Nije sramota izgubiti od bolje ekipefukara87 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 22:23Jestel to skinuli gace StupcaniciTruhlo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 21:56Stupčanica ulazi u PLmontolivo18 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 21:54Sledeće sezone neće biti dva gostovanja na Tušnju. Mi u PL, a Tuzla City, ako ispadne, igrat će na svom stadionu u Simin Hanu.![]()
![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
To je tacno, ali dzaba ti i Mbappe ovdje ako oni podmazu sudije, a nije da nemaju para za to. Ali opet mislim da ulazimo na kraju sezone.montolivo18 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 22:02Ma nema od toga ništa, vjeruj mi. Evo samo pogledaj stanje na tabeli, oni imaju samo tri boda zaostatka za nama, to je realno ništa. Umjesto da se pojačaju i dovedu neke iskusne igrače i da pokušaju s nama se boriti do kraja, oni ništa. Evo primjer, mi smo doveli Erića, Cvijanovića, Komazeca, Ignjatovića, Mihalja, i treba sad doći još jedan ekstra igrač, dok recimo oni su doveli Jahju Bajrića, Kemala Mujarića i Sedada Subašića.Truhlo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 21:56Stupčanica ulazi u PLmontolivo18 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 21:54Sledeće sezone neće biti dva gostovanja na Tušnju. Mi u PL, a Tuzla City, ako ispadne, igrat će na svom stadionu u Simin Hanu.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@simone daj ljudima statut
Hajd razumijem sve što čaršija radi, ali da sakrivaju statut udruženja to je novi nivo
Sakrivaju statut od javnosti i onda pozivaju javnost da se učlani u klub, a javnost nema pojma koje su obaveze članova jer nemaju uvida u statut

Hajd razumijem sve što čaršija radi, ali da sakrivaju statut udruženja to je novi nivo
Sakrivaju statut od javnosti i onda pozivaju javnost da se učlani u klub, a javnost nema pojma koje su obaveze članova jer nemaju uvida u statut
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
truhlo opet pocinje sa smaranjem
vrjeme je da se obratim adminu
vrjeme je da se obratim adminu
-
simonknows
- Kontakt:
Ma ne da se to nikome ovako. Nije da će neko zloupotrijebiti, nego valjda ima neki red. Znaš pljuvat na internetu? Bez osnovnog znanja o djelovanju kluba u ovom periodu? Pa ne možeš onda očekivati da ti se neko pravda i podnosi šta hoćeš na tom istom internetu. Dođeš u prostorije kluba i dobit ćeš ga ukoričenog ako treba s potpisom skupštinara "Od Ace za mog dragog..." . To neće dobit nikad ovdje ni bilo gdje drugo na internetu.Truhlo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 22:33@simone daj ljudima statut![]()
Sakrivaju statut od javnosti i onda pozivaju javnost da se učlani u klub, a javnost nema pojma koje su obaveze članova jer nemaju uvida u statut![]()
![]()
Evo ja ću im pomoći ako to koči da budu članovi.
Nemate obaveza kao članovi.
A ovo što kažeš za gostovanja, ne sikiraj se, prepisao Nala taktiku za gostujuće od Zaima davno
Nismo ni mi budale, a znaš ti o čemu pričam
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Smiješni ste, pa stotine statuta online, ne vidim nikakav problem da bude online jer ne sadrži nikakve povjerljive informacije.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 06:57Ma ne da se to nikome ovako. Nije da će neko zloupotrijebiti, nego valjda ima neki red. Znaš pljuvat na internetu? Bez osnovnog znanja o djelovanju kluba u ovom periodu? Pa ne možeš onda očekivati da ti se neko pravda i podnosi šta hoćeš na tom istom internetu. Dođeš u prostorije kluba i dobit ćeš ga ukoričenog ako treba s potpisom skupštinara "Od Ace za mog dragog..." . To neće dobit nikad ovdje ni bilo gdje drugo na internetu.Truhlo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 22:33@simone daj ljudima statut![]()
Sakrivaju statut od javnosti i onda pozivaju javnost da se učlani u klub, a javnost nema pojma koje su obaveze članova jer nemaju uvida u statut![]()
![]()
A ovo što kažeš za gostovanja, ne sikiraj se, prepisao Nala taktiku za gostujuće od Zaima davno![]()
Nismo ni mi budale, a znaš ti o čemu pričam![]()
Sigurno ste neku čarlamu preko zime odradili u statutu, pa vas strah reakcije pravi Slobodaša. Gradskim parama privatizovali klub
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Također i klubovi sa polusocios modelom imaju statut online:
https://media.fkzeljeznicar.ba/2015/04/ ... VI-PDF.pdf
Eh sad kako to da Sloboda, klub sviju nas, nema statut online za sve nas
to je normalna stvar da statut bude dostupan nema potrebe sad neke filozofije imat
-
simonknows
- Kontakt:
Ma kralju, vidiš li šta je sve uradjeno u zadnjih 2-3 mjeseca? Ljudi žive na stadionu, jednom žena prijeti razvodom radi SlobodeTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 08:53Smiješni ste, pa stotine statuta online, ne vidim nikakav problem da bude online jer ne sadrži nikakve povjerljive informacije.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 06:57Ma ne da se to nikome ovako. Nije da će neko zloupotrijebiti, nego valjda ima neki red. Znaš pljuvat na internetu? Bez osnovnog znanja o djelovanju kluba u ovom periodu? Pa ne možeš onda očekivati da ti se neko pravda i podnosi šta hoćeš na tom istom internetu. Dođeš u prostorije kluba i dobit ćeš ga ukoričenog ako treba s potpisom skupštinara "Od Ace za mog dragog..." . To neće dobit nikad ovdje ni bilo gdje drugo na internetu.Truhlo je napisao/la: ↑07 mar 2024, 22:33@simone daj ljudima statut![]()
![]()
A ovo što kažeš za gostovanja, ne sikiraj se, prepisao Nala taktiku za gostujuće od Zaima davno![]()
Sigurno ste neku čarlamu preko zime odradili u statutu, pa vas strah reakcije pravi Slobodaša. Gradskim parama privatizovali klub![]()
Još da se sad bakćemo ima li statuta online ili ne, ko hoće ba on će doći i pogledati. Statut se traži kao da na disertaciju ide, a kad ja kažem reci kad hoćeš i dodji, ne dodje niko. A dobio bi garantujem.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Ima svako svoj klub i neka se brine o istom. Evo mene iz Zenice zaboli neka stvar za Slobodom a pogotovo za njihov statut. Ne vjerujem cime se pojedinci bave.
Ma ne spori niko šta se radi i uradilo. Pohvalili smo svi isplatu zaostalih doprinosa, PDVa, stvarno se radi. Problem je što fali tu transparentnosti i zato je većina tuzlaka skeptična i ne daje full podršku klubu. Jedno su priče po medijima kako je sve med i mlijeko, drugo su stvarni izvještaji. Ako se već radi pošteno i dobro, ne vidim problem zašto ne bi javno objavili izvještaje, statut, itd. Šećer je to radio dok ste bili u PL.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:14Ma kralju, vidiš li šta je sve uradjeno u zadnjih 2-3 mjeseca? Ljudi žive na stadionu, jednom žena prijeti razvodom radi SlobodeTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 08:53Smiješni ste, pa stotine statuta online, ne vidim nikakav problem da bude online jer ne sadrži nikakve povjerljive informacije.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 06:57
Ma ne da se to nikome ovako. Nije da će neko zloupotrijebiti, nego valjda ima neki red. Znaš pljuvat na internetu? Bez osnovnog znanja o djelovanju kluba u ovom periodu? Pa ne možeš onda očekivati da ti se neko pravda i podnosi šta hoćeš na tom istom internetu. Dođeš u prostorije kluba i dobit ćeš ga ukoričenog ako treba s potpisom skupštinara "Od Ace za mog dragog..." . To neće dobit nikad ovdje ni bilo gdje drugo na internetu.
Sigurno ste neku čarlamu preko zime odradili u statutu, pa vas strah reakcije pravi Slobodaša. Gradskim parama privatizovali klub![]()
![]()
Još da se sad bakćemo ima li statuta online ili ne, ko hoće ba on će doći i pogledati. Statut se traži kao da na disertaciju ide, a kad ja kažem reci kad hoćeš i dodji, ne dodje niko. A dobio bi garantujem.
Dario objektivno objasnio, realno Stupčanica najviše odskače kvalitetom. Nema tu mjesta istrošenim polovnjacima od 36 godina u rosteru koji 15 minuta ne mogu potrčati. Više od pola igrača na dugotrajnim profi ugovorima za razliku od ostatka lige gdje rijetko koji klub ima pro igrače.Damjanović najavio duel sa Stupčanicom: Za mene su najbolja ekipa
radi li truhlo sta u zivotu i zasto ne
Reci ti Damjanovicu neka pogleda tabelu malo i onda neka kaze jesul najbolja ekipa, istu tu ekipu smo mi dobili na Tušnju a vi cete skinut gace da bi nama kao napakostiliTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 15:33Dario objektivno objasnio, realno Stupčanica najviše odskače kvalitetom. Nema tu mjesta istrošenim polovnjacima od 36 godina u rosteru koji 15 minuta ne mogu potrčati. Više od pola igrača na dugotrajnim profi ugovorima za razliku od ostatka lige gdje rijetko koji klub ima pro igrače.Damjanović najavio duel sa Stupčanicom: Za mene su najbolja ekipa
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako bude pošteno suđenje Čelik rutinski dobija Šumare 
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Jedino mjerilo tabele je na kraju sezone. Sada je iskrivljena slika, jer ste nabrali bodova po mačkovom rasporedu. Sada ide obrnuti mačak i Stupčanica će to iskoristiti.fukara87 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 16:02Reci ti Damjanovicu neka pogleda tabelu malo i onda neka kaze jesul najbolja ekipa, istu tu ekipu smo mi dobili na Tušnju a vi cete skinut gace da bi nama kao napakostiliTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 15:33Dario objektivno objasnio, realno Stupčanica najviše odskače kvalitetom. Nema tu mjesta istrošenim polovnjacima od 36 godina u rosteru koji 15 minuta ne mogu potrčati. Više od pola igrača na dugotrajnim profi ugovorima za razliku od ostatka lige gdje rijetko koji klub ima pro igrače.Damjanović najavio duel sa Stupčanicom: Za mene su najbolja ekipa![]()
Mi smo realni, sredina tabele i nije nikakvo iznenađenje ako Stupčanica sutra pobjedi. Kvalitetan teren, realno su bolji i to je to.
naguzzili se vec celikovci
kako luzerski navijaci i klub
red je da se dobije olovo i nagovjesti dobra druga polusezona
ali kakvi njima draze drzat se 9.mjesta
mi cemo pustiti slobodi
neka oni udzu
olovo niko nevoli
kako luzerski navijaci i klub
red je da se dobije olovo i nagovjesti dobra druga polusezona
ali kakvi njima draze drzat se 9.mjesta
mi cemo pustiti slobodi
neka oni udzu
olovo niko nevoli
-
simonknows
- Kontakt:
U Bihaću prijateljska utakmica i sklanjalica domaćih
- prisonbreak
- Kontakt:
Jedino ako zele ispasti
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.