FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Srijeda svi na Koševo i bez ijedne ispaljene baklje punu podrpku pružiti svima od Mirvića, Rožmana, igrača pa do domara 

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Gdje je onaj @stanley ili kako već neka pročita ovo sve.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
P.S. Mali sandzacki pacov smrdi !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Na ovoj temi više od 90% ljudi su tako sretni bili kad je Sarajevo gubilo. Ono je baš za istraživanje i sramota je. Kakve psovke i uvrede prema ljudima u klubu. Mortem?? Ptica na grani zna, da su na ovoj temi dosta plavi štrumpfova aktivni, kao i dosta ljudi koji samo gledaju svoj ego i interes. Kako možeš ovo dopustit? Besmisleno je postala ova tema. Znam ja da ima svak svoj slobodni govor, ali ovo je preslo granice. Voliš tvoj jedini klub i onda takve psovke i uvrede?? Jeli i tako inače psujete ljudima koje volite? Jeli i tako inače vrijeđati nešto, što vi volite? Nek vas bude stid!
Čovjek da ne gleda utakmicu, i da samo čita ove nebuloze, pomislio bi da gubimo 0-10 a ne 0-2. Ako su ovo realni navijači Sarajevo onda sam ja lično Sergej Barbarez. Hajd što voljeni klub gubi 0-2 i skroz je na dnu, ovi "ljudi" jos dodatno napadaju klub. Kakva radost kod tih "ljudi", ali eto oni znaju najbolje ko uvjek do sad, zato smo imali 8 i više trenera za 3 godine i 50 do 100 novi igrača. Samo otjeraj mirvić, sve otjeraj mirvić, čak i sebe otjeraj jer mahala to traži. Mahala feat plavi korpus aka dušmani i licemjeri. Oni zaista sve znaju, jer oni samo znaju vrijeđati svoj klub. Kultura i kućni odgoj, možda tako i vrijeđaju svoju roditelje a kamoli fk sarajevo.
Sad će to neki ekspert okrenuti, iz konteksta izvadit pa odgovorit kako ja branim ovaj 2-2. Ne branim 2-2 nikako. Kako ću branit? Naravno niko nije zadovoljan sa ovim x, volio sam i ja da ih pobijedimo 5-0. Ovo mora jos 500% da bude bolje. Svako to zna i vidi. Ako mi je ekipa pala na dno, što da napadam svoju ekipu još stim uvredama??? Koji je to smisao? I to navijači? Fuj!
Ovo suđenje je tako kriminalno, da čovjek izgubi volju za fudbal. Oke mi smo skroz loši, to sve stoji, ali da ljudi pravdaju onaj penal, onaj cirkus od penala, eh to je bruka i sramota takvi su gori od gigovića+vice. Ono pravdati mogu samo dušmani i licmjeri i naravno ljudi koji imaju plavi viruz.
I da vodimo 5-0, onaj penal kad se sudi, svako dijete prestane da se bavi sa fudbalom. Naravno mahala će to pravdati jer eto nismo vodili 5-0. Pravdati kriminal govori sve o toj osobi kakva je.
Lako je volit kad pobijediš. Svako voli kad se pobijedi. Hajd probaj biti tu i kad gubiš. Ma kakvi samo kontra/protiv svog kluba.
Jeli stvarno mislite da su trener igrači i mirvić sretni što je 2-2??? Ako to mislite onda ste izgubljeni slučaj.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći.

Nekoliko primjera šta znači voliti svoj klub.

Čovjek da ne gleda utakmicu, i da samo čita ove nebuloze, pomislio bi da gubimo 0-10 a ne 0-2. Ako su ovo realni navijači Sarajevo onda sam ja lično Sergej Barbarez. Hajd što voljeni klub gubi 0-2 i skroz je na dnu, ovi "ljudi" jos dodatno napadaju klub. Kakva radost kod tih "ljudi", ali eto oni znaju najbolje ko uvjek do sad, zato smo imali 8 i više trenera za 3 godine i 50 do 100 novi igrača. Samo otjeraj mirvić, sve otjeraj mirvić, čak i sebe otjeraj jer mahala to traži. Mahala feat plavi korpus aka dušmani i licemjeri. Oni zaista sve znaju, jer oni samo znaju vrijeđati svoj klub. Kultura i kućni odgoj, možda tako i vrijeđaju svoju roditelje a kamoli fk sarajevo.
Sad će to neki ekspert okrenuti, iz konteksta izvadit pa odgovorit kako ja branim ovaj 2-2. Ne branim 2-2 nikako. Kako ću branit? Naravno niko nije zadovoljan sa ovim x, volio sam i ja da ih pobijedimo 5-0. Ovo mora jos 500% da bude bolje. Svako to zna i vidi. Ako mi je ekipa pala na dno, što da napadam svoju ekipu još stim uvredama??? Koji je to smisao? I to navijači? Fuj!
Ovo suđenje je tako kriminalno, da čovjek izgubi volju za fudbal. Oke mi smo skroz loši, to sve stoji, ali da ljudi pravdaju onaj penal, onaj cirkus od penala, eh to je bruka i sramota takvi su gori od gigovića+vice. Ono pravdati mogu samo dušmani i licmjeri i naravno ljudi koji imaju plavi viruz.
I da vodimo 5-0, onaj penal kad se sudi, svako dijete prestane da se bavi sa fudbalom. Naravno mahala će to pravdati jer eto nismo vodili 5-0. Pravdati kriminal govori sve o toj osobi kakva je.
Lako je volit kad pobijediš. Svako voli kad se pobijedi. Hajd probaj biti tu i kad gubiš. Ma kakvi samo kontra/protiv svog kluba.
Jeli stvarno mislite da su trener igrači i mirvić sretni što je 2-2??? Ako to mislite onda ste izgubljeni slučaj.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći.
Nekoliko primjera šta znači voliti svoj klub.

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Alaami iskreno brate... Dje bosniak
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
kempes je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:15Puno je dušmana koji rade protiv kluba.
Trebamo se skupiti, zbiti redove i navijati za voljeni klub.
Od četnika vice do štrumfovskih medija ne trebaju nam više unutrašnji sukobi.
Dušmani bi voljeli da Mirvić sutra digne sidro pa da nas i ugasiti pokušaju. Da sutra Rožman dobije otkaz pa da nam se rugaju kako standardno šutamo trenere.
Svi kao jedan protiv miša iz Platonove.
Gade smrdljivi ziljkiću, kao vjernik ovo ono, puuuu!!!!
Prodaja tekmi (dojava formacija i informacija iz svlačionice), huškanje i trovanje svlačionice, prijetnje igračima i slanje slika djece igračima od strane njegovih jataka...
SVE TI JBM GADE, PRODANA DUŠO!!!!
Ovo je za krivične i zatvora!
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 09 mar 2024, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To za Mirzu znam. Čuo sam info iz prve ruke da je Kodro zavrsen od covjeka koji mu je trebao biti prvi pomocnik i to sam tad podijelio ovdje samo sa par forumaša u pp. Jer da sam napisao javno, bio bi ismijavan i napadan kao sto se to ovdje inače radi kada neko nesto napise sto odstupa od svakodnevnice ove teme.Bordo10 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:16Druze nisu vise ovdje bitne utakmice, ovdje se vodi rat, ovo sve rade od prvog ulaska investitora u klub, halo mafija prijeti igracima zivotom, ljudi se boje izlaska iz stana.Nirton je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:03Teska utakmica za gledanje(narocito ako ste u Konjicu i navijate za Sarajevo, i utakmicu gledate u kaficu prepunom navijaca Igmana.)
Nije perfektna utakmica ali vidi se povratak zelje i motivacije kod igraca, za kojeg se nadam da nece biti blijesak jedan ili dva meca. Steta zbog konacnog rezultata, a nas prevazna utakmica ceka vec u srijedu, doslovno utakmica koja moze okrenuti situaciju za 180°.
P.S. Je li Gigovic odradio posao za Sarajevo da pobijedimo, pitam za prijatelja.
Rozmanu je namjesteno od strane Varesanovica, suocava se sa velikim prijetnjama po zivot, isti Varesanovic je stopirao dolazak Kodre, preko mafije, kad je sve bilo dogovoreno, a ovi covjeka nazvali i prijetili, da ce mu zapaliti stan sa njim unutra ako ne odustane, ovdje se desava ogromna borba
Mirvicu je prijeceno sa vise strana, napadan je u gradu par puta, halo ljudi, jel mislite da deset godina slucajno ne mozemo da napravimo iskorak, ne nego zato sto igraci igraju pod rucnom, jer im mafija prijeti, to su mladi momci, dosta njih je sa strane, logicno je da se boje, otidjite vi u Gruziju pa kad lokalni serif doce sa prijetnjama, sta tu mozete.
Ziljkic je jako opasan lik, jer sve radi podmuklo, namazano, ali ga je Rozman provalio i uhvatio u zamku.
Sta mislite dookle je otislo, kad mu daju pare da nikako ne dolazi u klub i na treninge, lik je opasan po vazduh sa svojim smicalicama i ekipom koja ga stoji.
Rozman ovo nigdje nije dozivio sto dozivivljava u nekad nasem lijepom gradu, zovu ga na telefon u svako doba, prijete. Ko bi od nas ostao, rijetko ko, svaka mu cast jer ima muda
Mirza je sa nekim ljudima tad izvrsio odredjeni pritisak i obavio par poziva tako da se tad, pazite ovo, "Kodro predomislio nakon 24h" iako smo imali usmeni dogovor sa njim.
Tada se prica upakovala da cemo dati Mirzi još jednu sansu jer smo pobjedili strasno Posušje. Ostalo je historija.
Kad mi kao navijaci nismo “ jedno “ sa klubom ovakve ce se stvari desavati. Kad kod se pojedinci i lafo igraci budu dizali ispred kluba ovako ce nam biti. Uvijek sam govorio da smo trn u oku svima i da jedva cekaju da nas na bilo koji nacin sjebu razni dupeuvlakaci.
Moramo biti jedno, slozni i biti uz klub. Ako ljudi apeluju da se da podrska, da se uclanis u klub, mole i preklinju da se kazne smanje a vecina u kontru. Gospodo, radite protiv kluba za koji navijate.
A ovim placenicima ( a ima ih dosta ) se naserem usta jadna i necete uspjeti pizde jadne. I da je citava drzava protiv Sarajeva mozete nam se sageti i popusiti. **** li vam mame podanicke i jadne .
U srijedu, molim i preklinjem da napunimo sjever i zapad i pokazite i vici i smrdljivoj tvorevini ko je i sta je Sarajevo. I ovim pizdama kao ovaj sanđacki isprdak
Moramo biti jedno, slozni i biti uz klub. Ako ljudi apeluju da se da podrska, da se uclanis u klub, mole i preklinju da se kazne smanje a vecina u kontru. Gospodo, radite protiv kluba za koji navijate.
A ovim placenicima ( a ima ih dosta ) se naserem usta jadna i necete uspjeti pizde jadne. I da je citava drzava protiv Sarajeva mozete nam se sageti i popusiti. **** li vam mame podanicke i jadne .
U srijedu, molim i preklinjem da napunimo sjever i zapad i pokazite i vici i smrdljivoj tvorevini ko je i sta je Sarajevo. I ovim pizdama kao ovaj sanđacki isprdak
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ljudi ne znaju da ce nas ovo jos vise ojačati. Podrska svim momcima i treneru . Sta god se desilo sa rezultatima ostaviti ga do kraja sezone. Ni pod razno otkaz davati.
A ziljkicu **** ti nanin grob cetnicki
A ziljkicu **** ti nanin grob cetnicki
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Šta je keru, šutiš. Semeće jedno plačenićko.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:25Mislim da se nikad nije desilo da neko ko nema pobjedu i nema ni igru ostabe trener i da mu se da podrska.
Alal vera.
Mirvicu odlazi.
Najveci krivac stanja u kakvom se nalazimo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Haj kad ti dodje hrmpalija iz sandzaka pa ti uzme grad pa haj i nekako progutas.
Al kepec hahhaahha
Al kepec hahhaahha
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi dragi **** je umjesao mafiju u klub, prijeti se igracima, predsjedniku. Makar se mi trrbamo ujediniti protiv Borca i dati im podrsku, boli me k.urac za Rozmana ako ne ispuni cilj noga na kraju sezone, ali trenutno mi imamo puno vecih problema, braco ujedinite se sada.
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laznokrilo, Proximic, rimljanin90, ubipara i 49 gostiju.