English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Gunner4 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:53Haha ti se jos i pravdas Luserpoolovcima...AA23 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:44Ja se sjetim samo Robertsona i Messija kad pomislim na ciganluk.
Tako se i osvaja nešto bitno, koliko god ružno bilo - nije da su ovi zlatni, sudac im je dozvolio udaranje na svakom mogućem nivou, a bila su vremena kad je svako gazio ovu ekipu i radio šta je htio, yebiga sad nije tako.
Ne pravdam nego pokušavam da imam konverzaciju koja se ne sastoji iz - " placite topnici, na aparatima" i ostalo.
Činjenica je da smo postali bezobrazna ekipa, ali drugačije ne može - ne možeš osvajati titule tek tako ako nisi drzak.
Ne znam čemu plakanje na to, pa većeg ciganluka nije bilo kad je Salah dobijao penale na malo povećanje vjetra u šesnaestercu, ili kad je Robertson čisto onako Messija klepnuo po glavi i šta već da ne nabrajam.
Meni se dopada da Arsenal djeluje kao ekipa kojoj ne možeš da radiš šta želiš već oni kao ekipa stvaraju taj pritisak na sve oko sebe - deal with it
Dzaba, pokusali su sa skauzerom Tierneyem u VAR sobi da nas ostete, al im nije proslo

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu pokuslai, uspjeli su nas ostetit. Al dzaba.
Meni niije kasni sta je sudija sudio u onoj situaciji kad je gledo je l Kai dajvo.
Je l loptu izbio gost..je l otisla u korner tad ? Jer je u nastavku bila za golmana
Meni niije kasni sta je sudija sudio u onoj situaciji kad je gledo je l Kai dajvo.
Je l loptu izbio gost..je l otisla u korner tad ? Jer je u nastavku bila za golmana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
Jest tu je Arsenal istecen za korner, a bilo je i faulova koje nije svirao.feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:14Nisu pokuslai, uspjeli su nas ostetit. Al dzaba.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- feniksptica
- Kontakt:
Pa da, osteceni smo znajuci kakvi smo ove sezone iz kornera.qaa18 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:27Jest tu je Arsenal istecen za korner, a bilo je i faulova koje nije svirao.feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:14Nisu pokuslai, uspjeli su nas ostetit. Al dzaba.
Kad nas udaraju, vuku i sta sve ne ok. Al kad mladi momci uzvrate istom mjerom eh to je valja.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mislim da je svirao dive, što je čudno jer je morao onda dati žuti (drugi)feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:14Nisu pokuslai, uspjeli su nas ostetit. Al dzaba.
Debelo oštećen Brentford. Morala je biti pokazana druga žuta karta njemačkom jablanu.Jabroni je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:32Mislim da je svirao dive, što je čudno jer je morao onda dati žuti (drugi)feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:14Nisu pokuslai, uspjeli su nas ostetit. Al dzaba.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Eh zato mi nije jasno, da je dive crveni ko kuca. Al mislim da se tu samo pogubio.Jabroni je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:32Mislim da je svirao dive, što je čudno jer je morao onda dati žuti (drugi)feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:14Nisu pokuslai, uspjeli su nas ostetit. Al dzaba.
Fokus na neke nebitne stvari, vraca aut 2-3 metra nazad, isto tako faulove a ovamo big decision sav se pogubi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma 3 penala su bila za povlacenja u petercu.feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:30Pa da, osteceni smo znajuci kakvi smo ove sezone iz kornera.qaa18 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:27Jest tu je Arsenal istecen za korner, a bilo je i faulova koje nije svirao.feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:14Nisu pokuslai, uspjeli su nas ostetit. Al dzaba.
Kad nas udaraju, vuku i sta sve ne ok. Al kad mladi momci uzvrate istom mjerom eh to je valja.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Nakon toliko pozitivnih komentara za Arsenal ove sezone napišeš jednu kritiku i odmah raspad sistema ovdje.
Jedino konstantno je da Arsenalovci kmeče na sudije da li dobili ili izgubili.
- Marsal
- Kontakt:
I treba kmečat sve dok nam ne naštimaju jednu titulu ko svim ostalim klubovima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Napokon je najbolja ekipa u ligi bar na par sati prva na tabeli, hvala Chelsea na Havertzu, halal im Ukrajinac.
- feniksptica
- Kontakt:
Konstantnost je najbitnija, ona donosi rezultate.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
O jbt svi likovi drugih timova kmece i da smo ciganija i zale se na sudije, al dzaba opet se pisu jedne te iste floskule
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zamisli da vam sudije konstantno navlače kao nekima, tek tad bi vidio kako dolaze rezultati.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, VivaLaStella i 14 gostiju.