Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Start Bradare za crveni, ni blizu lopta, namjera da se povrijedi protivnik.
-
- Kontakt:
Faruk Hadzibegic idealno rijesenje
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nihad Šero je danas uzeo dobru dnevnicu da ne uradi nesto
Lik imao 5,6 prilika za ubacaj on kao nesto dribla
Prevaranda iz Gabele

Lik imao 5,6 prilika za ubacaj on kao nesto dribla

Prevaranda iz Gabele

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Jestel' uspjeli da se nadjete medju 19 navijaca na tribini

Ps. Respekt za bolest, al vas malo ima u sustini. Bas malo.
Vjeruj mi akcija manijaka za 10. Pitaj svoje ako meni ne vjerujesTatamata1946 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:21Ma ne znam sta manijaci hvale taj napad na autoputu na autobus. Koliko ih je uopste bilo i jesu li bili blizu da uzmu te transparente. Nisam upucen. Meni obicni debilizam gadjati autobus na autoputu. Da je vozac izgubio kontrolu svasta bi bilo. Sad taj prevoznik moze i odustati da ne vozi navijace.
Sad su i ovi nasi nesto pokusali da se ponude i prosetali prije derbija. I sve tako u krug dok ne padne mrtva glava. A velike su sanse da strada neko ko nije bas u tim vodama a ide na utakmice svog kluba
-
- Kontakt:
Bistriksg je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:45
Treba imati muda pa doci 8 sati prije utakmice u park gdje djeca igraju lopte? Zasto horde nisu nastavile prema stadionu na kojem su manijaci redali koreografiju?
Poenta je kad nekog hoces da nadjes naci ces ga, a neces hodati, traziti i moliti Boga da ne nadjes

OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:25Kazu samo da nabave opremu Autocesta FBiH. Imali ste priliku na Barama sinoc trening obaviti. Ali nije vam se treniraloJackReacher je napisao/la: ↑29 feb 2024, 16:07Mole se zle horde da se pocnu braniti, da barem trening odradimo![]()

-
- Kontakt:
1:31, 1:34, 2:26
Bordo nejac.
Bordo nejac.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 04 mar 2024, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovaj jos uvijek misli da su manijaci bili, udjes na drustvene mreze slomili se danima pisajuci kako je kombi pobjegaoBistriksg je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:41OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:25Kazu samo da nabave opremu Autocesta FBiH. Imali ste priliku na Barama sinoc trening obaviti. Ali nije vam se treniraloJackReacher je napisao/la: ↑29 feb 2024, 16:07Mole se zle horde da se pocnu braniti, da barem trening odradimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Oprostio sam se ja od titule, ali ce mi gorak ukus isprati dvije pobjede protiv Borca. Crnogorac, iako mi ga je u pocetku bilo lijepo slusati, izgleda pokazuje zasto se nigdje nije zadrzao duze od godinu dana. Nadam se da se varam i da ce se sve okrenuti na nasu stranu, al tesko..Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:19Ne mozes pobjediti Slogu i Zelju nikad goreg u zadnjih 30 godina a pobjedio bi Borca dva putatutankamon1905 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:10Cudo se treba desit da Borac ispusti ovu prednost. Sve i da ih Zrinjski obe pobjedi opet ostaju 3 boda...a da ce Zrinjski s ovakvom igrom proc neokrznut protiv Veleza, Sarajeva, Zelje, Sirokog pa da doceka njihov kiks..ne bih bas rekao.
Prihvati cinjenicu da smo ove godine vicesampioni i gledaj hocemo biti nositelji u konferenciji 3.prekolo.![]()
-
- Kontakt:
udjes na drustvene mreze

Nije ni čudo što ga ljudi stalno blamiraju ovdje kad su mu primarni izvori informacija društvene mreže i DM.
Jel ovo novi pdf "usamljena srca/upoznavanja" na ss.ba

Jel to mašeš zaszavom???
Odi na neki prazan dio tribina tamo do gostujučeg sektora pa pozdravi cijenjeni forumski puk.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ne budi ljubomoranAVNOJ je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:54Jel ovo novi pdf "usamljena srca/upoznavanja" na ss.ba![]()
Jel to mašeš zaszavom???
Odi na neki prazan dio tribina tamo do gostujučeg sektora pa pozdravi cijenjeni forumski puk.

LETS GO FIGHTER
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci Manijaci politička prcija a
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
RodjeniiBrato je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:38Na pogresnom forumu pises vjeruj mi ne vrijedi. Ovde ti niko nije vidio sjevera i juga.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 16:31Golemo je da niko od Manijaka nije bio na Grbavici da izleti i stane na crtu. Pa deset ljudi deset ljudi dan je derbija ne moze mi niko reci da ih nije bilo. Valjda cekali da ih se skupi stotinjak dok su ovi setali po njihovom terenu pola sata
Svaka cast za Horde i ovo jucer navijacki se ponudili![]()

Vi bi dali guzice da diskutujete na tu temu, ali vas niko ne uzima kao relevantan faktor. Ili ako se kojim slucajem i odgovori onda cmizdrite kako ta prica nije mjesto za ovaj forum, totalna konfuzija

Sad nastavite da glumite online sudije kao vi mislite da nesto znate i da ste neki faktor, a podaniku preporucujem da malo bolje istrazi i prati postove, vidim jos uvijek ima traume od ranijeg ismijavnja, pokusaje nije mu dobro. Njega su mosarajvosa i pitarsam popisali, da sam na njegovom mjestu prestao bih krasti od komije wifi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, tutankamon1905 i 15 gostiju.