FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

kempes
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kempes » 08 mar 2024, 10:46

SamoDaKazeem je napisao/la:
07 mar 2024, 22:35
JVVVST je napisao/la:
07 mar 2024, 21:15
Istinasamo123 je napisao/la:
07 mar 2024, 17:53

Priznaj reci ne znam nadji nekog ko zna ili goni se u sto pm...
Svaka cast za teretanu kamp i sporedne stvari ali mi nismo gradjevinska firma nismo rijaliti za one spodobe koje je dove u klub i nismo razvojni klub za mlade igrace nego smo najveci klub u drzavi koji mora da tezi da uvijek bude prvi i najbolji a ne cilj je evropa, boze sacuvaj.
Ista prica ko kad su kmeljovci tjerali Misimovica. I otjerase ga. Vidimo gdje su otad, a i mi ne bi nista bolji bili da otjeramo naseg Misimovica.

Oni su otad tačno tu gdje smo i mi.Za razliku od nas,imaju zdraviju atmosferu oko kluba,a eto pokazali su da i takvi raspali nas karnu bez po muke.
Dokle god Sarajevo predstavljaju Potura i Ajla bićemo predmet šprdnje.
I tu famoznu teretanu je Kanton napravio,tačnije Magoda dao pare nije svemogući Mirva.
On pare troši na Penerande.
Halo, jesi dobar ti?

Kakva zdrava atmosfera, bore se za goli opstanak, u besparici. huliganski narkomani vidno isfrustrirani, pa terorisu nasu djecu, sve sto se desava oko tog kluba je agonija i ciganija.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 mar 2024, 10:51

napoleon72 je napisao/la:
08 mar 2024, 09:53
nokee je napisao/la:
08 mar 2024, 09:27
I Kodro je imao svojevremeno najbolje treninge. Takticki i na terenu odlicno pola godine. I sta onda bi? Cefnulo se nekome da nije to to, profesionalizam ma jok to, bolje Bakus. Pa idemo smjeniti Kodru da proigramo pa ceno ga opet prizivati za koju godinu.
Al nije kriv Ziljkara, jedino su gori obi ostali debili koje je povukao za sobom. (nikad mi iz glave dok sam ziv nece izaci ona presica kad izadje u gacama da podrzi "gospodina trenera")
Kriv je i Mirvic sto je uopste dosao ovdje da radi i pokusa neato da napravi, vjerovatno da je znao sa kakvim se mentalitetima susrece, nebi mu palo na pamet. Uci, sporo prilicno i fruatrirajuce ali uci.
Al spade se na efekt zrtvenog jarca izgleda. Dzaba pisati
Tacno tako jbt, prva asocijacija na tog slinu mi je ono skakanje u gacama. Ljigo pravi, nisam ga mirisao od prvog dana. Sto jednom neko napisa, ko ti u svakoj recenici ubaci "iskreno brate", nit je iskren nit je brat.
Sjecam se dobro da si me ti prozivao kad sam rekao da bih se radije rijesio Ziljkica nego Ikica. Ikic mozda nema fudbalske kvalitete koje ovaj prco ima, al nije hinja, nije ulizica nikom, nije mina u svlacionici, profesionalac je kao i svaki Hrvat ikad.
Ma jesam vjerovatno ali vise zbog ucinka na terenu jer nas je nosio tada. Ali evo sta ti znaci sad ako je ovo sve tacno a nekako svi smo povjerovali poznavajuci njegov karakter i ono sto smo vidjeli na terenu od njega od kako je dosao Rozman. Za Ikica isto sve stoji ali morao gledati i nekakav doprinos igri.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 08 mar 2024, 11:07

Krivci za neuspjeh, redom.

Mirvic
Rozman
Ibricic
igraci
navijaci

Prvo Mirvic da se makne iz kuhinje
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 08 mar 2024, 11:08

Al likovi koji napisu da je tamo zdravija atmosfera bukvalno zasluzuju dozivotni ban ovdje. Msm ili su to mali plavi pa namjerno pisu ili ljudi fakat vjeruju u to sto je puno gore ... bolje nam je da se ugasimo nego da imamo filozofiju kao oni i takve navijace bukvalno volio bih da se ugasimo samo takvi da ne budemo da nam se takvi kriminalci motaju oko kluba... ocito raja nema pojma sta pise. Kome se ne svidja nek prestane pratiti klub i to je to, **** vas oni. Samo zelim da izadje istina na vidjelo da znamo sta se desava i zasto igraci nece da igraju.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 08 mar 2024, 11:14

TurkishAirlines je napisao/la:
08 mar 2024, 11:07

Mirvic
Rozman
Ibricic
igraci
navijaci

Zasto Mirvic? Jer ulaze u klub, pravi nam infrastrukturu? Jedina njegova greska je sto je napravio previse dobre uslove za ovu ligu.

Rozman? Mozda, upao je u krizu, hocemo li nakon prve krize nekog sa debelim ugovorom prekriziti, i komplet njegove pratece ljude isplacivati?

Za Ibricica bi se morao napraviti upgrade.

Zasto navijaci? Sta im to mi radimo? Sta smo mi skrivili evo zivo me zanima.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 mar 2024, 11:20

Mirvic
Rozman
Ibricic
igraci
navijaci

Ma ja najbolje da se vratimo u doba muce

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 08 mar 2024, 11:29

kempes je napisao/la:
08 mar 2024, 11:14

Mirvic
Rozman
Ibricic
igraci
navijaci

Zasto Mirvic? Jer ulaze u klub, pravi nam infrastrukturu? Jedina njegova greska je sto je napravio previse dobre uslove za ovu ligu.

Rozman? Mozda, upao je u krizu, hocemo li nakon prve krize nekog sa debelim ugovorom prekriziti, i komplet njegove pratece ljude isplacivati?

Za Ibricica bi se morao napraviti upgrade.

Zasto navijaci? Sta im to mi radimo? Sta smo mi skrivili evo zivo me zanima.
Mirvic, zato od kad je on dosao tu mi smo postali kanta za nabijanje koja stigne do 4. mjesta na tabeli uz uvijek 100+ problema koje nas prate svake sezone. Zato sto manipulise, ne razumije se u fudbal i zato sto je kroz njegovo sarajevo proslo toliko miliona a mi se jos uvijek od borbe za 4 mjesto nismo odvojili. opciju da platis nekog da ti vode klub ili da se makne iz kuhinje

Rozma, zato sto nije uspio da napravi pobjednicku ekipu unatoc tome sto mu se sve omogucilo, dobio slobodu u radu, itd. Mi smo trenutno qurac po igri, zalaganju, rezultatima sto je direktna krivica trenera

Ibricic, zato sto je strumf, i yebo mu real madrid tele.

Igraci zato jer niko od njih nije zasluzio da nosi dres FK Sarajeva.

Navijaci zato sto treba samo da idemo, pratimo i gledamo FKS i da se ne pitamo nista. Sto donisimo ocito vise stete finansijski nego sto doprinosimo.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 08 mar 2024, 11:36

ne rezite granu na kojoj sjedite. Investitor vlasnik sta god da je, radi ono sto treba da radi. Htjeli smo svi trenera, svi su pisali dovedi i cistacisu sa strane. Trazili ste - dobili ste i hajde da se drzimo tvoje posljednje recenice - poentirao si.

@TurkishAirlinesNavijaci zato sto treba samo da idemo, pratimo i gledamo FKS i da se ne pitamo nista. Sto donisimo ocito vise stete finansijski nego sto doprinosimo.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 mar 2024, 11:38

boki86 je napisao/la:
08 mar 2024, 11:20

Mirvic
Rozman
Ibricic
igraci
navijaci

Dok se Mučo kao vlasnik Popaja i nezvanični sportski direktor pitao oko pojačanja, mi smo osvojili kup, titulu i igrali trece pretkolo Lige prvaka :D

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 08 mar 2024, 11:42

Lucas je napisao/la:
08 mar 2024, 11:38
boki86 je napisao/la:
08 mar 2024, 11:20

Mirvic
Rozman
Ibricic
igraci
navijaci

Dok se Mučo kao vlasnik Popaja i nezvanični sportski direktor pitao oko pojačanja, mi smo osvojili kup, titulu i igrali trece pretkolo Lige prvaka :D
wow, ima li kakav trofej za trece pretkolo? Zivim za dan kad cu djeci pricati kako smo igrali u trecem pretkolu.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 08 mar 2024, 11:44

napoleon72 je napisao/la:
08 mar 2024, 09:53
nokee je napisao/la:
08 mar 2024, 09:27
I Kodro je imao svojevremeno najbolje treninge. Takticki i na terenu odlicno pola godine. I sta onda bi? Cefnulo se nekome da nije to to, profesionalizam ma jok to, bolje Bakus. Pa idemo smjeniti Kodru da proigramo pa ceno ga opet prizivati za koju godinu.
Al nije kriv Ziljkara, jedino su gori obi ostali debili koje je povukao za sobom. (nikad mi iz glave dok sam ziv nece izaci ona presica kad izadje u gacama da podrzi "gospodina trenera")
Kriv je i Mirvic sto je uopste dosao ovdje da radi i pokusa neato da napravi, vjerovatno da je znao sa kakvim se mentalitetima susrece, nebi mu palo na pamet. Uci, sporo prilicno i fruatrirajuce ali uci.
Al spade se na efekt zrtvenog jarca izgleda. Dzaba pisati
Tacno tako jbt, prva asocijacija na tog slinu mi je ono skakanje u gacama. Ljigo pravi, nisam ga mirisao od prvog dana. Sto jednom neko napisa, ko ti u svakoj recenici ubaci "iskreno brate", nit je iskren nit je brat.
Sjecam se dobro da si me ti prozivao kad sam rekao da bih se radije rijesio Ziljkica nego Ikica. Ikic mozda nema fudbalske kvalitete koje ovaj prco ima, al nije hinja, nije ulizica nikom, nije mina u svlacionici, profesionalac je kao i svaki Hrvat ikad.
Sve navedeno je kontra, Ikic ima kvalitet ali je daleko od profesionalca. Igrac koji je bio duzan cijeloj svlacionici zbog problema s kockom.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2024, 11:48

Rožman: Dobio sam podršku kluba nakon Zvijezde 09, prihvatam sve kritike, pustite igrače...

Klub sa Koševa poražen je u vječitom derbiju 3:0, a spominjao se i odlazak šefa struke Simona Rožmana. Rožman je ipak ostao, a danas je bio 'zaključan', no kasnije je 'otvorio' dušu.

Danas se i obratio na press konferenciji, te najavio duel sa Igmanom iz Konjica sutra na Koševu.

"Nećemo se vraćati šta je već bilo. Riješili smo mnogo toga između sebe, imao sam energičnu ekipu na trenigu. Očekujem defanzivnu ekipu Igmana, znaju igrati na rezultat. Što se nas tiče, Krdžalić ide na operaciju koljena, pregledi su to pokazali, Iliev ima kartone, a stanje Mehmedovića ćemo vidjeti danas.

Jučer nije trenirao, pa vidjet ćemo. Očekujem novu energiju, jedva čekam utakmicu i da vidimo šta možemo. Kvalitet nije upitan, odnos je prioritet i da nadam se da su glave na mjestu. Vjerujem u igrače, vjerujem u njihovo zajedinštvo", rekao je Rožman.

Šta se dešavalo ove sedmice nakon derbija. Da li ste otjerali Ziljkića, da li ste ponudili mandat na raspolaganje?

"Mi sve što za javnost riješavamo preko PR službe. Klub tako funkcioniše, sve stvari se riješe preko medija. Nakon Zvijezde 09 sam pričao o svom statusu sa klubom, dobio sam podršku. Danas sam tu, spremamo se za narednu utakmicu.

Što se tiče igrača, vidjet će te sve sutra. Sve je najbolje riješiti u klubu".

Ne bježim, ne tražim alibi, znam naše ciljeve. Mi smo imali ciljeve prije sezone, još uvijek je sve u igri. Kada budu dobri rezultati, biće nam svima lakše. Moramo dobiti narednu utakmicu, a i kada je bilo dobro bilo je kritika. Ako dobijete, onda kažu nije trava dovoljno zelena. Najviše sam krivac za situaciju koja se desila... Ova sedmica je bila dobra, vjerujem igračima, pogledali smo se u lice i vjerujem u ovu ekipu".

Gdje vidite probleme u ove prethodne četiri utakmice?

"Sa Borcem smo igrali dobro. Neću reći da je samopouzdanje na vrhunskoj razini... Meni je najbitnije da skupimo glave, da ih izoliramo od svega sa strane, a jedan pozitivan rezultat sve može vratiti. Kakav sam ja vođa ako nisam optimističan?

Nama sigurno nedostaje jedan pozitivan rezultat. Ako poznajete samu igru, kada imaš samopouzdanje, sve je drugačije. Dobili smo dobru 'šamarčinu' svi, kritikujte mene, sve je na meni, a igrače pustitite neka odigraju sve i iznesu sezonu".

Mnogi kažu da ekipa nema pravog lidera, pravog vođu?

"Lider se sam napravi. Neće trener reći 'e ti ćeš biti lider'... Niko se nije sada istakao da to bude. Nemamo igrača koji će sam povući to... Igrači to vide i razumiju, oni su sami razočarani, ne mogu shvatiti zašto ne idu za igračem, zašto na povratnom pasu rade greške. Pokušavamo ih smiriti".

Da li će biti promjena u ekipi u odnosu na posljednje mečeve?

"Tražili smo kostur ekipe, ali rezultati su se potrefili da smo tražili i nismo još našli. Moramo naći varijantu dobru. Sigurno će biti promjena u ekipi".

Sutra je meč bez publike?

"Za mene to nije dobra stvar. Igrači moraju biti spremni da prihvate kritike i pohvale sa tribina, to je tako. Volim da su tribine pune, nogomet se igra zbog navijača. Ako mi ne možemo podnijeti pritisak ili izazov, onda se bolje ostaviti toga".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 mar 2024, 11:49

ni potrcao nije ovaj ide na operaciju :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 08 mar 2024, 11:49

Nadati se da je sve riješeno i izlađeno kako Rožman kaže.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 mar 2024, 11:55

Napokon da barem javno ovako prihvati dio kritike i krivice na sebe.
- FKS -

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 mar 2024, 11:58

Hajdeee je napisao/la:
08 mar 2024, 11:55
Napokon da barem javno ovako prihvati dio kritike i krivice na sebe.
Recimo, onaj sto voli Sarajevo vise od života, nikad za nekoliko mandata nije preuzeo odgovornost ni za jedan jedini poraz.

XRP
Kontakt:

Post Postao/la XRP » 08 mar 2024, 12:01

Ma ovo je gospodin trener

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 mar 2024, 12:12

MortemHz je napisao/la:
08 mar 2024, 11:48
Rožman: Dobio sam podršku kluba nakon Zvijezde 09, prihvatam sve kritike, pustite igrače...

Klub sa Koševa poražen je u vječitom derbiju 3:0, a spominjao se i odlazak šefa struke Simona Rožmana. Rožman je ipak ostao, a danas je bio 'zaključan', no kasnije je 'otvorio' dušu.

Danas se i obratio na press konferenciji, te najavio duel sa Igmanom iz Konjica sutra na Koševu.

"Nećemo se vraćati šta je već bilo. Riješili smo mnogo toga između sebe, imao sam energičnu ekipu na trenigu. Očekujem defanzivnu ekipu Igmana, znaju igrati na rezultat. Što se nas tiče, Krdžalić ide na operaciju koljena, pregledi su to pokazali, Iliev ima kartone, a stanje Mehmedovića ćemo vidjeti danas.

Jučer nije trenirao, pa vidjet ćemo. Očekujem novu energiju, jedva čekam utakmicu i da vidimo šta možemo. Kvalitet nije upitan, odnos je prioritet i da nadam se da su glave na mjestu. Vjerujem u igrače, vjerujem u njihovo zajedinštvo", rekao je Rožman.

Šta se dešavalo ove sedmice nakon derbija. Da li ste otjerali Ziljkića, da li ste ponudili mandat na raspolaganje?

"Mi sve što za javnost riješavamo preko PR službe. Klub tako funkcioniše, sve stvari se riješe preko medija. Nakon Zvijezde 09 sam pričao o svom statusu sa klubom, dobio sam podršku. Danas sam tu, spremamo se za narednu utakmicu.

Što se tiče igrača, vidjet će te sve sutra. Sve je najbolje riješiti u klubu".

Ne bježim, ne tražim alibi, znam naše ciljeve. Mi smo imali ciljeve prije sezone, još uvijek je sve u igri. Kada budu dobri rezultati, biće nam svima lakše. Moramo dobiti narednu utakmicu, a i kada je bilo dobro bilo je kritika. Ako dobijete, onda kažu nije trava dovoljno zelena. Najviše sam krivac za situaciju koja se desila... Ova sedmica je bila dobra, vjerujem igračima, pogledali smo se u lice i vjerujem u ovu ekipu".

Gdje vidite probleme u ove prethodne četiri utakmice?

"Sa Borcem smo igrali dobro. Neću reći da je samopouzdanje na vrhunskoj razini... Meni je najbitnije da skupimo glave, da ih izoliramo od svega sa strane, a jedan pozitivan rezultat sve može vratiti. Kakav sam ja vođa ako nisam optimističan?

Nama sigurno nedostaje jedan pozitivan rezultat. Ako poznajete samu igru, kada imaš samopouzdanje, sve je drugačije. Dobili smo dobru 'šamarčinu' svi, kritikujte mene, sve je na meni, a igrače pustitite neka odigraju sve i iznesu sezonu".

Mnogi kažu da ekipa nema pravog lidera, pravog vođu?

"Lider se sam napravi. Neće trener reći 'e ti ćeš biti lider'... Niko se nije sada istakao da to bude. Nemamo igrača koji će sam povući to... Igrači to vide i razumiju, oni su sami razočarani, ne mogu shvatiti zašto ne idu za igračem, zašto na povratnom pasu rade greške. Pokušavamo ih smiriti".

Da li će biti promjena u ekipi u odnosu na posljednje mečeve?

"Tražili smo kostur ekipe, ali rezultati su se potrefili da smo tražili i nismo još našli. Moramo naći varijantu dobru. Sigurno će biti promjena u ekipi".

Sutra je meč bez publike?

"Za mene to nije dobra stvar. Igrači moraju biti spremni da prihvate kritike i pohvale sa tribina, to je tako. Volim da su tribine pune, nogomet se igra zbog navijača. Ako mi ne možemo podnijeti pritisak ili izazov, onda se bolje ostaviti toga".
Gledaj novinara debila, cuj pitanje jeste li otjerali ziljkica, kakvo je to pitanje, majku li vam nepismenu, niste u kafani. Zamisli da novinari u engleskoj pitaju gvardiolu, jeste li otjerali grealisha. Fuj klosari nepismeni, sa kupljenim diplomama.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 08 mar 2024, 12:29

Zar stvarno misliš da je neko pitao baš tako?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 mar 2024, 12:51

Sta očekivati od momka koji se druži sa Elvisom Keljmendijem?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], NazorUso, Posejdon i 87 gostiju.