ubijedili ga? izvjesni sead muratovic iz novog pazara ga je ubijedio i uspostavio kontakt:TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:01To pitaj savez , nadji negdje inteviju od onog kuglasa Kolasinca,pa ce ti biti jasno. Pola nasih igraca iz dijaspore nikada ne bi zaigrali za nasu repku,da nije bilo pritiska javnosti.BenjooJutub je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:44Pa bas zbog toga mi nikako ne ide u glavu kako Sandzaklije mogu igrati za Srbiju a ne BiH.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:27
Sad ce ovi patriote forumasi da kazu , ma kakvi nemam sanse da su bili, vi ste navijali za SrbijuBili su momci iz Pazara.
Opstrukcija ima sa raznih strana , nekad se mora i platiti da bi se zaigralo. Dok Srbi i Hrvati rade pametnije svaki igrac koji ima potencijala oni ga zavrse i igra za njihovu repku.
Danas je za Srbiju zaigrao Edvard Ibrovic Fletcher ,mislim da mali igra u Manchester Und , otac Englez , majka Dina iz Pazara i Srbi ga ubijede da igra za Srbiju.Mi ne mozemo da zavrsimo Bosnjaka ciji su korijeni iz BiH , sta onda ocekivati za ove iz Sandzaka, a za Srbe i Hrvate iz BiH da ne pricam to je nemoguca misija.
Jednostavno nema sistema nikakvog i nema konekcije sa mladim igracima.
- Krajem prošle godine bili smo na odmoru u Novom Pazaru. Pošto moj Edvard nikad ne odmara i trči za loptom, otišli smo na igralište i zatekli trening mladog tima Novog Pazara. Edvarda su pozvali da trenira sa ekipom do 18 godina. Tu je bio trener Sead Muratović, koji nas je pitao da li želimo da moj sin ubuduće igra za Srbiju. Tako je sve krenulo. Bila sam presrećna kada sam čula da postoji ta mogućnost. I pored toga što ga želi Engleska, moja dugogodišnja želja je da igra za moju zemlju. Sada će mi ta želja biti ispunjena, mnogo sam ponosna.
dakle, opet lupaš gluposti