Obećane su premije za kup, sada jesu li dobili za ovu tekmu nemam 100% info, ali da postoji premija za kup, postoji, jel to sada podjeljeno na broj tekmi do samog osvajanja kupa ne znam, može biti.H8Z7 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:53Senner je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:40100% si upravu brate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:04
Ne mozes dati treneru otkaz, jer to za sobom povlaci raskid jedno 20 ugovora, sto mi ne mozemo podnijeti finansijski, a i ne mozemo ponovo praviti neke rekonstrukcije. Zato kazem, to nije realna mogucnost, raspravljali mi ili ne. Sad i mahala radi punom parom. Ako jedan igrac drugom uleti klizeci malo jace na treningu, za tri dana ce se to prepricavati kao tuca s teskim tjelesnim povredama. Klub moze izaci i objasniti navijacima, javnosti kako i sta, da se stavi tacka na tu pricu do kraja sezone kada ce se moci podvuci crta.
Otkaz s naše strane bi podrazmijevao pozamašnu cifru, cca 2.000.000 KM. Jer su svi vezani ugovorom, nakav čudan setup do pm. Sami otići neće...
Najveći problem je svlačionica!!!!!
Nema komunikacije među igračima, niko niskim ne komunicira, nema zajedništva, nema tima, nema NIČEGA!!! To je problem i tu je do trenera.
Protov Borca su i igrali jer su dobili premije.Koji k? Kakve premije? Imaju takve plate i igraju kad dobiju premije
WHAT THE FUCK? Zezaš se jel tako? Reci da se zezaš. Ako je istina pa noge im svima treba polomiti
![]()
Nisam se htio oglašavati poslije derbija. Ovakav bolestan sa slabim srcem baš sam bio loše prvo poluvrijeme, od operacije nisam bio onako uzmeniren.
Mislio sam napisati nakon tekme da im noge treba polomiti zbog ovog derbija, naravno da nećemo, ali onako ofirno nezalaganje, kurcobolja odavno nije viđena i zahtjeva neviđene sankcije. Hajde da ne znaju pa bi čovjek rekao klocevi i sl., ali nije tako!
Igrači znaju ali neće,ko nije gledao neka pogleda!!!
Kao i u svakom poslu moraš imati lidera i kompetentu osobu na čelu firme. Čovjeka koji je već negdje drugo radio taj posao, što bi rekli čovjeka iz branše. Ovaj naš nije bio fudbaler i neka je malo jača kopija Dogana, sve se u teoriji zna ali nema on ono nešto, neku žicu, barem se meni tako čini. Pa masnokosi je za njega u tome maestro, napravio je takvu atmosferu u ekipi, jaransku, jel to valjalo na duže staze ili ne nikada nećemo saznati, ali smo s takvom atmosferom dobili lažne i lišticu, izborili evropu.
Ovaj to ne zna i džaba sve ostalo, plan A, plan B, ko šta radi, formacije, pozicije igrača i sl..
Ne znam, atmosfera u svlačionici je nepovratno izgubljena i biće samo gore, volio bih da se varam.
Šta i kako dalje ne znam jer se ne bavim tim poslom. Ne pravim ugovore da postoje određene sankcije kod neposluha i ne ispunjavanja radnih zadataka. Mora biti neka disciplinska, ako manekeni ne žele igrati, poslati ih na tribine i ubaciti one koje hoće s miksom juniora, sigurno neće biti gore. Doduše trener je rekao da će se sve riješiti unutar kluba.
Napada se Mirvić, ne kontam zašto? Sve što je Rožman tražio dao mu je, povinovao se njegovim željama ali jednostavno ne ide...
Opet imamo nekompetentne ljude i u backu office-u, dvije firme su poslale pismo namjere u klub, a isto se odnosi na poslovnu suradnju s klubom, ponude se određeni benefiti članovima kluba koji su top i evo već skoro dva mjeseca nikome ništa. Ni odgovora, ni sastanka, ništa...
Napišete jednostavno, ****. To je bolje nego ovo ne javljanje ali jbo javljanje, znaš ti nas, jbo ti nas.