@simone
jasno je ko dan da od toga nema ništa. niko neće ovaj klub ovako uređen sa tim ljudima tu.
ja da imam pare (40hiljada je ništa to imam i to svako može lako realizovati s manjim kreditom) da vodim klub, mogu kupit 100 % prava zajedno sa svoji par pajdaša kako su to i ovi uradili i ko fol skupština je 31 čovjek a sve su moji ljudi jer sam im ja to uplatio, kontaš. jer jednom jesto je oko 1300 KM, to je pišaća za nekoga ko baš želi klub želi investirati i želi stvarati kapital i prestiž druže (trofeji izlasci u evropu, pobjede stvaranje tradicije).
Problem je što su oni ili Vi zasjeli tu i ne date to nikome i volite da se tavori umjesto napreduje, jer korist ste namirisali kroz budžetske pare, kroz poturanje igrača i slično. i sada kada se "ja" pojavim sa pričom da ću kupiti mjesta ili nas 31 novih vam ponudi i ponudimo vam garanciju da ćemo uložiti recimo 2 3 miliona, hoćete li se povući ?
poseri me ako se vi levati budete htjeli odreći u korist Slobode, a ne vaše lične koristi. tu će ići ucjene ovo ono da ste i vi tu dio kolača i slično. Zato su svi ovi iole ozbiljni zainteresirani investitori i odustali. neće bolan niko s fukarama ( ne mislim na navijačku grupu) da se bakće i da ih pita za mišljenje.
ruku dajem da je i ovaj hrvat zadnji što se spominjao zbog istog odustao jer ste mu ponudili ali da i vas ostane određeni broj da serendate u skupštini i jbt mu žice. zato vas je i otkantao.
tako vas je i Azmir otkantao, sam si rekao, jer htio je svoje ljude od povjerenja a ne levate s kojim će se prepirati. to je suština i tako će svaki ozbiljan tražiti.
zaboravite ranije urpave koje su sve tu bile iz ličnog interesa i u zadnjih 15 godina su sve sami građevinci vodili klub zarad dobrih lokacija. svi do jednog i takvi će možda i biti zainteresirani i dalje, da vas zadrže da i vi malo omastite brk a da oni pokupe kajmak, a nama navijačima ČUNA da izbijemo oči.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)