BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Arnel.S
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Arnel.S » 21 mar 2011, 04:44

Ovdje se nadam sigurnoj pobjedi Bosne i Hercegovine i laganih 6 bodova, samo da se rijesi stvar sa savezom :S

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 21 mar 2011, 07:58

zgembo89 je napisao/la:gledam sad spisak Rumuna pa nisu oni nesto Bog zna jaki sa klubovima,jaci su nas jedino u odbrani,a ovo vezni i napad trebali bi ih uzet..Jedino ne znam kakva im je forma,jesul standardni u svojim klubovima
Odbrana najvažnija :? Još nam ovi napadači skroz zakazali.
Čelik Zenica 1945

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 21 mar 2011, 09:13

Nije Rumunija vise kao sto je bila pa mi smo oderali u dve utakmice ukupno 8:1 tako da vjerujem dace te i vi.....Sretno Bosanci i Hercegvoci ;)
Melburnski Lesinar

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 21 mar 2011, 10:18

Mutu, Goian i Chivu su bili odlicni u zadnjem kolu Serie A, a imaju oni jos kvalitetnih igraca. Nece biti nimalo jednostavna utakmica, pogotovo zato sto nam je domaca pobjeda imperativ. Samo polako, bez srljanja, nervoze i srkleta. Imam osjecaj da ce biti puno prekida, a samim time bi neki od njih mogao biti odlucujuci. U nasu korist, naravno. :mrgreen:

Ulicni_cistac
Kontakt:

Post Postao/la Ulicni_cistac » 21 mar 2011, 10:25

Nije Bitno je napisao/la:Nije Rumunija vise kao sto je bila pa mi smo oderali u dve utakmice ukupno 8:1 tako da vjerujem dace te i vi.....Sretno Bosanci i Hercegvoci ;)
Ma ne mogu oni biti gori od nas i da hoce :D

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 21 mar 2011, 10:46

momci nema jos 5 dana do utakmice, ja racunam 4 jer u petak krecem aBd .. nadam se extra navijanju i naravno sto boljoj utakmici .. valjda cemo ih dobiti, aBd :-) imal ko od vas dole u BiH pouzdane informacije kakvo vrijeme javljaju za vikend? :-)

pozzzz

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 mar 2011, 11:19

hordas_Bec je napisao/la:imal ko od vas dole u BiH pouzdane informacije kakvo vrijeme javljaju za vikend? :-)

pozzzz
ako oni nemaju onda nema niko ...

http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/index.php

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 21 mar 2011, 11:24

thulkazal je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:imal ko od vas dole u BiH pouzdane informacije kakvo vrijeme javljaju za vikend? :-)

pozzzz
ako oni nemaju onda nema niko ...

http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/index.php
hvala drug, evo cetvrtak 17 stepeni .. znaci bice dobro :-)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 mar 2011, 12:52

evo ti najkace stranice sto se tice vremenske prognoze sa linkom za zenicu-http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... ekend.html
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 14:33

Veoma opasan sastav Rumuna jos kada se doda Lucescu na klupi svasta je moguce.
Zadnji deo tima zajedno sa zadnjim veznim je i najjaci deo tima,ali ni ostali nisu losi.Najslabija karika im je golman,Panteleimon,Tatarusanu,Lung su svi mladi golmani,kloni kiksevima,tako da me cudi da ipak za ove veoma bitne utakmice nije pozvao Lobonta.Rumunima ovde hvataju poslednji voz,i morace napasti tako da je vrlo verovatno da ce Lucescu izvesti njegovu omiljenu 4-4-2 diamond formaciju.
Na golu je verovatno siguran Panteleimon,mada ne treba otpisani ni Tatarusanua,dok Lung nece biti ni na klupi vrlo verovatno.
U odbrani desno je siguran Sapunaru,te Tamas u sredini,pitanje je da li ce da Chivu prebaci na zadnjeg veznog sto je vrlo verovatno,onda bi Goian igrao stopera a Rat levog beka.
U vezi kao sto sam rekao igrao bi Chivu na zadnjem ili pak iskusni Muresan iz Cluja,Torje i Deac bi gurali po stranama a Stancu na poluspica,dok bi napad igrali Mutu i Marica.

Osim Lobonta cudi me da nije pozvao iskusnog Ghoianea iz Dynamo Kyieva,te Mariusa Niculaea iz MOnaca,Radoi se oprostio od repke vrlo mlad(tek 29 godina) i to je problem,a Radu i Tanase su povredjeni inace bi i oni bili tu.

Nisam neki preterani optimista povodom ovoga meca,voleo bih da BIH dobije ali bice izuzetno tesko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 mar 2011, 14:36

zgembo89 je napisao/la:gledam sad spisak Rumuna pa nisu oni nesto Bog zna jaki sa klubovima,jaci su nas jedino u odbrani,a ovo vezni i napad trebali bi ih uzet..Jedino ne znam kakva im je forma,jesul standardni u svojim klubovima
Cuj, pa ne gleda se ekipa po individualnim igracima, ako ne funkcionises kao ekipa, dzaba ti svi igraci.
Neznam kako moze neko reci da su Rumuni slaba ekipa, po meni su oni cak i bolji od nas, i slobodno njima prepustam ulogu favorita u ovom mecu. Ali naravno, ako Pape slozi jako dobru taktiku uz maksimalno zalaganje, slavicemo pobjedu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2011, 14:38

Devil je napisao/la:Veoma opasan sastav Rumuna jos kada se doda Lucescu na klupi svasta je moguce.
Zadnji deo tima zajedno sa zadnjim veznim je i najjaci deo tima,ali ni ostali nisu losi.Najslabija karika im je golman,Panteleimon,Tatarusanu,Lung su svi mladi golmani,kloni kiksevima,tako da me cudi da ipak za ove veoma bitne utakmice nije pozvao Lobonta.Rumunima ovde hvataju poslednji voz,i morace napasti tako da je vrlo verovatno da ce Lucescu izvesti njegovu omiljenu 4-4-2 diamond formaciju.
Na golu je verovatno siguran Panteleimon,mada ne treba otpisani ni Tatarusanua,dok Lung nece biti ni na klupi vrlo verovatno.
U odbrani desno je siguran Sapunaru,te Tamas u sredini,pitanje je da li ce da Chivu prebaci na zadnjeg veznog sto je vrlo verovatno,onda bi Goian igrao stopera a Rat levog beka.
U vezi kao sto sam rekao igrao bi Chivu na zadnjem ili pak iskusni Muresan iz Cluja,Torje i Deac bi gurali po stranama a Stancu na poluspica,dok bi napad igrali Mutu i Marica.

Osim Lobonta cudi me da nije pozvao iskusnog Ghoianea iz Dynamo Kyieva,te Mariusa Niculaea iz MOnaca,Radoi se oprostio od repke vrlo mlad(tek 29 godina) i to je problem,a Radu i Tanase su povredjeni inace bi i oni bili tu.

Nisam neki preterani optimista povodom ovoga meca,voleo bih da BIH dobije ali bice izuzetno tesko.
Ja očekujem jednu od najgorihi najdosadnijih utakmica ,obje ekipe ne zna se koja je gora ,zato očekivati je jedan remi sa rezultatom 0:0(sa maximalno 4-5 šuteva prema golu) ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 mar 2011, 14:40

Ja i jaran smo uzeli karte za utakmicu , sad me zanima dali mogu naci negdje prevoz iz Zenice u Sarajevo, posto zadnji autobus je u 20:30 isto tako i voz , jeli postoji kakvo organizovano putovanje iz Sarajevu u Zenicu ?

Nisam nikad isao u Zenicu...

Hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 14:52

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:Veoma opasan sastav Rumuna jos kada se doda Lucescu na klupi svasta je moguce.

Ja očekujem jednu od najgorihi najdosadnijih utakmica ,obje ekipe ne zna se koja je gora ,zato očekivati je jedan remi sa rezultatom 0:0(sa maximalno 4-5 šuteva prema golu) ;)
Ja bas ocekujem suprotno,utakmicu sa bar 2 gola,jer mislim da ce Rumuni dati gol.U svakom slucaju drago mi je da se tekma igra u subotu i da cu je moci pogledati.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2011, 14:56

Jah a onakva Srbija koja na kraj ne moze izaci ni sa Ganom,Estonijom,Slovenijom im ne tako davno guzove razvalila u dva meca.
Ako iko bude Rumunima presudio,najvjerovatnije da ce to biti Zvjezdan.Razloge uopste ne moramo ni navoditi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 21 mar 2011, 15:06

po misljenju rumunskih navijaca (forumasa),trener im je najslabija karika. neki cak i prizeljkuju poraz ,ne bi li ga se otarasili. puno su pesimisticniji nego mi . sto s4e sastava tice,ako nisu bolji,losiji nisu. odbrana je vrlo jaka, dok napad,sa raspolozenim mutuom,opasan .
Sent from my Commodore 64

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 mar 2011, 15:08

Puma je napisao/la:Ne konzumira Mutu trave

on voli nesto sto lici na brasno :D
Stradat ce linije u Zenici :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 15:13

harishp je napisao/la:Jah a onakva Srbija koja na kraj ne moze izaci ni sa Ganom,Estonijom,Slovenijom im ne tako davno guzove razvalila u dva meca.
Ako iko bude Rumunima presudio,najvjerovatnije da ce to biti Zvjezdan.Razloge uopste ne moramo ni navoditi.
Jesmo mi njih razvalili,ali pogledaj sastav Rumuna koji je igrao.Da ne guglam sad mislim da su igrali Coman,Mutu,Cirstea,Varga,Ghoiane,Rat,Chivu,Apostol,Radoi,Maftei,Marica.Sad mozda je bilo nekih razlika ali u sustini to je ovaj sastav.Dakle 7 razlicitih igraca je igralo.
Ako tome dodas da smo mi bili nikad jaci,od atmosfere do forme reprezentativaca,ako tome dodas da se igralo na do vrha ispunjenoj Marakani,da su Rumuni bili u problemima unutar saveza,dolazis do toga da nije moguce uporediti te dve situacije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2011, 15:24

Rumuni su i sada trenutno jos u vecim problemima nego prije.Sto se tice saveza i ostalog.To su i javno rekli.
Marakana je bila puna ali bit ce i BP.Kvantitet ili kvalitet.Uostalom dobili su ih i u Drakulovoj postojbi,takodjer.
Stoji da je Srbija bila homogenozavanija tada,nego poslije.
Medjutim puno se nakupilo u ovim momcima koji ce izaci na teren u BL.Mislim na nase momke.Za ove ostale mi iskreno puca klinac.
Kvaliteta i borbenosti,sigurno nece faliti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 21 mar 2011, 15:33

Evo Alexa (Rumunski fudbaler) izjavljuje da će protiv BiH uzeti 4 boda :lol: , sjetimo se samo prije dvije godine kad je jedan igrač Belgije (nesjećam se tačno koji) izjavio da će Belgija osvojiti protiv Bosne 6 bodova :D

Ehh tad smo im umjesto 6 bodova dali 6 golova tako će biti i protiv Rumuna neće dobiti 4 boda već 4 gola 8-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.