FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Podrska Ziljkicu i ekipi !! Ne dajte ponos !! Ne dajte na sebe !!
Tjeraj Zlovenca !!
Tjeraj Zlovenca !!
Ma brate, ima nas koji su malo duze na ovom svijetu i imaju zivotnog i radnog iskustva i dugo se klub prati ovaj, malo poduze, pa i fudbal, da bi ovakve stvari mogle biti konacne. Svaki navijac ovog kluba bi trebao biti uvrijedjen sa ovom podvalom, zrtveno jagnje.
Pa zar nismo nista naucili iz dogadjaja sa Benkom i pivom ili sa Bilbijom, ili sa sad sa Vrancicem, bumerang, svaki put ista prica. Kod nas koji god igrac ne da na sebe, odmah ga tjeraj, nije podoban. Mahala stajl.
Pa zar nismo nista naucili iz dogadjaja sa Benkom i pivom ili sa Bilbijom, ili sa sad sa Vrancicem, bumerang, svaki put ista prica. Kod nas koji god igrac ne da na sebe, odmah ga tjeraj, nije podoban. Mahala stajl.
I Kodro je imao svojevremeno najbolje treninge. Takticki i na terenu odlicno pola godine. I sta onda bi? Cefnulo se nekome da nije to to, profesionalizam ma jok to, bolje Bakus. Pa idemo smjeniti Kodru da proigramo pa ceno ga opet prizivati za koju godinu.
Al nije kriv Ziljkara, jedino su gori obi ostali debili koje je povukao za sobom. (nikad mi iz glave dok sam ziv nece izaci ona presica kad izadje u gacama da podrzi "gospodina trenera")
Kriv je i Mirvic sto je uopste dosao ovdje da radi i pokusa neato da napravi, vjerovatno da je znao sa kakvim se mentalitetima susrece, nebi mu palo na pamet. Uci, sporo prilicno i fruatrirajuce ali uci.
Al spade se na efekt zrtvenog jarca izgleda. Dzaba pisati
Al nije kriv Ziljkara, jedino su gori obi ostali debili koje je povukao za sobom. (nikad mi iz glave dok sam ziv nece izaci ona presica kad izadje u gacama da podrzi "gospodina trenera")
Kriv je i Mirvic sto je uopste dosao ovdje da radi i pokusa neato da napravi, vjerovatno da je znao sa kakvim se mentalitetima susrece, nebi mu palo na pamet. Uci, sporo prilicno i fruatrirajuce ali uci.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slobodno nek citaju forum igraci i Nek znaju da vise nema tjeranja trenera i njihovog zaprdjivanja. Ima da trcis i radis sto ti se radi za 5.6,7 hiljada maraka a ne da mi sa 3x, 4x manjim primanjima odvajamo da ih gledamo a oni NE ZELE, NECE da igraju, HALO? Proffesional football player at FK Sarajevo kao sto vecina jedva ceka da zakaci na profil. Znaci, nepostovanje prvo prema navijacima. Pa ima da ZELIS maradona sa aliexpressa. Dosta vise svakih 6 mjeseci trenera mijenjati pa nek je i ovaj najgori na svijetu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ti ako nas ne prosvjetlis ovdje na forumu nece niko. Sa svojim zivotnim i radnim iskustvom.Stroj1946 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 09:26Ma brate, ima nas koji su malo duze na ovom svijetu i imaju zivotnog i radnog iskustva i dugo se klub prati ovaj, malo poduze, pa i fudbal, da bi ovakve stvari mogle biti konacne. Svaki navijac ovog kluba bi trebao biti uvrijedjen sa ovom podvalom, zrtveno jagnje.
Ovo boldirano. Pa sam sebi kontritas. Mi nikad nismo tjerali igrace, mi smo uvijek nasli krivca u treneru i tjerali trenera. Zato sad imas sta imas, igrace koji znaju da u svakom trenutku mogu da naprave klan da ga maknu. Smijesno
Kakav ba vise Vrancic, nista od ocekivanog nije na terenu pokazao a ovdje se pise o njemu ko da je De Brujne licno. Nista, al bas nista! Naravno uvijek se vracamo da su bilo bolji oni tamo kad ide lose
-
- Kontakt:
Ne treba slovenca tjerat, neka ga, nek radi, nek se fajta. Ko ga yebe, placen je, zato je i doveden. Nema podrsku koju je imao, al neka se pati debil. Kad se kurcis da znas i furas se da si trener, radi pa da vidimo od kakvog si materijala.....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa evo prvi sam ja pravio probleme u svojoj firmi, jer nisam dao se skače po meni i ne znam se drugačije izboriti sa nepravdom. Ali zbog toga postoji menadžment. Ko je onaj ko upravlja kolektivom. Najlakše je otjerati nekog i dovesti novog, pa sve ispočetka. Sa druge strane, ja sam jedan od onih uposlenika koji navuče najviše love. Jel pametno tjerati problematičnog radnika koji je jako produktivan ili možda treba sjesti za stol i iskomunicirati. Opet kažem, to je posao menadžmenta.
Ja ne znam u kojem poslu je visoka fluktuacija ustvari dobra stvar.
Branim FKS

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ziljka ne obaziri se i ignorisi pozitivne komentare
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mislim da je rigidno biranje strana ustvari pogrešni pristup. To vodi u daljnju polarizaciju u klubu.
Ali eto takvo smo društvo da volimo čvrsto birati neke strane iako i sami ne shvatamo šta je cilj. Baš kao sa politikom u Sarajevu. Biraju se i brane političke opcije koje se više vole i od matere rođene.
Meni je baš bilo zanimljivo kako niko u diskusiji zalizani vs janez nije spomenuo kako ga je zalizani bukvalno pregazio u direktnom okršaju. Opet ne biram stranu, ali kažem kako jeste. I niko ne igra lopte da izgubi
Ali eto takvo smo društvo da volimo čvrsto birati neke strane iako i sami ne shvatamo šta je cilj. Baš kao sa politikom u Sarajevu. Biraju se i brane političke opcije koje se više vole i od matere rođene.
Meni je baš bilo zanimljivo kako niko u diskusiji zalizani vs janez nije spomenuo kako ga je zalizani bukvalno pregazio u direktnom okršaju. Opet ne biram stranu, ali kažem kako jeste. I niko ne igra lopte da izgubi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- napoleon72
- Kontakt:
Tacno tako jbt, prva asocijacija na tog slinu mi je ono skakanje u gacama. Ljigo pravi, nisam ga mirisao od prvog dana. Sto jednom neko napisa, ko ti u svakoj recenici ubaci "iskreno brate", nit je iskren nit je brat.nokee je napisao/la: ↑08 mar 2024, 09:27I Kodro je imao svojevremeno najbolje treninge. Takticki i na terenu odlicno pola godine. I sta onda bi? Cefnulo se nekome da nije to to, profesionalizam ma jok to, bolje Bakus. Pa idemo smjeniti Kodru da proigramo pa ceno ga opet prizivati za koju godinu.
Sjecam se dobro da si me ti prozivao kad sam rekao da bih se radije rijesio Ziljkica nego Ikica. Ikic mozda nema fudbalske kvalitete koje ovaj prco ima, al nije hinja, nije ulizica nikom, nije mina u svlacionici, profesionalac je kao i svaki Hrvat ikad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Prosle godine 5-cu uvalimo velezu
Zamisli u doba Mamica da neko u Dinamu bojkotuje. Ubio bi boga u njima. Samo je problem sto je Mirvic polu gay pa ne moze svojoj zeni da komanduje a kamoli ziljkicu i kompaniji
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
stvorise ljudi pricu o Ziljkicu na osnovu jednog posta nepoznatog lika na nekom forumu,nit izvora informacije nit potvrde o istinitosti.
Elem ja ne znam sto Oliveira ne nosi vazda kapitensku i sto je se lutalo sa kapitenom,ako to ne moze biti mustafic onda mora biti oliveira.
jos se sjecam kad je psv prodao Afelaja Barseloni ,stavili ga kao 20godisnjaka da bude kapiten i onda barci rekli skuplja cijena jer je to nas kapiten,vodilja tima,vodja na terenu...
Elem ja ne znam sto Oliveira ne nosi vazda kapitensku i sto je se lutalo sa kapitenom,ako to ne moze biti mustafic onda mora biti oliveira.
jos se sjecam kad je psv prodao Afelaja Barseloni ,stavili ga kao 20godisnjaka da bude kapiten i onda barci rekli skuplja cijena jer je to nas kapiten,vodilja tima,vodja na terenu...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- hordasDoboj
- Kontakt:
Koliko ovdje ima štrumfova na temi, evo ovaj SamoDaKazem prednjači čuj zeljkan ima zdraviju atmosferu od nas ljudi pred ispadanjem nisu qrcem mrdnuli. MRŠ
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Haha

Ja fkt mislio klub se nešta oglašavao, adresirao probleme igračima isl. Slabo koristim FB pa kontam nisam informisan. Uđem tamo zadnje dvije objave, najava utakmica. Znači sve šuplja, mahalska isl.
PA čak i da se nekim igračima zahvali i uruče papiri ne bi bili žrtvena janjad već bi se uradilo ono što i sami navijači žele. Ko je zviždao Ziljkiću na sred Koševa dok je izlazio protiv Borca, ko ga zove kepecom? I takve primitivne reakcije prema igračima svog kluba neko sada želi fakturisati investitoru i treneru koji nikoga ne imenuju, od Mirvića čak imaju i javnu podršku.
PA čak i da se nekim igračima zahvali i uruče papiri ne bi bili žrtvena janjad već bi se uradilo ono što i sami navijači žele. Ko je zviždao Ziljkiću na sred Koševa dok je izlazio protiv Borca, ko ga zove kepecom? I takve primitivne reakcije prema igračima svog kluba neko sada želi fakturisati investitoru i treneru koji nikoga ne imenuju, od Mirvića čak imaju i javnu podršku.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nekima je ovdje Ziljkic bolji od Penarande. Da se razumijemo, gluposti su okrivljavati jednog igrača za stanje na terenu, ali jedva cekam da se rijesimo i ovog gmaza.
Baš me zanima šta je uradio hazre zvani Allahami
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ako si nezadovoljan pojavi se na kosevu i gostovanjima pa psuj kome hoces, a ne iz toplog doma svaki dan pametovati i to vrlo vjerovatno bez clanske
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, nedimmmm1337, Proximic, relativizam, rimljanin90, Rodman i 83 gosta.