Čuj Anđušić, nije ni bio tu kad je Mirza bio trener.jurisicduska je napisao/la: ↑05 mar 2024, 21:58Ziljkic, Mustafic, Radović , Beganovic, Durakovic , Catakovic, Andjusic.
Nemam ja problem reci. Mirzino jato ih ja zovem.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Taj nije dostojan naseg dresa,rijetko ljigav lik i gadan dok je za Bokac igrao,dok je palio salove,odma na pocetku sam rekao da on nije za nas nikako,napali me bili strucnjaci da mrzim sandzaklije
Majku im njihovu, zamisli ti kakav mozak ima taj igračjurisicduska je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:09Zato i ne treba pisati ništa. Nije stvar njihovog dovođenja nego sto su dobri sa ovim gore navedenim kolovođom , sa Zeljkovicem koji je otjeran sa Baltom , sa Vrancicem , sa ovim i sa onim. Tako to kod nas ide.
Evo sad sam privatno pričao jel znate vi da na prvom treningu novog trenera je bilo igrača koji su odbili da treniraju ? I otvoreno rekli necemo za tebe igrat ? Nije ih mogao sve otjerat. Nažalost.
Ali otjerat će.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da nije slucajno sta pobrkao pa otjerao pogresne? Ispade bojkotuju ga ovi sto ih je sam probrao ili ostavio. Treba to preispitati, mozda mu je neko na hinjaka zamijenio spiskove dok nije gledao. Nema veze, tjeraj opet, platice Mirvic i to. Samo pitanje, sta sve ovo govori o njegovom trenerskom kvalitetu? Nije kvalitet samo crtati formacije na papiru, nego i stvarati koheziju, timski duh. Samo su kod nas i kona vazda neki bojkoti, malo mi cudno.
-
- Kontakt:
Kakav Andjusic covjek medju rijetkim koji se bore i vole klub,uostalom njega je i doveo ovaj strucni stab
Jasno je ko je povukao rucnu a to su Anicic,Mustafic,Beganovic,Durakovic,Ziljkic
Zato niko od navedeni i ne igra.Anicic samo jer mora.
Jasno je ko je povukao rucnu a to su Anicic,Mustafic,Beganovic,Durakovic,Ziljkic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma 100% sam za to da se sve i jedan otjera taman sa juniorima zavrsili sezonu. Kakav je to ba profesionalac, cuj nece da igra za novog trenera.? Aj sto se iznervira.jurisicduska je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:09Zato i ne treba pisati ništa. Nije stvar njihovog dovođenja nego sto su dobri sa ovim gore navedenim kolovođom , sa Zeljkovicem koji je otjeran sa Baltom , sa Vrancicem , sa ovim i sa onim. Tako to kod nas ide.
Evo sad sam privatno pričao jel znate vi da na prvom treningu novog trenera je bilo igrača koji su odbili da treniraju ? I otvoreno rekli necemo za tebe igrat ? Nije ih mogao sve otjerat. Nažalost.
Ali otjerat će.
Ja nemam informacija takvih ali fakat se vidjelo da ima otpora od igraca i to zestokog. I to poslije priprema se bas vidjelo, nemoguca je ovolika razlika jesen proljece.
I kad mi neko napise sto Balta, sto Zeljkovic. Fuj!
-
- Kontakt:
Ma dosta ovdje raje šuti radi mira u kući. Nemojte misliti da se ovo ne zna gdje treba da se zna. Pogledajte ko igra pa ćete nadoći. Oni jedni s drugima ne pričaju. Kako će igrati ? Kako će poginuti jedan za drugog kad se mrze ? Kako ?
Otjerao bi on i ove nego nije mogao toliko odjednom igrača otjerati. Igro je na kartu da će se neki uozbiljiti prevario se, povalili su ga i to je jasno kao dan.
Otjerao bi on i ove nego nije mogao toliko odjednom igrača otjerati. Igro je na kartu da će se neki uozbiljiti prevario se, povalili su ga i to je jasno kao dan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I mene oni cude, Nemanju doveli oni, Hamzi ugovor produzili.H8Z7 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:03Nemanja i Hamza?jurisicduska je napisao/la: ↑05 mar 2024, 21:58Ziljkic, Mustafic, Radović , Beganovic, Durakovic , Catakovic, Andjusic.
Nemam ja problem reci. Mirzino jato ih ja zovem.![]()
Ali, za Radovica se ne cudim, pojma nemam zasto.
I da, Mustafic je toliko igrao kod Rozmana, pa sta on ima kome da zamjera?
+1Zeko87 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 20:57Vidjeli smo nakon Nama preko noći šta znači kad smo bez investitora- u raspadu. Pogledajte samo u Želju kuda vodi ta priča, dali bi i pomoćni i jug za Mirvića smijem se zakleti.
U Bosni da bi opstao moraš biti politički projekat ili živjeti od danas do sutra. Živio ti nama Mirviću dugo ili te boljim zamijenili
Tjeranje bez ikakva cilja i plana šta i kako dalje jeste poziv na anarhiju.
Ljudi su zaboravili da igrači nisu dobili novac za pola godine, pa onda nije ni čudo da smo na kraju izgubili titulu. Znam ima dosta ljudi koji bi sad rekli šta će Vinko, on je za sve kriv i itd, ali teško da ćeš natjerat igrače da igraju i da daju od sebe 100% bez primanja. A naravno i pored svega nije nam pomoglo u toj situaciji, da Savez gura Borac tako da na kraju sve je nesretno ispalo.
Sad imas obrnutu situaciju da igrači imaju sve, ali opet nije dovoljno, mada ovaj tim nije isti tim kakav je Vinko imo ako smo realni. Mi smo inače klub za istraživanje, jer uvjek nam nešto fali. Imo si igrače+trener ali falilo je novac. Sad imaš novac i sve uslove ali nemaš tim, igrači i treneri svak o sebi se brine, nema to zajedništvo + timski duh. Znači uvjek nam nešto fali ili smeta, da bi napokon napravili taj iskorak.
Što se tiče vlasnika/investitora, ne možes tražit promjenu ako nemas cilj i plan, šta i kako dalje.
Danas ne da niko tako lako novac. Nije lako naći drugog investitora kao što neko misli.
Nije ovo neka pes igrica, pa da ide sve brzo i bez problema. Svaki klub bi volio da ima nekoga, koji daje svoj novac. A bez novca ništa ne ide.
Jeli bi neko od vas radio 6 mjeseci bez primanja i da daje sve od sebe 100%?
Svako gleda sebe i svoju porodicu. Ako ima neko koji je bolji od Mirvića, bujrum izvolite. Niko vam ne brani da uložite svoj novac u klub, ako želite neku promjenu. Naravno ima i on svoji grešaka, niko nije savršen.
Čovjek se uči dok je živ, to vredi za svakog od nas.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ako je ovo istina podrska Rozmanu i izvinjavam se za svaku ruznu rijec. FUJ (ali samo ako je istina)
Iznesite sve ovo ovako nek ljudi vide brzo ce se ovo prosiriti i saznat se jel istina. Moramo se ukljucit i izvrsiti pritisak ovo im ne smije proci ako je istina i niko od njih u klubu ne smije ostati.
Iznesite sve ovo ovako nek ljudi vide brzo ce se ovo prosiriti i saznat se jel istina. Moramo se ukljucit i izvrsiti pritisak ovo im ne smije proci ako je istina i niko od njih u klubu ne smije ostati.
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 05 mar 2024, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ove treba otjerati jer su glupi, cuj dovode svoju egzistenciju, buduce prodaje u pitanje, iako trenera prvi put videjurisicduska je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:09
Ali otjerat će.

- TurkishAirlines
Zamisli kakav si karakter kad ti neko u lice kaze da nece trenirati i nece igrati za tebe, a ti budes jake kicme i stavis ga da igra i ocekujes od njega da ti spasava posao? 

To je mozda moglo nekad biti, kad se za kifle igralo. A da neko ko je placen 20-30 milja tako govori na prvom treningu mi je van svake pameti.
To je mozda moglo nekad biti, kad se za kifle igralo. A da neko ko je placen 20-30 milja tako govori na prvom treningu mi je van svake pameti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Rozman nije dao Ziljkicu minuta na derbiji,odma se znalo u cemu je problem jer znaju kakav je ljigavac,Beganovicu na kapaljke minute i odjednom Francisa gura na beka nikome to nije cudno? Vazno je pljunuti vazda trenera bez da ikad nesto naucimo iz proslosti,ja sam prvi tjerao neke,medjutim kad jedan nije dobar onda se sve preslikano i sa sljedecim ponovi i onda preslikano sve sa svakim trenerom,jel Suljic Dudicu isto probleme oravio, stas ti se meni derat i mene ucit ja za tebe igracina vazda bio i slicne suplje. Jel isto i sa Bahus boysima bilo? Evo zaklet se smijem da bi letili da dodje novi trener,Ziljkic bi ubijao svaku tekmu
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 mar 2024, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vidi se to na terenu. Počeli jako dobro pod Rožmanom, imali fantastične utakmice i onda ovo posljednjih par mečeva gdje oni uopće ne hodaju i gdje ih ponižavaju na terenu ekipe koje ispadaju. Nisam lud da povjerujem da je to kao radi Rožmana. On im je zaboravio reći kako da jedan drugom dodaju loptu, šta li? Što se mene tiče neka prvi leti jer mi je klub iznad svakog pojedinca ali ovo jednostavno nije njegova krivica.nokee je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:14Ma 100% sam za to da se sve i jedan otjera taman sa juniorima zavrsili sezonu. Kakav je to ba profesionalac, cuj nece da igra za novog trenera.? Aj sto se iznervira.jurisicduska je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:09Zato i ne treba pisati ništa. Nije stvar njihovog dovođenja nego sto su dobri sa ovim gore navedenim kolovođom , sa Zeljkovicem koji je otjeran sa Baltom , sa Vrancicem , sa ovim i sa onim. Tako to kod nas ide.
Ali otjerat će.
Ja nemam informacija takvih ali fakat se vidjelo da ima otpora od igraca i to zestokog. I to poslije priprema se bas vidjelo, nemoguca je ovolika razlika jesen proljece.
I kad mi neko napise sto Balta, sto Zeljkovic. Fuj!
I onda ćemo se čuditi kada igrač završi u GOŠK-u ili Zvijezdi. Kada ne može nigdje van Bosne igrati poput Bilbije i sličnih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovi koje si naveo zvuce logicnije od Nemanje i Hamze, bar meni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:14Kakav Andjusic covjek medju rijetkim koji se bore i vole klub,uostalom njega je i doveo ovaj strucni stab
Znaci, kapiten i zamjenik kapitena, golemo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sve je to sasvim ocekivano u kuci bez domacina. Uprava nije znala da se Mirza zavadio sa navijacima i da je pricao protiv kluba, pa Ziljkic potpisa ugovor i kapiten, a sal palio, ni to nisu znali, pa ibricic SD a citav zivot Zelju podrzava. Itd itd. Sasvim je normalno da igrace boli tuki kad je rukovodstvo obicna karanana, mogu sta hoce.
-
- Kontakt:
Razumijem ja krizu rezultata,ali opet igras,odigras barem neku smislenu akciji,ovo sto su igrali nisu uspjeli akcije napraviti sve se svelo daj loptu Peni i to je to
-
- Kontakt:
Dovoljno je imati jednog takvog a ne 6-7. njih da ništa ne funkcionise, onda i ovi sto hoce neće, stvaraju se polariteti nema treninga kako treba, staju ovi na stranu ovih ovi na stranu onih i ode to u ekipu gdje se druže Renan i Peneranda , gdje je ovih 6-7 sto sam nabrojao dobri, a ostalo niko ni s kim.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ko je nama bio kapiten
Ne znam za Nemanju, ali za Hamzu znam da je nezadovoljan minutažom iako je igrao u svakoj utakmici ove sezone (većinom sa klupe ali opet)
Srijeda se trebala iskoristiti za neku prijateljsku protiv nekog niželigaša za povrat bilo kakvog samopouzdanja u ovu ekipu.

Ne znam za Nemanju, ali za Hamzu znam da je nezadovoljan minutažom iako je igrao u svakoj utakmici ove sezone (većinom sa klupe ali opet)
Srijeda se trebala iskoristiti za neku prijateljsku protiv nekog niželigaša za povrat bilo kakvog samopouzdanja u ovu ekipu.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 05 mar 2024, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Idealan primjerak budućeg štrumfa sa naslovom Željezničar doveo bivšeg kapitena Sarajeva.
E zamisli koje smo dno dotakli kad nam je ovaj lik kapiten.
Hvala ti Mirva na modernim temljima koje si udario.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Bing [Bot], Burberry46, edgarallanpoe04, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Sinfoc1986, THEC i 75 gostiju.