U sustini brate nikad se niko nije vratio na nivo neki jer se nije ni trpilo da dodje opet na neki nivo…
Bilo je igraca naravno koji u pocetku nisu bili nista vise nego prosjek i kroz vrijeme se pokazali kao klase i to je to
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U sustini brate nikad se niko nije vratio na nivo neki jer se nije ni trpilo da dodje opet na neki nivo…
Hajd što on bojkotuje trenera, pa majku ti hebem ti ugrožavaš i ponižavaš klub šta on misli da je neko stvarao 80 godina klub a on eto što mu se nesviđa trener dovodi klub u situaciju da ga svako selo može poniziti.
Isto bih zelio da se to desi al daj Boze. A sto se tice bojkotovanja ma obraz đon, i hajde da je to bilo ko od igraca pa neko ko stvarno i igra na zavidnom nivou, nego u ovom slucaju jedan Ziljkic ti to pokrene medju igracima, lik koji ti je jos tu kapiten…i eto ko nosi nas dres i traku oko ruke, fujAVNOJ je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:39Hajd što on bojkotuje trenera, pa majku ti hebem ti ugrožavaš i ponižavaš klub šta on misli da je neko stvarao 80 godina klub a on eto što mu se nesviđa trener dovodi klub u situaciju da ga svako selo može poniziti.
Ma samo da se hoče zvanično klub oglasiti i imenovati te pojedince. Kakvi licmjeri nose naš dres čuj on iz svoje lične frustracije dozvoljava da se svako iživljava nad našim klubom ma da si mi od majke rođen nečeš.
Ljudi dolaze na stadion po kiši hladnoči idu na gostovanja troše svoj novac i vrijeme, a ti, ne da te boli qurac za tim nego radiš protiv kluba, sabotiraš. igraš da izgubiš, raduješ se porazu kluba za koji igraš.
Kažem samo da se hoće klub oglasiti i imenovati te ljigavce.
Ma mora bas bit budala da ostane kod nas i mislim da definitivno nece.Imat ce najmanje 5-6 puno jaci ponuda tako da iskoristit ga jos ova 3 mjeseca i zahvalit se na doprinosu.
Pa nije mi niko fino odgovorio. Tek ovaj shojastojan je lijepo objasnioIstinasamo123 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:1012 puta je pitao do sada, hebes mi mater ako i ima kartu...MortemHz je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:04Citirao sam te neki dan i već sam ti objasnio dva puta kada si pitao.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 17:51
Znaci ako ne vratimo kartu pare idu njima. Hvala na pojasnjenju
Odbio ući u igru,izvinjavam se na upadu.
Normalno da jest, al ovim ravnozemljasima sve je logicno osim najjednostavnijeg rjesenja
Kakvo obrazloženje samo kazu dovidjenja i to je to. Tako su sa 10 igraca dosad uradili i ne planiraju stati.
Možda nije htio ni on vježbe da radi