FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2024, 18:50

FK Sarajevo neće računati na golmana Dejana Ilieva u naredne tri utakmice, saznaje SportSport. Ovu odluku donijela je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Iliev je u finišu derbija koji se igrao na Grbavici udario fudbalera Željezničara Nemanju Cavnića. U izvještaju sudije Ermina Sivca navodi se kako je Iliev rivala udario šakom u glavu.

Disciplinska komisija žestoko je kaznila golmana Sarajeva. On će propustiti naredna tri meča svog tima, a u ovu kaznu uključene su prvenstvene i Kup utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 05 mar 2024, 19:00

Mirvicev odlazak iz kluba je jedini spas ove krize u kojoj smo od 2021 godine. Covjek ne zna ovaj posao i to je to. Nesto kao Azmir u Tuzli. Ima pare, daje pare, ali jednostavno ne zna se okruziti sa pravim ljudima.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 05 mar 2024, 19:05

morensa je napisao/la:
05 mar 2024, 18:13
SamoDaKazeem je napisao/la:
05 mar 2024, 18:05
E čuj što se Mirvić napada :shock:
Napada se zato što je od kluba napravio društvo jednog lica.
On daje pare ok poštujem ali on također obnaša funciju predsjednika. Kad predsjednik promjeni 10 trenera i 50 igrača i opet qrcu ne valja pa valjda je jasno do koga je.
Htjeli vi to priznati ili ne FK Sarajevo su Anela,Ajla i Mirvić treća osoba ne postoji.
Ovaj posljednji je ovca za šišanje.
Od svih nabrojanih uključujući igrački kadar niko klub ne voli. Svi su tu radi vlastitih interesa.
I ona izjava igrat će se fudbal i nakon derbija najbolje oslikava šta njima klub predstavlja.
I onda dođu još pa ih brane po forumu.
Niko se od njih nije nasekirao poslije one bruke ni 5%
Prvo trenere i igrače smo tjerali mi navijači a Ismir, Dudić su nam samo ispunjavali želje. On ih je dovodio Sablić je došao bez para i ne u njegovoj eri, Vasovski bio dobar pokušaj mlad trener i školovan igrač, Dženo prelazno rješenje, Dudić je bio transfer ljeta i trebao biti na duže staze kod nas se samo trava može duže zadržati... nakon toga je bio Obuća i došao Mirza koji je, htjeli mi priznati ili ne ispunio zacrtane ciljeve u prvenstvu... Rožman došao sa cv-ijem za naše uslove. A trebao bi davati on pare a mi da odlučujemo, zvanično.
Na pocetku teksta napises da su navijaci tjerali i dovodili i na kraju napises da bi to trebalo.
A sjecamo se Mirze kojeg je doveo u inat navijacima mahalskom strukturom iz premiuma sa kojima se i danas lize tako da nije isao uz dlaku navijaca plus je prevario navijace da je ajla bivsa a ona na istom mjestu kao i prije.....

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 05 mar 2024, 19:10

Mirvic bi da bude maneken a nije nesto plaho lijep

Slicno mu je i u fudbalu
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

morensa

Post Postao/la morensa » 05 mar 2024, 19:14

Istinasamo123 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:05
morensa je napisao/la:
On daje pare ok poštujem ali on također obnaša funciju predsjednika. Kad predsjednik promjeni 10 trenera i 50 igrača i opet qrcu ne valja pa valjda je jasno do koga je.
Htjeli vi to priznati ili ne FK Sarajevo su Anela,Ajla i Mirvić treća osoba ne postoji.
Od svih nabrojanih uključujući igrački kadar niko klub ne voli. Svi su tu radi vlastitih interesa.
I ona izjava igrat će se fudbal i nakon derbija najbolje oslikava šta njima klub predstavlja.
Prvo trenere i igrače smo tjerali mi navijači a Ismir, Dudić su nam samo ispunjavali želje. On ih je dovodio Sablić je došao bez para i ne u njegovoj eri, Vasovski bio dobar pokušaj mlad trener i školovan igrač, Dženo prelazno rješenje, Dudić je bio transfer ljeta i trebao biti na duže staze kod nas se samo trava može duže zadržati... nakon toga je bio Obuća i došao Mirza koji je, htjeli mi priznati ili ne ispunio zacrtane ciljeve u prvenstvu... Rožman došao sa cv-ijem za naše uslove. A trebao bi davati on pare a mi da odlučujemo, zvanično.
Na pocetku teksta napises da su navijaci tjerali i dovodili i na kraju napises da bi to trebalo.
A sjecamo se Mirze kojeg je doveo u inat navijacima mahalskom strukturom iz premiuma sa kojima se i danas lize tako da nije isao uz dlaku navijaca plus je prevario navijace da je ajla bivsa a ona na istom mjestu kao i prije.....
Ako si dobro pročitao, što očigledno nisi. Na početku teksta sam napisao da smo tjerali htjeli mi to priznati ili ne zajedno sa Ismirom ali se samo Ismiru spočitava puno trenera, igrača. A u zadnjoj rečenici sam napisao da bi on trebao davati pare a da mi ZVANIČNO odlučujemo o tome ko treba ko ne treba bez da on ima ikakvog upliva osim para.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 mar 2024, 19:17

Antikloc je napisao/la:
05 mar 2024, 18:25
morensa je napisao/la:
Ovaj sto daje pare - on ih i uzima. Tako da je to bare-bare. S tim smo zavrsili. Mi navijaci imamo pravo da komentarisemo,kritikujemo ,raspravljamo. Na kraj krajeva,mi smo krajnji potrosac ovog projekta a kupac je uvijek u pravu.
Sta ima kupac uvjek upravu jes al kurcu, al tu i jeste problem..

Prvo mi nismo kupac, vec smo dionicari kluba koji smo kupili ljubavlju po rodhenju..

E sad sto mi imamo duple standarde i neznamo da se opredjelimo il smo dionicari ili potrosaci proizvoda..

Zeljkan nam je primjer kad kokuzi i ljudi koji nemaju 500 k km na racunu vode klub i covjek koji za rucak potrosi 500 k km

E sad posto smo dionicari bez love, a vecinski vlasnik pun ko brod, i koji je ispunjavao zelje manjinskim vlasnicima sad je vrijeme da vecinski vlasnik uradi nesto sto on smatra da treba

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 05 mar 2024, 19:23

Lavcina je napisao/la:
05 mar 2024, 19:00
Mirvicev odlazak iz kluba je jedini spas ove krize u kojoj smo od 2021 godine. Covjek ne zna ovaj posao i to je to. Nesto kao Azmir u Tuzli. Ima pare, daje pare, ali jednostavno ne zna se okruziti sa pravim ljudima.
Sta hoces ti koji k pa da nema njega ne bi nas nigdje bilo covjek sve sto je do njega je onogucio rekonstrukcija, kamp, novi gym i opet ti on kriv majstore ne moze on trenirat ekipu i igrat umjesto nje pusti se tih prica
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 05 mar 2024, 19:26

MortemHz je napisao/la:
05 mar 2024, 18:39
spezial je napisao/la:
05 mar 2024, 18:31
Jedno pitanje, mozda glupo, ali mozda i nekoga jos zanima. Ako ne refundiramo kartu u udruzenju, sta ce biti, je li pare ostaju udruzenju ili zelji?
Trebalo bi da ide Željezničaru jer su oni organizatori utakmice.
Stvarno dobro pitanje. Ja sam kontao da ne idem u udruzenje da se ne peglam i ne vracam kartu pa nek pare ostanu udruzenju i nek rade s njih sta hoce ali sad kad ovo napisaste moze li neka potvrda ako ne vratim kartu hice li pare otici gurbetima??

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 05 mar 2024, 19:27

James1987 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:23
Lavcina je napisao/la:
Sta hoces ti koji k pa da nema njega ne bi nas nigdje bilo covjek sve sto je do njega je onogucio rekonstrukcija, kamp, novi gym i opet ti on kriv majstore ne moze on trenirat ekipu i igrat umjesto nje pusti se tih prica
Mirvic treba pustiti nekom ko zna da vodi klub. Mada mislim da njemu rezultati nisu toliko bitni koliko je prodaja igraca a to jako dobro radimo.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 mar 2024, 19:28

Uzmite pare i kupite sta u udruženju. Ili još bolje ostavite pare da se pomogne ovim momcima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 05 mar 2024, 19:30

James1987 je napisao/la:
Lavcina je napisao/la:
Da nema Tana, otkud ovde ideja da on daje svoj kes?
Nema nas ni sad nazalost nigdje ni na mapi a te gymove teretane nam i ne trebaju kad imamo phicke od igraca koji ne znaju trcati kako treba a ne sta komplikovanije.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 05 mar 2024, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 05 mar 2024, 19:32

Tatamata1946 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:26
MortemHz je napisao/la:
spezial je napisao/la:
05 mar 2024, 18:31
Jedno pitanje, mozda glupo, ali mozda i nekoga jos zanima. Ako ne refundiramo kartu u udruzenju, sta ce biti, je li pare ostaju udruzenju ili zelji?
Stvarno dobro pitanje. Ja sam kontao da ne idem u udruzenje da se ne peglam i ne vracam kartu pa nek pare ostanu udruzenju i nek rade s njih sta hoce ali sad kad ovo napisaste moze li neka potvrda ako ne vratim kartu hice li pare otici gurbetima??
Pa da. Recimo, ako bi pare ostale udruzenju, sta god oni htjeli uraditi s njima, dati u dobrotvorne svrhe ili iskoristiti za rad grupe, meni je to ok, i rado bih i ostavio u kolekciji zanimljivi kartu s utakmice na koju se nije moglo ni otici.

S druge strane, onim sugavcima ne bih ostavio 12 maraka taman da je zlatna karta.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 05 mar 2024, 19:35

James1987 je napisao/la:
Lavcina je napisao/la:
Ma pusti ga, koliko je glup nije ni skonto koliko je u pravu. Jeste, Ismir je ko Azmir. Eto Azmir je otisao, gdje je sad TC? Tako bi i nama bilo.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 mar 2024, 19:35

Bosniak10 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:27
James1987 je napisao/la:
Lavcina je napisao/la:
Mirvic treba pustiti nekom ko zna da vodi klub. Mada mislim da njemu rezultati nisu toliko bitni koliko je prodaja igraca a to jako dobro radimo.
Najbolje da Mirvić pusti klub vama , koji ste protiv njega. Čovjek da nije došao mi bi bili već u najnižem rangu.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 05 mar 2024, 19:44

fks74 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:35
Bosniak10 je napisao/la:
James1987 je napisao/la:

Najbolje da Mirvić pusti klub vama , koji ste protiv njega. Čovjek da nije došao mi bi bili već u najnižem rangu.
Druže nama je plafon 4to mjesto otkad je on dosao. Kad smo se raspadali imali bolje plasmane.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 05 mar 2024, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 mar 2024, 19:46

Najbolje bi bilo da ko može uzme tih 12KM i ostavi za momke koji su dobili kazne. Bolje njima neko smetljarima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 05 mar 2024, 19:47

spezial je napisao/la:
05 mar 2024, 19:32
Tatamata1946 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:26
MortemHz je napisao/la:

Pa da. Recimo, ako bi pare ostale udruzenju, sta god oni htjeli uraditi s njima, dati u dobrotvorne svrhe ili iskoristiti za rad grupe, meni je to ok, i rado bih i ostavio u kolekciji zanimljivi kartu s utakmice na koju se nije moglo ni otici.

S druge strane, onim sugavcima ne bih ostavio 12 maraka taman da je zlatna karta.
Bas tako i ja razmisljam. Malo mi je mrsko ici do Skenderije da vratim kartu ali ako to znaci da ce pare otici njima ako ne vratim otici su sigurno. Nadam se da ce neko malo to razjasniti

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 mar 2024, 19:48

Bosniak10 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:44
fks74 je napisao/la:
05 mar 2024, 19:35
Bosniak10 je napisao/la:

Druže nama je plafon 4to mjesto otkad je on dosao. Kad smo se raspadali smo imali bolje plasmane.
I to je dobro, kakva je vnago morao očistiti i koje je dugove igračima morao isplatiti.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 mar 2024, 19:49

Prodajom igraca zaradimo 1 do 1,5 m€
Godisnje mirvic potrosi 2,5 do 3 m€

U klubu da bi prodavao igrace al prodajom gubi 30% do 50%

Ljudi, sad da dodje neki drugi trener sledece 5-6 utakmica bi izgledali ko real, sto znaci da kvalitet u ekipi ima, al isto tako nakon 10-11 utakmica dosla bi kriza i opet bi tjerali igrace ss itd..

Sta ovo govori mora trener proc i bit podrzan kad ekipa pada da igraci prvo SKONTAJU DA SE IGRAR MORA I DA NECE SMHENIT TRENERA (nesto slicno ko kad je karavelic najjacoj diverzantskoj jedinici od brusio kad su poceli da jebu svog komadanta, JESTE JAKI JESTE DOBRI AL U RAT SE MORA ICI JER STE KOLTAERALNA STETA VREMENA KO NECE ZNA STA GA CEKA)

Druga stvar trener kad brebrodi krizu i pocnu dobri rezovi onda on uvidi gdje bila greska kako da ne dopusti da se ponovi i kad se desi kako je sto prije ispravit i kojim metodama..

Al ovde vecina koji pricaju protiv mirvica i toga da treba da ode su navijaci drugi klubova…

Ja garantujem da ce zeljo ispast iz lige isto ko i velez celik sloboda ako nebadju nekog ko mirvic. A LJUDI IMAJU IMOVINU KOJU KAD DODJE VODA PREKO ZUBA MOGU PRODAT

MIRVICU SE MOZE PRIGOVORIT MOZDA SMJENA FEDJE SVE OSTALO EXTRA

AKADEMIJA RADI STA TREBA NASI AKADEMCI IMAJU DOBRE MINUTAZE DOBRE IZLAZNE TRANSVERE SAMO TREBA JOS DA SE NAPRAVI BALANS KAD PRODAMO IGRACA DA DOVEDEMO DRUGOG KAKO NEBI BIO PAD IGRE VEC DA BI TO BILO BOLJE STO DINAMO RADI.

Ovu ekipu sad da uzme HUSREF USCUPLIC CALA KODRO JUMUZA MIRZA CE UZET BORCA ZRINJSKOG SA 2 i vise golova

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 mar 2024, 19:58

Neko spomene Mirvića u lošem kontekstu na forumu, crveni alarm i sirene im se upale u sobi odmah, hrle padobranci da se uloguju i napadaju raju iste sekunde, u sveti rat krenu. Nikad mi glorifikacija osobe nije bila jasna.
Niko ne napada Mirvića, samo ga raja kritikuje sve više, jer ima debeli razlog za te stvari. Ovu situaciju što sada imamo možemo i bez investitora. Igrači kao Matanović, Radović, Duraković, Rogić i Soldo smo i mogli dovesti bez investitora, jer su iz komšiluka i neki iz lige, samo kvalitetom nisu za Sarajevo. Ima ih još. Nisu navijači dovodili te igrače i trenere, davali masne ugovore, nego ih je on aminovao i neke sam doveo. Samo je problem što nema rezultata i talože se problemi sve više i više.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, WeekendOffender i 39 gostiju.