FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

BijeliBordo1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 09 mar 2024, 22:13

To za prijetnje saigracima i ss je takodjer istina, osililo se sandzacko dubre u SA.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 09 mar 2024, 22:14

BijeliBordo1946 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:00
cookiech je napisao/la:
09 mar 2024, 21:57
09 mar 2024, 21:52

:!: :!:
Dok god bude ovo sve curilo iz kluba, nama hajra nema.

Ono sto hocu da kazem da se stvari trebaju rjesavati odmah i autoritativno unutar kluba gdje trener ima podrsku, gdje moze donositi odluke bez razmisljanja da ce neko intervenisati i zahebavat ga.
Ovu stvar nije trener pustio u javnost, nego primaoc emaila!
E svasta, glupan teski...
Sve mi znamo.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 09 mar 2024, 22:14

Samo neka raja pljuje, nisam ni očekivao nešto bolje. Prejadno i mrtvo izgledamo u svakoj utakmici, a prošle polusezone bili dobri i pripreme odradili odlično. Ziljkić sklonjen (evo večeras za sva vremena), Rožman govori na pressicama da situacija nije dobra, ali dođe neki poznavalac i kaže "ma kakav bojkot ubleha slovenska".

Igrali bi vi moj qurac da vam neko prijeti, zove, uznemirava, te pritisak rezultata i navijača. Svi su bili isprepadani, večeras kao da su osjetili neko olakšanje. Oprt kažem, podrška od mene do kraja, sve dok se ne iskorijeni i najsitniji kvarnjak u i oko Kluba.
Rožmanu svaka čast pa je čovjek ostao, ja bih prvi otišao.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 mar 2024, 22:15

Puno je dušmana koji rade protiv kluba.

Trebamo se skupiti, zbiti redove i navijati za voljeni klub.

Od četnika vice do štrumfovskih medija ne trebaju nam više unutrašnji sukobi.

Dušmani bi voljeli da Mirvić sutra digne sidro pa da nas i ugasiti pokušaju. Da sutra Rožman dobije otkaz pa da nam se rugaju kako standardno šutamo trenere.
Zadnja izmjena: kempes, dana/u 09 mar 2024, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 mar 2024, 22:15

tabba77 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:10
mosarajvosa83 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:09
Ovi sto su ismijavali Ibricica,Rozmana,Mirvica bijednici smrdljivi vi ste najveci dusmani bez da ste znali sta je bila pozadina i da ste podrzali klub a ne pljuvali. Igracima se prijetilo sa sandzackim krimosima iz Sarajeva,Rozmanu,Mirvicu pozivi,prijetnje itd vazno da ste vi ismijavali klub. Ziljkicu,znao sam od starta ko si i sta si nisi ti faca koja treba da igra u Sarajevu,ti si smece iz Bl. Udara savez sa Vicom na nas,udara ovaj mali klosar,zalizani,krimosi al sve vam dzaba samo da znate,iz inata podrska do neba napusi.te nam se k. Branite levati klub makar to bilo na ulici,forumu il sta vec koristite ili vam ispiraju mozak mediji koje plate klosari i jedva docekaju kiks
Ušutili su se u zadnjih sat vremena. Vidi se da su plaćenici i jedva čekaju nešto loše da izađu iz rupa.
Ono smece samodakazem i slicni pojavio se iznenada i ovdje kao neke debate sa njim,lik pise protiv kluba i rise od prvog dana nit bana nit ista nek se napusi k kad vec nece da ga banuji

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 09 mar 2024, 22:15

Puna podrska Rozmanu i ekipi

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 09 mar 2024, 22:16

Horde zla <3
podrska Rozmanu i ekipi
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 09 mar 2024, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 mar 2024, 22:16

Realno previse se bagre oko kluba mota. Treba dobro stati u zaštitu. Ako nista ovo nam je motiv da svi dodjemo protiv ziljkicevog kluba da momke podrzimo.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 09 mar 2024, 22:16

Nirton je napisao/la:
09 mar 2024, 22:03
Teska utakmica za gledanje(narocito ako ste u Konjicu i navijate za Sarajevo, i utakmicu gledate u kaficu prepunom navijaca Igmana. :mrgreen: )
Nije perfektna utakmica ali vidi se povratak zelje i motivacije kod igraca, za kojeg se nadam da nece biti blijesak jedan ili dva meca. Steta zbog konacnog rezultata, a nas prevazna utakmica ceka vec u srijedu, doslovno utakmica koja moze okrenuti situaciju za 180°.
P.S. Je li Gigovic odradio posao za Sarajevo da pobijedimo, pitam za prijatelja.
Druze nisu vise ovdje bitne utakmice, ovdje se vodi rat, ovo sve rade od prvog ulaska investitora u klub, halo mafija prijeti igracima zivotom, ljudi se boje izlaska iz stana.

Rozmanu je namjesteno od strane Varesanovica, suocava se sa velikim prijetnjama po zivot, isti Varesanovic je stopirao dolazak Kodre, preko mafije, kad je sve bilo dogovoreno, a ovi covjeka nazvali i prijetili, da ce mu zapaliti stan sa njim unutra ako ne odustane, ovdje se desava ogromna borba

Mirvicu je prijeceno sa vise strana, napadan je u gradu par puta, halo ljudi, jel mislite da deset godina slucajno ne mozemo da napravimo iskorak, ne nego zato sto igraci igraju pod rucnom, jer im mafija prijeti, to su mladi momci, dosta njih je sa strane, logicno je da se boje, otidjite vi u Gruziju pa kad lokalni serif doce sa prijetnjama, sta tu mozete.
Ziljkic je jako opasan lik, jer sve radi podmuklo, namazano, ali ga je Rozman provalio i uhvatio u zamku.
Sta mislite dookle je otislo, kad mu daju pare da nikako ne dolazi u klub i na treninge, lik je opasan po vazduh sa svojim smicalicama i ekipom koja ga stoji.
Rozman ovo nigdje nije dozivio sto dozivivljava u nekad nasem lijepom gradu, zovu ga na telefon u svako doba, prijete. Ko bi od nas ostao, rijetko ko, svaka mu cast jer ima muda

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 09 mar 2024, 22:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:09
Ovi sto su ismijavali Ibricica,Rozmana,Mirvica bijednici smrdljivi vi ste najveci dusmani bez da ste znali sta je bila pozadina i da ste podrzali klub a ne pljuvali. Igracima se prijetilo sa sandzackim krimosima iz Sarajeva,Rozmanu,Mirvicu pozivi,prijetnje itd vazno da ste vi ismijavali klub. Ziljkicu,znao sam od starta ko si i sta si nisi ti faca koja treba da igra u Sarajevu,ti si smece iz Bl. Udara savez sa Vicom na nas,udara ovaj mali klosar,zalizani,krimosi al sve vam dzaba samo da znate,iz inata podrska do neba napusi.te nam se k. Branite levati klub makar to bilo na ulici,forumu il sta vec koristite ili vam ispiraju mozak mediji koje plate klosari i jedva docekaju kiks
Nikad nam nije bila bitnije da skupimo redove i pokazemo da stojimo uz nas klub SVIM SRCEM U teskim momentima kad nam svi zele nanijeti zlo. Podrzimo sefa i momke. Ocigledno je da nas kao sto rece udaraju sa svih strana ali IZRONIT CE STARI ZA ONE STO GA VOLEEE!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 09 mar 2024, 22:16

GalileoGalilei je napisao/la:
09 mar 2024, 22:14
Samo neka raja pljuje, nisam ni očekivao nešto bolje. Prejadno i mrtvo izgledamo u svakoj utakmici, a prošle polusezone bili dobri i pripreme odradili odlično. Ziljkić sklonjen (evo večeras za sva vremena), Rožman govori na pressicama da situacija nije dobra, ali dođe neki poznavalac i kaže "ma kakav bojkot ubleha slovenska".

Igrali bi vi moj qurac da vam neko prijeti, zove, uznemirava, te pritisak rezultata i navijača. Svi su bili isprepadani, večeras kao da su osjetili neko olakšanje. Oprt kažem, podrška od mene do kraja, sve dok se ne iskorijeni i najsitniji kvarnjak u i oko Kluba.
Rožmanu svaka čast pa je čovjek ostao, ja bih prvi otišao.
Covjeku stvarno svaka cast
Podrzavao sam ga i prije nego se ovo saznalo, ali realno nakon ovih saznanja
Mooda do poda ima

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 mar 2024, 22:16

Valjda je sad mnogima jasno kako je kao rezerva dobijao pozive u reprezentaciju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 09 mar 2024, 22:17

Iskoristiti ovaj momentum i uz vjetar u leđa sa sjevera i zapada, Borac mora pasti. Srce na teren!!!

PS Sjever mora biti ispunjen do zadnjeg mjesta
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 09 mar 2024, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 22:17

Ovdje smo vidjeli samo navodni mail,koji je Ibricic poslao Almedinu i nista drugo. Ostalo su sve lupanja i nagadjanja.

morensa

Post Postao/la morensa » 09 mar 2024, 22:18

Antikloc je napisao/la:
09 mar 2024, 22:17
Ovdje smo vidjeli samo navodni mail,koji je Ibricic poslao Almedinu i nista drugo. Ostalo su sve lupanja i nagadjanja.
Sve što se piše istina je... I novinari to znaju a jel ne smiju da objave ili neće to je drugo.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 09 mar 2024, 22:18

Molim vas otvorite svima oci svakom navijacu Sarajeva, nek vidi sta se desava moramo biti svi ko jedan al svi pa i ovim pljuvacima na fb. Svi moraju znati istinu ovo je nerealno Boga mi...
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 09 mar 2024, 22:19

Bordo prijatelji su najveci neprijatelji kluba. Mahala ponovo pokusava da udje u klub. Pokusavaju sa svih strana da uniste sve sto se napravilo. Mirvicu legendo zakljucaj sva vrata i nedaj pristupa sarajevskim sanerima. Rozmane samo jako 💪💪. Volim te Sarajevo. Idemo po revans protiv gurbetada pokazemo da smo najajci, ali prvo zgazit cetalje
Zadnja izmjena: Galantni, dana/u 09 mar 2024, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 09 mar 2024, 22:19

Vratit će se Valter - yebat će vam mater!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 mar 2024, 22:19

09 mar 2024, 22:13
To za prijetnje saigracima i ss je takodjer istina, osililo se sandzacko dubre u SA.
Borcevom izdajniku zabraniti prilaz gradu Sarajevu na 20 kilometara.
Jezivo sta je radio saigracima

Nis bio za Rozmana ali OD DANAS APSOLUTNA PODRSKA KAKVI GOD REZULTATI BILI.Ne mogu nakon ove noci da krivim covjeka kad cujem sta se sve izdesavalo

Sjever u srijedu i za derbi ispuniti do zadnjeg mjesta da pokazemo zajednistvo
Ziljkicu ped.eru napusi se sjeveru!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 mar 2024, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 09 mar 2024, 22:19

Pogledah sad ponovo bitne dijelove utakmice, ovo stvarno nije bilo loše u većini segmenata. Energija, kreiranje prilika, posjed lopte je bilo bolje u ovoj utakmici veće nego u prethodne četiri zajedno.

Očigledan je nednostatak smirenosti u završnici zbog pritiska da se što prije postigne gol. 25 šuteva na gol smo imali. Za pohvalu.

Ovih zadnjih 10 minuta je ono što želimo gledati barem 60 min na utakmici.

Bila bi to preslatka pobjeda. Onaj pomoćni ja ne znam gdje je on penal vidio, sram ga i stid bilo.

Idemo nabiti Borca!

Volim te FKS!
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 09 mar 2024, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Pena, Suki46 i 52 gosta.