FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
84
51%
Prolazak u Play off
34
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 164

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 08 mar 2024, 18:05

BordoBBoja je napisao/la:
08 mar 2024, 18:01
Bosniak10 je napisao/la:
08 mar 2024, 13:32
Sve je ok samo se nemojte praviti da znate kakav je ko. Nikad sebi ne dopuštam da pišem da ovaj radi ovo a onaj radi ono u privatnom životu. Ne razumijem što vas uopšte zanima bilo šta se dešava van terena. Nek ljudi slave kako hoće, rade šta hoće njihov je život. Zilkić najgori čovjek na svijetu jer je izašao u gaćama i slavio sa Mirzom pobjedu pa ko nas je kleo nije dangubio. Svakog Pazarca koji zna Almedina meni priča da je duša od čovjeka, veliki vjernik, vrhunski profesionalac, i majstor za loptu. To što je možda volio Mirzu više od Simoma nije nikakav problem. Koliko igrača na ovom svijetu ne mogu smislit svoje trenere ali ih ipak poštuju radi autoriteta. Nema tu nikakvog bojkota ima samo nepoštovanja radi manjka autoriteta. Dođeš u klub i tjeraš 5-6 bitnih igrača iz ekipe koji su imali jako dobru polusezonu i tako hoćeš da pokažeš da si ti neko i nešto. A onda se čudiš što se ljudima ne sviđaš kad si mu istjerao dobre drugove i saigrače s kojima si pravio dobar rezultat. Po meni se tako ne stiče autoritet i nije glavni krivac Mirvić već sam Rožman. Sve na svijetu ovom je imao da posloži kockice a evo nakon više od pola godine kako vodi ekipu mi u rasulu. A za sve kriv Zilkić ispade koji je najveća ulizica na svijetu ako je tako što se nije ulizivao Simonu i ostao nedodirljiv u prvoj postavi? Znaju sve igrači nešto što mi ne znamo.
Ako ti se nesto ne dopada, spakujed kofere i vratis se u novi pazar
Hahahahahahahahaha isto kao da su ljudi u osnovnoj i da idu u isti razred, pa eto rastjerao ih. :rol: :rol:

Ja bih opet da mi neko objasni kojih smo se to važnih igrača riješili?

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 08 mar 2024, 18:10

Sto se kazne tice 40 hiljada smo dobili samo u trebinju iako je stetu napravila skupinica iz listice.
Ni to niko iz kluba nije uspio u nasu korist da uradi, da neko zastupa klub, da se to rijesi, nego se samo usutili pizdurine da ne bi sefu vici digli zivce.
A i ko da brani Sarajevo ismir ajla i skupina lezbaca ma dajte....
Jedini i glavni stub odbrane Sarajeva je UNFKS
Lakse je sad ovo objaviti, ali su pogrijesili momenat samo da im raja jos vise se nahebe najmilijih
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 08 mar 2024, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 mar 2024, 18:13

Hahaha jasta sigurno sa sjevera lete topovski udari na protivicke igrace i gadjanje sudija.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 08 mar 2024, 18:18

GalileoGalilei je napisao/la:
08 mar 2024, 18:05
Bosniak10 je napisao/la:
Sve je ok samo se nemojte praviti da znate kakav je ko. Nikad sebi ne dopuštam da pišem da ovaj radi ovo a onaj radi ono u privatnom životu. Ne razumijem što vas uopšte zanima bilo šta se dešava van terena. Nek ljudi slave kako hoće, rade šta hoće njihov je život. Zilkić najgori čovjek na svijetu jer je izašao u gaćama i slavio sa Mirzom pobjedu pa ko nas je kleo nije dangubio. Svakog Pazarca koji zna Almedina meni priča da je duša od čovjeka, veliki vjernik, vrhunski profesionalac, i majstor za loptu. To što je možda volio Mirzu više od Simoma nije nikakav problem. Koliko igrača na ovom svijetu ne mogu smislit svoje trenere ali ih ipak poštuju radi autoriteta. Nema tu nikakvog bojkota ima samo nepoštovanja radi manjka autoriteta. Dođeš u klub i tjeraš 5-6 bitnih igrača iz ekipe koji su imali jako dobru polusezonu i tako hoćeš da pokažeš da si ti neko i nešto. A onda se čudiš što se ljudima ne sviđaš kad si mu istjerao dobre drugove i saigrače s kojima si pravio dobar rezultat. Po meni se tako ne stiče autoritet i nije glavni krivac Mirvić već sam Rožman. Sve na svijetu ovom je imao da posloži kockice a evo nakon više od pola godine kako vodi ekipu mi u rasulu. A za sve kriv Zilkić ispade koji je najveća ulizica na svijetu ako je tako što se nije ulizivao Simonu i ostao nedodirljiv u prvoj postavi? Znaju sve igrači nešto što mi ne znamo.
Ako ti se nesto ne dopada, spakujed kofere i vratis se u novi pazar
Hahahahahahahahaha isto kao da su ljudi u osnovnoj i da idu u isti razred, pa eto rastjerao ih. :rol: :rol:

Smijesno
Presevski branitelj hinje i piromana ziLJkica
Ali dobro, kad sandzo uskoro dobije nogu, i ovaj ce otici sa teme

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 08 mar 2024, 18:26

fks74 je napisao/la:
05 mar 2024, 22:09
jurisicduska je napisao/la:
05 mar 2024, 21:58
Hajdeee je napisao/la:
05 mar 2024, 21:51
Da vidimo ko su slijedeci.
Nemoguce da je sve bilo do jednog igraca.

Ako je bilo uopste. Daj onda sve karte na stol.
Ziljkic, Mustafic, Radović , Beganovic, Durakovic , Catakovic, Andjusic.

Nemam ja problem reci. Mirzino jato ih ja zovem.
Čuj Anđušić, nije ni bio tu kad je Mirza bio trener.
Ma se re duška k'o foka. Pa zar ima neko da vjeruje ovom plaćeniku? I zar ga niste prokužili? Plaćenik je duška da afirmativno piše o Rožmanu i kao njegovim trenerskim kvalitetima, a frajer je obična ubleha. Pa vidite šta piše, ovi otjerani kao svi odbili da treniraju pod Rožmanom, u to ne bi ni djeca iz obdaništa povjerovala, pa njegovo pisanje o Kyeremehu na beku a sve da bi opravdao svog mentora Rožmana, pa pohvale za Matanovića koji je ubjedljivo najgori igrač FKS svih vremena, a otjeran onakav Zeljković a Buljubašić najbolji mladi igrač u BiH klupa. Kao da smo mi ćoravi kod očiju, on nas ubjeđuje da je igra ok,a igra niđe veze. A šta znaš, možda ga plaćaju i oni sa druge strane Miljacke, jer ovako ofirno braniti SŠ, ne znam da to može raditi neko iz pozitivnih pobuda.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 08 mar 2024, 18:42

Dudic opet dobio, sesta u nizu.
Sarajevo ljubavi moja.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 08 mar 2024, 19:08

morensa je napisao/la:
08 mar 2024, 17:32
TurkishAirlines je napisao/la:
08 mar 2024, 11:29
kempes je napisao/la:
08 mar 2024, 11:14

Zasto Mirvic? Jer ulaze u klub, pravi nam infrastrukturu? Jedina njegova greska je sto je napravio previse dobre uslove za ovu ligu.

Rozman? Mozda, upao je u krizu, hocemo li nakon prve krize nekog sa debelim ugovorom prekriziti, i komplet njegove pratece ljude isplacivati?

Za Ibricica bi se morao napraviti upgrade.

Zasto navijaci? Sta im to mi radimo? Sta smo mi skrivili evo zivo me zanima.
Mirvic, zato od kad je on dosao tu mi smo postali kanta za nabijanje koja stigne do 4. mjesta na tabeli uz uvijek 100+ problema koje nas prate svake sezone. Zato sto manipulise, ne razumije se u fudbal i zato sto je kroz njegovo sarajevo proslo toliko miliona a mi se jos uvijek od borbe za 4 mjesto nismo odvojili. opciju da platis nekog da ti vode klub ili da se makne iz kuhinje

Rozma, zato sto nije uspio da napravi pobjednicku ekipu unatoc tome sto mu se sve omogucilo, dobio slobodu u radu, itd. Mi smo trenutno qurac po igri, zalaganju, rezultatima sto je direktna krivica trenera

Ibricic, zato sto je strumf, i yebo mu real madrid tele.

Igraci zato jer niko od njih nije zasluzio da nosi dres FK Sarajeva.

Navijaci zato sto treba samo da idemo, pratimo i gledamo FKS i da se ne pitamo nista. Sto donisimo ocito vise stete finansijski nego sto doprinosimo.
Više volim samo čitati ali nekada moram i odgovoriti na postove poput tvojih. Da li ti uopšte znaš šta bi bilo od kluba da u tom trenutku nije došao Mirvić. Daleko od toga da ga branim svi koji rade prave i greške. Svi smo bili oduševljeni svakim igračem koji je stigao u njegovom mandatu, doveo je Feđu kao najboljeg trenera kada je to bilo nezamislivo a koji sada slovi kao kao jedan od najboljih trenera u Srbiji. Doveo je Šerbečića, i opet nam ni on ne valja, trom, ne zna... a vidi se da zna u puno jačoj ligi... Dolazak Avramovskog, Viverosa i ostalih neću ni pisati. I kaže neko pere pare ima puno lakših načina nego ovako prati pare... Eto uzeo da pere pare da bi mu neko govorio da je parmak ili nešto slično.
Sarajevo je bilo i prije Mirvica, Sarajevo ce biti i poslije Mirvica.

Taj strah od odlaska Mirvica je jedino gore od ovih rezultata.

Uostalom, covjek je nesposoban da vodi sportaki kolektiv. Ne ulazim u to sta radi po americi, jer nisam upoznat.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 08 mar 2024, 19:12

Idem na utakmice FK Sarajeva od utakmice Sarajevo - UNPROFOR 5:0 koja je odigrana u ratu. Ponosim se što za 30 godina dolaska na Koševo nikad ništa nisam bacio na teren ili ružno rekao prema bilo kojem igraču kluba. A svakakvih parmaka je nosilo naš dres ! :)

Toliko. :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

morensa

Post Postao/la morensa » 08 mar 2024, 19:19

NajvecaRadosti je napisao/la:
08 mar 2024, 16:54
Unknown9 je napisao/la:
08 mar 2024, 16:45

Sad će nam Mirvah i Aylah snimit tutorial kako navijati
Moze li podatak koliko nas Penaranda oguli i kosta na godisnjem nivou?
Od navijaca imas potporu i vjetar u ledja bar,od njega?

Jest sad skrecite temu navijaci vam krivi sad.Ma mrs u qurac
Meni jesu, ali ne sa sjevera nego sa Istoka. Jer sutra ja tadi nekog ko je bacao topovski udar ne mogu da idem na utakmicu iako imam uredno plaćenu godišnju. Ne mogu ja a ni moja djeca. Zbog čega jer smo izgubili od Širokog, bili bolji od nas i pobijedili. Tako im se ne svetimo. A Ziljkić je posebna priča i priča kako kapiten ne smije da se ponaša.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 08 mar 2024, 19:20

Bosniak10 je napisao/la:

slika

Evo slika iz presudne utakmice za Evropu. 3 igrača iz ove postave + Šerbečić koji je mislim bio suspendovan za ovu utakmicu. Zatim Avramovski koji je ušao sa klupe i Giorgi koji je sada na posudbi a mi nemamo desnog krila.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 08 mar 2024, 19:22

Neke ptice nikad ne polete

slika

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 08 mar 2024, 19:24

Bosniak10 je napisao/la:
08 mar 2024, 19:20

slika

Evo slika iz presudne utakmice za Evropu. 3 igrača iz ove postave + Šerbečić koji je mislim bio suspendovan za ovu utakmicu. Zatim Avramovski koji je ušao sa klupe i Giorgi koji je sada na posudbi a mi nemamo desnog krila.
Ako ti se nesto ne svidja, spremis kofer i pravac kuci za pazar
U tudju drzavu dodjes i jos izvoljevas

morensa

Post Postao/la morensa » 08 mar 2024, 19:26

Istinasamo123 je napisao/la:
08 mar 2024, 17:27
morensa je napisao/la:
08 mar 2024, 17:24
Istinasamo123 je napisao/la:
08 mar 2024, 15:18

U sportskom segmentu ga mirvic ni sa milionoma nece stici za deset godina eto kakav je to parmak.
Imali kakav trofej za 4 mjesto?
Ima rješenje :) pošto Mirvić očigledno u životu zna napraviti pare, skupiš oko sebe ljude sakupite i ponudite čovjeku i vode nas ljudi koji nisu parmaci.
Zna Vincent Tan, e takvima mirvic slaufa spolovila i izigrava im dvorske lude.
Lako je tudjim parama katran mjesat. A mjeaa ga nedao bog nikom, zali boze bacenih para na tokmake koji se nazivaju igraci, e sad da ne kmeci za ovih 150 milja nek odbije balerinama za ovo blamiranje.
I pored svega toga navezao si se na tekst o muci, titule se pamte a do sada za ovog nemamo sta lijepo zapamtit koliko god se trudili odbraniti...
Hahaha :) pa kad tamo sve znaš eto ti prilike do Tana i to je to. Iskreno veze nemaš :) a drugo ovo najmanje ima veze sa parama nego više sa tim što igramo bez publike. HZ je i ranije bacao bakle pa nije se ovo pisalo ali zato se istok pobrinuo da sutra imamo trivinu bez navijača :) treba čitati i između redova.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 08 mar 2024, 19:28

Stvarno da se neko objektivan zapita Tko(ko) savjetuju
Gospodina Mirvica.Sa kakvim se saradnicima okružio i kome
Toliko vjeruje da se u ovo kriticno vrijeme donose izuzetno glupe I
Nepotrebne objave!!
Da li savjetnici i saradnici stvarno znaju i zele uspjeh Kluba i samog G.Mirvica?!Je li to samo zbog dobrih i redovnih Plata ili su
Bas dobro limitirani?!?
Uspješno funkcioniranje kluba se odgleda u zajedničkom
Djelovanju 3 faktora.
1.Uprava Kluba
2.Strucni stab-igrači
3.Navijaci
Sve smo ti imali prije 5-6 mjeseci nakon pobjeda nad Zrinjskim
i Željeznicarom.Rezultati,energija,posjeta u prosjeku od
10 000.Rast i strast na svim sportskim poljima.Normalno da je to
Zabrinulo “neke”kojima nije u interesu da se bas F.K.Sarajevo
uzdigne iz žabokrečine BiH sporta gdje vladaju sitni i krupni
Politički interesi.Vecina Bordo navijača bi trebala znati šta F.K.S je
i predstavljalo i predstavlja kroz svoju historiju!
Jedini na ovim prostorima imamo strani privatni kapital.
Ne treba da molimo i čekamo da nam političke kurave
udjele sadaku ili oproste dugove da mozemo funkcionirati.
Sada kada je takmicarska komponenta Kluba totalno zakazala ide
Se na raščlanjivanje i razjedinjavanje navijačke komponente
sa Upravom kluba.Kao evo ima i vase krivice!
Ova objava u vezi navijača može biti shvaćena kao”eto
Vidite klub plaća ovoliki novac,a VI navijaci zbog vaših gluposti
Ne možete prisustvovati utakmici!
Veoma naivno.
Pad dolazi poslije tekme sa Borcem👈
Tu se otvara situacija sa FIFA sudijom,kojeg je Vicko stavio
Na hlađenje prvih 5-6 kola,da uhafiza ko je gazda u BiH
Fudbalu.Djaba ti značka i FIFA naljepnica.Nekakve bezobrazne
Opomene sto se psovalo sudiju koji je tendeciozno sudio.
U medjuvremenu idu drakonske kazne u iznosima višestruko
većima nego sto se daju drugim klubovima za iste bakljade i sl.
Pa da se prisjetimo samo one bruke iz Trebinja kada su
Drugi navijaci zapalili tartan stazu ili šta li već,a F.K.S.
Došao račun i to povelik.Da li se ko bunio iz Kluba?!?
Savez i pogotovo Disciplinska komisija na čelu sa retardiranom osobom na zadatku po imenu Nermin Kljaić,iskorištava
Svaku situaciju da”zakolje” Bordo klub do max!
Za primjer on je naredio da se F.K.Sarajevo kazni sa
3 000KM i jednom utakmicom pred praznim tribinama
Zbog parole posvećene Generalu Izetu Nanicu.
To je taj “Bošnjak” koji je Vicina pudlica za mjesto
U Savezu i koji je ganjao izbjeglice po Cazinu.
Zanimljivo je kako je Vicko ubacio Bošnjački kadar iz
Njemu blizu Krajine u Savez na visoke funkcije.Nazalost,Bihać
Cazin i citava ta regija su totalno ne bitni već duži niz
Godina u BIH fudbalu.Ali odjednom imaju člana u vrhu Saveza,
Sudije i glavnog u Disciplinskoj komisiji.Aferim!!!
Da nije malo i da nije slučajno?!
I on/oni samo cjepaju drakonske kazne,dok drugi klubovi rade
Mnogobrojne gore stvari.
Evo sad cemo imati priliku da se uvjerimo o kazni Generalnog sponzora Zeljkana.Bakljade,dimovi i pogotovo laseri
koji su ometali nase igrace vise puta.Da vidimo i uvjerimo
se da svi klubovi imaju isti tretman.Po kaznama za Borac u tekmi
Za Kup,ne bi se reklo bas!👈

Nazalost:
“Palilo se palice se
Platilo se platit će se”
Samo problem je negdje sasvim drugo!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

XRP
Kontakt:

Post Postao/la XRP » 08 mar 2024, 19:45

MSOZ101 je napisao/la:
08 mar 2024, 19:22

slika
Sta je ovo?

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 08 mar 2024, 19:53

XRP je napisao/la:
08 mar 2024, 19:45
MSOZ101 je napisao/la:
08 mar 2024, 19:22

slika
Sta je ovo?
https://www.facebook.com/share/p/4asD4n ... tid=qi2Omg

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 08 mar 2024, 19:55

Neka igraci plate kaznu, i onako je ne zasluzuju
Bog Bosna i Bošnjaci

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 mar 2024, 20:00

Besim klupa.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 08 mar 2024, 20:07

U nekom paralelnom univerzumu se borimo za titulu pod palicom Feđe :roll:

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 08 mar 2024, 20:27

stojko je napisao/la:
08 mar 2024, 20:10
MSOZ101 je napisao/la:
08 mar 2024, 19:53
XRP je napisao/la:
08 mar 2024, 19:45

Sta je ovo?
https://www.facebook.com/share/p/4asD4n ... tid=qi2Omg
Dodje ova kuharica povuce ih za uši i otjera ih kucama :rol: :rol:

Ukrali joj oklagiju :urnebes:
Barem je ovaj njihov ljubio patiku par puta

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kockoglavi, Pena, skoJaa i 77 gostiju.