I mene zanimaSurreal je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:44Nemam se kod koga raspitati, ako si voljan pošalji mi pp, jer stvarno nemam te vrste informacija a zanima me.BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:40Raspitaj se malo sta je sandzacko djubre uradiloSurreal je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:37Meni je jasno kad te neko targetira kao pljuvača, kad ono izgubiš protiv značajno bolje ekipe ili kad se traži dlaka u jajetu, tipa X igrač se nije kretao kako treba u datom trenutku itd.
Ali kada nakon tri poraza u nizu, kreneš kritizirati - to nije pljuvanje, to je istina u datom trenutku, jer tabela je prikaz realnog stanja, a mi smo u ovoj ligi trenutno peti sa najskupljom ekipom u historiji. Ništa nije slučajno.
Pobjeda je danas pod moranje, sve ispod toga je za mene otkaz, jer mi ako ostanemo bez Evrope narednu godinu to je ravno Željinom koprcanju na dnu tabele.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- skullcrusher
- Kontakt:
Sve nas zanima napisite ili ovdje ili u pp ako nije problem
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma brate ili javno ili nikako, ovako nesto na pola je bas bezveze 

E pa to je ono Druže što moramo istrpiti pa kako god, mora se elminisati toksično okruženje, mahala, igranke i klanovi. Nije moguće da ni jedan igrač ne valja i da svaki u bilo kojem drugom timu je AS. Navijači se isto moraju spustiti na zemlju i prestati presingovati, pljuvati, psovati, pa u određeno vrijeme i tući igrače/trenere, a bilo je svega. Navijači treba da podržavaju ekipu kroz navijanje, članstvo, shop itd i da ne zabadaju nos gdje mu nije mjesto, a to je tamo gdje posao struke. PozdravMortemHz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:45Kod nas da dođe bio bi ko CmiljanićMadafaka je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:43Lik je zabio vise golova od Renana i Catakovica zajedno. Idealan igrač za ovu ligu, ne mora biti uvijek prvi špic ali s klupe da ulazi teško da ćeš naći bolju opciju.Amcho1 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:32
Hajde nemojte molim vas, kada se počeo povezivati snama 90% navijača je popljuvala i moguću ideju, kako generalno tako i na ovom pdfu. Šta će ti Vidić, ako hoćeš nešto više to je mrtvi prosjek, samo je lik visok.bla bla bla. Isto tako je uredno popljuvano i pljuvali su se igrači koji su otjerani, sad ih kao žale i prizivaju.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Nidje veze poredjenje. Cmiljanic nije nigdje valjao. Doveden je kad smo ostali bez feniga. Besplatno ,da pokusa oziviti propalu karijeru. A Vidic je prvi strijelac lige.Amcho1 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:56E pa to je ono Druže što moramo istrpiti pa kako god, mora se elminisati toksično okruženje, mahala, igranke i klanovi. Nije moguće da ni jedan igrač ne valja i da svaki u bilo kojem drugom timu je AS. Navijači se isto moraju spustiti na zemlju i prestati presingovati, pljuvati, psovati, pa u određeno vrijeme i tući igrače/trenere, a bilo je svega. Navijači treba da podržavaju ekipu kroz navijanje, članstvo, shop itd i da ne zabadaju nos gdje mu nije mjesto, a to je tamo gdje posao struke. Pozdrav
Ložimo se na igrača 30 godina, u seoskoj ekipi sa jednom dobrom sezonom. Ma bravo.
Ovo je identicno kao i ono napusavanje u transfer roku oko dolaska igraca i syebavanja nacije a nece da se kaze imeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:49Ma brate ili javno ili nikako, ovako nesto na pola je bas bezveze![]()
Isto i ovo oko Ziljkica, ako se vec ne zeli iznijeti iz ovih ili onih razloga sta je napravio, onda nemojte ni bacati bubicu bezveze.
90!
S obzirom kakve price kruze za Ziljkica zvani Allahami, ni ne treba se pricati ovako, pa da novinari to prenose nego klub treba te stvari javno da iznese ako je tako kako je. Novinari ako hoce nek naprave pritisak na klub i to je to
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Jojj kad se sjetim kad su svi bili za ziljkica u onoj prici da su se pobili on i Mirza. svakakvi budala 

Realno koga briga šta radi Sandžački seljober, nek ga se klub rješava ako želi.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa to je i glavni razlog
Posebno radi ovih kvazi novinara sa portala gg.ba
Zadnja izmjena: BordoBBoja, dana/u 09 mar 2024, 16:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Oj Rožmane kačket nakrivi još su tvoji otpisani živi 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- TurkishAirlines
Jos koji milion Mirvicu pa cemo biti sigurni da cemo Evropu igrati.
2-3 godine su bile vise nego dovoljne da se moze ocjeniti tvoj rad u FKS.
Rezultatski katastrofalni
2-3 godine su bile vise nego dovoljne da se moze ocjeniti tvoj rad u FKS.
Rezultatski katastrofalni
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Cmiljanic je otprilike polovinu svojih nastupa kod nas proveo na krilu, ali opet je zabio par golova.MortemHz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:45Kod nas da dođe bio bi ko CmiljanićMadafaka je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:43Lik je zabio vise golova od Renana i Catakovica zajedno. Idealan igrač za ovu ligu, ne mora biti uvijek prvi špic ali s klupe da ulazi teško da ćeš naći bolju opciju.Amcho1 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:32
Hajde nemojte molim vas, kada se počeo povezivati snama 90% navijača je popljuvala i moguću ideju, kako generalno tako i na ovom pdfu. Šta će ti Vidić, ako hoćeš nešto više to je mrtvi prosjek, samo je lik visok.bla bla bla. Isto tako je uredno popljuvano i pljuvali su se igrači koji su otjerani, sad ih kao žale i prizivaju.
-
- Kontakt:
Pozz bordo braći, dugo vas čitam, evo sam se konačno registrovao. Danas samo pobjeda dolazi u obzir, aBd, ali ne sumnjam da će biti teško.
Dva nova nicka danas 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Bravo to je pravi navijač,svaka čast. nije ko Nazoruso kad je izmišljao tuče na treningu i slične gluposti. Pravi si pozitivac u posljednje vrijeme.BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 16:13Pa to je i glavni razlog
Posebno radi ovih kvazi novinara sa portala gg.ba
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, nedimmmm1337, rimljanin90 i 54 gosta.