Pa morali su se nekako pokusati oprati poslije bruke sa autoputa. I za tvoju informaciju dosta od ovih momaka sto su hodali grbavicom poznajem licno.Devedesetka je napisao/la: ↑04 mar 2024, 19:11Vidi koliko god navijas za Zeljeznicar i na jugu si barem na domacim bodriš svoj klub automatski kad napišeš da je neko molio boga u punoj ratnoj opremi s kacigama na glavi da ne sretne nikoga gubiš kredibilitet.Bistriksg je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:06Ma vjeruj mi da ovi ovdje sto pisu nemaju. Izuzev ovoga devedesetka, za njega vjerujem da je upucen. Jer koliko sam upratio on je bio u tom fazonu1921ferroviere je napisao/la: ↑04 mar 2024, 18:04
Ma imaju oni dobre informacije samo u dogovoru sa svojima sakriju kukavicluk pisanjem gluposti
S navijacke strane savršena akcija gdje su momci znali da postoje velike šanse da ce biti hapšeni.
I ono bjezanje od policije razumijem jer nisu došli da ulaze u sukob s policijom vec s manijacima.
Što se tice toga koliko sam upucen mogu saznati u roku 5 minuta sve od autoputa do grbavice, al' nisam više barem u tom hool fazonu.
Ako se šta desi na gostovanjima desi se ako se moze izbjec izbjegne se policiju u širokom luku izbjegavam zbog posla.
Vidiš niko se nije zapitao da li rade momci koji su prvi bjezali od policije kao da je pravi zivot GTA.
Pa eto pitaj nekoga od njih zasto su skrenuli prije stadiona, a momci su postavljali koreografiju na jugu.
Ne sumnjam da si upucen, jer sam ti procitao neki dan post sto si napisao nesto vezano za nas kodeks.