FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alden_sa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alden_sa » 21 mar 2011, 09:45

dino lj je napisao/la:Nije moje da sudim o igri Sarajeva ali gledao sam vasu utakmicu sa Zrinjskim i stvarno mi cudno da ste je izgubili.Pa bili ste za klasu bolji i objektvno po igri i prilikama rezultat je trebao biti 4 : 2 za vas.Odbrana vas je blago receno nagrdila svojom igrom,dali su one greske odraz loseg dana ili necega drugog ne znam,ali ne bi me cudilo da pojedini igraci igraju po nalogu bivse uprave,mozda grijesim ali zivimo u vremenu kada je sve moguce.

imamo strasnog zalizanog maj...a koji ni na sokeru ne bi taktiku znao napraviti. Treba gov.o otjerati sto prije.

Šta li ce mu sad biti krivo, vjetar mu smetao, uvijek je nesto drugo krivo, nikad on.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 mar 2011, 10:43

alden_sa je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Nije moje da sudim o igri Sarajeva ali gledao sam vasu utakmicu sa Zrinjskim i stvarno mi cudno da ste je izgubili.Pa bili ste za klasu bolji i objektvno po igri i prilikama rezultat je trebao biti 4 : 2 za vas.Odbrana vas je blago receno nagrdila svojom igrom,dali su one greske odraz loseg dana ili necega drugog ne znam,ali ne bi me cudilo da pojedini igraci igraju po nalogu bivse uprave,mozda grijesim ali zivimo u vremenu kada je sve moguce.

imamo strasnog zalizanog maj...a koji ni na sokeru ne bi taktiku znao napraviti. Treba gov.o otjerati sto prije.

Šta li ce mu sad biti krivo, vjetar mu smetao, uvijek je nesto drugo krivo, nikad on.
Za Mirzu si u pravu niti ima iskustva a vala ni nekog znanja,ali imam utisak da i par igraca bas nedaje ni pola onoga sto mogu i znaju sta je razlog veliki je upitnik.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2011, 10:48

dino lj je napisao/la:
alden_sa je napisao/la:

Za Mirzu si u pravu niti ima iskustva a vala ni nekog znanja,ali imam utisak da i par igraca bas nedaje ni pola onoga sto mogu i znaju sta je razlog veliki je upitnik.
Posebno se to odnosi na Muharemovica i Hamzagica!!!!!totalna bezvoljnost !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 21 mar 2011, 11:05

Grijese nasi igraci zato sto nema ih ko nauciti kako ce odigrati. Ne moze jedan covjek koji nikada prije nije bio trener voditi jedan od najvecih bosanskih klubova to je cinjenica. On nema uopste trenerskog znanja. Da ga hoce Rizvanovic izbaciti iz kluba i pozvati Musemica bilo bi sjajno. Nadam se da ce razum preovladati u Upravi Kluba.

MIRZA NAPOLJE !!
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2011, 11:18

Esii TM87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Kompleksi ne biraju.Ko,gdje,sta bitno je da je crkla 8-)
Ne znam sta se vi uopste bunite? Decenijama ste bili drugoligasi, godinama se u PL BiH borili za opstanak, sto bi ste vi bili nezadovoljni porazom na svom terenu?? pa za vas je i drugo mjesto premija! Dok god se uopste prica o vama to vam je dobitak 8-)
Mladicu iskuliraj ti,ne kontas ti o cemu govorim :?
Zeljo se godinama bori za opstanak ? Ne lupetaj zivota ti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 12:37

ANTIFA ! je napisao/la:Dobro izdanje Hz u Mostaru ... :D drama ste
Moze to i bolje,nego zeznut onaj vjetar usta su mi se iskrivila;)pozdrav za prave Mostarce;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 mar 2011, 14:57

MIRZA ODLAZI !!!pa nije mi jasno kako taj covjek nema ni mrvicu samopostovanja.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 21 mar 2011, 15:03

HUSREF MUSEMIĆ ZA SPAS
Pazza Inter Amala

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 mar 2011, 15:15

Zalizanoglu mrs iz svetinje !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 mar 2011, 15:43

Esii TM87 je napisao/la:Al' pljunu Žvaljo onog kapitena,i pokaza gdje pripada :?

[youtube][/youtube]

8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 mar 2011, 16:07

samo za info...
u slucaju suspenzije svi igraci iz svih klubova koji imaju vazece ugovore mogu potraziti nove klubove bez obestecenja...vazi i za trenere..
danas sazno info iz kantonalnog saveza

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 21 mar 2011, 17:23

Esii TM87 je napisao/la:Al' pljunu Žvaljo onog kapitena,i pokaza gdje pripada :?
slika

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 mar 2011, 17:26

endem_ je napisao/la:HUSREF MUSEMIĆ ZA SPAS
zar opet? :lol: i onda cete ga otjerati po ko zna koji put nakon godinu dvije
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 21 mar 2011, 17:33

tm84 je napisao/la:
sto zar opet , pa covjek je sa SARAJEVOM cuda napravio i u BIH i u evropi . Treba mu spomenik dici na kosevu . Pa normalno ako lose vodi ekipu da se treba otjerati , i ti nesta pricas i vi ste osima kovali u zvijezde a nakon 2 losa razultata .. on vam nevalja :roll: :oops:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 mar 2011, 17:40

Colorado je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
sto zar opet , pa covjek je sa SARAJEVOM cuda napravio i u BIH i u evropi . Treba mu spomenik dici na kosevu . Pa normalno ako lose vodi ekipu da se treba otjerati , i ti nesta pricas i vi ste osima kovali u zvijezde a nakon 2 losa razultata .. on vam nevalja :roll: :oops:
ma pitam ovo zato so je jedan vas navijac nas okarkaterisao kao klub jednog covjeka, amara osima, pa kad sam mu replicirao da je fks drzi do husrefa ko mi za osima, naravno usutio se...

a to da je husref dobar trener, slazem se... ponekad budem sa njim, jer smo u rodu... pa se oboje znamo nasaliti kako vas klub ima odnos sa njim... 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 mar 2011, 18:09

Dirk je napisao/la:Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !

Kako vas nije stid kad je dosao u zvijezde ste ga kovali sad vam ne valja, nemojte biti kao strumfovi koji se i na Osima posrase a do jucer im je valjao !
Mozda si pogresno shvatio,malo si uvelicao,nisam procitao u predhodnim postovima da neko lose misli,
a ne da je neko rekao da je Pixi los igrac,uglavnom se kaze kako je Pixi sebican ili individualac.
Slazem se da je jedan od boljih,trudi se,svakako igrac koji nam je potreban,ali jednostavno nekad,
kada treba pogledati gdje,sta,kako,krene sam i ...a situacija za gola..
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 mar 2011, 18:23

Bio si? Svaka cast,drago mi je,toliko si truda ulozio,lijepa uspomena za tebe. ;)
Pozdrav za Rođene
F.K.SARAJEVO

alibi

Post Postao/la alibi » 21 mar 2011, 18:54

Zadovoljan sam igrom al ne i rezultatom.Paradoksalno zvuci ali nakon ranoga vodstva zrinjskog mislim da su nasi momci zaigrali dobro....sanse su se stvarale ali to sto nismo u prvom poluvramenu uspjeli dati gol mozemo samo reci da je to sastavni dio fudbalske igre.Uprincipu sam zadovoljan,jer sam od onih koji vole kad igramo i pokasavamo da igramo ka golu i za gol vise.To sto je zrinjski iz 5 sansi dao 4 gola a mi iz vise sansi dali 2 i to se moze svesti pod onu frazu da lopta okrugla i da ne pobjedjuje uvijek bolji tim na terenu.I na kraju da pohvalim mup u mostaru na organizaciji i ponasanju prema nama, sto me je iskreno "prijatno iznenadilo".HZ.

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 19:23

molotovljev je napisao/la:
Bio si? Svaka cast,drago mi je,toliko si truda ulozio,lijepa uspomena za tebe. ;)
Pozdrav za Rođene
bio si?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.