FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da je zavrseno križanje igraca i da ce napraviti neku hemiju u ekipi i krenuti igrati skupljati bodove. Europa je prioritet imaju 11 kola u prvenstvu i kup da to ispoštuju. Niko nije dobio ovoliko kredita i slobode na klupi FKS kao Rozman i Ibricic ako se ne poprave rezultati i igra ja stvarno ne znam sta reci i uraditi.
Ibricic kriv sto mu je naredjeno da odstrani igraca koji potkopava klub

FK Sarajevo je institucija za varesanovice, runde, ziljkice. Izdrzao je Klub mnogo, mnogo gore. Zajedno do pobjede nad domacim i ostalim dusmanima, volim te bordo sampione!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Brate haj da tebi neki prijeti na bilo koji način da li bi mogao hemijsku držati u ruci a kamoli se fokusirati na 90 minuta.f16 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:28Jedno pitanje, zašto je toliko očigledno da je Zilkjić pravio probleme, eto za pare prodavao taktiku, slavio derbi, a kad dođe do igrača kojima su plate ogromne, Oliveira, Penanarda, igraju ko ****? Zar nema tu neke želje da igra pa barem se igralo samo za pare? Nema mi to logike - Ziljkić se prodao za pare, a ovi neće da igraju za pare?
ovo g.ovno sandjacko treba izbrisati iz klupske historije
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Prodao se mafiji, upetljao je sviju u klubu go.vna kojima je on. On je i pustio ovaj e -mail.f16 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:28Jedno pitanje, zašto je toliko očigledno da je Zilkjić pravio probleme, eto za pare prodavao taktiku, slavio derbi, a kad dođe do igrača kojima su plate ogromne, Oliveira, Penanarda, igraju ko ****? Zar nema tu neke želje da igra pa barem se igralo samo za pare? Nema mi to logike - Ziljkić se prodao za pare, a ovi neće da igraju za pare?
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 09 mar 2024, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sad ce sapunica oko ovog. Sandzaklija namjerno izazvao jer ce sad i mediji objaviti i naravno najvise ce Sarajevo ispastati. Pogotovo jer ide tekma protiv borca.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne pamtim da je ikad ijedan igrac, kapiten, prijetio treneru i, sto je jos gore, saigracima.
Prosto nevjerovatno, bas necuveno.
Kakav olos moras biti da tvoji jarani prijete momcima s kojima na pripremama provedes 24 sata dnevno, 15-20 dana, svaki dan treniras, putujes, rucas...
Ne znam koji igraci su to morali proci, ali hvala im sto su ikako na trening dolazili, kamoli sta vise.
Prosto nevjerovatno, bas necuveno.
Kakav olos moras biti da tvoji jarani prijete momcima s kojima na pripremama provedes 24 sata dnevno, 15-20 dana, svaki dan treniras, putujes, rucas...
Ne znam koji igraci su to morali proci, ali hvala im sto su ikako na trening dolazili, kamoli sta vise.
Bordotim je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:22Na ovoj temi više od 90% ljudi su tako sretni bili kad je Sarajevo gubilo. Ono je baš za istraživanje i sramota je. Kakve psovke i uvrede prema ljudima u klubu. Mortem?? Ptica na grani zna, da su na ovoj temi dosta plavi štrumpfova aktivni, kao i dosta ljudi koji samo gledaju svoj ego i interes. Kako možeš ovo dopustit? Besmisleno je postala ova tema. Znam ja da ima svak svoj slobodni govor, ali ovo je preslo granice. Voliš tvoj jedini klub i onda takve psovke i uvrede?? Jeli i tako inače psujete ljudima koje volite? Jeli i tako inače vrijeđati nešto, što vi volite? Nek vas bude stid!
Čovjek da ne gleda utakmicu, i da samo čita ove nebuloze, pomislio bi da gubimo 0-10 a ne 0-2. Ako su ovo realni navijači Sarajevo onda sam ja lično Sergej Barbarez. Hajd što voljeni klub gubi 0-2 i skroz je na dnu, ovi "ljudi" jos dodatno napadaju klub. Kakva radost kod tih "ljudi", ali eto oni znaju najbolje ko uvjek do sad, zato smo imali 8 i više trenera za 3 godine i 50 do 100 novi igrača. Samo otjeraj mirvić, sve otjeraj mirvić, čak i sebe otjeraj jer mahala to traži. Mahala feat plavi korpus aka dušmani i licemjeri. Oni zaista sve znaju, jer oni samo znaju vrijeđati svoj klub. Kultura i kućni odgoj, možda tako i vrijeđaju svoju roditelje a kamoli fk sarajevo.
Sad će to neki ekspert okrenuti, iz konteksta izvadit pa odgovorit kako ja branim ovaj 2-2. Ne branim 2-2 nikako. Kako ću branit? Naravno niko nije zadovoljan sa ovim x, volio sam i ja da ih pobijedimo 5-0. Ovo mora jos 500% da bude bolje. Svako to zna i vidi. Ako mi je ekipa pala na dno, što da napadam svoju ekipu još stim uvredama??? Koji je to smisao? I to navijači? Fuj!
Ovo suđenje je tako kriminalno, da čovjek izgubi volju za fudbal. Oke mi smo skroz loši, to sve stoji, ali da ljudi pravdaju onaj penal, onaj cirkus od penala, eh to je bruka i sramota takvi su gori od gigovića+vice. Ono pravdati mogu samo dušmani i licmjeri i naravno ljudi koji imaju plavi viruz.
I da vodimo 5-0, onaj penal kad se sudi, svako dijete prestane da se bavi sa fudbalom. Naravno mahala će to pravdati jer eto nismo vodili 5-0. Pravdati kriminal govori sve o toj osobi kakva je.
Lako je volit kad pobijediš. Svako voli kad se pobijedi. Hajd probaj biti tu i kad gubiš. Ma kakvi samo kontra/protiv svog kluba.
Jeli stvarno mislite da su trener igrači i mirvić sretni što je 2-2??? Ako to mislite onda ste izgubljeni slučaj.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći.
Nekoliko primjera šta znači voliti svoj klub.
![]()
I jos jednom , možda će Mortem ili bilo ko drugi ko ima moć, da reaguje. Besmisleno ova tema, kad su ovakvi "ljudi" aktivni protiv kluba. I što je najgore, ima ih jos dosta takvi poput Ziljkića.
Samo nas moze ujediniti. Klub treba izaci u javnost i sa dokazima objasniti situaciju. Svi na Kosevo, vicina prcija mora pasti!
-
- Kontakt:
Jel ti majstore vidis i citas i razumijes sta se desava unutar kluba ?bordobijeli je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:28Nadam se da je zavrseno križanje igraca i da ce napraviti neku hemiju u ekipi i krenuti igrati skupljati bodove. Europa je prioritet imaju 11 kola u prvenstvu i kup da to ispoštuju. Niko nije dobio ovoliko kredita i slobode na klupi FKS kao Rozman i Ibricic ako se ne poprave rezultati i igra ja stvarno ne znam sta reci i uraditi.
Ovdje vise nije u pitanju ni Evropa ni rezultati, ovo je borba za klub postala ocigledno.
Boli me ba qrac za ta dva pretkola u Evropi. Hocu da se uradi i napravi sistem da igraci koji dodju igraju bez pritiska od ljudi sumnjivog morala i da se prikazu u najboljem svjetlu, odnosno da prikazu ono za sta su placeni. Hocu da svi uzivamo u dobrostojecem i poslozenom klubu.
Ocigledno da smo postali taoci sto fudbalske sto kriminalne mafije i da ovo izlazi iz granica normale a ti pises postove kao da je Evropa najveci problem.
E svasta...
Mijenjaj taj avatarcookiech je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:42Ma druze kad bude dobijao lopte i grijesio onda cu reci da je pao u formi, danas jedna lopta na njega isla, a to da grize, trci, vraca se nazad i bori se za svaku loptu nema potrebe spominjati, to samo corav ne vidi
Edit: A red je i ovaj avatar promjeniti, iz nekoliko izvora sam i ja dobio informaciju za Ziljkica, nazalost

Hamza i Renan su razliciti tipovi napadaca, ali je cinjenica da je Hamza itekako zapostavljen.
Volio bih samo saznati koji igrači su pretrpili sve to. Čisto da znamo ko je zasluženo igrač kluba i pravi mangup u svlačionici.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Bit ce podrške trebaju oni na terenu nesto odigrati i pobjediti nekog.
Ziljkicu ni allah te nece spasiti
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.