English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakav gigant Trent svaka mu čast. Samo šteta što će u historiji ostat zapisano MCFC 5 PL TITLES, LFC 1 PL TITLE. Možda će ova njegova izjava ostat upamećena pa će dole ispod pisat više vrijedi Liverpoolova jedna nego Cityevih pet jer je rekao TAA.
- JayCatwright
- Kontakt:
Srećan 8. mart svim navijačima Arsenala i Citya. Curice. 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj Pep je ozbiljan lozac.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne ukljucuje : Brokula, baboedindzeko, emir.JayCatwright je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:44Srećan 8. mart svim navijačima Arsenala i Citya. Curice.![]()
Njihov praznik je 14.12.

Stone hands👊
- JayCatwright
- Kontakt:
Goldbridge ima znanja fkt

Walker je fkt truba od igraca
https://sportsport.ba/fudbal/jurgen-klo ... zer/470159
Mozda i zadnji susret ova dva velika tenera. Pomalo i tuzno. Obiljezili su jednu eru.
Mozda i zadnji susret ova dva velika tenera. Pomalo i tuzno. Obiljezili su jednu eru.
Kad ste se riješili Stivija oklizno sam se Gerarda mentalno ste ojačali mora se priznati.JayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:43Legendo Liverpool je npr u sezoni 18/19 dobio zadnjih 9 utakmica u ligi, isao na 97 bodova, o mentalitetu mozes pricati ako ti se desi sto i Arsenalu svake sezone, da u tom periodu klecaju koljena i da prosipas bodove. Zaboravljas da je upravo te sezone Liverpool nadoknadio tri gola prednosti u polufinalu LP protiv tvoje Barcelone i to bez Salaha i Firmina. Sta je to ako nije mentalitet ?
Walker je dobar, daleko od trube, samo je Trent generacijski talenat.JayCatwright je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:21Goldbridge ima znanja fkt![]()
Walker je fkt truba od igraca
Neozbiljno je njih dvojicu stavljati u istu ravan.let3 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:33https://sportsport.ba/fudbal/jurgen-klo ... zer/470159
Klopp se može porediti sa Wengerom, Pep sa Fergusonom. Ogromna razlika je to.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Pa s obzirom da je Wuhan pomogo Kloppu da osvoji PL, nije ni sa Wengerom u klasi da se poredi.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Kako ne moze ?Judd je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:47Neozbiljno je njih dvojicu stavljati u istu ravan.let3 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:33https://sportsport.ba/fudbal/jurgen-klo ... zer/470159
Klopp se može porediti sa Wengerom, Pep sa Fergusonom. Ogromna razlika je to.
Klopp je jedan od veoma rijetkih trenera koji je uzeo ligasku titulu ispred Pepa. Sad ces reci Mourinho, pa dobro ali to je bilo jos 2012, bilo dok su se njih dvojica mlatili u Španiji. Da, i Conte sa Celzijem. Sad se sjetih i njega naknadno

Dakle, jedini koji ga je izazivao na najvisem nivou, jedini koji ga je tjerao do krajnjih limita, da osvoji 100 bodova da bi zaradio titulu, mislim da ima cak i bolji međusobni omjer.
Pa to je za maksimalnog respekta. Uostalom i Pep ga je vise puta hvalio, smatra ga najvecim rivalom. Nije to tolika razlika kako je predstavljas.
Nisam znao da si toliko glup, sto bi volio da vas sad nabijemo pa ne moramo nista ni osvojit vise
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- JayCatwright
- Kontakt:
Šta im uradi najbolji bek vasione

djelovali su mi ko gejeviPereira je napisao/la: ↑08 mar 2024, 17:25Ne ukljucuje : Brokula, baboedindzeko, emir.JayCatwright je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:44Srećan 8. mart svim navijačima Arsenala i Citya. Curice.![]()
Njihov praznik je 14.12.
![]()
al zatucani gejevi
sad su neke stvari izasle na vidjelo
Skuzeri da se odluče jesu li siromašni bespomoćni amateri ili imaju najbolje igrače i najboljeg trenera.
Titula NBA komada 1 u 30 godina.
Titula NBA komada 1 u 30 godina.
4-IN-A-ROW
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sutra je praznik fudbala, uživajmolet3 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:33https://sportsport.ba/fudbal/jurgen-klo ... zer/470159

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ko je pokrenuo one idiotizme po komentarima “always remember…”
?

Trenutno korisnika/ca: JackW, QUARESMA 18<<< i 26 gostiju.