Kao nabacivao se nekoj radnici u RB-u, slao neprimjerene slike i poruke. Oslobodjen i proglasen da nije kriv. Nije se to svidjelo Josu, Marku i ostalim. Cak ga i novinari u Holandiji napadaju.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Formula 1
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kako uništiše idealnu situaciju. Po prvoj utrci ne bi rekao da se išta događa
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ova staza opet i ako najavljena kao potencijalno dosadna svake godine do sada je opravdala. Bit će svega i u kvalifikacijama i u trci. Ajmo Nandooo
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Prejebeno namjesten setup kod AM za brzi krug vidjelo se danas i na prvom treningu 
Brzi krug i nije problem, ustvari AM je uvijek bio auto koji je bolje radio u uvjetima utrke nego u qvalama, a ove godine je drugačije izgleda, jako dobri u brzom krugu a u race paceu imaju problema. Tek je 2 utrka i nadam se da ce to sto prije riješiti. AMR24 jako podsjeća na proslogodišnji Ferrari, dobar u brzom krugu ali u utrci patnja bar je tako bilo u Bahrainu. Vidjet ćemo sutra zapravo koliko su brz a posebno u subotu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:17Prejebeno namjesten setup kod AM za brzi krug vidjelo se danas i na prvom treningu![]()
Being second is to be the first of the ones who lose.
Sainz ne vozi ovaj vikend za Ferrari,mjenja ga Oliver Bearman Ili kako vec mu bjese ime
Sta je reci zbog cega Sainz ne vozi?
- Goalgetter
- Kontakt:
Hamilton takozvani no grip ...Ferrari se dobro zajebo s ovim realno ...1oo mil za laznog goata
Jeste vidjeli razliku između najboljeg u F2 i prosjeka u F1..mali razočarao potpuno
Max zaslužuje da bude vlasnik svih rekorda u F1. Za klasu bolji vozač od Hamiltona, a od ostalih i po par.
Lecu svaka cast, biti drugi ispred ovakvog Redbulla!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
Bundesliga
- Kontakt:
@Cagarfia
De ne sramoti se. RB u zadnjem sektoru na pravcu brži 3 desetinke od ostalih. Kakve to veze ima sa umijećem? Nando majstor fantastičan ali AM jede gume u trci.
De ne sramoti se. RB u zadnjem sektoru na pravcu brži 3 desetinke od ostalih. Kakve to veze ima sa umijećem? Nando majstor fantastičan ali AM jede gume u trci.
I am not yet born; O hear me.
Bog tebi pomogao..mali ferarijev akademac...kakav prvi put..jeste prvi put u oficijelnim kvalama i trci..odvozio je on u ovom bolidu masu krugova ...razumijem ja pojela trema,uzbuđenje,neiskustvo za ovaj nivo ,ali po svemu vozi drugi najbrži bolid na gridu...trebalo je to u prvih deset...
Ubit ce Red Bull sutra ko mraz paprike u ostalima. Nada za ovaj sport, Adrianu zabraniti da se bavi ovim poslom 
Ferari ocekivano drugi. Mclaren takodje ocekivani rezultati. Mercedes je najvece razocarenje do sad.
Ferari ocekivano drugi. Mclaren takodje ocekivani rezultati. Mercedes je najvece razocarenje do sad.
Ma ovu sezonu treba prespavati,Max ako ne odustane pobjedice svaku trku
Alonso kralj nAjBrŽi sAmO nEMa bOlID
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.