English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
E hajd nek sam vidio i da domaći navijači u 15oj minuti izlaze..
The saddest thing in life is wasted talent.
Čak ni City ne šamara ove ekipe s dna lige kao Arsenal trenutno, nevjerovatna forma.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
sheffield najgora ekipa u epl od derbya, anel je za volanom 

Ne znam ni što su dolazili realno. Ostani i uživaj u igri protivnika, ti svakako nećeš 5 boba nabrati do kraja sezone

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Pensioner26
- Kontakt:
Gledam i nervira me nesto. Jbt kupio si kartu i izlazis nakon 15 min. Kakav debilizam
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gluho bilo šta im rade. Da hoće Survivor početi da prebacim kanal.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Valja to istrpit svake sedmice

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Mogao bi ovdje i cener past. 

E da mi je neko pričao kako će Luton biti najozbiljnija ekipa od ove tri iz Championshipa
Sheffield i Burnley su ozbiljna provala i mrlja za ovu ligu, ovi bi i u Austrijskoj Bundesligi bili u borbi za opstanak.

Sheffield i Burnley su ozbiljna provala i mrlja za ovu ligu, ovi bi i u Austrijskoj Bundesligi bili u borbi za opstanak.
Rekoh ja da nije gotovo još ništa.
Sad kad izađe i ovo što je ostalo naroda. Vratili se ljudi kući ranije, kad mlada sa švalerom.

Sad kad izađe i ovo što je ostalo naroda. Vratili se ljudi kući ranije, kad mlada sa švalerom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izborili bi opstanak u austrijskoj BL, Lustenau je najjadnija ekipa Europe
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
dobar anel nema sta
- AshburtonG
- Kontakt:
Tacno nisam gledao neorganizovaniju i letargicniju odbranu od ove veceras. Hajde sto su krenuli s pogresnom postavom, pa primise 3 gola u 10 minuta, a mogli su jos 2 pored toga, ali i ovako kad pogledas van postavke pojedince sta rade na terenu vidis da je ova ekipa u teskom psiholoskom kanalu.
Man Utd ima 37 golova ove sezone, da vidimo može li Arsenal to izjednačiti večeras.
- JayCatwright
- Kontakt:
Tačno zbog ekipa poput Burnleya i Sheffielda Arsenal izgleda kao ekipa koja se bori za titulu. 

Ja bi baš volio vidjeti svlačionicu i treninge ovakvih ekipa.AshburtonG je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:31Tacno nisam gledao neorganizovaniju i letargicniju odbranu od ove veceras. Hajde sto su krenuli s pogresnom postavom, pa primise 3 gola u 10 minuta, a mogli su jos 2 pored toga, ali i ovako kad pogledas van postavke pojedince sta rade na terenu vidis da je ova ekipa u teskom psiholoskom kanalu.
Arvid je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:36Ja bi baš volio vidjeti svlačionicu i treninge ovakvih ekipa.AshburtonG je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:31Tacno nisam gledao neorganizovaniju i letargicniju odbranu od ove veceras. Hajde sto su krenuli s pogresnom postavom, pa primise 3 gola u 10 minuta, a mogli su jos 2 pored toga, ali i ovako kad pogledas van postavke pojedince sta rade na terenu vidis da je ova ekipa u teskom psiholoskom kanalu.