FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@ dino lj............tako ce biti,ako se nesto ne promijeni,nazalost
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- spielführer_21
- Kontakt:
@padobranac
Nije ti potpis najtačniji .. 29. bi trebala sjednica biti, a suspenzija će vjerovatno 1. aprila...
Do Uefe je kakve će sankcije biti i koliko dugo na snazi, a do nas hoćemo li dopustiti da se ugasi nogomet ili ne. Mada znajući nas, mi uvijek idemo u rikverc a ne naprijed..
P.s. znači u ponoć idu djeca na spavanje
Nije ti potpis najtačniji .. 29. bi trebala sjednica biti, a suspenzija će vjerovatno 1. aprila...
Do Uefe je kakve će sankcije biti i koliko dugo na snazi, a do nas hoćemo li dopustiti da se ugasi nogomet ili ne. Mada znajući nas, mi uvijek idemo u rikverc a ne naprijed..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
padobranac1978
- Kontakt:
dobro si me napomenuo,da promijenimspielführer_21 je napisao/la:@padobranac
Nije ti potpis najtačniji .. 29. bi trebala sjednica biti, a suspenzija će vjerovatno 1. aprila...![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
yebiga,malo vam je falilo,ali sudija produzio 4 minuta i eto sta se desi....Dule 078 je napisao
ajmo zeljo,nek vam je sa srecom i da uzmete bod danas
salim se malo,nije lijepo tudjoj muci se smijati i necu se vise zayebavati,ali namjerno sam citirao ovo jer sam jedino ja prije utakmice izgleda imao smek sta ce se desiti,a sad vidim odjednom ih na stotine dosli ovde zayebavati...
a zayebavati imam pravo samo ja,jer sam ocekivao ovo,ali necu vise jer sve ima granice
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Ma ni najmanje, samo mi je drago da ste pobjedili i da barem jednu godinu imate malo manji kompleks od glavnog grada, od momaka koji vam svake godine karnu više tuzlanki studentkinja nego vi samo vaših sugrađanki itd. itd. itd. Da ne nabrajam dalje...[/quote]
Mene samo zanima, što se ne spominje Glavni grad, kad pobjede Željo ili Sarajevo? Nego samo kada izgube...
Buraz, uz dužno poštovanje prema našem gradu Sarajevu, moram primjetiti da u Sa ima papanluka kao nikada do sad i da se većinom ti papci pokušavaju vaditi na račun Sarajeva-glavnoga grada BiH.
Ljudi su nas dobili, pa šta..? To nije bila nemoguća stvar.
Glupo mi je kad se neko vadi na jeftine fore...Šta fali Tuzli kao gradu? A ako si mislio da u Tuzli nema univerzitet i da na njemu ne studiraju Sarajke....Varaš se dečko.[/quote]
Pametniji si kad sutis
Mene samo zanima, što se ne spominje Glavni grad, kad pobjede Željo ili Sarajevo? Nego samo kada izgube...
Buraz, uz dužno poštovanje prema našem gradu Sarajevu, moram primjetiti da u Sa ima papanluka kao nikada do sad i da se većinom ti papci pokušavaju vaditi na račun Sarajeva-glavnoga grada BiH.
Glupo mi je kad se neko vadi na jeftine fore...Šta fali Tuzli kao gradu? A ako si mislio da u Tuzli nema univerzitet i da na njemu ne studiraju Sarajke....Varaš se dečko.[/quote]
Pametniji si kad sutis
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
kao i obicno dino:lj upravu si ..mi smo zaboravili da je izgleda ovo sve u vezi saveza motivirano od strane politickih stranaka nazalost koji negiraju postojanje BIH kao drzave, i ucinice sve na tom putu da uspiju samo da kazu kako u BIH zajednicki zivot nije moguc...i suspenzija saveza ce se desiti jer oni s tim imaju namjeru postici mnogo vece stvari...
gdje ide ta njihova mrznja najbolji je dokaz RK BOSNA koja ucestvuje u samoj zavrsinici lige sampiona u rukometu ...
na sjednici se uopste nije raspravljalo o sramoti protv estonije (bar sa one strane jer je radza selektor) vec se razgovaralo o tome zasto zbog Bosne se odgadzaju utakmice rukometne premijer lige, a odgadzaju se iz razloga da bi Bosna sto spremnije docekala susrete protiv medvededa ...znaci njima smeta sto je Bosna prosla medzu 16 najboljih u Evropi i ucinice sve da joj sto vise napakoste pa kako cemo u bilo kojim drugim sportovima ocekivati nesto bolje..eto cime se oni bave i sta njih bolii i zbog toga mi nije svejedno sto ce jedan takav klub biti prvak drzave koji negira kad vec idemo u krajnost ....bolje da je Zeljo kad vec nije Sarajevo(pa nek me podjebava strumf raja)
otisao sam u offtopic sa rukometom al samo sam htjeo da navedem najsvjeziji primjer te nezz kako to vise nazvati osim prezir i mrznja...

gdje ide ta njihova mrznja najbolji je dokaz RK BOSNA koja ucestvuje u samoj zavrsinici lige sampiona u rukometu ...
na sjednici se uopste nije raspravljalo o sramoti protv estonije (bar sa one strane jer je radza selektor) vec se razgovaralo o tome zasto zbog Bosne se odgadzaju utakmice rukometne premijer lige, a odgadzaju se iz razloga da bi Bosna sto spremnije docekala susrete protiv medvededa ...znaci njima smeta sto je Bosna prosla medzu 16 najboljih u Evropi i ucinice sve da joj sto vise napakoste pa kako cemo u bilo kojim drugim sportovima ocekivati nesto bolje..eto cime se oni bave i sta njih bolii i zbog toga mi nije svejedno sto ce jedan takav klub biti prvak drzave koji negira kad vec idemo u krajnost ....bolje da je Zeljo kad vec nije Sarajevo(pa nek me podjebava strumf raja)
otisao sam u offtopic sa rukometom al samo sam htjeo da navedem najsvjeziji primjer te nezz kako to vise nazvati osim prezir i mrznja...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
Ne radi se o Nijazu konkretno i ne radi se o ovoj utakmici. Radi se o sposobnom čovjeku u menadžmentu koji je sposoban promovisati klub u svakom smislu i samim tim uticati i na posjećenost domaćih utakmica...nidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
taj sposobni čovjek je digao nos zato što mu amar nije htio voditi sina na pripremeHawking je napisao/la:Ne radi se o Nijazu konkretno i ne radi se o ovoj utakmici. Radi se o sposobnom čovjeku u menadžmentu koji je sposoban promovisati klub u svakom smislu i samim tim uticati i na posjećenost domaćih utakmica...nidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
Ne bih ja ulazio baš u tu raspravu, a mislim da je teško utvrditi da li je baš to razlog... osim toga, nije Nijaz jedini sposoban čovjek, ima ih još, a ja samo apelujem da se takav nađe i prihvati posla...nidi je napisao/la:taj sposobni čovjek je digao nos zato što mu amar nije htio voditi sina na pripremeHawking je napisao/la:Ne radi se o Nijazu konkretno i ne radi se o ovoj utakmici. Radi se o sposobnom čovjeku u menadžmentu koji je sposoban promovisati klub u svakom smislu i samim tim uticati i na posjećenost domaćih utakmica...nidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
zeljo- sloboda 0:1......losi ste sabani...

- slani grad
- Kontakt:
Ma ni najmanje, samo mi je drago da ste pobjedili i da barem jednu godinu imate malo manji kompleks od glavnog grada, od momaka koji vam svake godine karnu više tuzlanki studentkinja nego vi samo vaših sugrađanki itd. itd. itd. Da ne nabrajam dalje...[/quote]
ma sta dijete zna sta je 300 kg
a vrhunac je sto momcina mrtav hladan pricu sa tekme okrenu na karanje i jos bi dalje nesto nabrajao
...vrh,vrhova...stvarno 
ma sta dijete zna sta je 300 kg
a vrhunac je sto momcina mrtav hladan pricu sa tekme okrenu na karanje i jos bi dalje nesto nabrajao
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
lemi_kitao
- Kontakt:
Kao sto sam napisao prije utakmice sa Slobodom..."da se stvara losa amosfera oko kluba i da je osjetno nezadovoljstvo navijaca, zbog slabijih igara u prvenstvu a pogotovo kupu, te da utakmica sa Slobodom mozda dolazi u nezgodnom trenutku"...nazalost se obistinila...
Velike sanse za osvajanje kupa postoje, za stizanje Borca mnogo manje, ali postoje...pa ako zelimo da prvenstvo budu zanimljivo do kraja, potrebno je promijeniti neke stvari...
Da li je moguce u ovom trenutku nesto mijenjati, a da ima pozitivan efekat?
Kada sam jos za vrijeme pauze i priprema postao na ovoj temi, izmeđulo ostalog sam spomenuo da se nasa igra uglavnom svodi na momenat inspiracije Z.Zebe i brzinu i sut E.Visce, s tim da im jako pomaze L.Popovic svojim građenjem, spustanjem lopte i asistiranjem, te da je takva igra u sustini procitana i da ce ekipe koje protiv nas budu igrale, jednostavno ici na zaustavljanje prije svega prve dvojice, a poslije ce im biti lakse ostvariti povoljna rezultat...mnogi su rekli da se nisam normalan i ismijavali me...danas mnogi to, nažalost, potvrđuju...
Spominjao sam da su dovođeni igraci, sjedili na klupi i jednostavno otisli a da im se nije dala prava prilika...(Kolobov, Pehilj, Gancev, pa i Rovcanin), neki su povrijeđeni ili nisu u najboljoj formi, tako da smo limitirani i sa te strane da uradimo neke znacajnije rezove i promjene...
Kakve su bile pripreme,sta se radilo u Puli i Međugorju, na sta se obracalo najvise paznje...u dosadasnjim utakmicama (proljetni dio i jedna kupa) igraci nisu pokazali mnogo...nisu cak ni ostali na onom nivou od lani kada su fizicki bili superiorni u ligi, slabiji su, a na taktickom dijelu se apsolutno nista ne vidi...
Gotovo isti igracki kadar kao od prosle godine, uz jako iskusnog Zebu, povratnika Jamaka i Stanceskog, je prosao pripreme zajedno, svi su igrali, svi su pokazali sta znaju, svako zna sta mu je posao, placeni su za to, pa nakon briljantne sezone prosle godine...normalno je da navijaci i simpatizeri ocekuju da se igra i ekipa podignu na visi nivo, na napravimo i malo veci iskorak u Europi, a igra i ekipa djeluju bar zasad slabije nego prosle godine...
Neko spomenu kako Cviko vodi trening umjesto Amara, ne znam koliko je tacno, ali recimo gdje je trening u ponoca poslije utakmice kao lani kada smo se vratili porazeni iz Tuzle, gdje je disciplina, gdje je borba, gdje je srce na teren?
Navijam za Zelju, ali ko god bude prvak ili bude igrao Europu predstavlja moju zemlju, domovinu, Bosnu i Hercegovinu, nikakve navijace, simpatizere, politicare, nego drzavu, zemlju, domovinu...tako da je i Banja Luka, Mostar, Siroki Brijeg, Tuzla moja domovina i moja drzava, i svaka njena promocija i uspjeh timova je uspjeh domovine, drzave i samo to ostaje i to se pamti, a ne ono sto pisemo po forumu...
Ako ce Strucni stab i Uprava praviti promjene, neka krenu sto prije, zelim im svu srecu...
Velike sanse za osvajanje kupa postoje, za stizanje Borca mnogo manje, ali postoje...pa ako zelimo da prvenstvo budu zanimljivo do kraja, potrebno je promijeniti neke stvari...
Da li je moguce u ovom trenutku nesto mijenjati, a da ima pozitivan efekat?
Kada sam jos za vrijeme pauze i priprema postao na ovoj temi, izmeđulo ostalog sam spomenuo da se nasa igra uglavnom svodi na momenat inspiracije Z.Zebe i brzinu i sut E.Visce, s tim da im jako pomaze L.Popovic svojim građenjem, spustanjem lopte i asistiranjem, te da je takva igra u sustini procitana i da ce ekipe koje protiv nas budu igrale, jednostavno ici na zaustavljanje prije svega prve dvojice, a poslije ce im biti lakse ostvariti povoljna rezultat...mnogi su rekli da se nisam normalan i ismijavali me...danas mnogi to, nažalost, potvrđuju...
Spominjao sam da su dovođeni igraci, sjedili na klupi i jednostavno otisli a da im se nije dala prava prilika...(Kolobov, Pehilj, Gancev, pa i Rovcanin), neki su povrijeđeni ili nisu u najboljoj formi, tako da smo limitirani i sa te strane da uradimo neke znacajnije rezove i promjene...
Kakve su bile pripreme,sta se radilo u Puli i Međugorju, na sta se obracalo najvise paznje...u dosadasnjim utakmicama (proljetni dio i jedna kupa) igraci nisu pokazali mnogo...nisu cak ni ostali na onom nivou od lani kada su fizicki bili superiorni u ligi, slabiji su, a na taktickom dijelu se apsolutno nista ne vidi...
Gotovo isti igracki kadar kao od prosle godine, uz jako iskusnog Zebu, povratnika Jamaka i Stanceskog, je prosao pripreme zajedno, svi su igrali, svi su pokazali sta znaju, svako zna sta mu je posao, placeni su za to, pa nakon briljantne sezone prosle godine...normalno je da navijaci i simpatizeri ocekuju da se igra i ekipa podignu na visi nivo, na napravimo i malo veci iskorak u Europi, a igra i ekipa djeluju bar zasad slabije nego prosle godine...
Neko spomenu kako Cviko vodi trening umjesto Amara, ne znam koliko je tacno, ali recimo gdje je trening u ponoca poslije utakmice kao lani kada smo se vratili porazeni iz Tuzle, gdje je disciplina, gdje je borba, gdje je srce na teren?
Navijam za Zelju, ali ko god bude prvak ili bude igrao Europu predstavlja moju zemlju, domovinu, Bosnu i Hercegovinu, nikakve navijace, simpatizere, politicare, nego drzavu, zemlju, domovinu...tako da je i Banja Luka, Mostar, Siroki Brijeg, Tuzla moja domovina i moja drzava, i svaka njena promocija i uspjeh timova je uspjeh domovine, drzave i samo to ostaje i to se pamti, a ne ono sto pisemo po forumu...
Ako ce Strucni stab i Uprava praviti promjene, neka krenu sto prije, zelim im svu srecu...
Zadnja izmjena: lemi_kitao, dana/u 21 mar 2011, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
eto vidite da ima igrac brkovic a vi mene uhvatili ismijavati prije 
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
iako vas bas i ne simpatisem zelio bi samo jedno recinidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
8 bodova i nije neka razlika s obzirom da imamo jos
11 kola do kraja znaci morate doma sve dobiti
a u gostima bar 3 pobijediti(na igru leotar) a na obraz
buducnost i eto od mene uzmite i moj celik na bilinom
jer ipak vas vise cijenim nego one iz krajine+sretno u nastavku
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
To bi bilo kad Borac više ne bi osvojio ni boda u gostima, što će se teško desiti...tareizo je napisao/la:iako vas bas i ne simpatisem zelio bi samo jedno recinidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
8 bodova i nije neka razlika s obzirom da imamo jos
11 kola do kraja znaci morate doma sve dobiti
a u gostima bar 3 pobijediti(na igru leotar) a na obraz
buducnost i eto od mene uzmite i moj celik na bilinom
jer ipak vas vise cijenim nego one iz krajine+sretno u nastavku
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
hbg morate priznati da je Borac trenutno najjaca ekipa u BiH.....a nemoc Zelje se vidila na utakmici sa Slobodom...msm bas smo vas prosuli i zato sutite plavi strumfovi jer vi nemate kvalitete i znanja da budete prvaci...
...SLOBODA DO GROBA!!!!!!!!
@lemi
Postoje neke stvari gdje se malo slazem, malo ne slazem s tobom, ali brate jedno si u potpunosti upravu. Do kraja. To je da se IZGUBIO ZELJIN DUH ! ! ! ! ! !
Sva ta prica sa bar salovima, transparentima stoji I slazem se. Sjetite se transova : I MRTVI ZIVE ZA ZELJU; ZELJO VOLE TE MANIJACI; one velike plavo-bijele zastave koja se razastirala preko citavog juga; sjetite se onih srcanih fanaticnih navijanja Mi smo Zeljini Zeljo je nas koje danas sve vise iscezavaju. To je ono sto je navijace I klub drzalo poslije rata dugo godina dok se nisu poceli pojavljivati Biticiji,Tarici I ostali kriminalci I sto se mene licno tice pokvarili I unistili svaki duh pravog Zeljinog navijanja...Ne zamjerite mi,ali ja na jug ne idem odavno upravo iz tih principa. Zasto da mi govori kako cu navijati neki debil I zasto skandirati imena pojedinih 'bodaca', zatvorenika? HALO BA KO STE STOKO! Odakle vama pravo da takve stvari radite na svetoj tribini, da se prepucavate, sefujete... Hocu starog Zelju, hocu najbolje navijace u drzavi, hocu gospodu na tribinama I u pobjedi I porazu!
SVI SMO PROLAZNI, SAMO ZELJO ZIVI VJECNO!
Halalite mi Manijaci braco, ako sam pretjerao.
Postoje neke stvari gdje se malo slazem, malo ne slazem s tobom, ali brate jedno si u potpunosti upravu. Do kraja. To je da se IZGUBIO ZELJIN DUH ! ! ! ! ! !
Sva ta prica sa bar salovima, transparentima stoji I slazem se. Sjetite se transova : I MRTVI ZIVE ZA ZELJU; ZELJO VOLE TE MANIJACI; one velike plavo-bijele zastave koja se razastirala preko citavog juga; sjetite se onih srcanih fanaticnih navijanja Mi smo Zeljini Zeljo je nas koje danas sve vise iscezavaju. To je ono sto je navijace I klub drzalo poslije rata dugo godina dok se nisu poceli pojavljivati Biticiji,Tarici I ostali kriminalci I sto se mene licno tice pokvarili I unistili svaki duh pravog Zeljinog navijanja...Ne zamjerite mi,ali ja na jug ne idem odavno upravo iz tih principa. Zasto da mi govori kako cu navijati neki debil I zasto skandirati imena pojedinih 'bodaca', zatvorenika? HALO BA KO STE STOKO! Odakle vama pravo da takve stvari radite na svetoj tribini, da se prepucavate, sefujete... Hocu starog Zelju, hocu najbolje navijace u drzavi, hocu gospodu na tribinama I u pobjedi I porazu!
SVI SMO PROLAZNI, SAMO ZELJO ZIVI VJECNO!
Halalite mi Manijaci braco, ako sam pretjerao.
Osim - drugo ime za Želju !
Svaka cast druze,svaka je na mjestu.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Dajte više okanite se te paranoje...
Pogledajte samo broj stranica na ovoj temi, iako zvuči malo banalno...ali to nije slučajno.
Držimo se našeg nivoa, kad se iskrade neki poraz, nije propast Svijeta. Sjetimo se samo kako nam je bilo dvije tri sezone u nazad i budimo sretni što Željo svakoga dana u svakom pogledu napreduje.
Pogledajte samo broj stranica na ovoj temi, iako zvuči malo banalno...ali to nije slučajno.
Držimo se našeg nivoa, kad se iskrade neki poraz, nije propast Svijeta. Sjetimo se samo kako nam je bilo dvije tri sezone u nazad i budimo sretni što Željo svakoga dana u svakom pogledu napreduje.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.