Hadžialagić FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa to su ti “navijaci” svetinje… Samo pljuj, nista ti ne valja, samo gledaj da se neko tjera, jer boze sacuvaj ne smije se nista i niko istrpit.
Bratu je Ziljkić kriv i što nismo uzeli titulu 16/17GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:53Tipujem na slinu Ziljkića, Beganović, možda Mustafić, Penaranda je svakako u svom svijetu. To je samo moje mišljenje, ne znači da je tačno. U svakoj ekipi imaš neki klan igrača, tako je i ovdje. Opet kažem, Đuričković sigurno nije taj, Iliev, Julardžija, od ovih igrača koji su došli pod Rožmanom. Hasić isto tako, zato što njega poznajem, te znam koliko ima poštovanje prema svima u klubu.
Dovoljno ti je da imaš trojicu, da krene to dalje da se grana.
Samo kažem da nećemo ništa dobiti, eventualno "šok terapiju" i instant rezultat. Igrači dobili svoje, ti moraš isplatiti visoku odštetu, a poslije toga ti dolazi pitanje "koga dovesti". U opticaju nema nekih kvalitetnih imena, te imena koja ćemo mi privući nečim.
+1FCUM je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:47Ako smo ikome trebali dati podrsku i oprostiti poraze to je bio dudic. Frajer je 2 tekme samo na Koševu vodio i to je igra i posjeta na stadionu bila vrhunska. Poslije svi znamo sta je bilo.
Janez je previse prokockao. Od tjeranja igraca,dovodjenja svojih balerina i na kraju bruka u derbiju .
Ma nemamo mi pojma sto neke stvari pokusavamo raditi drugacijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:43Nisam mislio konkretno na njega nego da si uzeo bilo kojeg trenera iz lige za 3000 KM imao bi isto ovo i bolje.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:33dok ono dzemu spominje, stas dalje pisati na temu trenera. dzemo je imao milion prilika na klupi i uvijek letio. vatrogasac. kakav trener.
Nakve bombasticne najave,ublehas teski nema muda da na sebe uzme krivicu.Teorija 10 praksa 0
Boli me qurcina branite ga radite sta hocete ali vi pojma nemate sta je Sarajevo nit vas 80% ovdje uopste dolazi na utakmice tako da i ne mozete znati a cut cemo se u maju kad popusi i Evropu onda se fatajte za glavu.
U kupu iako prodje Borac naguzove izbacit ce nas Zrinjski a u ligi nista vise od Sloge nismo zasluzili Evropu ovom antiigrom citavu sezonu.
Nek se Mirza popljuvao i bojkotovao a izjava sportskog direktora "Zeljo se voli srcem i kad pobjedjuje i kad gubi" neka prolazi nezapazeno i nek se zmiri na to.Licemjerstvo.
E nemoj tako, pun je forum stručnjaka koji isto tako misle ali valjda se sada predomišljaju.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:52Serbecic onako mlohav nespreman u timu kola Srbijanske lige![]()
Veliki si strucnjak smucaru kad si nakon dva treninga skontao da ovaj nije za Sarajeva,a Soldo i Anicic jesu![]()
![]()
Martinovic isto odlican u Spartaku kod Lalatovica, njega bas ne mogu prežaliti.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:52Serbecic onako mlohav nespreman u timu kola Srbijanske lige![]()
Veliki si strucnjak smucaru kad si nakon dva treninga skontao da ovaj nije za Sarajeva,a Soldo i Anicic jesu![]()
![]()
Dvije titule u Jugi u onoj konkurenciji su ogroman uspjeh. Sportski uspjeh kakav necemo ponoviti u iducih 40-50 godina. Zamisli da sada igramo neku ABA ligi u fudbalu ,koliko bi bili konkurentni Dinamu ( kojeg smo od sredine 60.ih do rata,samarali kako smo htjeli ) i Zvezdi. Nikako. A ne bi se ni plasirali u ABA ligu,jer nismo konkurentni Zrinjskom i Borcu. Sarajevo je bilo 6-ti klub na vjecnoj tabeli Yu lige. Golemo je to.Bordo10 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:31Ma nemamo mi pojma sto neke stvari pokusavamo raditi drugacijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:43Nisam mislio konkretno na njega nego da si uzeo bilo kojeg trenera iz lige za 3000 KM imao bi isto ovo i bolje.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:33dok ono dzemu spominje, stas dalje pisati na temu trenera. dzemo je imao milion prilika na klupi i uvijek letio. vatrogasac. kakav trener.
Nakve bombasticne najave,ublehas teski nema muda da na sebe uzme krivicu.Teorija 10 praksa 0
Boli me qurcina branite ga radite sta hocete ali vi pojma nemate sta je Sarajevo nit vas 80% ovdje uopste dolazi na utakmice tako da i ne mozete znati a cut cemo se u maju kad popusi i Evropu onda se fatajte za glavu.
U kupu iako prodje Borac naguzove izbacit ce nas Zrinjski a u ligi nista vise od Sloge nismo zasluzili Evropu ovom antiigrom citavu sezonu.
Nek se Mirza popljuvao i bojkotovao a izjava sportskog direktora "Zeljo se voli srcem i kad pobjedjuje i kad gubi" neka prolazi nezapazeno i nek se zmiri na to.Licemjerstvo.
Jesi ti svjestan da je u Jugo ligi Sarajevo imalo dvije **** titule u 40 odigranih sezona, da je preko 20 i vise puta bilo ispod desetog mjesta, otkud sad odjednom ta velicina, ok, to smo u BiH sto jesmo, ali nije bas da smo navikli biti konstantno prvaci, i sta vam je tolika tragedija i da se ove godine ne ode u Eveopu, sta vam znace i dvije ili tri utakmice, jel bolje umjesto toga barem pokusati da se napravi neki sistem, neka hijerarhija, ili opet sve po oprobanom receptu.
Yebo nas je smucar za sva vremena,mala maca je Jesic pokojni,ejj ovom zutokljuncu dati klub u ruke a frajer amater i za Dzenu bez licenceLucas je napisao/la: ↑04 mar 2024, 23:01Martinovic isto odlican u Spartaku kod Lalatovica, njega bas ne mogu prežaliti.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:52Serbecic onako mlohav nespreman u timu kola Srbijanske lige![]()
![]()
Druze Slogi koju vodi jedan Jagodic zamisli i koja ima duplo slabije igrace od nas bjezis 1 bod,a mi kao imamo top trenera i samo treba strpljenjaBegovicRamiz je napisao/la: ↑04 mar 2024, 23:01neka Simona 15 godina nije problem
samo bih volio da nam neko napise ovdje pomake i pozitivne stvari koje smo dobili od kad je tu
kako se biraju treneri samo gori moze doci
Davno sam to rekao.siroliver69 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 23:10Onog dana kad se ogrijesismo o Sablicu, sve je pošlo naopako. Stiže nas kletva.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 32 gosta.