Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:17
tabba77 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:05
Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:55
Upravo suprotno,sa igracima koji su igrali i nosili igru imao je odlicne odnose ,problem je bilo gomilanje igraca koji su narusili atmosferu ,Kozulj ,Balic i slicni poluigraci i invalidi na koje je uprava bila slabasna i jbg stali iza igraca a ne trenera.
Da ironija bude veca otpisali i igrace nakon Rendulica
Znači ovo što mi radimo već godinama?
Dobro ste to prepisali moram ti priznati.
Sulenta jos misli da u Sarajevu ima dobrih igraca pa nam Tarik Ramic glavni vezni (Bog te ...)i onaj golman na posudbi u Gosku prima gol sa 60 metara.
Ma balkanski sindrom unistavanja kluba u kratkom roku,nismo ni prvi ni zadnji samo je problem kako od jedne momcadi koja se ravnopravno nosila u grupama sa Aston Villom i Alkmaarom dovedes u situaciju da postene akcije ne mozes napraviti u premijer ligi BIH.

i sve to u par mjeseci.
Igrali smo slicno kao Dinamo a danas kao Sloga Doboj.
I ja mislim da Petrović nije dobar izbor i mislim da davi pričom. Mi ove sezone u prvenstvu nismo igrali dobro ni pod Krunom, sjeti se Želje i pobjede na guzove, Vrapčića, Posušja, ustvari reci mi dobru utakmicu u ovoj sezoni pod Krunom u prvenstvu? A sa druge strane u Europi kući odlično. Vani solidno, Birmingham top.
Doveli Ilinkovića i Savića, pa svi smo ih mi htjeli, jbg prvi se ozljedi, drugi ni sjena igrača od prije odlaska. Ramić igra silom prilika. Valjda Savić nadođe. Najveća greška je prodaja Radića, jer Slobo i Bare su i veterani i ozljede ih sj....Corda dobar igrač.
Nemanja je prenervozan odavno.
Cijeniš dečka od 18 godina po jednom primljenom golu.
A sličnost između nas i Dinama je što su i oni bolji u Europi, nego u prvenstvu.
A da je Kruno imao dobre odnose sa igračima nije istina. Kruno je svoj i to ga je koštalo posla. A njegove greške, Ramić u Linzu, Balić protiv Alkmaara, Maglica u Vrapčićima, pa to lud ne bi.
Činjenica ja da je nakon što je preuzeo klub Zrinjski igrao po meni najbolji nogomet, ali ovu sezonu ne.
Slogu Real ne bi dobio tamo.
Vidjet ćemo u iduće 4 utakmice daje li ova silna trenerova priča rezultat.