English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Al kakav pritisak...
Bas sad nismo pod pritiskom, treci smo valjamo se iza prva dva dobro. Pratimo ne damo da se odvoje, vrebamo sansu. Ako se ukaze prilika super.
Bas sad nismo pod pritiskom, treci smo valjamo se iza prva dva dobro. Pratimo ne damo da se odvoje, vrebamo sansu. Ako se ukaze prilika super.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ocigledno nije dovoljno samo dati novac i igraca kupiti.JayCatwright je napisao/la: ↑05 mar 2024, 10:12Jadni ETH. stotka za Antonya, 80 za Casemira, 55 za Lisandra, 65 za Mounta, 75 za Hojlunda, 50 za Onanu, a gol razlika u minusu![]()
Kad smo kod gol razlike, prisjetite se šta se desilo na današnji dan prošle godine![]()
Potrebno je njih spojiti zajedno u sistem,ocigledno ili ne stima ili nema kapacitet igraca za ono sto on hoce.
Ove sezone su povrede kostale najvise United,slaba klupa da mozes nesto kombinovati.
Al ako prezivi ETH bit ce vruce ljeto

Moj post o Arsenalu je napisan proslog jula.SoloControTutti je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:50Jako moguce da i ode na gol razliku s obzirom da su tri tima u bod-dva razlike. Ne bih se slozio da je Arsenal zelena ekipa, mozda su nekad bili, ali su prosle sezone dosta iskustva pokupili, rasli su kao tim s Artetom zajedno, istrpili pocetne neuspjehe i tu su sad gdje su, naprotiv ja mislim da su spremni da se potuku s najjacim, imaju karatker, dovoljno govori da su oko bozica pali i mnogi su rekli da je kraj, da su chokali opet, ali su se vratili. Ona pobjeda nad Liverpoolom 3-1 je lansirala ovakav Arsenal kakav je trenutno, Liverpool im je bio nocna mora donekle s nekim rezultatima u zadnje vrijeme, prosle sezone ih ukopali s onim comebackom takoder, sad su to prevazisli, mislim da je ono slavlje zbog toga, tom im je bila prekretnica sezone, imaju pojedince koji su WC igraci i forma im je tempirana bas sad pred kraj. Mislim da ce do kraja biti svega bas, barem je sad 3 horse race i zanimljivije je.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Dobro brate nije frkagaston je napisao/la: ↑06 mar 2024, 01:29Moj post o Arsenalu je napisan proslog jula.SoloControTutti je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:50Jako moguce da i ode na gol razliku s obzirom da su tri tima u bod-dva razlike. Ne bih se slozio da je Arsenal zelena ekipa, mozda su nekad bili, ali su prosle sezone dosta iskustva pokupili, rasli su kao tim s Artetom zajedno, istrpili pocetne neuspjehe i tu su sad gdje su, naprotiv ja mislim da su spremni da se potuku s najjacim, imaju karatker, dovoljno govori da su oko bozica pali i mnogi su rekli da je kraj, da su chokali opet, ali su se vratili. Ona pobjeda nad Liverpoolom 3-1 je lansirala ovakav Arsenal kakav je trenutno, Liverpool im je bio nocna mora donekle s nekim rezultatima u zadnje vrijeme, prosle sezone ih ukopali s onim comebackom takoder, sad su to prevazisli, mislim da je ono slavlje zbog toga, tom im je bila prekretnica sezone, imaju pojedince koji su WC igraci i forma im je tempirana bas sad pred kraj. Mislim da ce do kraja biti svega bas, barem je sad 3 horse race i zanimljivije je.

Al kad nesto pogode onda ide citiranje samoga sebe, to se ne zaboravlja napraviti 

ARSENAL4ever
- JayCatwright
- Kontakt:
Prevaru počeli otkrivati laga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Što je prevara, lik biznismen/influencer, nudi marketinške usluge. Nije nikad novinar ni bio.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Jest vala poceo smarat, pogotovo sa reklamiranjem ovih nekih kvazi-talenata, "one to watch" i to
Al dobro, to je vec standardan cycle kod tih online licnosti. Krenes radit nesto iz ljubavi, radis to dobro, proslavis se i prodas se
Al dobro, to je vec standardan cycle kod tih online licnosti. Krenes radit nesto iz ljubavi, radis to dobro, proslavis se i prodas se
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- JayCatwright
- Kontakt:
Ili u prevodu lopovluk. Volimo te Trentaro.

Ovo se zove kvalitetna kmeka nakon što te City godinama zlostavljao. Podrška za Trenta 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
https://twitter.com/MarkOgden_/status/1 ... 8315077087
Ako ode ETH vjerujem da je Gareth ipak najbolja zamjena za njega.
Ne treba United propustiti tu priliku ako je on zainteresiran.
Ako ode ETH vjerujem da je Gareth ipak najbolja zamjena za njega.
Ne treba United propustiti tu priliku ako je on zainteresiran.
Klasicno luzersko razmisljane. Ljudi su konkurentni jedni drugima zadnjih 6-7 sezona. i u tom periodi osvoje 1 (JEDNU) titulu u vremenu cudnom, sa praznim trbinama, praznim stadionima, praznim ulicama, dok je vladala histerija medju narodom i dok je svaki vid kretanja bio ogranicen. I kao hej ta jedna je isto ili cak vece nego njihovih 5. Imali su 2 sezone u bod ili dva i oba puta su zijanili upravo zbog ovakvog razmisljanja - razmisljanje malih i vazda trazenje izgovora za vlastiti neuspijeh. Tipa nase repke bili smo dobri ali nas sudija zajebao.
Ma Pool ima sve naj, kaj jos to niste skuzili. Ne samo sto se tice nogometne igre nego i na ostalim okolnim podrucjima. Zene njihovih igraca su najzgodnije, prodavaci na standovima najljubazniji itd itd
ARSENAL4ever
- BosniaBoston
- Kontakt:
Likovi od generacije sa jednom osvojenom titulom prave nekakvu zlatnu eru kluba, samo degradiraju sebe i svoju bogatu historiju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- JayCatwright
- Kontakt:
Za nas većinu rođenih od 90-te pa nadalje, to i jeste zlatna generacija, jedino smo njih gledali, ne znam šta ti tu nije jasno. Druga stvar što si se ti rodio 2002. godine, pa si sa četiri-pet godina vidio kako su Messi, Ronaldinho i Iniesta najbolji igrači svijeta, i kako osvajaju trofeje pa si počeo navijati za Barcu iz tih razlogaBosniaBoston je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:58Likovi od generacije sa jednom osvojenom titulom prave nekakvu zlatnu eru kluba, samo degradiraju sebe i svoju bogatu historiju
Zijanili titulu zbog luzerskog razmišljanja 
Isto da nisu osvajali po 90+ bodova i imali tu nesreću da se takva generacija Liverpoola mora boriti za titulu sa vjerovatno najboljom ekipom u istoriji PL (koja je krajnje sumnjivim poslovanjem došla do tog statusa).
Plus sa kakvim se pehovima taj Liverpool susretao, u sezoni nakon šampionske su ostali bez svih štopera do kraja sezone a do 16. kola su bili prvi na tabeli. Na kraju sa toliko rotacije, nerijetko sa Hendersonom i Fabinhom kao štoperima pa kasnije sa Rhysom i Philipsom završe treći.
Za prošlu sezonu jedino nema izgovora, tad je došlo na naplatu što su neki igrači još uvijek bili u klubu iako je bilo jasno da je to to od njih.
Kloppov Liverpool je inače osvojio sve trofeje prije Pepovog Sitija, sa mnogo lošijom polaznom tačkom i dosta slabijim uslovima.
Ali ljudi ne znaju da čitaju između redova i ne kontaju o čemu Trent priča. Najlakše je sve površno gledati i misliti da si pametan.

Isto da nisu osvajali po 90+ bodova i imali tu nesreću da se takva generacija Liverpoola mora boriti za titulu sa vjerovatno najboljom ekipom u istoriji PL (koja je krajnje sumnjivim poslovanjem došla do tog statusa).
Plus sa kakvim se pehovima taj Liverpool susretao, u sezoni nakon šampionske su ostali bez svih štopera do kraja sezone a do 16. kola su bili prvi na tabeli. Na kraju sa toliko rotacije, nerijetko sa Hendersonom i Fabinhom kao štoperima pa kasnije sa Rhysom i Philipsom završe treći.
Za prošlu sezonu jedino nema izgovora, tad je došlo na naplatu što su neki igrači još uvijek bili u klubu iako je bilo jasno da je to to od njih.
Kloppov Liverpool je inače osvojio sve trofeje prije Pepovog Sitija, sa mnogo lošijom polaznom tačkom i dosta slabijim uslovima.
Ali ljudi ne znaju da čitaju između redova i ne kontaju o čemu Trent priča. Najlakše je sve površno gledati i misliti da si pametan.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.