Zeko87 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:58
Bravo Holyman,
Ovdje ljudi i na ostalim DM (ne)svjesno podržavaju anarhiju. Čisto ono daj mijenjaj a ne zna se konkretno ni ko bi došao, ni kako. Ko će ozbiljan uzeti ekipu u martu koja je pala.
Sportski kolektiv neki hoće da pretvore u Zadrugu ili Zvezde granda, da se prate pikanterije i da se nekome stalno sudi.
Pa hajde mangupi dajte nam primjere gdje tjerate svoje šefove sa posla, pozivati ostale radnike na linč isl.
Smiješni smo i onima koji ne prate sport, a kamoli Sarajevo i fudbal sa stalnim tjeranjem, pa do kad više.
Babe što se vuku po terenu za mjesečnu platu koju ja moram tri godine zarađivati su mirni od svih kritika, a bitno je samo SS razapinjati.
Ma tjeraj ljendohane i krtice Rožmane i Senijade, kanđija vam se pozlatila.
jednostavno ne ide tako, nije ni meni jasno gdje je zapelo ali nam preostaje da se nadamo da ce se sve rijesiti u skorije vrijeme.
Onaj gore pise da rozman izadje na pressicu sa imenima koja ga bojkotuju. Prije svega to je mahalska, a kao drugo, da li smatrate da je to dobra odluka i da se tako u svijetu fudbala radi, nesto ne vidjam trenere po evropskoj sceni da pred novinarima kazu ovaj me bojkotuje ovaj je protiv mene itd itd. Pa i taj trener mora polagati racune - oficijalno pred upravnim odborom i neoficijalno pred mafijozama oko kluba i raznim menadzerima.
I slijep moze vidjeti da je naredjeno da Pena igra kako bi sto prije letio odavde za neku masnu lovu, siguran sam da bi ga rozman do sada 40 puta otjerao i to u sred utakmice, mozda cak i poslije onog penala odmah. Iako je meni drag i volim igrace koji idu prema naprijed i ustvari efikasno prediblaju pola odbrane, trener takvog igraca nikada ne bi drzao u ekipi.
Jbt imamo ono sto smo sanjali do prije par godina, uzimas sve mlade igrace sirom BiH cim se iole neko pokaze i ubacujes ga u akademiju, odmah profi ugovor.
U premijer ligi takodje ako neko ima blic polusezonu, odmah otkupljujes ugovor i dovodis ga sebi, to jedva da dinamo i zvezda rade.
Radovic, Zeljkovic, Durakovic, Andjusic, Beganovic - ko god ti se svidio odmah si ga doveo. Da ne govorim za vrancica, hasica, oliveiuru, penu itd.
Zrinjski koji uzima milione od evrope, ne moze ni uci u pregovore s ovom cetvoricom, toliko si iznad svih. Gledaj gradnje u butmiru, sve vlasnistvo FK Sarajevo
Tema se usmrdila od svrsavanja na radovica dok je u velezu igrao, neki dan mrtve mu deru. I tako x puta na x igraca.
Ne dozvolite da nam utakmica sa smecarima bude najbitnija u sezoni, zato i jesu u bod za etno selima.
Bilo bi svega da nam kerovi ne zabranise ulaz, dobro je neko napisao pred derbi, ovi nasi ce se usrati, tako i bi.
Derbi ko utakmicu necu ni komentarisati, bilo proslo, idemo dalje. Onaj ko uzima 20-30k mjesecno neka razmislja sta ce i kako ce.
Podrska braci, grbavica preuzeta