani istok?

Koliko bodova smo kratki zbog internet navijača koji ne znaju ni gdje su prostorije kluba a kamoli da se učlane i kupe neki artikal?

Svašta nešta je potrebno da se napravi jedna zdrava sportska sredina i na kraju se sve to nagradi uspjehom na terenima.

Je li vi mislite da se igrači ne raspitaju o klubu prije nego što dođu kod nas? Da ne budu upoznati sa slučajem tjeranja nakon promašenog penala ili dva loša dodavanja?

Svaki sportista koji je mentalno zreo i ima tehniku za pola sezone odavde raspali, nama ostanu da proberemo samo oni koji su prezasićeni/istrošeni ili oni koji nemaju gdje. U oba slučaja im manjka motivacije.

Da je nama Rožman jedini problem sad bih potpisao, al historija praćenja kluba nas uči da je neuspjeh trenera samo "vrh ledenog brijega".

Na hajr i na dobro.

Dobro se zamisliti prije nego se krene u prozivanja investitora da ne bi okončali kao Čelik, Velež ili ne d'o Bog Željo.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 04 mar 2024, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 mar 2024, 17:09

Ima još 12 tekmi i kup dok/ako ne ispadne. Crte se podvlače nakon tog. Evo našim manekenkama šanse, prođite Borac dobijte posljednji derbi niko se neće sjećati ovih blamaža. A kvaliteta da se to uradi ima itekako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 04 mar 2024, 17:10

Samo ne kontam ove sto bi da tjeraju Rozmana i generalno svakakog naseg trenera nakon par izgubljenih. Svi vide tu gresku u treneru al ne vide gresku u igracima nase svetinje koji ne zele jednostavno da igraju i postuju istog tog trenera a i klub iz bilo kojeg razloga. I kad bi se promjenio trener i kad bi Arteta licno vodio FKS, nasi bi ga znalci u istom slucaju opet tjerali, jer eto on ne zna…

Ovdje je problem mud.a, i nezainteresovanost pojedinaca, uvjeren sam u to da imamo igraca u rosteru koji ne zasluzuju ni fening plate a tu su i **** im se za FKS, njihovo je bitno da plata kapa svaki mjesec pa ce igrat kako mu se digne taj dan…

Necu da branim Rozmana pretjerano jer svakako je tacno da on ima i svojih gresaka, ali u ovom slucaju igrace treba “fino” upoznat sa tim gdje su, sta su i kome su i udarit po novcaniku gdje najvise boli.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Google Adsense [Bot], head88, Proximic, skoJaa i 68 gostiju.