Premijer liga BiH - aktuelno

Meraak1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Meraak1921 » 06 mar 2024, 21:42

Jug vec godinama zadace daje .. nista novo, nekad 5 pyro , nekad 3 koreografije na tekmi, nekad dvije.. :tokralju:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 06 mar 2024, 22:00

Klafuricu odlazi nemoj Velez brukati!

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 06 mar 2024, 22:16

Simon Rožman ostaje trener Sarajeva, saznaje ****.

Simon Rožman je dobio podršku uprave Bordo tima i danas je održao trening sa ekipom, tako da u bližoj budućnosti neće biti promjena.
Ovi naslovi su mi najjači, a ako ga Vinko za 7 dana izbaci iz kupa, ima da isto veće napusti Sarajevo...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Holyybotlom
Kontakt:

Post Postao/la Holyybotlom » 06 mar 2024, 22:47

svrakino1921 je napisao/la:
06 mar 2024, 21:00
LaHaineLaHaine je napisao/la:
06 mar 2024, 20:29
f16 je napisao/la:
06 mar 2024, 15:40
Ja se ne mogu ubijediti da je ovo real profil gospodina Mirvića, ovo neko trolluje sigurno i ko god da je svaka ti čast :clap: :clap:
Mene cudi kako se neko moze registrovati pod tudjim imenom i prezimeno, i vodi diskusije, iznosi “ odluke” kluba, a da to nije niko prijavio? Lazno predstavljanje i vodjenje diskusije pod tudjim imenom, zar to nema neko ime u zakonu?

Tako je
Svaka cast

O ovome npr. @ admin ništa

Lažno predstavljanje zna se šta je

Svasta na ovom forumu ima
Čovječe na forumu si ??

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 06 mar 2024, 23:44

Prica je o fudbalu, pa da se malo pozabavimo najvecom lakrdijom BiH fudbala, realno su cirkus :mrgreen: Forumasi takodjer :urnebes:
fks74 je napisao/la:
06 mar 2024, 22:34

Nas je zaj.bao onaj njihov prvi gol i greška Ilijeva, nebi nam dali niti jedan gol. Već se bližio kraj prvog dijela i oni bi buli sve nervozniji.
Cuj blizio se kraj prvog dijela a mi dali gol u 12 minuti :urnebes: pa nije nfl, znas burazeru da poluvrijeme traje 45 minuta, 12 je cetvrtina od toga ako racunamo i produzetak :mrgreen:

Sad malo ozbiljnije, Duskica nakon ode o Keyremehu na desnom beku koji je ziva katastrofa, pricama o X. Alonsu i Leverkuzenu, kako treba podrzati trenera i kako ne treba psovati uposlenicima kluba sada im prica price o bojkutu igraca :urnebes:
jurisicduska je napisao/la:
05 mar 2024, 21:58
Hajdeee je napisao/la:
05 mar 2024, 21:51
Da vidimo ko su slijedeci.
Nemoguce da je sve bilo do jednog igraca.

Ako je bilo uopste. Daj onda sve karte na stol.
Ziljkic, Mustafic, Radović , Beganovic, Durakovic , Catakovic, Andjusic.

Nemam ja problem reci. Mirzino jato ih ja zovem.
Kao bojkotuju te igraci, dvojica starteri na derbiju, a nije morao biti nijedan jer si imao zamjene ( Kapetanovic i Hasic ). Znaci svjesno sebe potapas jer guras ove sto te bojkotuju da igraju, a imas opciju da ih zamijenis. Logicno :urnebes:

Bojkotu te gore navedeni igraci, a na treningu se pobiju Jurladzija i Peneranda :urnebes: Peneranda ocito mora igrati svaku, ali to nije problem za ekipu, problem su igraci koji ne igraju, a onda ovi sto, kao, ne bojkotuju odigraju derbi kao zadnje sline, ko da su se prvi put zajedno nasli na terminu i to preko kurca, da ih je neko natjerao da igraju.

Bojkotuju te gore navedeni igraci, a ti doveo neke od njih, nekima produzio ugovore i na sve to doveo Matanovice, Jurladzije, Ilieva koji se je zna baciti u desnu stranu ( jel do sjebanog ramena ? ) i ostale levate.

Meni se cini da Duska cuva svoj posao u klubu :mrgreen: a sto se tice Rozmana i Ibicica, puna podrska, daBogda ostali u Sarajevu deset godina :mrgreen:

Sto se tice Sarajeva pod Mirvicem, paaaaa, nije to lose u sustini. Prva sezona 38 bodova iza prvog, druga sezona 26, a sada su "samo" 19 bodova u zaostatku. Zakucani na cetvrtom mjestu. Napredak je vidljiv. Jos da nije bilo bojkota, ih :urnebes:

slika

slika

slika

Realno show :tokralju:

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 06 mar 2024, 23:45

TurkishAirlines je napisao/la:
06 mar 2024, 18:42
IsmirMirvic je napisao/la:
06 mar 2024, 15:29
04 mar 2024, 17:11
Sramotan i katastrofalan poraz! Svi glavni akteri ce snositi posljedice, u to budite sigurni!

Dok sam tu, da demantujem neke disinformacije koje su se pojavile nakon sinocnjeg debacle:

🔴 Strucni stab, SD i svi ostali uposlenici imaju apsolutnu podrsku, do nikakvih smjena nece doci, niti se o tome razmislja.
🔴 Situacija na treningu je bila koskanje koje se u zaru borbe otelo kontroli, spekulacije su "mountain out of a molehill."
🔴 Kako se formalno igraci placaju je najmanje bitno, primanja svih uposlenika su redovna i visoka za bh. standarde.
🔴 Fast food chain Bash odvojen je poslovni entitet i njegovi vlasnici imaju pravo da ga promovisu gdje god misle da treba.

Pozdrav svim Bordo navijacima i simpatizerima FK Sarajevo, uz nadu da ce nam se momci i strucni stab barem djelimicno iskupiti za ovu katastrofu vec u narednom kolu!

🔴⚪
Da se nadovezem na ovaj post, uz jos jedan kratki demant u vezi (dez)informacija koje se pojavljuju u javnosti:

Apsolutno nista illegal ili neuobicajeno nema kod placanja uposlenika FK Sarajevo preko third companies u Sjedinjenim Drzavama ili bilo gdje drugo. To je u skaldu sa svim americkim i bh. zakonima. Jedini potencijalni problem je sto UEFA ne gleda blagonaklono na tu praksu, ali i to bi se dalo rijesiti ako bi nekada doslo do problema. U svakom slucaju, klub je apsolutno zasticen! Molim sve clanove Bordo porodice da ne nasjedaju na konstrukcije koje se plasiraju ovih dana!
Mr. Predsjednice, mozete li se povuci sa funkcije predsjednika kluba i da dodje neko ko se bolje razumije u nogomet?

Hvala
Mislim da he doesn't razumije bosanski jer mu je svaka druga na English?
Fuck you fighter

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 06 mar 2024, 23:48

Meraak1921 je napisao/la:
06 mar 2024, 21:42
Jug vec godinama zadace daje .. nista novo, nekad 5 pyro , nekad 3 koreografije na tekmi, nekad dvije.. :tokralju:
Nekad 12 :zzz: :zzz:
Fuck you fighter

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 06 mar 2024, 23:53

f16 je napisao/la:

Da se nadovezem na ovaj post, uz jos jedan kratki demant u vezi (dez)informacija koje se pojavljuju u javnosti:

Apsolutno nista illegal ili neuobicajeno nema kod placanja uposlenika FK Sarajevo preko third companies u Sjedinjenim Drzavama ili bilo gdje drugo. To je u skaldu sa svim americkim i bh. zakonima. Jedini potencijalni problem je sto UEFA ne gleda blagonaklono na tu praksu, ali i to bi se dalo rijesiti ako bi nekada doslo do problema. U svakom slucaju, klub je apsolutno zasticen! Molim sve clanove Bordo porodice da ne nasjedaju na konstrukcije koje se plasiraju ovih dana!
Ja se ne mogu ubijediti da je ovo real profil gospodina Mirvića, ovo neko trolluje sigurno i ko god da je svaka ti čast :clap: :clap:
Mene cudi kako se neko moze registrovati pod tudjim imenom i prezimeno, i vodi diskusije, iznosi “ odluke” kluba, a da to nije niko prijavio? Lazno predstavljanje i vodjenje diskusije pod tudjim imenom, zar to nema neko ime u zakonu?
Mislim da za to nema nikakvog zakonskog problema, jedino ako lično Ismir nešto ne uradi a mislim da ima pametnija posla
Fuck you fighter

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 mar 2024, 01:47

f16 je napisao/la:

Kako mislis lažno predstavljanje? Ovo je Mirvic glavom, bradom i tastaturom, samo nece da se krije iza nicka kao svi mi ostali
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 07 mar 2024, 07:58

19vendetta87 je napisao/la:
07 mar 2024, 01:47
f16 je napisao/la:
Kako mislis lažno predstavljanje? Ovo je Mirvic glavom, bradom i tastaturom, samo nece da se krije iza nicka kao svi mi ostali
I to sto kazes

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 mar 2024, 08:09

Holyybotlom je napisao/la:
06 mar 2024, 22:47
svrakino1921 je napisao/la:
06 mar 2024, 21:00

Tako je
Svaka cast

O ovome npr. @ admin ništa

Lažno predstavljanje zna se šta je

Svasta na ovom forumu ima
Čovječe na forumu si ??
To je Gospodin Ismir Mirvic i hvala mu sto direktno na
Ovom sportskom forumu iznosi neke obavijesti i
detalje koje možda interesuje sportsku javnost,a
Pogotovo istinske navijace i simpatizere F.K.Sarajevo!!
Zato bi Administracija ovog sajta,stranice,foruma trebala
Obratiti posebnu na dijalog i komunikaciju članova.
Nekoliko pdf je potpuno zarazeno sa botovima i trolasima
Koji nikad na stadion kročili nisu,a ovde su sa namjerom
Da trolaju,provociraju i ispravljaju gramatičke greške!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 mar 2024, 08:36

Sramotan i katastrofalan poraz! Svi glavni akteri ce snositi posljedice, u to budite sigurni!

Dok sam tu, da demantujem neke disinformacije koje su se pojavile nakon sinocnjeg debacle:

🔴 Strucni stab, SD i svi ostali uposlenici imaju apsolutnu podrsku, do nikakvih smjena nece doci, niti se o tome razmislja.
🔴 Situacija na treningu je bila koskanje koje se u zaru borbe otelo kontroli, spekulacije su "mountain out of a molehill."
🔴 Kako se formalno igraci placaju je najmanje bitno, primanja svih uposlenika su redovna i visoka za bh. standarde.
🔴 Fast food chain Bash odvojen je poslovni entitet i njegovi vlasnici imaju pravo da ga promovisu gdje god misle da treba.

Pozdrav svim Bordo navijacima i simpatizerima FK Sarajevo, uz nadu da ce nam se momci i strucni stab barem djelimicno iskupiti za ovu katastrofu vec u narednom kolu!

🔴⚪

Hvala vam Gospodine Mirvicu na informacijama!
Istinski pravi i uvijek lojalni do groba Bordo navijači koje
Samo interesuje uspjeh Kluba će uvijek biti uz F.K.S.
Licno mene i mnoge oko mene(Pitare)interesuje samo
Uspjeh kluba na svim razinama.Bez obzira ko je vlasnik,
Predsjednik.ulagac,trener ili igrač.Svi smo mi prolazni.
Vi Gospodine Mirvicu imate možda historijsku šansu da
Udjete u historiju Kluba sa tim projektima koje radite u
Vezi Akademije i stadiona Kosevo!
Samo da se još poklope rezultati na terenu!
Kao sto vam se da pročitati na ovom pdf i onom”našem”
Obituje Nazalost veliki broj botova,trolasa i Bordo petokolonasa!
Najlakše ih je provaliti kad vidite da ovi jedni imaju u
Nicku broj kao na primjer “1921,11,21 i sl.
Ovi “naši petokolonasi”se većinom kriju pod “hz” u Nicku.
Na ovom forumu su najvažniji “gosti”!!!
Recimo 2-3 sata poslije debakla u nedelju navečer na našem
Pdf smo imali u jednom momentu oko 470 gostiju i 30-članova!?!
Ovde na aktuelnostima oko 100-tinjak gostiju,a kod onih
Anamo oko 40-tak gostiju.Pametnom dosta!
To su vam novinarcici iz ostalh medija koji pokusavaju da
doznaju neke info i tako skuckaju neki text.Ima tu i
Predstavnika ostalih klubova-clanova Uprave.Samo nemaju
Cohones,se obrate kao Vi.
Ustvari sta mogu pametno i napisati.
Kako im se Klub davi u financijsko -kamatarskim dugovima,
Kako egzistiraju od pomoći lokalne politike,a ovi-1-2-3 kako
ih Visoka politika pomaze velikim financijskim ulaganjima,a neke
i otvorenom podrškom kroz F/N Savez!
Gospodine Mirvicu,želim vam dobrog zdravlja i sve najbolje u
Daljnem radu!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 07 mar 2024, 08:50

f16 je napisao/la:
06 mar 2024, 23:53
f16 je napisao/la:
Mislim da za to nema nikakvog zakonskog problema, jedino ako lično Ismir nešto ne uradi a mislim da ima pametnija posla
predstavljali bi se i jos profila ali nemaju arapskih tastatura
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 07 mar 2024, 09:45

Pitarsam je napisao/la:
07 mar 2024, 08:36

🔴⚪

Hvala vam Gospodine Mirvicu na informacijama!
Istinski pravi i uvijek lojalni do groba Bordo navijači koje
Samo interesuje uspjeh Kluba će uvijek biti uz F.K.S.
Licno mene i mnoge oko mene(Pitare)interesuje samo
Uspjeh kluba na svim razinama.Bez obzira ko je vlasnik,
Predsjednik.ulagac,trener ili igrač.Svi smo mi prolazni.
Vi Gospodine Mirvicu imate možda historijsku šansu da
Udjete u historiju Kluba sa tim projektima koje radite u
Vezi Akademije i stadiona Kosevo!
Samo da se još poklope rezultati na terenu!
Kao sto vam se da pročitati na ovom pdf i onom”našem”
Obituje Nazalost veliki broj botova,trolasa i Bordo petokolonasa!
Najlakše ih je provaliti kad vidite da ovi jedni imaju u
Nicku broj kao na primjer “1921,11,21 i sl.
Ovi “naši petokolonasi”se većinom kriju pod “hz” u Nicku.
Na ovom forumu su najvažniji “gosti”!!!
Recimo 2-3 sata poslije debakla u nedelju navečer na našem
Pdf smo imali u jednom momentu oko 470 gostiju i 30-članova!?!
Ovde na aktuelnostima oko 100-tinjak gostiju,a kod onih
Anamo oko 40-tak gostiju.Pametnom dosta!
To su vam novinarcici iz ostalh medija koji pokusavaju da
doznaju neke info i tako skuckaju neki text.Ima tu i
Predstavnika ostalih klubova-clanova Uprave.Samo nemaju
Cohones,se obrate kao Vi.
Ustvari sta mogu pametno i napisati.
Kako im se Klub davi u financijsko -kamatarskim dugovima,
Kako egzistiraju od pomoći lokalne politike,a ovi-1-2-3 kako
ih Visoka politika pomaze velikim financijskim ulaganjima,a neke
i otvorenom podrškom kroz F/N Savez!
Gospodine Mirvicu,želim vam dobrog zdravlja i sve najbolje u
Daljnem radu!
Jel vi ljudi zajebavaate ili stvarno mislite da je to on?

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 07 mar 2024, 10:03

07 mar 2024, 09:45
Jedan isti debil pise sa 5-6 profila (IsmirMirvic, Pitarsam, Antikloc itd.) i sam sebi odgovara.

Ne znam sta radi admin po tom pitanju, tip bukvalno zagadjuje i zatrpava temu i forum mjesecima.
admin je napisao/la:
08 dec 2023, 23:03
.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 mar 2024, 10:39

Jao sta uradismo ovim sa Kosevskog brda.Au.Penanadra se jis vrti kolko je driblo.Zanijela ga svijetla velegrada.Au boli au kuku.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 mar 2024, 10:41

Au zamisli Maga Rozmana uvali mu bek 2 gola.Au.Slovenska skola.Au mojne ganje on je dingospo iz Slovenije.Kuku boli pomagaj.Au.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 mar 2024, 10:42

Suvorov je napisao/la:
07 mar 2024, 10:03
Jedan isti debil pise sa 5-6 profila (IsmirMirvic, Pitarsam, Antikloc itd.) i sam sebi odgovara.

Ne znam sta radi admin po tom pitanju, tip bukvalno zagadjuje i zatrpava temu i forum mjesecima.
admin je napisao/la:
.
Nije tacno, pitarsam/antikloc je placeni bot Mirvica koji vjerovali ili ne pise na forumu :rol: sto se moglo vidjeti iz postova sa informacijama koje samo on ili neko jako blizak njemu zna, al prije bih tipovao da je fakat on :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 mar 2024, 10:56

KONTRASVIH je napisao/la:
07 mar 2024, 10:42
Suvorov je napisao/la:

admin je napisao/la:
.
Nije tacno, pitarsam/antikloc je placeni bot Mirvica koji vjerovali ili ne pise na forumu :rol: sto se moglo vidjeti iz postova sa informacijama koje samo on ili neko jako blizak njemu zna, al prije bih tipovao da je fakat on :bow:
Najveći bot i ZLO ovog foruma iz Loznice @kontrasmekinjas,
Koji ima Najmanje 10-tak acc,sto ko fol navijača Željkane,pa HZ
Pa Veleza,a možda je i 1-2 kreirao BL nekom nešto pocitava,pametuje i pokušava da “skrene vodu”!
Kada se pita njega i njegove virtualne članove bande da postave
Foto ulaznice sa zadnje tekme onda svi zbrišu.Niti zna niti
Je primirisao Sarajevu gradu.a kamoli stadionima u BiH!!!
Ovde po zadatku i ako je već Administracija odlučila da se
Aktivira …..Molim lijepo!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 07 mar 2024, 11:03

Suvorov je napisao/la:

admin je napisao/la:
.
Ako je tako čovjeku treba admina dodijeliti.
I još da ga prijave i da mu plaćaju penziono i zdravstveno od ovog portala.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 13 gostiju.