FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PODRŠKA ŠEFU
Hebibovic je za keremeha dani Alves
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Jadno, jadno, jadno da ljudi navijaju protiv svog kluba
Ovo nigdje na svijetu nema
Idemo dalje
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 09 mar 2024, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ma znam brate al napokon se vidjela volja za razliku od prethodnih tekmi.Ovaj bod je ko poraz ali se vidio napredak u igri mada tesko cemo mi izboriti Evropu.vedinjo98 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:35Suteve pikaju i izblokirane i one sto su metrima izvan okvira. Velika vecina suteva izvan okvira gola. To nije plod dobre igre i to je sve jako mali xG.
Ako je ukupan broj suteva mjerilo kvaliteta igre onda nemamo o cemu pricati. Tolike finansije i Vlado Jagodic ispred tebe na tabeli je zalosno. Sve ovo skupa s Mirvicem postaje progresivno jadnije i jadnije, tako da ni neku srecu na utakmicama nismo zasluzili.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- muhamedhulk
- Kontakt:
bravo za povratak ali bolje bi bilo da pomocni nije usro i sviro nepostojeci penal. sjetim mu se djeteta i to zenskog.
ovima hejterima sa foruma - mogu samo popusiti karu slovencu.
a ovima sto spominju husa, popusite husu.
ovima hejterima sa foruma - mogu samo popusiti karu slovencu.
a ovima sto spominju husa, popusite husu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Fuj fuj,protiv Zvjezde mrtvi ofsajd,protiv Borca isto i to da te ubije u psihu za sva vremena,Sloga svakako mora u evropu
Jedva cekam borac i bogaranje sa Zapada
FC United Of Manchester !
- napoleon72
- Kontakt:
Jel trolas? Obojica dosli prije Ibricica. Anicic haman dvije godine u klubu jbt, Dudicu doveden na ljeto 2022. Kyeremeh na zimu iste sezone kad je Masnokosi preuzeo ekipu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kad vidim ko sve pljuje po Simonu, ne preostaje mi nista drugo nego da mu pruzim punu podrsku.
Svi na Kosevo u srijedu! U inat svima!
Svi na Kosevo u srijedu! U inat svima!
J.bo vam i Rožman i Gigara mamu u usta, svima koji nešto s.ru ovdje. Ljudi nas kradu redovno ali to je ok našim navijačima.
Dok otjera jos desetak igraca mozda nekog i dobijemo. Cestitke janezu pravi majstor svog zanata, vec vidim dupu krunu samo podrzati Simona onako slijepo PUNA PODRSKA.
Ovi sto se zadovoljavaju bodom i raduju se treba da se zapitaju znaju li uopste za koji klub navijaju.
Europe necemo vidjeti a mozda i bolje nego da se brukamo protiv nekih amatera.
Ovi sto se zadovoljavaju bodom i raduju se treba da se zapitaju znaju li uopste za koji klub navijaju.
Europe necemo vidjeti a mozda i bolje nego da se brukamo protiv nekih amatera.
You are someone else I am still right here
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Al badi pdf na balije
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A ko navija protiv kluba, de citiraj i jedan post gdje se neko raduje? Jel vi znate definicju ironije, sarkazma? To sto neko napise hahaha ili sl. jel mislite da je to od srece i dragosti? Svega mi ovdje treba napraviti kad pravis account da prvo moras odraditi IQ test i priloziti diplome o zavrsenoj skoli/fakultetuBordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:38Jadno, jadno, jadno da ljudi navijaju protiv svog kluba
1946-1987
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jos par momcica iz ekipe lajkaju besimov clanak i otkaz sms porukom
.
Nemoj misliti da nije vidjeno! Drugi gol, Heba u naponu snage istrci, nas bek od 39 godina i igrao od 55 minute haha mamicu mu
.
Nemoj misliti da nije vidjeno! Drugi gol, Heba u naponu snage istrci, nas bek od 39 godina i igrao od 55 minute haha mamicu mu
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nema nazad! Do druge lige s Rozmanom! Guze li se on i Mirvic?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ljudi jedva cekali da sarajevo izgubi. Na ovoj temi su samo 1% pravi navijaci. Ovo ostalo pripada plavom viruzu, klub fk husref, kartel el mirza, zajednica fk mahala, dušmani i licemjeri u paketu kao kad kupujes surf internet bht za vikend. Kakva radost kod ljudi kad smo gubili 0-2. Oni su molili Boga da Sarajevo ne pobijedi 3-2. I da ljudi jos pravdaju suđenje i onaj cirkus penal, to govori o ljudima kakvi su. Boli njiha briga za sarajevo. Sad ce neko od njiha to okrenuti, pa će odgovorit jeli ovo real madrid, branis ovo 2-2? Takvi su zaostali u svakom mislu.
Odlazi slovenska ubleho šta čekaš više pa uništavaš nam klub
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, mosarajvosa83, Rule_hz, ubipara i 63 gosta.