Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
On ne može braniti ni za Srbiju a kamoli Belgiju. Ne vjerujem da cilja na njih, to mi nema previše logike.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kako Svilara ikako povezaše sa nama.
On i ima belgijski pasoš,svi su im golmani 30+ još i nisu neka kvaliteta.Bar ne svjetski nivo.
Kurtoa neće igrati EP, momak je vidio svoju šansu.
Vjerojatno ima i uticaj Lukakua koji mu je saigrač.
On i ima belgijski pasoš,svi su im golmani 30+ još i nisu neka kvaliteta.Bar ne svjetski nivo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
U Belgiji su mu bolje šanse nego u Srbiji. Courtois ima 32 godine, a golmani koji su sad pozvani u belgijsku reprezentaciju su nikakve kvalitete.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Imaju Vandervoorta, kupio ga Leipzig, ali ga ostavili u Genku do kraja sezone. U Leipzigu ce vjerovatno biti prvi golman, jer Gulacsi ima 33 godine. Tesko da je Svilar bolji od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaki moguci medij u hrvatskoj je naglasio da Sucic mora dobit poziv Dalica a o komentarima da ne pricam. Jos jednom u nizu gubimo strasnog igraca zbog nesposobnih selektora i ljudi u savezu ili ocigledno nije u interesu kad je kvalitetan igrac da igra za nas nego za komsije. Nema mi logike da nas je odbio sto pojedini pricaju a na spisku je za u21 reprezentaciju
Pa odbio nas jer hoce za Hrvate da igra. A njemu je bolje da igra i za mladu reprezentaciju dok ne rijesi papirologiju sa Hrvatima pa predje kod njih. Opet koliko toliko moze dignuti cijenu jer je reprezentativac, pa makar i nas mladi.fanatik19 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:54Svaki moguci medij u hrvatskoj je naglasio da Sucic mora dobit poziv Dalica a o komentarima da ne pricam. Jos jednom u nizu gubimo strasnog igraca zbog nesposobnih selektora i ljudi u savezu ili ocigledno nije u interesu kad je kvalitetan igrac da igra za nas nego za komsije. Nema mi logike da nas je odbio sto pojedini pricaju a na spisku je za u21 reprezentaciju
U ovom slucaju ja savez ne krivim ni 1%. Zvali ga, nece.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zasto niko nije izasao u javnost sa tim da nas je odbio, nema niceg konkretnog osim komentara ljudi i medijskih nagađanja. Kakva papirologija, koliko ja znam svaki Hrvat iz BiH ima dvojno drzavljanstvo. Ne znam stvarno, momak je konstantno od pocetka sezone prelose pracen medijski u BiH isto ko da je igrac rudesa a ne dinama, a ne moze se nikome vjerovat da nas je odbio dok Savo Misimovic ili neko 3. Ne izadje u javnost sa tim kao sto se desavalo s huseinbasicem hamulicem itd..
Jos u novembru proslo okupljanje nije htio da se odazove A selekciji al nisu htjeli da ga imenujuDamirT je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:58Pa odbio nas jer hoce za Hrvate da igra. A njemu je bolje da igra i za mladu reprezentaciju dok ne rijesi papirologiju sa Hrvatima pa predje kod njih. Opet koliko toliko moze dignuti cijenu jer je reprezentativac, pa makar i nas mladi.fanatik19 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:54Svaki moguci medij u hrvatskoj je naglasio da Sucic mora dobit poziv Dalica a o komentarima da ne pricam. Jos jednom u nizu gubimo strasnog igraca zbog nesposobnih selektora i ljudi u savezu ili ocigledno nije u interesu kad je kvalitetan igrac da igra za nas nego za komsije. Nema mi logike da nas je odbio sto pojedini pricaju a na spisku je za u21 reprezentaciju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Procenat jeste veći nego kod onih sa državljanstvom Srbije jer je mnogo jači pasoš tj. putovnica pa ti se mnogo više isplati da podneseš zahtjev za istim ali daleko od toga da ima svaki. Broj je otprilike oko 70% po Hercegovini i sličnim mjestima a u Sarajevu, Zenici, Tuzli nije ni 10%.fanatik19 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 12:08Pa zasto niko nije izasao u javnost sa tim da nas je odbio, nema niceg konkretnog osim komentara ljudi i medijskih nagađanja. Kakva papirologija, koliko ja znam svaki Hrvat iz BiH ima dvojno drzavljanstvo. Ne znam stvarno, momak je konstantno od pocetka sezone prelose pracen medijski u BiH isto ko da je igrac rudesa a ne dinama, a ne moze se nikome vjerovat da nas je odbio dok Savo Misimovic ili neko 3. Ne izadje u javnost sa tim kao sto se desavalo s huseinbasicem hamulicem itd..
Možda si mislio napisati da svaki Hrvat iz BiH ima mogućnost za dvojnim državljanstvom? To bi bilo bliže istini ali te i dalje mogu odbiti iz Zagreba, zavisi kakve dokaze priložiš.
Ovo važi za običnog čovjeka, vjerujem da će igrači dobiti po hitnoj proceduri jer su od koristi državi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Tijekom utakmice u više navrata sam se uhvatio kako promatram Sučića. Čitavo vrijeme čini se neprimjetan, kao da ga nema na terenu, a onda u sekundi zabljesne i napravi nešto fenomenalno. Mislim da se dečko u Dinamu fantastično razvija i, nastavi li ovako, bit će njegova budućnost.DamirT je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:58Pa odbio nas jer hoce za Hrvate da igra. A njemu je bolje da igra i za mladu reprezentaciju dok ne rijesi papirologiju sa Hrvatima pa predje kod njih. Opet koliko toliko moze dignuti cijenu jer je reprezentativac, pa makar i nas mladi.fanatik19 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:54Svaki moguci medij u hrvatskoj je naglasio da Sucic mora dobit poziv Dalica a o komentarima da ne pricam. Jos jednom u nizu gubimo strasnog igraca zbog nesposobnih selektora i ljudi u savezu ili ocigledno nije u interesu kad je kvalitetan igrac da igra za nas nego za komsije. Nema mi logike da nas je odbio sto pojedini pricaju a na spisku je za u21 reprezentaciju
Ova vest nije preterano uznemirila čelnike FSS.DamirT je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:51Imaju Vandervoorta, kupio ga Leipzig, ali ga ostavili u Genku do kraja sezone. U Leipzigu ce vjerovatno biti prvi golman, jer Gulacsi ima 33 godine. Tesko da je Svilar bolji od njega.
- Selektor Stojković je rekao da mu Svilar svakako ne bi sad branio, a verovatno ni u skorijoj budućnosti. Tu je Vanja kao prvi golman, Rajković je takođe odličan i na njega može da računa, a u budućnosti se pravi prostor i za Đorđa Petrovića iz Čelsija.
Sugu Kovacevica niko i ne spominje

Nemaju ga sta ni spominjati kad nema nikakve mogucnosti da promijeni drzavljanstvo. Imao 22 kad je igrao za nas, samim time ne ispunjava uslove. A svakako i da ima mogucnost da promijeni drzavljastvo, nije bolji ni od jednog njihovog golmana.zgembo89 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 12:22Ova vest nije preterano uznemirila čelnike FSS.
- Selektor Stojković je rekao da mu Svilar svakako ne bi sad branio, a verovatno ni u skorijoj budućnosti. Tu je Vanja kao prvi golman, Rajković je takođe odličan i na njega može da računa, a u budućnosti se pravi prostor i za Đorđa Petrovića iz Čelsija.
Sugu Kovacevica niko i ne spominje![]()
Mada, ko ga yebe. Ne zasluzuje gofno da mu ime spomenemo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo ocigledno i on hoce da igra za Hrvate. Tako da je i ta misterija rijesena. Naravno, ako je uopste i bilo misterije.A kakva mu je reprezentativna budućnost? Stipe Pletikosa, direktor reprezentacija, Ivica Olić, Dalićev pomoćnik, kondicijski trener Luka MIlanović te predsjednik HNS-a Marijan Kustić uživo su ga gledali u Maksimiru i mogli su vidjeti igrača, koji bi mogao biti i budućnost Vatrenih. Ne odmah, dakako, ali taj 21-godišnji Bugojanac rođen u Livnu, još uvijek je ‘nogometni državljanin’ BiH, s jasnom željom da bi, kao i bratić Luka Sučić, želio igrati za Hrvatsku. Ništa ne košta da HNS krene u akciju, ‘promijeni’ mu papire, pa što bude… Ali, kad netko ovako odigra u Dinamovu dresu europsku utakmicu, onda je svakako kalibar da jednog dana nosi i dres Vatrenih. Pogotovo ako nastavi u istom tonu!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To i dalje samo mediji skreću pažnju selektoru na igrača, nema tu ništa konkretno još. Mada, ako shvati da je kvalitet za Hrvatsku, nemamo mi tu šta tražiti, objektivno.DamirT je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:26Evo ocigledno i on hoce da igra za Hrvate. Tako da je i ta misterija rijesena. Naravno, ako je uopste i bilo misterije.A kakva mu je reprezentativna budućnost? Stipe Pletikosa, direktor reprezentacija, Ivica Olić, Dalićev pomoćnik, kondicijski trener Luka MIlanović te predsjednik HNS-a Marijan Kustić uživo su ga gledali u Maksimiru i mogli su vidjeti igrača, koji bi mogao biti i budućnost Vatrenih. Ne odmah, dakako, ali taj 21-godišnji Bugojanac rođen u Livnu, još uvijek je ‘nogometni državljanin’ BiH, s jasnom željom da bi, kao i bratić Luka Sučić, želio igrati za Hrvatsku. Ništa ne košta da HNS krene u akciju, ‘promijeni’ mu papire, pa što bude… Ali, kad netko ovako odigra u Dinamovu dresu europsku utakmicu, onda je svakako kalibar da jednog dana nosi i dres Vatrenih. Pogotovo ako nastavi u istom tonu!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Jedina sansa da zaigra za nas je da se plasiramo na EP i pozovemo ga, premda je i to pitanje da li bi ga privuklo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TMmanija2012
- Kontakt:
Majka Marijana je iz Trnova , tu je veza sa BiH.Espiritosanto je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:45Kako Svilara ikako povezaše sa nama.
Sučić je izgubljen, to je već poznato, ali ova situacija treba da ojača podršku igračima poput Leona Barišića koji je od početka bio počašćen pozivom u A reprezentaciju.
Znači izgubili smo i Baždara i Sučića.
Doduše sa Baždarom su razgovarali, tako da se ne može kriviti ni Misimović, a ni savez.
Doduše sa Baždarom su razgovarali, tako da se ne može kriviti ni Misimović, a ni savez.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sučić je izgubljen onog dana kada je popisao za Dinamo i počeo standardno igrati.Igrač Dinama kojinsa 21 godinom igra redovno, ima samo jedan put a to je reprezentacija Hrvatske.Ja ga više ne bih pozivao ni u mladu reprezentaciju, džaba zauzima mjesto nekom momku koji bi srcem igrao za BiH.
Odbio poziv, ček 'rvateovisnik je napisao/la: ↑08 mar 2024, 16:11Sučić je izgubljen onog dana kada je popisao za Dinamo i počeo standardno igrati.Igrač Dinama kojinsa 21 godinom igra redovno, ima samo jedan put a to je reprezentacija Hrvatske.Ja ga više ne bih pozivao ni u mladu reprezentaciju, džaba zauzima mjesto nekom momku koji bi srcem igrao za BiH.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤