Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jeste jadi ne vjerujem
Ne bih s njima da nemam sta da jedem
Moja raja je out svi do jednoga
Gledam vas od sad na isti nacin kao i njih da znate svi
Ne bih s njima da nemam sta da jedem
Moja raja je out svi do jednoga
Gledam vas od sad na isti nacin kao i njih da znate svi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nabavljali pirotehniku od istih, pusti ove sabane sa foruma i njiihove online portparole 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Indijanac po forumu pise gdje ko nabavlja pirotehniku
Pa ovo nisu istine

Pa ovo nisu istine

-
- Kontakt:
Nakon sto vas odskoluju onda cemo mi.l, svi ostali. Ne mozemo zajedno, da nas ne ugasite. Vi ste prije nas krenuli. Red je da vas pricekamo da zavrsite

E cuj od Zemunaca.

Onda i UM od Zemunaca nabavljaju, eto da vam nabacim HINT

-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Heh sabur zasto si nervozan.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:59Smijes li ovo sve reci svom vodji sa klipa i drugarima koji se druze sa gadnim chetnicima? Smijes qrac, suti tu. I dalje sam iznenadjen ovim **** zemunskim i djavolima. Od vas me vise nista ne iznenadjuje
Ako je tebe strah ljudi koji su stvoreni isto kao ti od dragog Allaha, a nije te strah Allaha (Boga) onda je to tvoj problem.
Mene je samo strah Boga a ljudi na planeti nikad.
Zivot u strahu je pola zivota, zato mojne strahovati za zivot i onda nemas problema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ja samo se samo nadovezao na ovo sve od danas pa sam i to napisao da nije čudo što se druže nego što sad javno to objavljuju. Nisu ih snimili paparaci nego neko njihov sa druženja. O bakljama i stvarima za šop nećemo više. Ma da je opšte poznato da se dobar a jeftin vez radi u šumadijiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:15Indijanac po forumu pise gdje ko nabavlja pirotehniku![]()
Pa ovo nisu istine![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Osim sto ne znas da pises, izgleda da ti i citanje bas tesko ide. Polako, budi dobar prema sebi, otvori oci i pokusaj ponovo par puta.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:15Indijanac po forumu pise gdje ko nabavlja pirotehniku![]()
Pa ovo nisu istine![]()
Usput, ovo je najjaci post od kako postoji forum!
Direktorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:33Sinoc smo pola drzave isprepadali,niko nista ne znaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:14Kako je RA velika grupa govori to da niko nista ne zna sta se desilo sinoc. Da je u pitanju neka druga gorile bi drustvene mreze i pravile parole![]()
![]()
Par trenutaka poslije

-
- Kontakt:
Joj jeste ekipa12345678922 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:27https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /221127029
da se prisjetimo toplih bratskih grupa
Jos vam fale oni Mađari od prije par godina
Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 04 mar 2024, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Svako svome jatu leti12345678922 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:27https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /221127029
da se prisjetimo toplih bratskih grupa

-
- Kontakt:
Bog ti pomog’oMocMahale444 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:22Heh sabur zasto si nervozan.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:59Smijes li ovo sve reci svom vodji sa klipa i drugarima koji se druze sa gadnim chetnicima? Smijes qrac, suti tu. I dalje sam iznenadjen ovim **** zemunskim i djavolima. Od vas me vise nista ne iznenadjuje
Ako je tebe strah ljudi koji su stvoreni isto kao ti od dragog Allaha, a nije te strah Allaha (Boga) onda je to tvoj problem.
Zivot u strahu je pola zivota, zato mojne strahovati za zivot i onda nemas problema.
-
- Kontakt:
Ima li neko od manijaka da objasni onom indijancu kako se blamira sa ovim pisanjem po forumu odakle ko nabavlja pirotehniku 

- MocMahale444
Eh aferim MashAllahLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:32Bog ti pomog’oMocMahale444 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:22Heh sabur zasto si nervozan.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:59Smijes li ovo sve reci svom vodji sa klipa i drugarima koji se druze sa gadnim chetnicima? Smijes qrac, suti tu. I dalje sam iznenadjen ovim **** zemunskim i djavolima. Od vas me vise nista ne iznenadjuje
Bog i tebi pomogO junace.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Eo hamze i gazije se slomiše u odbrani Hamza i Gazija od strane djujicevih četnikaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:33Ima li neko od manijaka da objasni onom indijancu kako se blamira sa ovim pisanjem po forumu odakle ko nabavlja pirotehniku![]()
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ubjedljivo najveci saban na forumu, mislim da polako radi njega i ovakvih slicnih i zenicane cak prelaze. Danima pokusava uci u diskusiju oko desavanja dijeleci nekakve minuse i pluseve na **** forumu i sad opet kao glumi sudijuhahahahahhaha

Evo procurila rekonstrukcija desavanja sinoc
Zamisli dovedes na jug one sto cetnike podrzavaju, jos ti dizu koreografiju Ni pedalj, je.bo lud zbunjenog 

-
- Kontakt:
Nema meni ko sta objašnjavati , ali eto ako baš hoće neka se izjasni neko ko je upućen a ja cu mu onda u pp napisati kad su i koliko uzimali , gdje su se nalazili, ko je išao i po kojoj cijeni kupovao. Nemoj me vuci za jezik, da ne bi ovdje objavio stvari oko toga isto kao i za ovaj video I slike. Ne možete da oprati više i to je to. Sto se mene tice ovdje je tema gotova. Ko god sta oko ovog hoce da napiše ima pp. Za horde se zna gdje su dimove uzimali i to je sasvim ok. Jer prije 10-15 godina se nije moglo tako lako doći do pirotehnike kao danas. Većina grupa je znala otići podaleko da bi došli do toga, a sada kada je sve dostupno, glupo se raspravljati oko ovih stvari.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:33Ima li neko od manijaka da objasni onom indijancu kako se blamira sa ovim pisanjem po forumu odakle ko nabavlja pirotehniku![]()