Pa dobro donekle razumijem, mislim ima i do toga gdje je ta kilaža rasporedjena da se ne lažemo. Ova Declanova ne izgleda kao baš donekle overweight.Brokula je napisao/la: ↑07 mar 2024, 14:07Ne znam otkud ti ovo, al masa i muskaraca i zena voli overweight (donekle) partnere. Pogotovo kod zena se ovo vise istice
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Slazem se Brokulo.Brokula je napisao/la: ↑07 mar 2024, 14:07Ne znam otkud ti ovo, al masa i muskaraca i zena voli overweight (donekle) partnere. Pogotovo kod zena se ovo vise istice
Jedino ak pitate ekipu sto im je teretana zivot, onda ce vam oni vecinom reci da zenska mora biti fit. Ovi drugi romanticari ce traziti ono nesto u zenskoj i nece im smetati viska kilaza ak je ona bomboncic.
Nego ja se vise osvrnuo na to da je ljudima sok kad nekoga ne ponese pompa medija, drustvenih mreza itd. nego zive jednostavnim i normalnim zivotom te ih boli kita za to sto vecina zeli ili radi.
ARSENAL4ever
Ne moras biti toliki papak, pa nabijati na nos u svakom smislu prezasluzenu titulu, jer znas i mi smo kad smo dobijali rat biki zaustavljeni ali nismo nestali kako su to neki zeljeli, a moram da pravim paralelu s realnim zivotom jer neki to poput tebe ne mogu drugacine da dokuce.Sport90 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:15Klasicno luzersko razmisljane. Ljudi su konkurentni jedni drugima zadnjih 6-7 sezona. i u tom periodi osvoje 1 (JEDNU) titulu u vremenu cudnom, sa praznim trbinama, praznim stadionima, praznim ulicama, dok je vladala histerija medju narodom i dok je svaki vid kretanja bio ogranicen. I kao hej ta jedna je isto ili cak vece nego njihovih 5. Imali su 2 sezone u bod ili dva i oba puta su zijanili upravo zbog ovakvog razmisljanja - razmisljanje malih i vazda trazenje izgovora za vlastiti neuspijeh. Tipa nase repke bili smo dobri ali nas sudija zajebao.
Osim toga, hajd prestani biti papak i odgovori kako se to City sece ove sezone kroz prem kao sto si najavljivao na pocetku sezone, ono da kazes, yebga zajjebo sam, moja greska bilo bi dovoljno.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Klasicno djecje moderno poimanje nogometa. Osvojili u tih 7 godina ligu, LP, ova kupa. Dvaput se borili sa Cityem do zadnjeg kola, 90+ bodova i ne osvojis titulu. Cuj osvojili jednu ligu. Pa 90% navijaca bi guzice dalo za takav period njihovog kluba.BosniaBoston je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:58Likovi od generacije sa jednom osvojenom titulom prave nekakvu zlatnu eru kluba, samo degradiraju sebe i svoju bogatu historiju
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Titula koju je Liverpool osvojio je zasluzena na zelenom terenu, gdje su bili dominantni i najbolja ekipa, oni nisu titulu osvojili zato sto se desila Korona, vec su je osvojili na zelenom terenu i tu titulu ja ne umanjujem, da je manje vrijedna od bilo koje druge Cityeve titule nije - vec samo napominjem da je ambijent u kojem su osvojiti konacno tu titulu bio tuzan i nikakav.qaa18 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 14:53Ne moras biti toliki papak, pa nabijati na nos u svakom smislu prezasluzenu titulu, jer znas i mi smo kad smo dobijali rat biki zaustavljeni ali nismo nestali kako su to neki zeljeli, a moram da pravim paralelu s realnim zivotom jer neki to poput tebe ne mogu drugacine da dokuce.Sport90 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:15Klasicno luzersko razmisljane. Ljudi su konkurentni jedni drugima zadnjih 6-7 sezona. i u tom periodi osvoje 1 (JEDNU) titulu u vremenu cudnom, sa praznim trbinama, praznim stadionima, praznim ulicama, dok je vladala histerija medju narodom i dok je svaki vid kretanja bio ogranicen. I kao hej ta jedna je isto ili cak vece nego njihovih 5. Imali su 2 sezone u bod ili dva i oba puta su zijanili upravo zbog ovakvog razmisljanja - razmisljanje malih i vazda trazenje izgovora za vlastiti neuspijeh. Tipa nase repke bili smo dobri ali nas sudija zajebao.
Osim toga, hajd prestani biti papak i odgovori kako se to City sece ove sezone kroz prem kao sto si najavljivao na pocetku sezone, ono da kazes, yebga zajjebo sam, moja greska bilo bi dovoljno.
Sto se tice ove sezone zaista nisam ocekivao Liverpool na ovom nivou i mislio sam da ce biti na diobi LP, pogotovo nisam ocekivao da ce biti ovako dobri nakon sto je Klop najavio da ide.
Ali jedna titula u 8-9 godina koliko traje era Klopa nije zlatno doba, izgubljene titule za bod nisu plod lose srece vec pobjesnickog mentaliteta koje je u city usadio Pep - jer kakva god bila jaka ekipa pod pritiskom kad moras sve do kraja pobijediti je jako tesko bremeni City je oba puta to uspio a Liverpool nije (i u ne tako dalekoj proslosti slicno je bilo - kad se Stiven okliznuo). I recimo Arsenal prosle sezone - kad je postala realna sansa zatitulu i trebali se redati pobjeda za pobjedom jednostavno nisu psihicki izdrzali. Sto se tice city ove sezone igraju dobro i ocekivano skupljaju opet poprilicno velki broj bodova, ali imaju i 2 druga takmaca koji igraju isto tako fenomenalno, pogotovo Arsenal.
I moja misao je da navijaci, klub kakv je Liverpool ne smije da smatra svoju zlatnu eru period od 7-8 gidina gdje su osvojili 1 titulu i 1 LP (da je to Tot onda ok), da igraci za svoj neuspjeh (druga mjesta) ne trebaju da traze opravdanja zato sto neko drugi ima vise para, vec su iskljucivo oni krvci jer nisu osvojili 2 boda vise, jer kad je trebalo zaredati 10-15 pobjeda zaredom to nisu mogli uraditi, dok je njihov protivnik mogao.
A sto se tice relanog zivota i rata nisam shvatio sta hoces da mi time kazes.
- JayCatwright
- Kontakt:
Legendo Liverpool je npr u sezoni 18/19 dobio zadnjih 9 utakmica u ligi, isao na 97 bodova, o mentalitetu mozes pricati ako ti se desi sto i Arsenalu svake sezone, da u tom periodu klecaju koljena i da prosipas bodove. Zaboravljas da je upravo te sezone Liverpool nadoknadio tri gola prednosti u polufinalu LP protiv tvoje Barcelone i to bez Salaha i Firmina. Sta je to ako nije mentalitet ?
- JayCatwright
- Kontakt:
Solidan ball striking

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Konacno da se pospes pepelom.Sport90 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:32Titula koju je Liverpool osvojio je zasluzena na zelenom terenu, gdje su bili dominantni i najbolja ekipa, oni nisu titulu osvojili zato sto se desila Korona, vec su je osvojili na zelenom terenu i tu titulu ja ne umanjujem, da je manje vrijedna od bilo koje druge Cityeve titule nije - vec samo napominjem da je ambijent u kojem su osvojiti konacno tu titulu bio tuzan i nikakav.qaa18 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 14:53Ne moras biti toliki papak, pa nabijati na nos u svakom smislu prezasluzenu titulu, jer znas i mi smo kad smo dobijali rat biki zaustavljeni ali nismo nestali kako su to neki zeljeli, a moram da pravim paralelu s realnim zivotom jer neki to poput tebe ne mogu drugacine da dokuce.Sport90 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:15
Klasicno luzersko razmisljane. Ljudi su konkurentni jedni drugima zadnjih 6-7 sezona. i u tom periodi osvoje 1 (JEDNU) titulu u vremenu cudnom, sa praznim trbinama, praznim stadionima, praznim ulicama, dok je vladala histerija medju narodom i dok je svaki vid kretanja bio ogranicen. I kao hej ta jedna je isto ili cak vece nego njihovih 5. Imali su 2 sezone u bod ili dva i oba puta su zijanili upravo zbog ovakvog razmisljanja - razmisljanje malih i vazda trazenje izgovora za vlastiti neuspijeh. Tipa nase repke bili smo dobri ali nas sudija zajebao.
Sto se tice ove sezone zaista nisam ocekivao Liverpool na ovom nivou i mislio sam da ce biti na diobi LP, pogotovo nisam ocekivao da ce biti ovako dobri nakon sto je Klop najavio da ide.
Ali jedna titula u 8-9 godina koliko traje era Klopa nije zlatno doba, izgubljene titule za bod nisu plod lose srece vec pobjesnickog mentaliteta koje je u city usadio Pep - jer kakva god bila jaka ekipa pod pritiskom kad moras sve do kraja pobijediti je jako tesko bremeni City je oba puta to uspio a Liverpool nije (i u ne tako dalekoj proslosti slicno je bilo - kad se Stiven okliznuo). I recimo Arsenal prosle sezone - kad je postala realna sansa zatitulu i trebali se redati pobjeda za pobjedom jednostavno nisu psihicki izdrzali. Sto se tice city ove sezone igraju dobro i ocekivano skupljaju opet poprilicno velki broj bodova, ali imaju i 2 druga takmaca koji igraju isto tako fenomenalno, pogotovo Arsenal.
I moja misao je da navijaci, klub kakv je Liverpool ne smije da smatra svoju zlatnu eru period od 7-8 gidina gdje su osvojili 1 titulu i 1 LP (da je to Tot onda ok), da igraci za svoj neuspjeh (druga mjesta) ne trebaju da traze opravdanja zato sto neko drugi ima vise para, vec su iskljucivo oni krvci jer nisu osvojili 2 boda vise, jer kad je trebalo zaredati 10-15 pobjeda zaredom to nisu mogli uraditi, dok je njihov protivnik mogao.
A sto se tice relanog zivota i rata nisam shvatio sta hoces da mi time kazes.
Ako su navijaci nekog kluba zadovoljni onim sto je klub postigao ne znam u cemu je stos umanjivati to sto oni smatraju uspjehom. Meni licno je uspjeh sve sto su postigli za vrijeme Kloppa, jel moglo vise, vjv jeste ali moglo je i manje, jer LP je recimo "ukradena" Barsi, a eto City je morao 5 sezona bildati mentalitet da bi uzeo LP ako cemo vec o mentalitetu.
A za pare, pa to je Spiegel vec otkrio davno samo sto se malo svi prave (s)lijepi kad su pare u pitanju, recimo ponasaju se k'o qrve sto smo vidjeli na primjeru SP u Kataru a i Arabiji kao sto ce biti.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa Spursi sigurno bi. Guzice dali.Lillard je napisao/la: ↑07 mar 2024, 17:49Klasicno djecje moderno poimanje nogometa. Osvojili u tih 7 godina ligu, LP, ova kupa. Dvaput se borili sa Cityem do zadnjeg kola, 90+ bodova i ne osvojis titulu. Cuj osvojili jednu ligu. Pa 90% navijaca bi guzice dalo za takav period njihovog kluba.BosniaBoston je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:58Likovi od generacije sa jednom osvojenom titulom prave nekakvu zlatnu eru kluba, samo degradiraju sebe i svoju bogatu historiju
Remember, remember the 5th of November.
- JayCatwright
- Kontakt:
16 golova i 11 asistencija 

De Zerbi je otkako ga je Pep pohvalio postao Dean Smith
Dobar je de Zerbi,
malo losiji od Pottera ali solidan trener.
malo losiji od Pottera ali solidan trener.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Nije se valjda povrijedio stoper Liverpula?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al kako ih je navukao Trent brat, jedan po jedan se glupani javljaju.

- JayCatwright
- Kontakt:
Ne čudi, ali sam mislio na igrače Citya. Eno jedan po jedan odgovaraju na Trentovo pecanje.Zaniolo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 23:11i dalje te cudi zatucani karfiol??JayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2024, 23:01Al kako ih je navukao Trent brat, jedan po jedan se glupani javljaju. :bow: :opaopa: