Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dirk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 23:51

Dzeko ga nije uspio proci i on je poslije te tekme postao najbolji odbrambeni igrac :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2011, 23:51

AllGunsBlazing je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pogledaj opet malo utakmicu protiv Cityja. A možeš i debi Luiza protiv Uniteda. Najbolji stoper na svijetu! Kakvih crnih 15... Lik pojede napadače skoro kod svake lopte i još stigne biti najkorisniji igrač i u napadu. Meni trenutno najbolji stoper na svijetu. Oduševljen sam bio i njegovom partijom protiv Uniteda.
Da pogodim Kerla je drugi???
Što je Kerla bio u Premijer ligi, to je Luiz u Premier ligi.

Terry i Ivanović izgledaju smiješno inferiorno pored Luiza. Lik je čudo! I Džeko ga je par puta kaznio mangupski za zalijetanje. Drugi put izborio i karton.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 23:52

sanji je napisao/la:Pa nije Luiz vanzemaljac sta je tebi lol... Je li ti smatras Dzeku svjetskim napadacem tj. top 15 napdaca evrope,,ja ga smatram takvim igracem,,i jednsotavno je morao iz one akcije vise uraditi tacka. Jao lika kada je nemoguca proci pored Luiza hahhahah. A za ceha, ko je rekao da treba driblati golmana???? Ceh jeste ejdan od anjbolji golmana,ali to ne znaci da mu je ne moguce dati gol ccccccc.
De buraz malo pogledaj još koji put onu šansu, pa to realnije ocijeni...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2011, 23:53

Džeko imao i super šut glavom. Cech samo popratio pogledom, a lopta završila možda metar od stative. Ekstra snalažljiv pokušaj i umalo golčina.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 mar 2011, 23:54

Vermaelen je to isto radio na pocetku sezone prosle godine, pa se kasnije smirio, tako da ocekujem da ce i ovaj isto to uraditi, za sad je dobar, ali pored vidica ne moze jos biti najbolji stoper EPL kamo li svijeta..
Celik!3,2,2.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 mar 2011, 23:57

Edin pored lose forme ima i puno pshihicki problema, umislio je da je Engleska liga druga planeta i da su odbranbeni igraci kao sto je DAvid Luiz vanzemaljci koji jedu napadace,to je jedan od veliki problema sto Edin ima,,, bolje mu je da se sjeti sta je uradio kada je igrao protiv Werder Bremena,, jednom Naldu , Mertesackeru i i jos neka dva odbranbena igraca kada ih je sviju napravio smjesnim i dao Tim wieseu go. Sad ko kaze da je los Mertesacker i Naldo taj pojma o fudbalu nema , i Tim Wiese je jedno vrijeme branio za DEUTSCHLAND, bolje da mu je to u glavi i da se malo opusti da smanji strah, kad mude ovako razmisljao, tj. da je top napadac,, onda ce prolaziti i ove odbranbene igrace kao sto je Luiz,,,,,

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 mar 2011, 04:11

Željovac je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Budite realni urekli ste i Dzeku kao Ibisevica i zato je tu gdje je sada ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

David Luiz je vrlo vjerovatno najbolji odbrambeni igrač na svijetu. Ja onakvu dominaciju od stopera još nisam vidio.
Ovaj Dirk bas ne podnosi Dzeku i Ibisevica. Vec ko zna koji put ponavlja isto. Ne znam kako mu ne dosadi.
Covjek konstantno VISI na ovoj temi a citao sam komentare gdje nam fol savjetuje da se brinemo za svoje najblize a ne za Dzeku.
Dirk, mogao bi se ti malo pobrinuti za svoje najblize, za Dzeku i Ibisevica ne brini, volio ih ili ne volio, oni nisu razlog za brigu. :)
Sve sto si rekao, rekao si vec milion puta ranije. Ako vec nemas sta novo reci, ne moras nista ni govoriti. Muka mi je citati iste komentare.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 mar 2011, 07:29

Luiz je briljantan igrač(biće on još bolji za par sezona), al' sigurno da nije najbolji stoper: Carvalho, Puyol, Rio, Vidić, Terry, Lucio su sigurno ispred njega, a ne smijemo zaboraviti ni Piquea, Hummelsa, Pepea, Baneta, Chiellinia, Silvu, zdravog Vermeallena...

Džeko se jučer utopio u sivilo Manchester City-ja, te čisto sumnjam da će on pokazati svoje sposobnosti dokle god Građani budu (ne)igrali kao što to rade u posljednjih nekoliko utakmica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 21 mar 2011, 09:55

Sve dok City nepromjeni trenera i taktiku Dzeko nece proraditi..
Dzeko je navikao na visoke lopte, navikao na ubacaj sa prve, a igraci citija gnjave igru, guse je, bas se vidi Edin potrci na ubacaj, a igrac citija stopira loptu.

Znaci taj stil igre i taktike nepase Edinu i tacka.
Ja se nadam da ce ga za godinu (dvije) prodati Milanu za 15 mill :-)
BLUE NATION.

Ulicni_cistac
Kontakt:

Post Postao/la Ulicni_cistac » 21 mar 2011, 10:01

E moj Dzeko jesi zaluto ebote. Ne moze te na pravi put u tom Cityu izvuci ni ona GRAMINova navigacija. Juce si imao sansu da se proslavis, juce si imao sansu da potreses Englesku i cijeli svijet. Juce si imao sansu jer su svi poceli da sumnjaju u Teveza i Balotellija, no ti nista moj Dzeko. Ne mozes meda. U narednim utakmicama trebas biti sretan sa bilo kakvom minutazom, izdrzi do kraja sezonepa cemo vidjeti sta i kako dalje. No ko da gledam da ce City odmah ne ljeto htjeti dovesti novu zvijezdu...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 21 mar 2011, 12:28

Igraci Manchester City-a protiv Dzeke

Tvrdi ovaj izvor:
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ng-1518621

Manchester City teammates are unimpressed by £27 million striker Edin Dzeko.

The Mail on Sunday says alarming for City boss Roberto Mancini is the whispering campaign against Dzeko, emanating from inside the City dressing room, with some players unimpressed by the £27m striker's qualities in training.

Mancini wanted Dzeko so badly in January that chairman Khaldoon Al-Mubarak personally intervened with the Bosnian's representatives to push the deal over the line.

Yet the centre-forward travels to Stamford Bridge this afternoon still looking for his first Premier League goal and being blamed for sucking some of the power from Carlos Tevez, who is going through his longest drought of the season.

"Dzeko has not impressed the other players in training," said a well-placed ****. "The word being used to describe his style is 'stiff'. His first touch isn't considered the greatest either, which is a surprise because that was touted as one of his assets when he joined."
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 21 mar 2011, 12:33

Navodno neki igraci City-a su digli kampanju protiv Dzeke i izolirali ga i na terenu i u svlacionici

Jucer sam takodje cuo ovu vijest na tv-u, jedan komentator je rekao to.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 21 mar 2011, 12:34

Realno, ni prvi ni zadnji napadac koji je propao u Engleskoj. Ako nastavi ovako nace se u ovom drustvu:
Diego Forlan, Fredric Kanoute, Davor Suker, Hernan Crespo, Eduardo, Savo Milosevic. Daj Boze da grijesim.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 21 mar 2011, 12:44

Sta vam je koji vrag...jel samo Dzeko lose odigrao? Gdje su bili silva, kolarov, milner, toure i ostali, niko se vidio nije. Cijela ekipa igra lose a ne samo Dzeko. Trebamo biti uz dijamanta, eno Torres jos gola nije dao a 60 miliona placen pa mu niko nista ne govori, strpljivo ga cekaju. Lik vise od 5 godina u engleskoj igra, zna kako je i ne moze se jos u chelsea uklopit a Dzeko dosao iz bundeslige u najjacu ligu svijeta i mi sad ocekujemo hattrickove. Mozda bi ih i davao da ostali igraju dobro ali dok je mancinija city nece igrati kako valja.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 21 mar 2011, 12:46

Dzeko najlosije ocijenjen igrac Citya juce od goala,5.0...toliko o njihovoj realnosti.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 21 mar 2011, 12:54

Brane je napisao/la:Realno, ni prvi ni zadnji napadac koji je propao u Engleskoj. Ako nastavi ovako nace se u ovom drustvu:
Diego Forlan, Fredric Kanoute, Davor Suker, Hernan Crespo, Eduardo, Savo Milosevic. Daj Boze da grijesim.
Grijesis, zato sto je sad u pitanju tvrdoglavi Bosnjo. Ne odustajemo mi tako lako, a Dzeko je pokazo da zna radit, ucit, mlad je, polako, doci ce to na svoje.
ammarc je napisao/la:Dzeko najlosije ocijenjen igrac Citya juce od goala,5.0...toliko o njihovoj realnosti.
Realno da je lose odigro jest, da je zasluzeno 5, jest. Brate, lose se krece, jako malo trci, vecinu vremena il trckara il jos gore hoda. Jasno mi je sve, ali brate moras bit malo agilniji, jbg... Bice bolje aBd...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 21 mar 2011, 12:59

[youtube][/youtube]

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 21 mar 2011, 13:06

Pauk je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Oj Dzeke kralja :mrgreen: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 21 mar 2011, 13:14

Stvarno oko toga nisam htio nesto puno pricati, ali vidim da se potencira to Dzekino trcanje, odnosno ne trcanje.

Prvo da kazem, da je DZeko vise u odbrani juce proveo nego u napadu, a vi vidite koliko treba da odtrci nazad i vrati se na svoju poziciju.

Drugo, od ovih koji pisu oko njegovog kretanja i trcanja, koliko ima preko 1.90 m i preko 80 kilograma. Da li ste vi svjesni koliko njemu treba vise energije da krene u sprint, nego omalenom Tevezu ili Silvi (samo primjer). Koliko vi to igraca poznajete sa takvom fizickom snagom, tezinom i visinom, da svo vrijeme lete po trenu. Sigurno ne moze se reci da Dzeko ne trci po terenu, jer je imao nekoliko blokiranih lopti jucer, ali jednostavno on mora da cuva energiju za duele, kojih ima pregrst. 99% lopti koje Hart ispuca iz 16 metara zavrsi na Dzeki, a da li ste svjesni koliko energije svaki duel sa onakvim stoperima uzima. Naravno najlakse je reci ne trci ko Tevez i ne valja.

Da me neko ne shvati pogresno, juce je lose igrao i ne branim ga za to, ali pricam sada o tom njegovom zalaganju na terenu. Pa boze moj, nije ni u Wolfsburgu trcao (cak sta vise puno puno manje je trcao nego sto to sada radi), pa je tolike golove zabio.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 mar 2011, 13:19

AYAN je napisao/la: A isto nikako ne mogu da shvatim, šta Mancini želi napraviti od onog strašnog sastava, jer na svakoj utakmici igraju isto...a to je igra bez igre.

Kolarov, on nema pojma. Jedino gdje posluži to je u odbrani, jer se u većini utakmica City mora braniti. Isto sam zapazio činjenicu, da protiv takvog City-a i najlošija ekipa "proigra" i počne kvalitetno kombinovati i praviti akcije i tako se stekne utisak, da kad bi City tako kombinovao i pravio akcije, sigurno bi toj ekipi natrpao dvatri komada, ali ipak kolarov i društvo ne umiju slati takve centaršute i tako kombinovati...to je za njih viša matematika...

Više mi je sve jedno postalo, zabio ga il ne zabio Džeko, opet će biti isto. Protiv Chelsea ako budu igrali kao i obično, neće Džeko imati šut na gol, a o postizanju gola može da sanja.

Ipak vidi se da napreduje sa bržim primanjem lopte i bržim namještanjem na šut... To bi moglo Rumune da iznenadi.
8-) Siguran sam da će ga dati rumunima, jedan sigurno...a možda i više.
Sretno.

P.S. Bilo bi lijepo da sportsport-administracija ubaci i onog smajlija sa zastavom BiH. :D
Samo da ponovim ono što sam rekao prije utakmice...
Sve je bilo, tako...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem i 27 gostiju.