FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoDaKazeem » 05 mar 2024, 23:03

fks74 je napisao/la:
05 mar 2024, 22:37
SamoDaKazeem je napisao/la:
05 mar 2024, 22:35
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
05 mar 2024, 22:24
Sve je to sasvim ocekivano u kuci bez domacina. Uprava nije znala da se Mirza zavadio sa navijacima i da je pricao protiv kluba, pa Ziljkic potpisa ugovor i kapiten, a sal palio, ni to nisu znali, pa ibricic SD a citav zivot Zelju podrzava. Itd itd. Sasvim je normalno da igrace boli tuki kad je rukovodstvo obicna karanana, mogu sta hoce.
Baš tako,samo bih dodao da nismo ni kuća već kupleraj.
Kupleraj ti je grbavica.
Evo Poturinog dečka :facepalm:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 05 mar 2024, 23:06

jurisicduska je napisao/la:
05 mar 2024, 21:58
Hajdeee je napisao/la:
05 mar 2024, 21:51
Da vidimo ko su slijedeci.
Nemoguce da je sve bilo do jednog igraca.

Ako je bilo uopste. Daj onda sve karte na stol.
Ziljkic, Mustafic, Radović , Beganovic, Durakovic , Catakovic, Andjusic.

Nemam ja problem reci. Mirzino jato ih ja zovem.
Je li ovo nagadjanje ili istina?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 05 mar 2024, 23:15

Boga mi samo slijep covjek ne vidi da se nesta desava sa igracima, pa ovaj "kapiten" izbacivao slike sa svakakvim ljudima, ne bi me cudilo da je ovo puno dublje nego sto mislimo. Svakako sada nema nista od promjene trenera, dati mu punu podrsku makar do kraja sezone, nek odstrani ove na koje je mislio indirektno na presicama, ako ne bude islo noga. Ali i ta noga nece nista znaciti ako se ne dovedu pravi ljudi na Ajlinim i Poturinim mjestima, smjesno je da nemamo nikoga u upravi osim Mirvica.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 05 mar 2024, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 05 mar 2024, 23:15

Hajdeee je napisao/la:

Duraković ti nije dio ove priče.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 mar 2024, 23:16

Cuj nerealno da to budu Catakovic i Andjusic. Meni je bas realno. Nema veze ko je koga doveo, nisu kucni ljubimci da lizu ruku i masu repom onom ko ih nahrani nego ljudi od krvi i mesa. I mene je direktor doveo u firmu i dao mi neke stvari koje u prosloj firmi nisam imao, al ako ja primijetim da je nesta truhlo u firmi ili da neke kolege imaju povlasteni polozaj, logicno da cu se okrenut kontra tog direktora. Evo samo lupam, vrlo moguce da je Hamzi puko film jer Renan 6 utakmica nije pogledao na gol al igra svaku bez premca a Hamza ima bolji CV od njega. Moguce da je Liji puko film jer na njegovoj poziciji igra frajer koji (navodno) samara igrace i izvodi panenke u kupu a ne smije mu niko nista. A plus ovo sto Duska kaze, Andjusic je sigurno bio predobar sa Zeljkovicem jer se znaju jos iz Akademije pa iz Veleza. Ako i klubu ima jos neki cuger kojem je zasmetalo sto je Balta otjeran... Nemam fkt nikakve informacije al mi ima smisla sve to.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 mar 2024, 23:16

slika

dupla kruna.

SD: nofearhz
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 mar 2024, 23:19

Surreal je napisao/la:
05 mar 2024, 23:16
slika

dupla kruna.

Trener - napoleon.
Ja sam rezerva na stoperu ko Soldo :kafa: :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 05 mar 2024, 23:23

Surreal je napisao/la:
slika

dupla kruna.

Sjek'o bi protivnike k'o Sablja 🔪
Hvala na povjerenju.

PS Sa odlaskom hazreta, odlazi i onaj dosadni sandzo bosniak10 :opaopa:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 mar 2024, 23:24

Surreal je napisao/la:
slika

dupla kruna.

Jaka, niska i u čoše amidža :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 05 mar 2024, 23:27

Kako se to sve brzo okrene.
Prije nekoliko sati/dana/sedmica dosta ljudi su pisali da je trener problem ili Mirvić ili Ibričić, i sad odjednom nekoliko igrača su bojkotirali trenera, zaista nevjerovatno šta se dešava u našem klub, ako bude to istina.
Nadam se da će Predsjednik javno izaći pa da kaže šta je problem i da se riješi tog problema. Ko neće da trenira, nek sjedi na tribinama i ako je nekako moguće, da ne dobije platu nikako. Gdje to ima, hoće novac a neće da trenira. Samo tribina ili nek napusti klub. Treba sebi zaradit novac uz dobar trud i rad.
Kao uvjek do sad 100% podrška Mirviću i svim ljudima u Klubu koji su aktivni i koji se dobro bore za naš klub. Ko neće i ne želi da bude dio Kluba, nek napusti jednostavno.
Samo Bordo 🔴

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 mar 2024, 23:27

NazorUso je napisao/la:
05 mar 2024, 23:23
Surreal je napisao/la:
slika

dupla kruna.

Sjek'o bi protivnike k'o Sablja 🔪
Hvala na povjerenju.

PS Sa odlaskom hazreta, odlazi i onaj dosadni sandzo bosniak10 :opaopa:
Jel ode u sandzak u srbiju il samo s foruma
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 05 mar 2024, 23:29

egocentrik je napisao/la:
05 mar 2024, 23:06
Hajdeee je napisao/la:

Je li ovo nagadjanje ili istina?
Istina, kao i 90% ostalih informacija koje se vrte po forumu.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 mar 2024, 23:31

Joj Rozmana sta napravi, pa ni Kodro ni Jesic nas nisu ovoliko izraubovali :facepalm:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 05 mar 2024, 23:32

Surreal je napisao/la:
slika

dupla kruna.

Više bi dala ova sredina terena nego trenutna. @mortem @h8z7 jeste li spremni za sitni vez i trku 90 minuta? :mrgreen:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 mar 2024, 23:37

tabba77 je napisao/la:
05 mar 2024, 23:32
Surreal je napisao/la:
slika

dupla kruna.

Više bi dala ova sredina terena nego trenutna. @mortem @h8z7 jeste li spremni za sitni vez i trku 90 minuta? :mrgreen:
Ja sam se već oznojio kad sam vidio poziciju, od mene možete očekivati igru Bodula (po fizickoj spremi mislim :mrgreen: ) i stav Rahmanovića (mater ko god ružno pogleda nekog iz ekipe, pa i slomit nešto @Holyman i @Bodi123 ga malo čajnaslu podapnu ja ga spucam koljenom u glavu :D )

L'otavo re di Roma F.T.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 mar 2024, 23:40

Surreal je napisao/la:
slika

dupla kruna.

Trener Historicar da vas poreda u 4 2 3 1 kao profa Jakir.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 05 mar 2024, 23:41

H8Z7 je napisao/la:
05 mar 2024, 23:37
tabba77 je napisao/la:
Surreal je napisao/la:
slika

dupla kruna.

Ja sam se već oznojio kad sam vidio poziciju, od mene možete očekivati igru Bodula (po formi mislim :mrgreen: ) i stav Rahmanovića (mater ko god ružno pogleda nekog iz ekipe, pa i slomit nešto @Holyman i @Bodi123 ga malo čajnaslu podapnu ja ga spucam koljenom u glavu :D )
Meni bi više odgovaralo da su dvije visoke osmice, ova mi ne odgovara, više mi odgovara da sam bliže golu ali ako je trener tako zamislio, ko sam ja da se suprotstavim. :rol:

Od mene očekujte neočekivano (jedna top, naredna flop), nešto tipa Jajala kod nas dok je igrao.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 05 mar 2024, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 mar 2024, 23:42

Zeko87 je napisao/la:
05 mar 2024, 22:58
Bravo Holyman,
Ovdje ljudi i na ostalim DM (ne)svjesno podržavaju anarhiju. Čisto ono daj mijenjaj a ne zna se konkretno ni ko bi došao, ni kako. Ko će ozbiljan uzeti ekipu u martu koja je pala.

Sportski kolektiv neki hoće da pretvore u Zadrugu ili Zvezde granda, da se prate pikanterije i da se nekome stalno sudi.

Pa hajde mangupi dajte nam primjere gdje tjerate svoje šefove sa posla, pozivati ostale radnike na linč isl.

Smiješni smo i onima koji ne prate sport, a kamoli Sarajevo i fudbal sa stalnim tjeranjem, pa do kad više.

Babe što se vuku po terenu za mjesečnu platu koju ja moram tri godine zarađivati su mirni od svih kritika, a bitno je samo SS razapinjati.

Ma tjeraj ljendohane i krtice Rožmane i Senijade, kanđija vam se pozlatila.
jednostavno ne ide tako, nije ni meni jasno gdje je zapelo ali nam preostaje da se nadamo da ce se sve rijesiti u skorije vrijeme.

Onaj gore pise da rozman izadje na pressicu sa imenima koja ga bojkotuju. Prije svega to je mahalska, a kao drugo, da li smatrate da je to dobra odluka i da se tako u svijetu fudbala radi, nesto ne vidjam trenere po evropskoj sceni da pred novinarima kazu ovaj me bojkotuje ovaj je protiv mene itd itd. Pa i taj trener mora polagati racune - oficijalno pred upravnim odborom i neoficijalno pred mafijozama oko kluba i raznim menadzerima.
I slijep moze vidjeti da je naredjeno da Pena igra kako bi sto prije letio odavde za neku masnu lovu, siguran sam da bi ga rozman do sada 40 puta otjerao i to u sred utakmice, mozda cak i poslije onog penala odmah. Iako je meni drag i volim igrace koji idu prema naprijed i ustvari efikasno prediblaju pola odbrane, trener takvog igraca nikada ne bi drzao u ekipi.

Jbt imamo ono sto smo sanjali do prije par godina, uzimas sve mlade igrace sirom BiH cim se iole neko pokaze i ubacujes ga u akademiju, odmah profi ugovor.
U premijer ligi takodje ako neko ima blic polusezonu, odmah otkupljujes ugovor i dovodis ga sebi, to jedva da dinamo i zvezda rade.
Radovic, Zeljkovic, Durakovic, Andjusic, Beganovic - ko god ti se svidio odmah si ga doveo. Da ne govorim za vrancica, hasica, oliveiuru, penu itd.
Zrinjski koji uzima milione od evrope, ne moze ni uci u pregovore s ovom cetvoricom, toliko si iznad svih. Gledaj gradnje u butmiru, sve vlasnistvo FK Sarajevo

Tema se usmrdila od svrsavanja na radovica dok je u velezu igrao, neki dan mrtve mu deru. I tako x puta na x igraca.

Ne dozvolite da nam utakmica sa smecarima bude najbitnija u sezoni, zato i jesu u bod za etno selima.
Bilo bi svega da nam kerovi ne zabranise ulaz, dobro je neko napisao pred derbi, ovi nasi ce se usrati, tako i bi.
Derbi ko utakmicu necu ni komentarisati, bilo proslo, idemo dalje. Onaj ko uzima 20-30k mjesecno neka razmislja sta ce i kako ce.

Podrska braci, grbavica preuzeta :bow:
NEMA NAZAD

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 mar 2024, 23:46

tabba77 je napisao/la:
05 mar 2024, 23:41
H8Z7 je napisao/la:
05 mar 2024, 23:37
tabba77 je napisao/la:

Ja sam se već oznojio kad sam vidio poziciju, od mene možete očekivati igru Bodula (po formi mislim :mrgreen: ) i stav Rahmanovića (mater ko god ružno pogleda nekog iz ekipe, pa i slomit nešto @Holyman i @Bodi123 ga malo čajnaslu podapnu ja ga spucam koljenom u glavu :D )
Meni bi više odgovaralo da su dvije visoke osmice, ova mi ne odgovara, više mi odgovara da sam bliže golu ali ako je trener tako zamislio, ko sam ja da se suprotstavim. :rol:

Od mene očekujte neočekivano (jedna top, naredna flop), nešto tipa Jajala kod nas dok je igrao.
Ne brini, kako trčim igračeš i to :mrgreen:
@Mortem kosilica, upali je u srijedu da je sprmena za nedjelju da kosi protivnike :rol:

L'otavo re di Roma F.T.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 05 mar 2024, 23:46

FCUM je napisao/la:
05 mar 2024, 22:07
Svakih pola godine bojkot 6-7 igraca. Pa jebote ko da dzabe igraju pa nemaju za hljeba.
Ma kakav bojkot price za djecu, ziljkic nije igrao derbi nisu osutali na go pa o cemu pricamo, siroki te raznese zvjezda te dobije i na guzove prodjes drugoligasa na penale..
Alibi se mora naci, mozda im je gospa sta carala iz medjugorja ali slovenac i rumeni nisu krivi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Google Adsense [Bot], HariTz, HyperOS, MaroonBjelave, NeSamSafetee, ubipara i 68 gostiju.