Dovedeni su igrači koji njemu odgovaraju, pa i te koji su kao bojkotaši ne igraju kao. Igraju ti koji su njemu po mjeri pa opet nemamo igre i rezultati nedostaju, jedino u kupu gura nekako, dokad će i to biti, vidjet ćemo. Najgore od svega što njega školuju treneri poput Jagodića, Skendera i trener Zvijezde koji je dojučer vodio sesske ekipe po srbiji, a i oni su te došli, osim Jagode. Te strane trenere neću da spominjem, kontam šta hoćeš da kažeš, ali ti klubovi koje spominješ, iako bude bojkota, brzo to riješe, ali i kad su problemi, opet naprave neke rezultate, e to je razlika. Znači izguraju nekako. Nama se to dešava stalno, iz sezone u sezonu. Takvi teneri znaju kako se nositi sa tim situacijama, a kod nas nijedan trener dosad nije uspio da se izbori, svaki je letio. Otjeraše igrače bez ikakvog razloga, da bi doveli svoje neke, koji su kvalitetom slabiji.napoleon72 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 08:48Pa uklonio ih je, jesmo li se svi pitali sto Kapetanovic igra ispred Durakovica i Radovica, sto Kyeremeha forsira na beku, sto Andjusic nema minuta i pored onakvih priprema...? Ne mozes odjednom otjerat 10-11 igraca, a oni su ljudi od krvi i mesa, mozda se ocekivalo da ce vremenom "kliknut" zajedno. Nisu i jbg, evo rezultata. Desava se to i vani ba, Ancelottija su u Bayernu minirali, evo sad i Tuchela. Guardiola svaki dan tjera igrace da sjede u drugacijem rasporedu na ruckovima da se ne bi stvorili neki klanovi. Murinjo odmah otjera "legende" kluba da pokaze ko je glavni. A ima toga jos, zato je kljucna rijec "strpljenje" i zato se uspjesi obicno vide nakon 2-3 godine rada, jer se pomalo ciste ljudi koji ne vole trenera a dovode drugi.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 08:20Meni nije jasno kako kao trener koji ima 4,5 ljudi sa sobom koje je doveo nije u stanju da obuzda, 3,4 ili 5 igraca koji stavaraju losu atmosferu u ekipi. Pa sta je onda tvoja uloge druze? Za sta si placen onda? Nezdaovoljnih igraca uvijek ima, bilo i bice. Ali to se regulise, ovo se ponavlja s vremena na vrijeme, znaci da i ti nisi sposoban da vodis ekipu. Necu stati na stranu igraca, jer i oni moraju znati svoj posao za koji su placeni, ali ako igrac pravi problem, ukloni ga iz ekipe, a ne vodas ga sa sobom, znas da je on uzrok. Jedan od problema Rozmana je sto i on ima svojih miljenika u ekipi, to drugi igraci vide i tu nastaje problem, jer se njima uskracuje minutaza, imaju povlasten polozaj, a to je pokazatelj da trener nije upoznat sa psihickom stranom igre, jer igraci su manje vise uvrijedjene balerine. Vazda ista prica se vrti, bojkot, ne ide, kad krene lose, prica bojkot. Godinama ista prica. Bilbija ne valja, srao, ode covjek u Zrinjski, znamo svi, Benko piva, raskid ugovora, itd., Vrancic ne trci, raskid, pa sta hoce jbte, poslusne robote koji ne smiju ni disati u klubu, znaci nisi u stanju da izadjes sa igracem na kraj ako ima svoj stav, gard ili karakter neki, to je do trenera ili vodjstva kluba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 06 mar 2024, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
najjaci su ovi sto imaju informacije o tokovima novca a vjerujem da ne zna ni kako funkcinise granaproccosiffredi je napisao/la: ↑06 mar 2024, 09:25Ima financijski izvještaj za 2022 godinu. Taj će biti kamilica za ovaj novi što uskoro izlazi. Još ne idu sve pare preko kluba. Javna je tajna da se dosta para vrti preko firme u Americi. Ne znam kako porezna uprava gleda na to i je li to sve legalno, ali bojim se šta bi mogli naći ako bi nekim slučajem uletila u klub.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:40Bas bih volio da znam koliko je para tacno ulozeno u klub u zadnje 2-3 godine. Koje su se samo pare bacile zbog nesposobnosti i bahatosti ili sto bi neki rekli zbog bojkota
O rezultatima ne treba pricati.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
@surreal-hebac mrtvih i kosuljica plava.Provjereni
Mitomanski kadar!
Ipak prihvatam tu odgovornu duznost da budem goldjija.
Ali samo pod 2 uslova!
1.Da budem kapiten momdjadi tako da sam u mogućnosti
Da odmah osujetim i uništim klanove,trolove i botove.
2.da@surlica bude u ulozi fizioterapeuta tako da mi/nam
Masira prepone po potrebi
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Ako je trener dopustio da mu neko treci dodje i kaze ej Prevaranda ti mora igrati zbog prodaje i on pristao na to onda nije ni cudno sto imas bojkote i ostala sranja..
-
- Kontakt:
Mogao ga je drzati na klupi radi konkurencije. Konkurencija je uvijek dobra stvar. A dobro dodje i zbog kartona i povreda jer duga je sezona. Isto mislim i za Vrancica i Zeljkovica. Kad smo ih vec doveli, placamo ih i jos platili obestecenje za neke od njih sta je falilo da su tu. Skupo nas je to sve kostaloBosniak10 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 09:21Random izbacivanje igrača kažem ja. Al to se janezu i obilo o glavu najviše.Lucas je napisao/la: ↑06 mar 2024, 09:17Šerbečić: “Bio sam šokiran kada su mi u Sarajevu rekli da na mene ne računaju više. Znate kako je, vraćate film, pitate se zbog čega… Pogotovo jer neko pretjerano objašnjenje nisam ni dobio. Sportski direktor Ibričić mi je rekao da traže novog stopera i da je za mene najbolje da nađem sredinu u kojoj ću igrati, da bi mi se nakon toga javio porukom ‘team’ menadžer i rekao da ne moram dolaziti ni na treninge već da treniram u teretani. Teško mi je to palo, ali prihvatio sam tu odluku, trenirao individualno i čekao da se nešto pojavi.“
Sad svi ludi za serbecicem, lik u prvom mandatu igrao kao nesta, u drugom kao trako. Zadnje sto je igrao kod nas bio je jedan od losijih, konstatno preplasen.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 10:03Mogao ga je drzati na klupi radi konkurencije. Konkurencija je uvijek dobra stvar. A dobro dodje i zbog kartona i povreda jer duga je sezona. Isto mislim i za Vrancica i Zeljkovica. Kad smo ih vec doveli, placamo ih i jos platili obestecenje za neke od njih sta je falilo da su tu. Skupo nas je to sve kostaloBosniak10 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 09:21Random izbacivanje igrača kažem ja. Al to se janezu i obilo o glavu najviše.Lucas je napisao/la: ↑06 mar 2024, 09:17Šerbečić: “Bio sam šokiran kada su mi u Sarajevu rekli da na mene ne računaju više. Znate kako je, vraćate film, pitate se zbog čega… Pogotovo jer neko pretjerano objašnjenje nisam ni dobio. Sportski direktor Ibričić mi je rekao da traže novog stopera i da je za mene najbolje da nađem sredinu u kojoj ću igrati, da bi mi se nakon toga javio porukom ‘team’ menadžer i rekao da ne moram dolaziti ni na treninge već da treniram u teretani. Teško mi je to palo, ali prihvatio sam tu odluku, trenirao individualno i čekao da se nešto pojavi.“
-
- Kontakt:
Druze, boli me ku.rac za Sisoju i Simin Han. On sutra ugasi klub, ode i nadje drugi. Mene Sarajevo zanima.OldTownDistrict je napisao/la: ↑06 mar 2024, 09:30A sisa sto daje na ruke igracima 90% plate i utaju poreza patriotski demokratske akcije to nikom nista jel?roccosiffredi je napisao/la: ↑06 mar 2024, 09:25Ima financijski izvještaj za 2022 godinu. Taj će biti kamilica za ovaj novi što uskoro izlazi. Još ne idu sve pare preko kluba. Javna je tajna da se dosta para vrti preko firme u Americi. Ne znam kako porezna uprava gleda na to i je li to sve legalno, ali bojim se šta bi mogli naći ako bi nekim slučajem uletila u klub.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 mar 2024, 22:40Bas bih volio da znam koliko je para tacno ulozeno u klub u zadnje 2-3 godine. Koje su se samo pare bacile zbog nesposobnosti i bahatosti ili sto bi neki rekli zbog bojkota
O rezultatima ne treba pricati.
Nastavlja se haranga sa Klubom.
Uz evidentne probleme koji je i sam stručni stab Kreirao
Svojim ne razumnim potezima prema igračkom kadru i sada
Ne zna kako da riješi situaciju imamo udar vanjskih dušmana iz
Saveza.Golman -3 utakmice neigranja!
Zabrana dolaska naših navijača na derbi zbog incidenta koji se
Desio 5 sati prije odigravanja utakmice i skoro 1km udaljenosti
Od stadiona!Pa po tome derbi u BG i ZG se nikad ne bi igrao?!
Zabrana jedne tekme na Kosevu bez gledalaca i 2 zatvorena
Tribina -istok na Kosevu,zbog nekoliko petardi i 1topovskog
Udara.Niko nije povrijedjen od picqica iz Listice.
U medjuvremenu u BL -skandiranje nacionalističkih parola
Po ko zna koji put.
Pozivanja na ubistvo Turčina,a Turci doveli Vlahe stočare sa
Karpata i naselili ih u Krajini!
Gadjanje Pene bakljom.
Rasističko skandiranje Renanu po izlasku sa terena.
Postavlja se legimitilno pitanje imali li F.K.S advokata ili
Advokatski tim da brani interese kluba?!
Onaj jedan sto je provjereni PITAR od malena je svaku na
Istoku.Zasto je otpušten /otisao tako lako.Evidentno je da
Se šutnjom ova nepravda opravdava ili “ nećemo talasat”.
Sto je definitivno pogrešna percepcija problema!
Uz evidentne probleme koji je i sam stručni stab Kreirao
Svojim ne razumnim potezima prema igračkom kadru i sada
Ne zna kako da riješi situaciju imamo udar vanjskih dušmana iz
Saveza.Golman -3 utakmice neigranja!
Zabrana dolaska naših navijača na derbi zbog incidenta koji se
Desio 5 sati prije odigravanja utakmice i skoro 1km udaljenosti
Od stadiona!Pa po tome derbi u BG i ZG se nikad ne bi igrao?!
Zabrana jedne tekme na Kosevu bez gledalaca i 2 zatvorena
Tribina -istok na Kosevu,zbog nekoliko petardi i 1topovskog
Udara.Niko nije povrijedjen od picqica iz Listice.
U medjuvremenu u BL -skandiranje nacionalističkih parola
Po ko zna koji put.
Pozivanja na ubistvo Turčina,a Turci doveli Vlahe stočare sa
Karpata i naselili ih u Krajini!
Gadjanje Pene bakljom.
Rasističko skandiranje Renanu po izlasku sa terena.
Postavlja se legimitilno pitanje imali li F.K.S advokata ili
Advokatski tim da brani interese kluba?!
Onaj jedan sto je provjereni PITAR od malena je svaku na
Istoku.Zasto je otpušten /otisao tako lako.Evidentno je da
Se šutnjom ova nepravda opravdava ili “ nećemo talasat”.
Sto je definitivno pogrešna percepcija problema!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa i u prvom mandatu je Besim bio fenomenalan na početku, onda onaj jesenji dio kad smo protiv Celtica igrali je bio užasan u najmanju ruku. U drugom mandatu redovno kikseve pravio, a posebno bi izdvojio asistenciju igraču TC. Samo smo imali sreće da linijski ne zna pravila igre.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 06 mar 2024, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hamza i Nemanja imaju razloga biti nezadovoljni, ali i dalje nmg vjerovati da bojkotuju.
S druge strane, ako Beganovic bojkotuje, zasto Mulalic nije ostao?
S druge strane, ako Beganovic bojkotuje, zasto Mulalic nije ostao?
Auh sto odjednom izlaze informacije, kontam, da smo dobili ili da je bio remi, da nista ne bi izaslo
Cuj pare idu preko neke firme u Americi? Ejs, a inace, u zelji su plate 950 maraka, u zrinjskom 2000 a u borcu 1800?
Inace, svi ddrugi klubovi placaju porez kao mi na pune plate, pa tako damo na porez na plate vise nego 7-8 klubova zajedno pa eto mi mutimo?
Prvi smo kada treba nase popljuvati, ito tamo gdje najmanje se moze! Nas i sekund uzeti u usta za novac koji ulazi i izlazi je jadno.
Ovaj klub UNOSI STRANI KAPITAL i trosi u Bosni, od gradnje kampa, ulaganja u akademiju do na kraju ekipe koja kosta jako puno (opravdano ili ne) i vecina tog novca se i potrosi u BiH
I dok drugi "amrricki" i "domaci" ulagaci ne placaju porez, izbjegavaju obaveze a gule opstine, kantone i drzavu, mi radimo obrnuto.
Sto se tice bojkota, tu se ne bih cudio, ni malo jer ja sam vec pisao ova ekipa kvalitetom treba da pobjedjuje bez roblema i kad lose igra. Medjutim kada se gleda utakmica jasno je da u ekipi vlada razdor i da ima problema, jjer je jasno da nema hemije medju igracima, da svako igra za sebe i svoju statistiku. Da se ne lazemo to je i krivica dijelom i trenera, ali Bgm i ostalih struktura kluba.
Prvo, klub mora podizati ljestvicu profesionalizma.
Evo prvi primjer, ova informacija (za koju vjerujem da je tacna) da se rezervisala Bosna u slucaju pobjede.
E sada, ako hoces profi klub, je li moguce da prvo predsjednik i vlasnik kluba ima takav odnos sa igracima pa i uposlenicima, da izlaze u nocne klubove?
U evropskim, pa i blize namam klubovima, igrac treba da zasluzi da dodje do predsjednika i vlasnika kluba, da mu bude cast da mogu porazgovarati.
Predsjednik je licnost koja oslikava profesionalizam kluba u smislu odnosa prema igracima i uposlenicima. Treba da dodje na trening ako zeli ali da trener bude jedina osoba i sd s kojima komunicira.
Poslije bruke na kosevu sa sirokim i debakla protiv zvijezde, ocekuje se pobjeda na derbiju pa da se to proslavi??? Zaista?
Da se ponapijaju, ostanu budni do jutra da im se sjebe bioritam i onda kad izgubimo i vucemo se ko sline, auuuu losa sprema?
Ako postoje igraci koji bojkotuju trenera i ako to uprava zna, odnosno vlasnik, to se zavrsava vrlo jednostavno, da se pokaze istima da je trener tu a da oni ili mogu biti 100% profesionalci ili da mogu sjediti na tribinama, ali ne dati im papire da idu, nego ih poslati na tribine, unistiti tim karijeru da im vise nikada i nigdje ne padne na pamet da miniraju treenera na racun KLUBA jer ta stoka ne minira trenerea nego nas klub, koji im daje plate da mogu cuclati i dudlati sise i one snusove i kako se vec zove... u grlu vam se zaglavili dabogda a mošćanica vam bila hajlajt karijere...

Cuj pare idu preko neke firme u Americi? Ejs, a inace, u zelji su plate 950 maraka, u zrinjskom 2000 a u borcu 1800?
Inace, svi ddrugi klubovi placaju porez kao mi na pune plate, pa tako damo na porez na plate vise nego 7-8 klubova zajedno pa eto mi mutimo?
Prvi smo kada treba nase popljuvati, ito tamo gdje najmanje se moze! Nas i sekund uzeti u usta za novac koji ulazi i izlazi je jadno.
Ovaj klub UNOSI STRANI KAPITAL i trosi u Bosni, od gradnje kampa, ulaganja u akademiju do na kraju ekipe koja kosta jako puno (opravdano ili ne) i vecina tog novca se i potrosi u BiH
I dok drugi "amrricki" i "domaci" ulagaci ne placaju porez, izbjegavaju obaveze a gule opstine, kantone i drzavu, mi radimo obrnuto.
Sto se tice bojkota, tu se ne bih cudio, ni malo jer ja sam vec pisao ova ekipa kvalitetom treba da pobjedjuje bez roblema i kad lose igra. Medjutim kada se gleda utakmica jasno je da u ekipi vlada razdor i da ima problema, jjer je jasno da nema hemije medju igracima, da svako igra za sebe i svoju statistiku. Da se ne lazemo to je i krivica dijelom i trenera, ali Bgm i ostalih struktura kluba.
Evo prvi primjer, ova informacija (za koju vjerujem da je tacna) da se rezervisala Bosna u slucaju pobjede.
E sada, ako hoces profi klub, je li moguce da prvo predsjednik i vlasnik kluba ima takav odnos sa igracima pa i uposlenicima, da izlaze u nocne klubove?
U evropskim, pa i blize namam klubovima, igrac treba da zasluzi da dodje do predsjednika i vlasnika kluba, da mu bude cast da mogu porazgovarati.
Predsjednik je licnost koja oslikava profesionalizam kluba u smislu odnosa prema igracima i uposlenicima. Treba da dodje na trening ako zeli ali da trener bude jedina osoba i sd s kojima komunicira.
Poslije bruke na kosevu sa sirokim i debakla protiv zvijezde, ocekuje se pobjeda na derbiju pa da se to proslavi??? Zaista?
Da se ponapijaju, ostanu budni do jutra da im se sjebe bioritam i onda kad izgubimo i vucemo se ko sline, auuuu losa sprema?
Ako postoje igraci koji bojkotuju trenera i ako to uprava zna, odnosno vlasnik, to se zavrsava vrlo jednostavno, da se pokaze istima da je trener tu a da oni ili mogu biti 100% profesionalci ili da mogu sjediti na tribinama, ali ne dati im papire da idu, nego ih poslati na tribine, unistiti tim karijeru da im vise nikada i nigdje ne padne na pamet da miniraju treenera na racun KLUBA jer ta stoka ne minira trenerea nego nas klub, koji im daje plate da mogu cuclati i dudlati sise i one snusove i kako se vec zove... u grlu vam se zaglavili dabogda a mošćanica vam bila hajlajt karijere...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sto se Zilkica i odnosa igrača prema klubu tiče!
Nije problem samo Ziljkic.Da se analizirati da kako je on
Prestao da igra ,da je Nazalost i Renan postao neupotrebljiv.
Ziljkic kada je htio da igra je svojom igrom stvarao i otvarao
Dosta prostora Renanu,sto nije slučaj sa Penom.
Pena nasilu ponekad traži Renana ali bas ofirno.Imali smo
Cistu situaciju kod 0:0 na derbiju kada Pena umjesto da doda
Loptu Andjusicu koji je bio slobodan/ sam u 16,on pokušava da
Doda Renanu koji je imao flastera ispred sebe!
Nije problem samo Ziljkic.Da se analizirati da kako je on
Prestao da igra ,da je Nazalost i Renan postao neupotrebljiv.
Ziljkic kada je htio da igra je svojom igrom stvarao i otvarao
Dosta prostora Renanu,sto nije slučaj sa Penom.
Pena nasilu ponekad traži Renana ali bas ofirno.Imali smo
Cistu situaciju kod 0:0 na derbiju kada Pena umjesto da doda
Loptu Andjusicu koji je bio slobodan/ sam u 16,on pokušava da
Doda Renanu koji je imao flastera ispred sebe!
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam sto se iko čudi oko bojkota. Kao pa sto hi to igraci radili...
Najnormalnija pojava sirom Europe sa najboljim trenerima a da neće ovdje.
Samo ko je osto uz igrače nije na duze staze nista napravio.
Najnormalnija pojava sirom Europe sa najboljim trenerima a da neće ovdje.
Samo ko je osto uz igrače nije na duze staze nista napravio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Potpisujem sve. Samo bi nadodao za ovaj bojkot, da ako stvarno bojkotuju trenera da Simon ima od mene podršku 101%. Pod uslovom da je istina, Simon bi ko trener trebao zahtjevati da se organizuje press i fino sve pojedinačno navede ko pravi problem.Pantelija je napisao/la: ↑06 mar 2024, 10:21Auh sto odjednom izlaze informacije, kontam, da smo dobili ili da je bio remi, da nista ne bi izaslo![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Tacno para ne bih zalio, a i iso bih od vrata do vrata skupljo samo da neko snimi ono ko sto je Amazon radio iza savjese. Svlacionice prije i poslije utakmice, treninge...
Sta li bi se svega nagledali
Sta li bi se svega nagledali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
moras shvatiti da je dosao Haland on bi potonuo ovdje. Trener je taj koji svakog igraca digne da dadne 100 posto. Dudic je to upravo uradio i zato je u timu kola tamo.boki86 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 10:10Sad svi ludi za serbecicem, lik u prvom mandatu igrao kao nesta, u drugom kao trako. Zadnje sto je igrao kod nas bio je jedan od losijih, konstatno preplasen.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 10:03Mogao ga je drzati na klupi radi konkurencije. Konkurencija je uvijek dobra stvar. A dobro dodje i zbog kartona i povreda jer duga je sezona. Isto mislim i za Vrancica i Zeljkovica. Kad smo ih vec doveli, placamo ih i jos platili obestecenje za neke od njih sta je falilo da su tu. Skupo nas je to sve kostalo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa naravno da je u pitanju bojkot i potpuni raspad sistema na svlačionici u svim relacijama. To je mislim toliko očigledno bilo da nije moralo ništa ni izaći u mahalu opet se znalo i osjetilo. Na terenu ovi naprijed ofanzivni uopšte ne sarađuju i ne dodaju jedan drugome, bukvalno svako za sebe igra, ovo nikad vidio nisam. Ljubomora, sebičnost, nema čega nema.
Rožman je vjerovatno zakuhao sa najmanje 5-6 igrača, kao i igrači među sobom. Takva sezona je osuđena na propast, daj bože da i Evropu izborimo, i onda na ljeto opet pune ruke posla imaš. A za volanom Ismir, koji ne zna kud goni i šta bi više radio.
Rožman je vjerovatno zakuhao sa najmanje 5-6 igrača, kao i igrači među sobom. Takva sezona je osuđena na propast, daj bože da i Evropu izborimo, i onda na ljeto opet pune ruke posla imaš. A za volanom Ismir, koji ne zna kud goni i šta bi više radio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ali ne kontam kako samo kod nas svake sezone bude po minimum jedan "bojkot" i svadje neke i problemi koje je nemoguce rijesiti... sto neko napisa, bilbija, jakovljevic i ekipa 10 godina u zrinjskom, nikad nijednog problema, kod nas uvijek sranja neka.bodi123 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 10:44Pa naravno da je u pitanju bojkot i potpuni raspad sistema u svlačionici u svim relacijama. To je mislim toliko očigledno bilo da nije moralo ništa ni izaći u mahalu opet se znalo i osjetilo.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pena, PeppermintSA, Rule_hz, ubipara, Vanja8 i 87 gostiju.