E moj Nodi ja bih ti poslao
Al i ja vidio na tudjem telefonu nemam klip
Na klipu im fali samo prase sa jabukom da bude sve u fullu
E moj Nodi ja bih ti poslao
Posalji u pp ako ne moze ovdjeMaradona10 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 19:55Obrisao je neko post.
Nisu samo zemunci sa njima ali bratstvo TM - TB traje dugo vec. Od šalova, baklji, gudre... ima tu jos dosta slika, ali ove Od vikenda vam mogu poslati ako administracija opet nece obrisati.
Propala koalicija Sejdic i Finci , sad je nova Manijaci i četnici Šumadinci.![]()
Jel bar u pola strasno kao vase u prosloj sedmici?KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 mar 2024, 19:55Kakvo blamiranje, strasnoOsmaDolazi je napisao/la: ↑04 mar 2024, 19:22
Jesil i to na fejsu vidio?![]()
Nikad vi nemate veze ni sa cim. Pogotovo kad je Vucko na dopustu. Vukovi sa Otoke nahebali i bjezali. Niste vi u tom fazonu.
![]()
Sta tipa ona slijedite primjer brata vratite ikone sa tavana?
nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:34Sada vec ima smisla zasto je doslo do udaranja policajaca autima, uz duzno postovanje nabrojanima gradovima, ipak nije isto voziti auto na nasim cestama i na cestama nabrojanih mjesta, jos pritom kad su vidjeli velike zgrade odnosno nebodere na Grbavici, ipak nisu od ranije upoznati sa neboderima, jos vise su se prepali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 mar 2024, 16:05MUP se oglasio o napadu navijaca na policajce: Uhapseni najvatreniji navijaci Sarajeva iz Gorazda, Bugojna, Tuzle i Vogosce
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Jadnimi, perodeformero, samirr i 32 gosta.