ovog je zena sutnulaJayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:55Zašto ne pričaš o sebi u prvom licu ?
ne trebas se spustati na nivo jadnika da s njim diskutiras
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ovog je zena sutnulaJayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:55Zašto ne pričaš o sebi u prvom licu ?
Koji djon Carvajala? I ja ne mislim da je kradja što Milner nije sankcionisan, već sudijski previd. Ne može sve biti krađa, doduše i ne čudi me što većina našeg naroda tako razmišlja kad im ne ide po planu. Ko kad reprezentacija igra pa nas vazda sudija zajebo na kraju.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:01Bitno je na kojoj strani je Madrid, kontas?Shategabri je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:53Ejs lopta na centru, u zraku pred golom, ko da je bitno...sudiaj kad svira onda je kraj![]()
Djon Carvajala i djon Milnera je u suštini ista stvar gledano iz neutralnog ugla, dok je narativ da je jedno kradja koja se pamti evo već treću godinu dok se ovaj drugi djon nije ni pomenuo, sudija je tu da odradi posao
O tome i ja govorim. Utakmice Reala su pod lupom javnosti i svaka greška sudije ili potencijalno greška (tipa poništeni gol Lajpciga) ide pod lupu javnosti.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:01Bitno je na kojoj strani je Madrid, kontas?Shategabri je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:53Ejs lopta na centru, u zraku pred golom, ko da je bitno...sudiaj kad svira onda je kraj![]()
Djon Carvajala i djon Milnera je u suštini ista stvar gledano iz neutralnog ugla, dok je narativ da je jedno kradja koja se pamti evo već treću godinu dok se ovaj drugi djon nije ni pomenuo, sudija je tu da odradi posao
I ti si čuo za to?Zaniolo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:07ovog je zena sutnula
Sunce ti poremećeno, možeš li još koji profil otvoriti?Zaniolo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:07ovog je zena sutnula
ne trebas se spustati na nivo jadnika da s njim diskutiras
U prvoj utakmici dvomeca je imao djon na nekom igraču Leipziga, nije ni tu faul sviran, i poslije je imao još dva agresivnija starta i ništa nije sankcionisano, čini mi se da je jedan bio prekid kontre i ništa dok je neko iz Leipziga za isto prekid kontre dobio žuti, Carvajal je tek pred kraj dobio žuti. Kradja ili previd kako god hoćeš nazovi smiješna je reakcija simpatizera Madrida gdje ne mogu sebi priznati ništa što je išlo na njihovu koristTonySosa je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:08Koji djon Carvajala? I ja ne mislim da je kradja što Milner nije sankcionisan, već sudijski previd. Ne može sve biti krađa, doduše i ne čudi me što većina našeg naroda tako razmišlja kad im ne ide po planu. Ko kad reprezentacija igra pa nas vazda sudija zajebo na kraju.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:01Bitno je na kojoj strani je Madrid, kontas?Shategabri je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:53
Ejs lopta na centru, u zraku pred golom, ko da je bitno...sudiaj kad svira onda je kraj![]()
Djon nije bio sigurno, to što si ti čuo da je bio djon je već problem druge prirode.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:20U prvoj utakmici dvomeca je imao djon na nekom igraču Leipziga, nije ni tu faul sviran, i poslije je imao još dva agresivnija starta i ništa nije sankcionisano, čini mi se da je jedan bio prekid kontre i ništa dok je neko iz Leipziga za isto prekid kontre dobio žuti, Carvajal je tek pred kraj dobio žuti. Kradja ili previd kako god hoćeš nazovi smiješna je reakcija simpatizera Madrida gdje ne mogu sebi priznati ništa što je išlo na njihovu koristTonySosa je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:08Koji djon Carvajala? I ja ne mislim da je kradja što Milner nije sankcionisan, već sudijski previd. Ne može sve biti krađa, doduše i ne čudi me što većina našeg naroda tako razmišlja kad im ne ide po planu. Ko kad reprezentacija igra pa nas vazda sudija zajebo na kraju.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:01
Bitno je na kojoj strani je Madrid, kontas?
svi su culiJayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:11I ti si čuo za to?
Vece sanse dajem Napoliju nego Interu. Nema nista gore nego igrati protiv Atletica pred njihovom publikom, dok Napoli ide na ono ruglo od stadiona gdje vjerovatno ni igraci Barcelone ne vole igrati.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:55Znači imamo zasada prolaske PSG-a, Bayerna, Cityja i Reala. Još čekamo talijanskog predstavnika u idućoj fazi
Ako ne bude iznenađenja imaćemoRobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:55Znači imamo zasada prolaske PSG-a, Bayerna, Cityja i Reala. Još čekamo talijanskog predstavnika u idućoj fazi
Morat će neko okinuti. Kad se zadnji put desilo da su svi favoriti prošli u 1/4 finalecoelho41 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 20:43Ako ne bude iznenađenja imaćemoRobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:55Znači imamo zasada prolaske PSG-a, Bayerna, Cityja i Reala. Još čekamo talijanskog predstavnika u idućoj fazi
Bayern, Real, PSG, City, Arsenal, Barcelona, Inter/ATM(svejedno ko prođe) i BVB. Sva imena dostojna kvotera.
Sta mislis ako prodju Arsenal i Barcelona da probaju s kombinovanim sastavom protiv Bayerna u četfrtfinalu?coelho41 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 20:43Ako ne bude iznenađenja imaćemoRobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:55Znači imamo zasada prolaske PSG-a, Bayerna, Cityja i Reala. Još čekamo talijanskog predstavnika u idućoj fazi
Bayern, Real, PSG, City, Arsenal, Barcelona, Inter/ATM(svejedno ko prođe) i BVB. Sva imena dostojna kvotera.
Pa ako Barcelona izbaci Napoli onda nisu prosli svi favoriti.Pensioner26 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 20:54Morat će neko okinuti. Kad se zadnji put desilo da su svi favoriti prošli u 1/4 finalecoelho41 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 20:43Ako ne bude iznenađenja imaćemoRobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:55Znači imamo zasada prolaske PSG-a, Bayerna, Cityja i Reala. Još čekamo talijanskog predstavnika u idućoj fazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.