Ma buraz sto nece izac,jel Ajla jos direktorica jest,jel Ajla dovela Mirzu i njegove jatake jest...mi sjecemo grancice umjesto drvo da oborimo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:22Sviđalo ti se to ili ne, shvatao ozbiljno ili ne... od strane Ziljkica je svaki potez i svako desavanje u klubu iscurilo vani u mahalu, konrektno zalizanom i njegovoj kompaniji koji se jos uvijek ne mogu pomiriti da nisu u klubu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da zamaskiraju svoju odgovornost zbog ovako loše sezone gdje nam čak i evropa visiskullcrusher je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:28Ma napisat cu opet evo al ne zelim da te vrijeđam, uvrijeđen si cim podrzavas takvu osobu. Daj mi jedan razlog zasto bi se ovo lagalo
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- skullcrusher
- Kontakt:
I to bas na njemu nasli... on kao glavni igrac motor ekipe. Nek se i ostalo sazna pa eto vidjet cemoIstinski je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:29Da zamaskiraju svoju odgovornost zbog ovako loše sezone gdje nam čak i evropa visiskullcrusher je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:28Ma napisat cu opet evo al ne zelim da te vrijeđam, uvrijeđen si cim podrzavas takvu osobu. Daj mi jedan razlog zasto bi se ovo lagalo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Remont...miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:29Ma buraz sto nece izac,jel Ajla jos direktorica jest,jel Ajla dovela Mirzu i njegove jatake jest...mi sjecemo grancice umjesto drvo da oborimo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:22Sviđalo ti se to ili ne, shvatao ozbiljno ili ne... od strane Ziljkica je svaki potez i svako desavanje u klubu iscurilo vani u mahalu, konrektno zalizanom i njegovoj kompaniji koji se jos uvijek ne mogu pomiriti da nisu u klubu.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 09 mar 2024, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Allahami brate, iskreno tako je, Allahami brateIstinski je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:29Da zamaskiraju svoju odgovornost zbog ovako loše sezone gdje nam čak i evropa visiskullcrusher je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:28Ma napisat cu opet evo al ne zelim da te vrijeđam, uvrijeđen si cim podrzavas takvu osobu. Daj mi jedan razlog zasto bi se ovo lagalo
-
- Kontakt:
Mislio sam i ja da su suplje al Bgm 100% tacno.Sto je najgore nije samo to...
Almedine treba stid da te bude!Nadam se da ce klub potegnuti za nekim postupkom jer ovo je krivicno djelo sta je frajer radio.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 mar 2024, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pasa ima nas koje pratimo malo duze ligu,njegove reakcije iz Borca itd napisao sam prije nego je dosao sto dalje od nas,smece ogromno ovdje govorili da mrzim sandzaklije,igraces papcino sad samo na tribinama sa ledjendama kluba,da ispadnemo iz lige bolje nego ledjende u prevodu dusmane imat u klubuluckystrike je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:23Meni drug govorio haman poslije sirokog da je smrada sreo na parkingu i pitao ga sta je reci "brate", on nepoznatom liku opleo po rozmanu, janez vakav nakav.... ja uzeo s rezervom... ispade daje istina. sabotirao je trenera i ekipu i ostat ce upamcen kao jedna od najvecih gnjida u bordo dresu!
Da rijesimo svu segu vezanu za Almedina Ziljkica koji je otputovao za Novi Pazar.....
Doticni je unio nemir u ekipu i kroz provjerne informacije od igraca iz kluba odavao tajne sastave slabosti suprotnim ekipama iz kola u kolo, momcina ima platu 15 hiljada maraka i zahtjeva od kluba da ga otjeraju da napuni svoj dzep..
I to vam je sva sega u vezi doticnog debila da ne lupetate gluposti
Ziljkicu keru !!!!
Doticni je unio nemir u ekipu i kroz provjerne informacije od igraca iz kluba odavao tajne sastave slabosti suprotnim ekipama iz kola u kolo, momcina ima platu 15 hiljada maraka i zahtjeva od kluba da ga otjeraju da napuni svoj dzep..
Ziljkicu keru !!!!
Slovenski ublehaš forsiranjem amatera Anicica pokazuje da je pokušaj od trenera.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sad sam čuo dosta stvari, tek su sad isplivale na površinu.
Nevjerovatno, znači nevjerovatno šta sebi jedan pojedinac i fudbaler može da uradi. Fuj, fuj i F U J!
Bio sam za odlazak Simona, ali nakon ove informacije, APSOLUTNA PODRŠKA SIMONU!
Nevjerovatno, znači nevjerovatno šta sebi jedan pojedinac i fudbaler može da uradi. Fuj, fuj i F U J!
Bio sam za odlazak Simona, ali nakon ove informacije, APSOLUTNA PODRŠKA SIMONU!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Malo raja sad ovo pogresno shvata. Ispada da se sav ovaj period svaljuje na Ziljkica.miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:29Ma buraz sto nece izac,jel Ajla jos direktorica jest,jel Ajla dovela Mirzu i njegove jatake jest...mi sjecemo grancice umjesto drvo da oborimo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:22Sviđalo ti se to ili ne, shvatao ozbiljno ili ne... od strane Ziljkica je svaki potez i svako desavanje u klubu iscurilo vani u mahalu, konrektno zalizanom i njegovoj kompaniji koji se jos uvijek ne mogu pomiriti da nisu u klubu.
Ne, imali smo nesredjen sistem, lutali sa trenerima i igracima. Cinjenica je da smo dolaskom Rozmana htjeli kontinuitet i rezultate i imali smo ih donekle jer prije pocetka ovog drugog dijela imali smo omjer cini mi se 12-4-2.
Ali isto tako cinjenica je da se to sve pokusava srusit potezima i uticajem pojedinih ljudi i sto je najgore uspjeva se u tome.
Ziljkic je neko ko kumuje tome uveliko i ovo ne pisem bez razloga i nije moja reakciju od neku noc prema Almedinu bila džaba.
Sto je najgore, momci koji su tu i kojima je stalo (Mehmedović, Renan, Hamza, Hasić itd) izgubili su samopouzdanje zbog ovakvih rezultata i vidi se da su u grču. Zato bih dao sve da smo pobjedili večeras nakon preokreta samo da se momci restartuju i da vide da mogu. Ali nema veze, srijeda Svi na Koševo i da i mi slavimo ako Bog da !
-
- Kontakt:
Da je samo penal,nama ga nije svirao,kad se lomi svirne nama penal,gura se Sloga u evropu to svi znaju,koliko god losi bili unistavaju nas gdje stignu,sad ce kazniti Rozmana sto je sudjenje komentarisao,ova liga je smijesna da imas dream tim
-
- Kontakt:
endeende je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:34Da rijesimo svu segu vezanu za Almedina Ziljkica koji je otputovao za Novi Pazar.....
Ziljkicu keru !!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Nije Alla hami istina brate, iskreno Alla hami lazuendeende je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:34Da rijesimo svu segu vezanu za Almedina Ziljkica koji je otputovao za Novi Pazar.....
Ziljkicu keru !!!!
Prošetajte do Malaka, možda i vi saznate nešto o taktici i slabostima našeg voljenog kluba. Siguran sam da ih ima na ovoj temi.
-
- Kontakt:
Klub godinama pokusavaju da uniste sa strane samoprozvane ledjende i njihovi haveri to barem svi znaju,igre na terenu samo slijepom nisu jasne bile da ima neki bojkot,sabotaze i slicnoEvander je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:22Namon 4 godine brukanja, izmisle novog kurbana. Lafo nebitni lik koji i ne igra, krivac za sve![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo Mirvicu, ubio si FK Sarajevo!!!
A o Slovencu? Amater koji se totalno pogubio. Ali zaboli ga, plata redovna. Uhljebio 15 amatera, zajedno sa papkom Ibricicem. Bog ih otjereti ne moze.
Svi koji ovo podrzavaju, podrzavaju propadanje kluba.
Ma druze kad bude dobijao lopte i grijesio onda cu reci da je pao u formi, danas jedna lopta na njega isla, a to da grize, trci, vraca se nazad i bori se za svaku loptu nema potrebe spominjati, to samo corav ne vidi
Edit: A red je i ovaj avatar promjeniti, iz nekoliko izvora sam i ja dobio informaciju za Ziljkica, nazalost
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 09 mar 2024, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mnon46, newton_heath_lyr, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Proximic i 82 gosta.