Nije to samo zadnja sezona odavno se vec to vuce. Neko je vec napisao od kako je mirvic tu klub je konstantno u silaznoj putanji sto se zelenog terena tice.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 mar 2024, 17:48Jbg. Ova sezona je upropastena prvi put kad je Mirza postavljen, drugi put kad je prekasno smijenjen. To je svako realan znao. Nadati se u takvoj situaciji tituli pored ovakvog Borca (i Vice) i Zrinjskog, nije bilo realno. Kad ne mozes uzeti titulu, odi u Europu, prodaj kojeg igraca, sklapaj ekipu za iducu sezonu kad ces moci napasti titulu. Bar se nadamo da hocemo.
Proslo je kamion igraca i trenera i danas smo na istom. Bojkoti svadje samaranje
Mirzu je neko doveo i to dogovorio ga u premiumu u inat navijacima mahalskom strukturom uz pomoc ajle pogane za koju nas je takodjer slagao.
I sve sam vise uvjeren da nije kriv ni rozman ni ibricic ni ajla ni mirza nego covjek koji hoce za sve da se pita a razumije se u tematiku fudbala menadzerstva upravljanja kluba kao mara u kriv qurac..
Priznaj reci ne znam nadji nekog ko zna ili goni se u sto pm...
Svaka cast za teretanu kamp i sporedne stvari ali mi nismo gradjevinska firma nismo rijaliti za one spodobe koje je dove u klub i nismo razvojni klub za mlade igrace nego smo najveci klub u drzavi koji mora da tezi da uvijek bude prvi i najbolji a ne cilj je evropa, boze sacuvaj.