Teško prijatelju da ih izvede tako, mada sam ubjeđen da bi u ovom sastavu Igamanu uvalili 5 komada.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Teško prijatelju da ih izvede tako, mada sam ubjeđen da bi u ovom sastavu Igamanu uvalili 5 komada.
Velez sa tim Klafuricem nema pobjede u nastavku prvenstva, pri tome prilicno lose igraju.Sanchez87hz je napisao/la: ↑07 mar 2024, 02:08Cinjenica da je otjerao 6-7 igraca kao nisu dobri a doveo drugih 6-7 kao bolljih a ustvari mi jos gore igramo dovoljno govori o kvaliteti trenera i njegovom znanju.
Siroki promjeni trenera krenuse bolji rezultati,Velez sa Klafuricem zamjenio 3-4 igraca i opet nastavili po starom cak i bolji,Zrinjski isto promjenili trenera i samo dalje gas,jedino kod nas promjenis trenera plus ispunis mu sve zelje i onda krenu JOS gori rezultati,lik izbugi 4 za redom sto nije bilo zadnjih 28 koliko vec godina i opet dodju branioci sa nekim opravdanjem kao nije do njega![]()
![]()
Pa bolan sta bi tek bilo da mu se nisu zelje ispunjavale,il da mu je Celavi dovodio igrace![]()
A valjda je to samo iz razloga da bi ga se što prije prodalo, iako ne vidim ko bi ga mogao uzeti i platiti obeštećenje, a ima još dvije godine ugovora.napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 09:53Vjerujem da i Mirvic ima dosta uticaja na ovakvu atmosferu, ne vidim drugi razlog sto je Penaranda toliko zasticen osim da ga neko s vrha gura. Ucinak nikakav, odnos prema dresu i saigracima krajnje bezobrazan, igrao je i krilo i desetku al morao je igrat... Jos ako su tacne price oko samaranja saigraca, onda mi je i jasna losa atmosfera.
Sve stoji da nisu ni oni u top formi,al isto tako ni jedan trener od njih nije dobio sve sto je trazio kao Rozman i nisu tjerali po 7-8 igraca i dovodili isto toliko novih nego je bilo 2-3 promjene i snalazi se kako znas pa opet ako nista igraju bar toplo hladno,dok mi gubimo 4 u nizu od toga dva poraza od zadnje dvije ekipe, to je bruka kad pogledas da je prosao pripreme i da je dobio sta je htio...jednostavno tu trenera nema ako pod takvim uslovima i u takvoj saban ligi ne mozes biti bar medju prva dva tima.nokee je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:40Velez sa tim Klafuricem nema pobjede u nastavku prvenstva, pri tome prilicno lose igraju.Sanchez87hz je napisao/la: ↑07 mar 2024, 02:08Cinjenica da je otjerao 6-7 igraca kao nisu dobri a doveo drugih 6-7 kao bolljih a ustvari mi jos gore igramo dovoljno govori o kvaliteti trenera i njegovom znanju.
Siroki promjeni trenera krenuse bolji rezultati,Velez sa Klafuricem zamjenio 3-4 igraca i opet nastavili po starom cak i bolji,Zrinjski isto promjenili trenera i samo dalje gas,jedino kod nas promjenis trenera plus ispunis mu sve zelje i onda krenu JOS gori rezultati,lik izbugi 4 za redom sto nije bilo zadnjih 28 koliko vec godina i opet dodju branioci sa nekim opravdanjem kao nije do njega![]()
![]()
Pa bolan sta bi tek bilo da mu se nisu zelje ispunjavale,il da mu je Celavi dovodio igrace![]()
Zrinjski sa Petrovicem ni blizu ne izgleda ko sto je izgleda, dominantno i bez premca. Udji na njihov pdf pa vidi sta pisu za njega.
Nije to sve tako bajno i divno kod drugih a samo kod nas ne valja. Vidjecemo i Zelju, samo dok se malo zasite Brune, sto kod nas brzo dodje, ko sa Basicem.
Poenta je da ovdje nema branioca nicega. Nikome Simon nije ni babo i amidza ni dajdza. Ovdje se gleda interes FKS. Ako ce Simon otici a ovi igraci ostati, zasto neko misli da nece sabotirati i narednog trenera, jer mu zamisli NIJE PO VOLJI trener, ne svidja mu se. Nema mu njegovog "gospodina trenera" tbjrb.
Ja bi sad potpisao i Husrefa (iako nisam simpatizer istog) vrate i sto neko rece da mu daju 5 godina vodi ne mozemo te smjeniti ni pod kojim uslovom. Dosta je ba vise nekakvih sabotaza kako se kome digne qurac.
Nije ovdje ni do Simona ni do smjene ni do ostanka, ovdje je poenta sta uraditi da se ovakve stvari ne desavaju, da se konacno uvede nekakav profesionalizam. To naravno mnogima ne odgovara, nema pijanke s trenerom i sl pizdarija.
Pa vidi,mozda nisam u pravu ali,realno Ziljkic je sigurno korisniji od Penerande, a Pena ima zacementirano mjesto bez obzira kakav bio. I onda dode prica Ziljkic bojkotuje,nece da igra svi mu yebemo sve itd. Uzmite u obzir sve to kad vec pricamokempes je napisao/la: ↑07 mar 2024, 10:30Kakav uticaj ima Mirvic na atmosferu? Utice preko zoom call?
Penaranda igra jer mozda nemamo boljeg igraca na lijevom krilu.
Nas najveci problem su vezni red i bekovi, na tome se svode svi ovi losi rezultati.
Vidim navijaci su uzeli za zub i najboljeg strijelca, ne valja ni on, treba ga klupirat pa ga jos vise ubiti u pojam.
Pa po meni postaviti ultimatum, pobjede protiv Borca i Igmana za nastavak suradnje.ajdohordas je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:02Ništa Mirvić nije još odbio što se tiče ostavke.
Još uvijek se razmatra i razgovara na tu temu...
Ništa to neće značiti i dati rezultat ako se problemi unutar svlačionice ne riješe.Surreal je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:36Pa po meni postaviti ultimatum, pobjede protiv Borca i Igmana za nastavak suradnje.ajdohordas je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:02Ništa Mirvić nije još odbio što se tiče ostavke.
Još uvijek se razmatra i razgovara na tu temu...
Svasta i ti nabaca u ovom postu lafe, ali ovaj dio zasluzuje komentar. Informacije o bojkotu (za mene mozda prejaka rijec, ali nebitno) je prvi ovdje iznio duska jurisic, provjeren forumas, koji niti mrzi Sarajevo niti ima naviku da plasira lazi. Kakav Nedo Turkovic crni? Jedino ako mislis da se Nedo krije iza tog nickaRiki10HZ je napisao/la: ↑07 mar 2024, 00:41A najjaci su ovi sto vjeruju u svaku pricu o bojkotu i opcenito nekim desavanjima. Sve su to rekla kazala i namjerno se plasira da bi se unio jos veci nemir u svlacionicu od strane dusmana ala nedo turkovic koji otvoreno kaze da mrzi Sarajevo ali nasi mentol navijaci mu komentarisu kako je top a frajer ko vecina jedva ceka da sano pljuje i siri lazi. Smirite svi malo.