FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

TurkishAirlines

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TurkishAirlines » 05 mar 2024, 22:29

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
05 mar 2024, 22:24
Sve je to sasvim ocekivano u kuci bez domacina. Uprava nije znala da se Mirza zavadio sa navijacima i da je pricao protiv kluba, pa Ziljkic potpisa ugovor i kapiten, a sal palio, ni to nisu znali, pa ibricic SD a citav zivot Zelju podrzava. Itd itd. Sasvim je normalno da igrace boli tuki kad je rukovodstvo obicna karanana, mogu sta hoce.
Cemu strah od odlaska Mirvica?
U njegovoj eri su ubacene ogromne pare a dobili smo losije rezultate nego u doba virsli.

Cim to neko hoda okruzen tjelohraniteljima, nisu tu cista posla. Pogotovo on koji daje pare i nama i zelji, nema ko da ga mrzi. Ili pak ima :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2024, 22:29

Sve je to sasvim ocekivano u kuci bez domacina. Uprava nije znala da se Mirza zavadio sa navijacima i da je pricao protiv kluba, pa Ziljkic potpisa ugovor i kapiten, a sal palio, ni to nisu znali, pa ibricic SD a citav zivot Zelju podrzava. Itd itd. Sasvim je normalno da igrace boli tuki kad je rukovodstvo obicna karanana, mogu sta hoce.
To je sasvim normalno u klubu koji vode ovakve neznalice. Još su tu i nikad nisu ni otišle. Ovo što si ti naveo zna svaki simpatizer Sarajeva. Ne mora ni ići na utakmice i pratiti klub kao mi. Ljudi na izuzetno bitnim funkcijama u klubu to jednostavno ne znaju ili neće da znaju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 mar 2024, 22:32

nokee je napisao/la:
05 mar 2024, 22:05
H8Z7 je napisao/la:
05 mar 2024, 22:03
jurisicduska je napisao/la:
05 mar 2024, 21:58

Ziljkic, Mustafic, Radović , Beganovic, Durakovic , Catakovic, Andjusic.

Nemam ja problem reci. Mirzino jato ih ja zovem.
Nemanja i Hamza? :shock:
Pa ne znam koliko je to tacno a po ovome Andjusic ne vjerujem jer je njega doveo Ibricic? Kakva je tu logika?
Plus Nemanja svaki minut koji dobije, izgara 101%.
Za njega bas ne mogu povjerovati.
- FKS -

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 05 mar 2024, 22:35

Baš tako,samo bih dodao da nismo ni kuća već kupleraj.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 05 mar 2024, 22:35

Hajdeee je napisao/la:
05 mar 2024, 22:32
nokee je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
05 mar 2024, 22:03

Nemanja i Hamza? :shock:
Pa ne znam koliko je to tacno a po ovome Andjusic ne vjerujem jer je njega doveo Ibricic? Kakva je tu logika?
Plus Nemanja svaki minut koji dobije, izgara 101%.
Za njega bas ne mogu povjerovati.
U prve 3 utakmice dobio 19 minuta, tek zadnje dvije utakmice je igrao ispred Hasića. Ne znam da li je povezano ali nakon onih priprema mislim da je svima bilo čudno sto ne igra češće.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2024, 22:36

Hajdeee je napisao/la:
05 mar 2024, 21:51
Da vidimo ko su slijedeci.
Nemoguce da je sve bilo do jednog igraca.

Ako je bilo uopste. Daj onda sve karte na stol.

Andjušića doveli Ibricic i Rozman, produzili ugovore Čatakovica i Mustafic na insistiranje Rozmana. Znaci opet loše procjene. Al ja ne vidim da nesto ginu i bore se Matanovic, Julardzija, Renan, Francis, Hasić, Penaranda meni oni igraju i bore se kao i ovi navodno sto bojkotuju. Nekad je opravdanje za smjenu trenera bilo kaze izgubio svlačionicu, posvadjan s svima pa ga smjenili sad se to zove bojkot igraca.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 mar 2024, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 05 mar 2024, 22:37

hordasDoboj je napisao/la:
05 mar 2024, 22:28
Ko je nama bio kapiten :thumbdown:

Ne znam za Nemanju, ali za Hamzu znam da je nezadovoljan minutažom iako je igrao u svakoj utakmici ove sezone (većinom sa klupe ali opet)

Srijeda se trebala iskoristiti za neku prijateljsku protiv nekog niželigaša za povrat bilo kakvog samopouzdanja u ovu ekipu.
Logicno da je nezadovoljan, igra, ali na kapaljku, pa na derbiju je usao poslije 85 minute.
Zna da sansu nece dobiti da igra od pocetka, bez obzira na Renanovu formu.
Mene ne cudi da je nezadovoljan, ali mi ne izgleda kao neki buntovnik.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 mar 2024, 22:37

SamoDaKazeem je napisao/la:
05 mar 2024, 22:35
Baš tako,samo bih dodao da nismo ni kuća već kupleraj.
Kupleraj ti je grbavica.

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 05 mar 2024, 22:38

Hajdeee je napisao/la:
05 mar 2024, 21:51
Da vidimo ko su slijedeci.
Nemoguce da je sve bilo do jednog igraca.

Ako je bilo uopste. Daj onda sve karte na stol.

Sto bi Mustafic, Radović , Beganovic bojkotovali kad su igrali svaku utakmicu i stvarno davali sve od sebe pogotovo u prvoj polusezoni? Andjusica su sami oni doveli. Durakovic i Catakovic mogu da povjerujem jer ne igraju pa i Ziljkic. Mada je Ziljkic prvu polusezonu bio standardan do povrede i oko 2 mjeseca stvarno dobar fudbal igrao. Ne znam nisam pametan daj Boze da jeste to problem i da cemo proigrat al ja sumnjam. Ove sto imamo su daleko od nekih igracina.
Zadnja izmjena: Unknown9, dana/u 05 mar 2024, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 mar 2024, 22:38

nokee je napisao/la:
05 mar 2024, 22:14
05 mar 2024, 22:09
nokee je napisao/la:

Zato i ne treba pisati ništa. Nije stvar njihovog dovođenja nego sto su dobri sa ovim gore navedenim kolovođom , sa Zeljkovicem koji je otjeran sa Baltom , sa Vrancicem , sa ovim i sa onim. Tako to kod nas ide.

Evo sad sam privatno pričao jel znate vi da na prvom treningu novog trenera je bilo igrača koji su odbili da treniraju ? I otvoreno rekli necemo za tebe igrat ? Nije ih mogao sve otjerat. Nažalost.
Ali otjerat će.
Ma 100% sam za to da se sve i jedan otjera taman sa juniorima zavrsili sezonu. Kakav je to ba profesionalac, cuj nece da igra za novog trenera.? Aj sto se iznervira.
Ja nemam informacija takvih ali fakat se vidjelo da ima otpora od igraca i to zestokog. I to poslije priprema se bas vidjelo, nemoguca je ovolika razlika jesen proljece.
I kad mi neko napise sto Balta, sto Zeljkovic. Fuj!
A mene raja napade par minuta ranije zbog moje reakcije.
Ružno jest ali bježi ba... pa ne ide pod kožu više jbt, dokad ovako...

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 05 mar 2024, 22:39

05 mar 2024, 21:09
Morteme ,

Zabrani svako psovanje svakom uposleniku FK Sarajeva.
To je mali korak ali puno znaci. Kakav god da je uposlenik je kluba i ne treba da mu se psuje. Moramo to krenuti prektikovati u javnom diskursu i na tribini. Moramo tu svijest mijenjati pod hitno.

Hvala Ziljkicu na doprinosu , nije neki igrač - to je normala
Psovke - katastrofa

I onda se čudite za 5-10 godina kad nas neko “izda” , to je taj odnos prema svima.
100%, Podržajem.
To nam ne treba nikako. Ništa nam neće pomoći psovke i uvrede. Znači FK Sarajevo je tvoj jedini voljeni klub, znam ima grešaka u klubu kao kod igrača i kod trenera, ali ljude tako vrijeđati koji su aktivni u Klubu je besmisleno.
Probleme nećes riješavati sa psovkama i uvredama, generalno taj negativan odnos neće ti ništa dobro donijeti u životu. Podržite klub u dobru i u zlu.
Zajedno do novog uspijeha 🔴⚪️

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 05 mar 2024, 22:40

Bas bih volio da znam koliko je para tacno ulozeno u klub u zadnje 2-3 godine. Koje su se samo pare bacile zbog nesposobnosti i bahatosti ili sto bi neki rekli zbog bojkota :kafa:

O rezultatima ne treba pricati.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 05 mar 2024, 22:43

Conscious je napisao/la:
05 mar 2024, 22:37
hordasDoboj je napisao/la:
05 mar 2024, 22:28
Ko je nama bio kapiten :thumbdown:

Ne znam za Nemanju, ali za Hamzu znam da je nezadovoljan minutažom iako je igrao u svakoj utakmici ove sezone (većinom sa klupe ali opet)

Srijeda se trebala iskoristiti za neku prijateljsku protiv nekog niželigaša za povrat bilo kakvog samopouzdanja u ovu ekipu.
Logicno da je nezadovoljan, igra, ali na kapaljku, pa na derbiju je usao poslije 85 minute.
Zna da sansu nece dobiti da igra od pocetka, bez obzira na Renanovu formu.
Mene ne cudi da je nezadovoljan, ali mi ne izgleda kao neki buntovnik.
Ni meni ne izgleda tako, generalno mi je drag igrač. Nadam se da će ovim sklanjanjem Ziljkića ostalima pokazati da to nije put, i sad jos vise vjerujem da se treba pustiti Rozmana do kraja sezone. Mada ako je istina ovo sto kaze duska da niko ni s kim ne prica u ekipi, tesko se tu moze nesto promijeniti u kratkom vremenu..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 mar 2024, 22:43

Eh konacno malo odmora i hladna glava.
Procitao sam 2 stranice na kraju derbija i vise nisam htio, do veceras. Sta je mrtvih proslo kroz temu zbog poraza na derbiju, nevjerovatno.
Pa manje ste likovali kad smo izgubili prednost od 15 bodova i titulu, tada smo samo @ledesma i ja nazivali vinkaru pravim imenom.

Da li stvarno imate snage tjerati trenera? Sta uopste hocete od trenera, bivseg, trenutnog, narednog?
Dajte mi 3 karakteristike koje zelite da vas idealni trener ima, a siguran sam da je svaki do sad imao barem 2 od trazene 3, idete iz krajnosti u krajnost.

Htjeli legendu sa autoritetom i ko poznaje ligu - Husref - otjeran sa prvog-drugog mjesta

Onaj cpcki prodavac titule cije ime necu ni izgovoriti mamu yebo - necu ni komentarisati.

Htjeli stranca, strucnjaka koji ce gurati mlade - Vasoski stigao - otjeran

Htjeli mladog trenera koji poznaje ligu, u fazonu igru brisi bodove pisi - dosao sablic - "izmislja pozicije" - otjeran

Htjeli nekoga s mudima ko ce otjerati sve matorce iz kluba i da zna ligu - stigao fedja - otjeran

Ostatak kvazitrenera necu ni spominjati

Htjeli ste stranca s autoritetom, koji ce uvesti sistem, strucnog, obrazovanog, koji ne trpi nedisciplinu, s evropskim iskustvom, stigao rozman - hocete i njega tjerati?

Rezultata nema i svi smo toga svjesni, ovo je klub koji ne trpi izgradnju bilo cega i simpatizeri (namjerno ne navijaci jer je ovdje 3% clanova kluba) ne trpe manjak rezultata.

Moze li se jednom u historiji kluba stati iza trenera i napasti malo igrace, pa mi smo od 2020te izmjenili 8 ili 9 trenera, niko se ne zadrzi ni 6 mjeseci, a balerinama po 20 milja mjesecno lijeze.

Jos mnogo mnogo toga za ispisati ali bih volio da mi neko odgovori pa da imam svrhu pisati.

Cudi me da je ostalo osoba koje vjeruju u izgradnju sistema i trenutni strucni stab (duska, fks74, zeko, galileo)

Podrska Rozmanu, Ibricicu i gospodinu Mirvicu. Lijevo mudo bi svi dali da imaju ovo sto mi imamo.
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2024, 22:49

Ja cu uvijek dati podrsku klubu, igracima i treneru ma kako se zvali al daj da vidimo nesto. Igru, borbu, zajedništvo, rezultat, daj bilo sta mi sad nista nemamo posljednji 8 utakmica samo jedna pobjeda 5 poraza i katastrofa od igre. Rozmana treba ostaviti do kraja sezone al mora bolje, nesto moraju pokazati.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 05 mar 2024, 22:52

holyman je napisao/la:
05 mar 2024, 22:43
Eh konacno malo odmora i hladna glava.
Procitao sam 2 stranice na kraju derbija i vise nisam htio, do veceras. Sta je mrtvih proslo kroz temu zbog poraza na derbiju, nevjerovatno.
Pa manje ste likovali kad smo izgubili prednost od 15 bodova i titulu, tada smo samo @ledesma i ja nazivali vinkaru pravim imenom.

Da li stvarno imate snage tjerati trenera? Sta uopste hocete od trenera, bivseg, trenutnog, narednog?
Dajte mi 3 karakteristike koje zelite da vas idealni trener ima, a siguran sam da je svaki do sad imao barem 2 od trazene 3, idete iz krajnosti u krajnost.

Htjeli legendu sa autoritetom i ko poznaje ligu - Husref - otjeran sa prvog-drugog mjesta

Onaj cpcki prodavac titule cije ime necu ni izgovoriti mamu yebo - necu ni komentarisati.

Htjeli stranca, strucnjaka koji ce gurati mlade - Vasoski stigao - otjeran

Htjeli mladog trenera koji poznaje ligu, u fazonu igru brisi bodove pisi - dosao sablic - "izmislja pozicije" - otjeran

Htjeli nekoga s mudima ko ce otjerati sve matorce iz kluba i da zna ligu - stigao fedja - otjeran

Ostatak kvazitrenera necu ni spominjati

Htjeli ste stranca s autoritetom, koji ce uvesti sistem, strucnog, obrazovanog, koji ne trpi nedisciplinu, s evropskim iskustvom, stigao rozman - hocete i njega tjerati?

Rezultata nema i svi smo toga svjesni, ovo je klub koji ne trpi izgradnju bilo cega i simpatizeri (namjerno ne navijaci jer je ovdje 3% clanova kluba) ne trpe manjak rezultata.

Moze li se jednom u historiji kluba stati iza trenera i napasti malo igrace, pa mi smo od 2020te izmjenili 8 ili 9 trenera, niko se ne zadrzi ni 6 mjeseci, a balerinama po 20 milja mjesecno lijeze.

Jos mnogo mnogo toga za ispisati ali bih volio da mi neko odgovori pa da imam svrhu pisati.

Cudi me da je ostalo osoba koje vjeruju u izgradnju sistema i trenutni strucni stab (duska, fks74, zeko, galileo)

Podrska Rozmanu, Ibricicu i gospodinu Mirvicu. Lijevo mudo bi svi dali da imaju ovo sto mi imamo.
:clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2024, 22:52

05 mar 2024, 22:26
Dovoljno je imati jednog takvog a ne 6-7. njih da ništa ne funkcionise, onda i ovi sto hoce neće, stvaraju se polariteti nema treninga kako treba, staju ovi na stranu ovih ovi na stranu onih i ode to u ekipu gdje se druže Renan i Peneranda , gdje je ovih 6-7 sto sam nabrojao dobri, a ostalo niko ni s kim.
Posao šefa stručnog štaba je da napravi red i atmosferu u svlačionici.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 05 mar 2024, 22:53

Bojkotaše samo dobar degenek može natjerati da igraju,fino posjetit trening i neka ih Rožman izdvoji i hajmo po labrnji,yebem li im mrtvu majku bezobraznu,ko god bojkotovao želim mu trajnu invalidnost

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 mar 2024, 22:58

Bravo Holyman,
Ovdje ljudi i na ostalim DM (ne)svjesno podržavaju anarhiju. Čisto ono daj mijenjaj a ne zna se konkretno ni ko bi došao, ni kako. Ko će ozbiljan uzeti ekipu u martu koja je pala.

Sportski kolektiv neki hoće da pretvore u Zadrugu ili Zvezde granda, da se prate pikanterije i da se nekome stalno sudi.

Pa hajde mangupi dajte nam primjere gdje tjerate svoje šefove sa posla, pozivati ostale radnike na linč isl.

Smiješni smo i onima koji ne prate sport, a kamoli Sarajevo i fudbal sa stalnim tjeranjem, pa do kad više.

Babe što se vuku po terenu za mjesečnu platu koju ja moram tri godine zarađivati su mirni od svih kritika, a bitno je samo SS razapinjati.

Ma tjeraj ljendohane i krtice Rožmane i Senijade, kanđija vam se pozlatila.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 mar 2024, 23:00

bordobijeli je napisao/la:
05 mar 2024, 22:52
05 mar 2024, 22:26
Dovoljno je imati jednog takvog a ne 6-7. njih da ništa ne funkcionise, onda i ovi sto hoce neće, stvaraju se polariteti nema treninga kako treba, staju ovi na stranu ovih ovi na stranu onih i ode to u ekipu gdje se druže Renan i Peneranda , gdje je ovih 6-7 sto sam nabrojao dobri, a ostalo niko ni s kim.
Posao šefa stručnog štaba je da napravi red i atmosferu u svlačionici.
Napravit ce ako se pusti, ili nece vrijeme ce dati svoj sud.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, WeekendOffender i 48 gostiju.