holyman je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:43
Eh konacno malo odmora i hladna glava.
Procitao sam 2 stranice na kraju derbija i vise nisam htio, do veceras. Sta je mrtvih proslo kroz temu zbog poraza na derbiju, nevjerovatno.
Pa manje ste likovali kad smo izgubili prednost od 15 bodova i titulu, tada smo samo @ledesma i ja nazivali vinkaru pravim imenom.
Da li stvarno imate snage tjerati trenera? Sta uopste hocete od trenera, bivseg, trenutnog, narednog?
Dajte mi 3 karakteristike koje zelite da vas idealni trener ima, a siguran sam da je svaki do sad imao barem 2 od trazene 3, idete iz krajnosti u krajnost.
Htjeli legendu sa autoritetom i ko poznaje ligu - Husref - otjeran sa prvog-drugog mjesta
Onaj cpcki prodavac titule cije ime necu ni izgovoriti mamu yebo - necu ni komentarisati.
Htjeli stranca, strucnjaka koji ce gurati mlade - Vasoski stigao - otjeran
Htjeli mladog trenera koji poznaje ligu, u fazonu igru brisi bodove pisi - dosao sablic - "izmislja pozicije" - otjeran
Htjeli nekoga s mudima ko ce otjerati sve matorce iz kluba i da zna ligu - stigao fedja - otjeran
Ostatak kvazitrenera necu ni spominjati
Htjeli ste stranca s autoritetom, koji ce uvesti sistem, strucnog, obrazovanog, koji ne trpi nedisciplinu, s evropskim iskustvom, stigao rozman - hocete i njega tjerati?
Rezultata nema i svi smo toga svjesni, ovo je klub koji ne trpi izgradnju bilo cega i simpatizeri (namjerno ne navijaci jer je ovdje 3% clanova kluba) ne trpe manjak rezultata.
Moze li se jednom u historiji kluba stati iza trenera i napasti malo igrace, pa mi smo od 2020te izmjenili 8 ili 9 trenera, niko se ne zadrzi ni 6 mjeseci, a balerinama po 20 milja mjesecno lijeze.
Jos mnogo mnogo toga za ispisati ali bih volio da mi neko odgovori pa da imam svrhu pisati.
Cudi me da je ostalo osoba koje vjeruju u izgradnju sistema i trenutni strucni stab (duska, fks74, zeko, galileo)
Podrska Rozmanu, Ibricicu i gospodinu Mirvicu. Lijevo mudo bi svi dali da imaju ovo sto mi imamo.